kasienka8_2 Re: jaka sala weselna 07.01.11, 09:55 a jakie macie opinie na temat sali jantar na miedzyrzeckiej przy bajecznej Odpowiedz Link Zgłoś
aniaooo1 pytanie o sale wola gułowksa 11.01.11, 18:40 Witam, Czy ma ktoś jakiekolwiek info na temat Sali Weselnej- DOM KULTURY Wola Gułowska ? Bardzo proszę o odpowiedź zależy mi na każdej informacji. Odpowiedz Link Zgłoś
kierunek0 Re: SALA WESELNA GLINKI 14.02.11, 14:46 Ja miałem wesele na Glinkach na 140 osób i jestem zadowolony.Facet wszystko załatwił oprócz alkoholu:dekoratorkę,kelnerki,tort był gratis.Jedzenia dużo zostało na poprawiny,sala była pięknie udekorowana,dj. z Radzynia-rewelka.Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
aneczka0111 Sala weselna Bursztynowa koło PKP Łuków 02.08.11, 19:10 Witam, czy ktoś z was miał lub był na weselu w tej sali. Proszę o opinie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
fiorklasa Re: Sala weselna Bursztynowa koło PKP Łuków 25.11.11, 17:01 salabursztynowa.pl jest piękna :) nie byłam, ale słyszałam bardzo pozytywne opinie od ludzi, którzy tam byli. Odpowiedz Link Zgłoś
longer3c3f Re: AMBASADOR ŁukÓW 02.03.12, 21:40 czy ktoś mądry może sie wypodziec na temat sali ambasador w łukowie ?? jak tam katering wyglada i atmosfera ?? prosze o opinie gości tych co byli ?? Odpowiedz Link Zgłoś
anonimowy_gosc Re: ambasarod łuków 19.04.12, 18:39 Ja byłam. Bardzo żałuje, bo właściciele nie mają pojęcia na temat organizacji wesel, wszystko na ostatnią chwilę. Przekładanie, kłócenie się, komentowanie zachowań gości, klientów, sztuczna atmosfera. Katering może i ok, bo ja się najadałam, ale robiony bardzo niestarannie. Nakładane rękami, bez rekawiczek, bardzo małe porcje, za takie pieniądze....Sala bardzo ładna, zrobiona gustownie, przez kelnerki wszystko ogarnietę od razu, zmiana talerzy w kilka sekund. Wszystko takie udawane, złe traktowanie ludzi, jak się posłucha wszystkiego i zobaczy to od kuchni. Masakra! Brak szacunku do ludzi i do pracy! Nie polecam, za to wiem, że zadowoleni są z Bajecznej i Bursztynowej, tam super właściciele, znam i cenię, reszta zalezy od gustu. A co do sali Ambasador to właścicielka wciska kwiaciarnie swojej mamy do dekoracji, pamiętam sytuacje, że była umówiona dekoracja, a jej nie było. A usłyszałam komentarz "Ja pier.... nie będę tego robiła, niech sami sobie robią" coś w tym stylu...Nie polecam, a nawet odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś
gosc.102 Re: Sala weselna Bursztynowa koło PKP Łuków 17.03.12, 12:15 polecam sale Bursztynowa,wszystko idealne.... nie ma do czego sie przyczepic,wrecz przeciwnie tylko chwalic.Moze i jest drogo ale warto tam zrobic przyjecie ,czujesz sie jak prawdziwy gosc.Oby tak dalej,zycze powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
anonimowy_gosc Re: Sala weselna Bursztynowa koło PKP Łuków 19.04.12, 18:41 gosc.102 napisał: > polecam sale Bursztynowa,wszystko idealne.... nie ma do czego sie przyczepic,wr > ecz przeciwnie tylko chwalic.Moze i jest drogo ale warto tam zrobic przyjecie , > czujesz sie jak prawdziwy gosc.Oby tak dalej,zycze powodzenia. Potwierdzam tez polecam, a co do wesel to zapraszam do odwiedzenia strony zespołu ACCESS z Siedlec, super grają! Odpowiedz Link Zgłoś
bambi9991 Re: Sala weselna Bursztynowa koło PKP Łuków 16.09.13, 15:51 Ja właśnie bym nie polecał Bursztynowej byłem tam ostatnio na weselu i jestem rozczarowany. Odpowiedz Link Zgłoś
skarabeusz31 Re: jaka sala weselna 30.12.12, 09:10 Poszukuje sali weselnej na dzień: 29.06.2013 r w Łukowie na wesele na około 150 osób ładnej,estetycznej itp.; Prosze o wpisy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
santoocha Re: jaka sala weselna 13.05.13, 16:50 Witam, zaczynam szukać sali na wesele, rozważam salę Dakar (wszystko ok, gdyby nie wygląd z zewnątrz...) albo Jantar (wygląd z zewnątrz też do bani, ale za to nocleg na miejscu, a będę miała ok 30 osób nocujących). Zastanawiam się też nad Hotelem Koroną, ale nie widziałam tu żadnych opinii na temat wesel tam organizowanych. Wie ktoś coś na ten temat? Bardzo podoba mi się Ambasador, ale za mało miejsc noclegowych... :( Odpowiedz Link Zgłoś
0aldona Re: jaka sala weselna 16.05.13, 17:00 czy ktoś moze wypowiedziec sie na temat sali Arkadia??na ulicy warszawskiej?? Odpowiedz Link Zgłoś
4bazyli Re: jaka sala weselna 19.05.13, 21:23 Z czystym sumieniem moge polecic ta sale. Wspaniala atmosfera i przemila obsluga Odpowiedz Link Zgłoś
bambi9991 Re: jaka sala weselna 16.09.13, 15:49 Sala weselna arkadia super polecam również ambasador jest rewelacyjna Odpowiedz Link Zgłoś
2ahaaha Re: jaka sala weselna 13.01.14, 16:57 wesele-lubelskie.blogspot.com/p/blog-page.html strona z salami w Łukowie i okolicach Odpowiedz Link Zgłoś
lidziamidzia Re: jaka sala weselna 02.04.20, 14:24 Bardzo ładnie jest w Grabowie w Czarnej Perle. Świetna obsługa bardzo dobre jedzenie no i ładna i dobrze wyposażona sala bankietowa z super oświetleniem i duża ilością miejsca do tańczenia Odpowiedz Link Zgłoś