cafe_tee 23.03.09, 09:17 Orientuje się ktoś - czy i gdzie, w Łukowie wykonują takie badania? Ostatnio słyszałam, że trzeba aż do Siedlec jechać. To prawda? nie można sprawdzić w Łukowie? z góry dziękuję za odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
markowska1 Re: Hashimoto 23.03.09, 12:27 Najlepiej jak poszukasz sobie w Siedlcach dorego i stałego lekarza. W leczeniu choroby stosuje się terapię hormonami tarczycy i takie leczenie może być wymagane poprzez całe życie, ponieważ zmiany spowodowane przez tę przewlekłą chorobę sa nieodwracalne. U nas nie ma dobrego endokrynologa, aczkowliek możesz o to badanie spytać Jaworskiego. Szczerze Ci go nie polecam,ale przynajmniej powie Ci coś więcej,napisz ten wątek na forum Siedlce, będzie lepsze rozeznanie Odpowiedz Link Zgłoś
cafe_tee Re: Hashimoto 23.03.09, 15:51 Ja leczę się już od 3 lat. Ale szukam laboratorium w Łukowie dla mojej mamy, która zaczęła się źle czuć i chciałaby przeprowadzić takie badania. Nie mieszkam w Łukowie od 15 lat, dlatego się nie orientuję, ona pytała lekarza rodzinnego o skierowanie na badania - a lekarz wysyła ją do Siedlec. Mama jest osobą schorowaną i dla niej to "daleka" podróż....Zdziwiło mnie natomiast, że nie ma laboratorium w Łukowie które przeprowadziłoby takie badanie. Przecież to tylko pobranie krwi.A może "aż" pobranie. Dziękuję serdecznie za odzew :) Odpowiedz Link Zgłoś
markowska1 Re: Hashimoto 23.03.09, 18:28 wydaje mi się, że takie badania zrobi Twojej mamie p.Ania Świder, ona ma labolatorium na Warszawskiej i robi bardzo zróżnicowane badania. Jeśli chcesz to podjadę jutro do niej i spiszę nr to zadzwonisz i zapytasz. :) Odpowiedz Link Zgłoś
cafe_tee Re: Hashimoto 24.03.09, 08:22 Ojej! Byłabym naprawdę wdzięczna!!! przepraszam, że dopiero teraz odpisuję - ale w domu, wieczorem, po powrocie z pracy, nie mam czasem szansy aby dostać się do komputera.. Jeszcze raz dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś
markowska1 Re: Hashimoto 24.03.09, 23:38 Witam, podaje tel (025) 798-36-32 i życzę pomyślnych wyników!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś