mati9957 31.10.06, 08:46 NIe wiem czy panstwo slyszeliscie iz klatki chodowe mialy zostac pomalowane ponownie po wprowadzeniu sie lokatorow. i co sie znow okazalo no wlasnie jak zwykle nic. bujda na resorach. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
neuron8 Re: Klatki schodowe 31.10.06, 10:08 Też to słyszałem - nawet kiedyś na szerszym spotkaniu, jak było zebranie niby przedstawicieli budynków. No nic czekamy dalej - moze na wiosnę coś z tego bedzie Odpowiedz Link
krasnal1111 Re: Klatki schodowe-kiedy ?? 24.11.06, 18:31 Dlaczego podczas przegladów i napraw gwarncyjnych mieszkan , nikt z administracji nie zajał się naprawą popękanych scian na klatkach schodowych i ubytkami powstałymi(podczas przeprowadzek. Czy te obdarte sciany maja tak zostać!Czy gwaracje są tylko na mieszkania? Co z częscią wspólną? Nie ma na to gwarncji? Przecież Państwo z TBS wyrażnie mówiło ze po wprowadzeniu się mieszkańców poszczególnych bloków klatki zostaną odnowione!Ile to juz czasu upłyneło? Kiedy to zostanie zrobione? Pozdrawiam Odpowiedz Link
abramczyki Re: Klatki schodowe 24.11.06, 20:04 Rozmawiałam dziś na temat funduszu remontowego oraz wszelkiCh napraw z p. administratorką i przedstawiCielem firmy Kalter. Uszkodzenia maChaniCzne na klatkaCh sChodowyCh nie będą naprawiane w ramaCh gwaranCji. W obeCnej sytuaCji raCzej niC z tego Czy u was też są zaCieki wilgoCi na klatkaCh? Odpowiedz Link