Dodaj do ulubionych

DRODZY CHORZY MIESZKAŃCY

09.11.10, 10:31
Witam wszystkich mieszkańców ''CUDOWNEGO" osiedla HOROWA GÓRA w Markach. Po raz kolejny ktoś życzliwy ozdobił mi auto gwożdziem!!! Ostrzegam-w końcu cię złapię!!! A wtedy nie popuszczę!!!Wiedziałem od dawna że większość mieszkańców nadaje się na oddział zamknięty ale to już przegięcie. Zazdrość was zżera??? Że ktoś ma lepsze??? Ale i tak jestem górą bo niebawem się stąd wyprowadzam a wy tu zostaniecie z kredytami na wiele wiele lat i tak dalej będziecie zazdrościć innym co mają lepiej i więcej. POZDRAWIAM
PS. Z GÓRY PRZEPRASZAM WSZYSTKICH PORZĄDNYCH MIESZKAŃCÓW- BO I TACY TU SĄ NA SZCZĘŚCIE -ALE TEN LIST NIE JEST DO WAS, TYLKO DO POZOSTAŁEJ, CHOREJ WSPÓLNOTY MIESZKANIOWEJ.
Obserwuj wątek
    • mmm3214 Re: DRODZY CHORZY MIESZKAŃCY 09.11.10, 17:17
      A tak z czystej ciekawości - zniszczyli Ci auto na osiedlu czy gdzies poza?
      Bo mi również porysowali ale na zewnątrz
      • wredna_lokatorka Re: DRODZY CHORZY MIESZKAŃCY 09.11.10, 20:09
        też jestem ciekawa okoliczności zdarzenia?
      • lady7lady Re: DRODZY CHORZY MIESZKAŃCY 12.11.10, 13:00
        Witam, w środku osiedla...niestety
        pozdrawiam
    • mikka13 Re: DRODZY CHORZY MIESZKAŃCY 09.11.10, 21:37
      Pana wypowiedź dużo tłumaczy.
    • kaju1234 Re: DRODZY CHORZY MIESZKAŃCY 10.11.10, 09:37
      jak tak się do wszystkich odnosisz to się dziwię, że ktoś ci jeszcze gęby nie obrysował.
      • januszbelek1234 Re: DRODZY CHORZY MIESZKAŃCY 10.11.10, 21:05
        kaju1234 napisał:

> jak tak się do wszystkich odnosisz to się dziwię, że ktoś ci jeszcze gęby nie o
        > brysował.

o tutaj jest GODNY INTELIGENT WIELKĄ GĘBĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄ...
        • kaju1234 Re: DRODZY CHORZY MIESZKAŃCY 11.11.10, 12:14
          sprostowanie dla januszbelek1234:
          Oczywiście, że takie zdarzenie, jak porysowanie komuś samochodu nie powinno się zdarzyć, ale z drugiej strony rzadko się zdarza żeby ktoś, komuś porysował samochód bez powodu a po tonie wypowiedzi wydaje mi się że ta pani/pan mogła komuś na odcisk nadepnąć.
          PS. jaki jest twój intelekt skoro trzeba ci takie rzeczy tłumaczyć.
          • lady7lady Re: DRODZY CHORZY MIESZKAŃCY 12.11.10, 13:07
            TAK PAN/PANI SĄDZI??? BO JA UWAŻAM INACZEJ---ZROBIONO TO Z CZYSTEJ ZAWIŚCI I ZŁOŚLIWOŚCI I ZAZDROŚCI , POZA TYM UWAŻAM ŻE NAWET JEŚLI SIĘ KOMUŚ PODPADNIE TO ROZWIĄZANIE TYPU--TERAZ CI COŚ ZNISZCZĘ I SIĘ ODEGRAM, ALBO CIĘ UKARZĘ RACZEJ NIE JEST NA WYSOKIM POZIOMIE , ALE MOŻE INNI PAŃSTWO UWAŻACIE ŻE TAK JEST FAJNIE???
      • lady7lady Re: DRODZY CHORZY MIESZKAŃCY 12.11.10, 13:03
        ciekawe jakby się Pan/Pani zachowała na moim miejscu,,, tym bardziej że to nie pierwszy raz...
        pozdrawiam
    • dangojek Re: DRODZY CHORZY MIESZKAŃCY 10.11.10, 10:50
      List jest na forum to znaczy, że jest do wszystkich.
      Odnoście porysowanego samochodu to porządna część Horowej Góry wyraża współczucie.
      W poście brakuje, że samochód był oczywiście zaparkowany prawidłowo na swoim miejscu parkingowym.
      Odnośnie stwierdzenia:
      "jestem górą bo niebawem się stąd wyprowadzam a wy tu zostaniecie z kredytami na wiele wiele lat"
      Może dołem. Jakieś kompleksy? Kredyt? Jeżeli nawet ktoś ma kredyt, to nic Ci do tego.
      • januszbelek1234 Re: DRODZY CHORZY MIESZKAŃCY 10.11.10, 13:31
        Witam sąsiadów, z tego co wiem to znalazła się życzliwa osoba która widziała to zdarzenie i powiadomiła tą osobę z tego porysowanego samochodu. Z tego co się dowiedziałem to zwykła sąsiedzka zazdrość i zawiść !!! (gratuluje intelektu).

