iza-kos 05.10.11, 21:27 Witam sąsiadów!Mamy pytanie odnośnie uszczelnienia okien, czy robiliście to sami (prosimy o podpowiedź) czy też poprzez firmę jeżeli tak to prosimy o namiry. Pozdrawiamy Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marian_xx Re: uszczelnienie okien 17.10.11, 13:49 Jak sprawa się rozwiązała? też chętnie dokręciłbym okno, bo się rozszczelniło... Odpowiedz Link
68_darek Re: uszczelnienie okien 17.10.11, 20:32 sam korzystałem i spokojnie mogę polecić firmę która montowała okna na naszym osiedlu: P.P.U.H MIRO SP. Z O.O. 05-300 Mińsk Mazowiecki, Stojadła, ul. Kołbielska 39a Województwo mazowieckie branża: Okna (25) 758 11 10 (25) 758 30 85 miro@minskmaz.pl Odpowiedz Link
iza-kos Re: uszczelnienie okien 18.10.11, 10:12 Do 68_Darek Tak słyszeliśmy o tej firmie i też chyba skorzystamy z ich usług.Jeśli można spytać jaki był koszt uszczelnienia okien i ile to trwało? Pozdrawiam Odpowiedz Link
68_darek Re: uszczelnienie okien 20.10.11, 18:38 Ekipa przyjechała w 3 dniu po moim telefonie i serwis okien kosztował.. 0 złotych U nas nie było potrzeby uszczelniania tylko regulacja. Okazało się, że mają na naszym osiedlu inna płatną robótkę, więc za regulację nic nie policzyli. Odpowiedz Link
iza-kos Re: uszczelnienie okien 28.11.11, 20:15 Zainteresowanych mieszkańców osiedla regulacją lub uszczelnieniem okien przed zimą w firmie,która montowała okna na osiedlu (nr tel. w wątku) prosimy o kontakt z tą firmą.Po zebraniu większej liczby osób zainteresowanych przyjadą w grudniu na nasze osiedle.Koszt 50 zł. Odpowiedz Link
marian_xx Re: uszczelnienie okien 30.11.11, 15:29 Ale koszt całkowity czy od mieszkania?? Odpowiedz Link
marian_xx Re: uszczelnienie okien 06.12.11, 12:08 kurcze ... nie można się tam dodzwonić... na maile też nie odpowiadają... Odpowiedz Link
iza-kos Re: uszczelnienie okien 06.12.11, 20:52 My się dodzwoniliśmy bez problemu,tylko mąż dzwonił w godzinach rannych ok 11. Odpowiedz Link
marian_xx Re: uszczelnienie okien 07.12.11, 10:10 udało się, tylko trzeba dzwonić na ten drugi nr. Odpowiedz Link
iza-kos Re: uszczelnienie okien 07.12.11, 16:14 to dobrze, miejmy nadzieję że uzbiera się wystarczajaca ilość zainteresowanych i firma przyjedzie w grudniu przydałoby się Odpowiedz Link
marian_xx Re: uszczelnienie okien 08.12.11, 09:58 jak rozmawiałem, to mówili, że chcieliby w tym tygodniu. ale nie wiedziała babka, czy się wyrobią, więc pewnie będzie w przyszłym. czekamy na telefon od nich. Odpowiedz Link
ppercz Re: uszczelnienie okien 23.01.12, 09:15 Pani z firmy MIRO ( tel.0-257581110 lub 0257583085) nie ma na razie zgłoszeń na naprawy okien na naszym osiedlu . Jeśli ktoś ma to proszę się dopisywać ,bo tylko do mojego zgłoszenia nie opłaca im sie przyjeżdżać. pozdrawiam sąsiadów Odpowiedz Link
nika1228 Re: uszczelnienie okien 25.01.12, 20:37 czy umówiono już jakiś termin ? chętnie skorzystam z regulacji Odpowiedz Link
iza-kos Re: uszczelnienie okien 24.01.12, 18:35 My się zapisaliśmy poprzednim razem niestety nie dotarli do nas, mimo późniejszych interwencji. Może tym razem skorzystamy.Do osób, do których firma przyjechała co firma zrobiła przy oknach jakie są tego rezultaty czy jest poprawa i jakie były koszty tej wizyty? Pozdrawiam Odpowiedz Link
marian_xx Re: uszczelnienie okien 25.01.12, 10:40 iza-kos napisała: > My się zapisaliśmy poprzednim razem niestety nie dotarli do nas, mimo późniejsz > ych interwencji. Może tym razem skorzystamy.Do osób, do których firma przyjecha > ła co firma zrobiła przy oknach jakie są tego rezultaty czy jest poprawa i jaki > e były koszty tej wizyty? > Pozdrawiam Byli byli... podkręcili.. Nie wieje pod oknami (przy okazji poprawili balkon bo haczył i rozszczelnienie było kiepskie). Koszt - 0PLN Odpowiedz Link
ppercz Re: uszczelnienie okien 27.01.12, 20:20 to dzwoncie sasiedzi i sie zapisujcie. firma czeka na wiecej zainteresowanych. nie ma jeszcze ustalonego terminu,im wiecej chetnych tym wieksze szanse ze przyjada Odpowiedz Link
iza-kos Re: uszczelnienie okien 28.01.12, 09:56 my dzwoniliśmy,mają za mało chętnych na wyjazd.Mają dzwonić w lutym,więc dzwońcie sąsiedzi jesli komuś wieje od okienpozdrawiam Odpowiedz Link
sotnia Re: uszczelnienie okien 25.09.12, 15:18 Witam, Ktoś może kontaktował się z tą Firmą w tym roku? Ich usługi są nadal aktualne? Pozdrawiam Sąsiadów Odpowiedz Link
aneta_r11 Re: uszczelnienie okien 11.09.13, 21:48 Witam, Czy w tym roku również przewidziana jest tego typu akcja? Czy znajdzie sie więcej chętnych? Odpowiedz Link
sandal012 Re: uszczelnienie okien 13.09.13, 13:14 Ja jestem chętny! Właśnie miałem się zabierać do uszczelniania okien Odpowiedz Link
zywot_oskara Re: uszczelnienie okien 15.09.13, 22:19 Regulacja nie jest skomplikowana, w sumie każdy może samodzielnie tego dokonać. Wystarczy płaski śrubokręt. Wzdłuż okucia znajdują się mimośrodowe wałeczki. Należy je obrócić i po sprawie. Wycierają się podczas użytkowania i po jakimś czasie powstaje luz. Dobrze jest raz do roku prysnąć jakimś wd40 dla zmniejszenia tarcia a tym samym zużycia. Życzę dużo ciepła przed sezonem. Odpowiedz Link
mapola Re: uszczelnienie okien 27.11.13, 13:27 DZień dobry,szukam osoby chętne do wyregulowania okien, może jak znajdzie się kilka zleceń to będzie szybciej i taniej ? ktoś wie jaki to jest teraz koszt? pozdrawiam Odpowiedz Link
domariusza Re: uszczelnienie okien 03.12.13, 21:36 Piszę maila do tej firmy z prośba o podanie ceny uszczelek i okuć (kilka mi brakuje). Adres mail mojeokna@minskmaz.pl Mi zależy na czasie, więc może sam podjadę po uszczelki w sobotę, ale jak by było kilku chętnych to lepiej żeby przyjechał ktoś z firmy. Piszcie więc na ww adres. pozdrawiam, Mariusz Odpowiedz Link
domariusza Re: uszczelnienie okien 04.12.13, 22:07 W sobote może ktoś przyjechac i wycenić. Jeśli jesteście zainteresowani piszcie na mojeokna@minskmaz.pl m Odpowiedz Link
graduuula Re: uszczelnienie okien 20.07.16, 10:12 Przy tak szerokiej gamie produktów proponowałbym samodzielne uszczelnianie (sprawdź na www.piankisklep.pl/ ) w porównaniu z kosztem jaki bierze firma to bardzo niewiele, a nowoczesne produkty mają skład i konsystencję taką, że same doskonale wypełniają wszystkie szczeliny i pęknięcia. Proponuję zatem film instruktażowy na yt, dobry produkt (proponuje Soudala albo Tremco) i sprawa załatwiona bez ekipy i wszystkich kosztów z tym związanych. Odpowiedz Link