A to "dobry sąsiad" będzie miał piękną niespodziankę, bo sprawa poszła do prokuratury. I bardzo dobrze!

Janusz B.
        • iza-kos Re: DRODZY CHORZY MIESZKAŃCY 10.11.10, 18:59
          Do Lady7:
          Droga sąsiadko, zrozumiałe że jesteś zdenerwowana ale stwierdzenie że większość mieszkańców osiedla jest chora to właśnie z twojej strony jest chore zachowanie i jeśli masz taki stosunek do ludzi z góry ich oceniając nie zamieniwszy z nimi słowa to bez komentarza...
          Oświecę cię Moja Droga, że nie wszyscy mieszkańcy osiedla mają kredyty. Są też tacy, którzy ich nie mają, budują domy lub mają taki zamiar.Nie jesteś jedyna, każdy ma to na co sobie zapracował. Ci zaś, którzy je mają to jest ich sprawa i nic ci do tego.
          • januszbelek1234 Re: DRODZY CHORZY MIESZKAŃCY 10.11.10, 21:03
            Nie ma co bezsensu tak debatować na ten temat. Takie zachowanie trzeba TĘPIĆ W ZARODKU, Wczoraj lady7lady jutro ja albo ktoś inny - na to nie ma zgody!

Niech lady7lady sprawę doprowadzi do końca i finał! A nerwy trzeba odstawić na bok...

ps. na osiedlu mieszka wielu ludzi, niektórzy są faktycznie "lekko dziwni", ale cóż, trzeba żyć dalej...

pozdrawiam
    • wredna_lokatorka Re: DRODZY CHORZY MIESZKAŃCY 11.11.10, 09:06
      to w jaki sposób Poszkodowana wypowiedziała się na temat zdarzenia, to jedno...każdy urodził się z taką kulturą a nie inną...ale dalej nie odpisała,w jaki to sposób doszło do zniszczenia auta?
      • lady7lady Re: DRODZY CHORZY MIESZKAŃCY 12.11.10, 13:14
        CAŁE ZDARZENIE MIAŁO MIEJSCE W NOCY, DZIEŃ WCZEŚNIEJ PRZED WIECZOREM AUTO BYŁO MYTE I STĄD WIEM KIEDY TO SIĘ STAŁO, NA 2 DZIEŃ RANO CHCĄC JECHAĆ DO PRACY SZKODA ZOSTAŁA ZAUWAŻONA...SAM PAN Z POLICJI I RZECZOZNAWCA STWIERDZIŁ, ŻE KTOŚ MUSIAŁ SIĘ POSTARAĆ, BO TO NIE JAKAŚ TAM RYSKA, CZY ZADRAPANIE TYLKO DŁUGIE I GŁĘBOKIE USZKODZENIE...NA SZCZĘŚCIE ZGŁOSIŁA SIĘ OSOBA, KTÓRA WSZYSTKO WIDZIAŁA I KTÓREJ SERDECZNIE DZIĘKUJĘ ZA ODWAGĘ...
        • wredna_lokatorka Re: DRODZY CHORZY MIESZKAŃCY 12.11.10, 21:01
          a auto stało na swoim miejscu czy gdzieś pod blokiem? może jakiś sąsiad się zdenerwował??? a generalnie to musiała się Pani komuś nieźle przysłużyc skoro akurat Pani auto tak potraktowano - w końcu na Horowej można zauważyć dużo ładnych samochodów!
          • karolmarki Re: DRODZY CHORZY MIESZKAŃCY 15.11.10, 17:27
            domyślam się że auto stało nie na swoim miejscu parkingowym.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka