Dodaj do ulubionych

DO SĄSIADA Z 5B

19.12.07, 14:01
Drogi sąsiedzie przykro mi że mój pies zakłóca twój spokój ale muszę cię
zmartwić że nie pozbędę się mojego psa ani nie będę go nosić w torebce bo to
nie jest zabawka.Dla mojego psa jest to nowe miejsce do którego musi się
przyzwyczaić, zostaje w domu 2-3godziny i nie jest to bardzo rano ani późno w
nocy.Dla przypomnienia bo może przez sąsiedztwo lasu twoja wyobraźnia
zadziałała to nie jest domek na odludziu tylko normalne osiedle gdzie
szczekają psy, krzyczą dzieci, sąsiedzi zapraszają gości itd...Trochę
zrozumienia bo nie uśpię mojego psa żeby poprawić ci komfort domowego wypoczynku.

Pozdrawiam (następnym razem się podpisz bo nie będę pukała do wszystkich żeby
wyjaśnić sytuację.
Nina
Obserwuj wątek
    • karczmarz68 Re: DO SĄSIADA Z 5B 19.12.07, 19:52
      Jeszcze trochę i zaczną przeszkadzać zapachy z mieszkań unoszące się na
      klatkach,a idą święta. A co zrobić z tymi co wiercą udarem w ścianie? A dzieci
      malutkie jak mają kolkę to może na śmietnik wynosić! POJEBY to nie CIECHOCINEK!
      Od 6.00 do 22.00 możecie pocałować wszystkich nad pobudliwych(włącznie z
      pieskami i innymi stworami) w dupala!!! Do roboty kanalie!!! To nie sanatorium
      tylko osiedle mieszkaniowe HOROWA GÓRA!!! Pozdrawiam WSZYSTKICH!!!
      • jakuba78 Re: DO SĄSIADA Z 5B 19.12.07, 22:56
        Pojeby
        Kanalie
        Wielokrotnie podobały mi się Pana riposty na forum - Mistrz
        W tym przypadku to jednak przesada.
        Po tym tekście został Pan mistrzem cienkiej riposty.
        Żenada
        Pozdrawiam
      • kaju1234 Re: DO SĄSIADA Z 5B 20.12.07, 13:37
        No to się karczmarz ładnie przedstawiłeś. Lepiej się juz nie
        udzielaj na forum a najlepiej to spal komputer i zamknij sie w domu.
        Dla chętnych żeby zasadzić karczmarzowi kopa przypominam numer tel.
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23456&w=72053684&a=72448513
        (lub 3 na końcu) a do bloku 5B nie jest daleko, dokładny adres po
        zalogowaniu w serwisie na www.horowa.pl/
        PS. mam nadzieje że nie reprezentujesz polskiej policji
        • papajojo Re: DO SĄSIADA Z 5B 20.12.07, 18:43
          wiesz co ty naprawdę jesteś chory psychicznie,jasne jeszcze może zorganizuj
          polowanie na czarownice albo lincz na środku osiedla jeżeli myślisz że ktoś się
          ciebie boi to jesteś w błędzie skoro masz nasze numery telefonów to zadzwoń kto
          ci broni. Ja pisze o zwykłych problemach ponieważ miałam kartkę na drzwiach od
          takiego bohatera jak ty anonimową więc nie miałam jak wyjaśnić sytuacji. Takie
          osoby jak ty które nie mają nic mądrego do powiedzenia prowokują że na język
          cisną się wulgarne odpowiedzi ale mnie nie sprowokujesz.
          Zastanów się zanim kolejny raz coś napiszesz jak masz ochotę to nie wysyłaj
          innych do mnie tylko przyjdź sam,ale lepiej wyżywać się na forum prawda?
          Pozdrawiam
        • papajojo Re: DO SĄSIADA Z 5B 20.12.07, 19:26
          Panie adwokacie KAJU1234 nie musisz sie aż tak trudzić. Mój tel.600052582 Numer
          mieszkania też chcesz? A może podasz swój numer telefonu anonimowy bohaterze?
    • marekkolod Re: DO SĄSIADA Z 5B 19.12.07, 21:04
      W kwestii formalnej Pan żeś się oby nie zagalopował w tych postach na tym forum.
      Ja jestem jednym z tych POJEBÓW z HG co lubią ciszę i spokój. Wyjące psy mi
      przeszkadzają zwłaszcza gdy rano kładę się spać po robocie. I jakoś nie widuję
      Pana bladym świtem gdy jadę do mojej fabryki.
      Staram się nie zakłócać spokoju moich sąsiadów bo tego wymaga kultura osobista.
      A smród na klatkach to likwiduje się wietrząc kuchnię poprzez otwarcie okna.
      Nie było tego na szkoleniu w Szczytnie, Kętrzynie lub innej szkółce niedzielnej.
      Szkoda. Bo u mnie na wsi to nawet nawet ćwikła ma bardziej wyrafinowany smak.
      Nie pozdrawiam Pana.
      marek kołodziej
      • papajojo Re: DO SĄSIADA Z 5B 20.12.07, 11:44
        Witam
        Coś Panu powiem prawa na tym osiedlu mamy takie same, nic Panu na to nie poradzę
        że ma Pan taką pracę a nie inną.Mój pies zostaje sam w domu na dwie góra trzy
        godziny i nawet jak przez ten czas szczeka to trudno i tak się go nie pozbędę.A
        tak na marginesie to prawda że większości ludzi na tym osiedlu przeszkadza
        wszystko ale pozostała część ma prawo żyć i funkcjonować tak jak lubi, mówić to
        co chce itp .
        Ja nie przyklejam sąsiadowi kartki na drzwiach jak mi się coś nie podoba tylko
        zawsze próbuję go zrozumieć ale to musi działać w dwie strony. Kończąc temat mój
        pies zostawał i będzie zostawał w domu sam, myślę że się przyzwyczai szybciej
        jeżeli nie zadowolony z życia sąsiad nie będzie kręcił się pod moimi drzwiami w
        celu oblepiania ich kartkami.
        Pozdrawiam
        • papajojo Re: DO SĄSIADA Z 5B 20.12.07, 19:20
          Jeżeli chodzi o szczegóły to jestem jednym z tych którzy wstają najwcześniej
          (5.30)piję codziennie kawę na BP w drodze do pracy,wracam też około 19.00. Ale
          to Mój problem,nie narzekam. Myślę że najbardziej do serca Moją wypowiedź wzieły
          sobie osoby widzące tylko czubek własnego nosa i maksymalni egoiści. Róbcie tak
          dalej a za 3lata to osiedle zmieni się w GUłAK. Brakuje do tych wszystkich
          fochów i protestów zakazu wjazdu na teren osiedla pojazdów z instalacją
          gazową.Moja refleksja: 20 grudzień a choinki BOŻO NARODZENIOWEJ na osiedlu nie
          ma!!! Tak sie wspólnie szanujemy i darzymy sympatią. Tu wszystko Wszystkim
          przeszkadza:nasza osiedlowa wizytówka! Urażonych PRZEPRASZAM!Wesołych Świat!!!
    • karczmarz68 Re: DO SĄSIADA Z 5B 20.12.07, 20:13
      Małe sprostowanie! Ostatnie dwie wypowiedzi napisałem przez nie uwagę pod logo
      małżonki PAPAJOJO. To są Moje wypowiedzi KARCZMARZA68! Przepraszam za
      zamieszanie. A jak już pisze to przedstawię małą listę osiedlowych przebojów:
      skutery-nie! dzieci grające w piłkę-nie! psy(pousypiać potworki)-nie! koty(topić
      zarazę)-nie! Pani Wiola(jak ona wjeżdża)-spalić na stosie! Podwójne
      samochody-wysadzać w powietrze! delikatesy- szefa ukamieniować! grille na
      balkonach-kryminałem pachnie! las zasrany przez psy-wezwać hycla a wlaściciele
      na dołek! ITD... To co tu można? Ciekawe czy kogoś zainteresuje jak sąsiad
      skatuje żonę,myśle że nie bo na pewno zasłuży niewierna! Getto Horowa Góra!!
      Pozdrawiam Wszystkich!!!!
      • kaju1234 Re: DO SĄSIADA Z 5B 20.12.07, 20:49
        czytając twoje wypowiedzi karczmarzu lub inne papajojo
        przypuszczałem że jest z tobą coś nie tak... ale, że masz
        rozdwojenie osobowości i rozmawiasz na forum sam ze sobą...
        • papajojo Re: DO SĄSIADA Z 5B 20.12.07, 21:21
          Tak na marginesie też bym wolała rozmawiać sama ze sobą niż dyskutować z tobą
          więc nie wysilaj się z płodzeniem kolejnej jadowitej odpowiedź bo i tak mnie to
          nie wzrusza mojego męża tym bardziej.
          Pozdrawiam .
        • karczmarz68 Re: DO SĄSIADA Z 5B 20.12.07, 21:44
          Ponieważ nie chcę już być wulgarny,przedstawiam państwu przykład wirusa z forum
          KAJU1234 który nie patrzy na temat tylko szuka przygód i intryg . Brak ci klasy
          a o honorze i odwadze możesz tylko pomarzyć w snach! Jeszcze raz do twojej
          wiadomości internetowy supermanie: 600052582. do usług 24h. zadzwoń to
          porozmawiamy,po co zaśmiecać forum? POZDRAWIAM WSZYSTKICH!!!
        • zbynek997 Re: DO SĄSIADA Z 5B 08.01.08, 13:33
          Czytając twoje wypowiedzi kaju1234
          przypuszczam że jest z tobą coś nie tak...ale, że masz
          rozdwojenie mózgu, dupy, jąder i innych części ciała
          to piszesz właśnie takie bzdury.

Pozdrawiam WSZYSTKICH sąsiadów
          • kaju1234 Re: DO SĄSIADA Z 5B 08.01.08, 15:14
            albo ci się zbynek coś pomyliło albo jestes kolejnym wcieleniem
            karczmarza/papajojo, jeśli cie nie razi chamstwo jakie reprezentuje
            karczmarz na tym forum. w swojej wypowiedzi pojebem nazwał równierz
            ciebie.
            • karczmarz68 Re: DO SĄSIADA Z 5B 08.01.08, 15:28
              i znów sie objawiłeś wirusie! Kogo chcesz skłucić? Mnie i Zbynka? Za
              głupiutki na to jesteś! To sie tyczyło wszystkich obiektów podobnych
              do ciebie. Oj bida w kraju panie Boże!!!
              • kaju1234 Re: DO SĄSIADA Z 5B 08.01.08, 16:25
                proponuje zamknąć ta jałową dyskusje bo na osiedlu sa inne
                ważniejsze rzeczy a napewno nikt nie chce czytac twoich gorzkich
                żali. opanuj swój język to będzie ok.
                • zbynek997 Re: DO SĄSIADA Z 5B 11.01.08, 11:37
                  Człowieku daj na luz i nie bądź taki pewny siebie. Myślę że znajdzie się grupa osób którzy chcą czytać komentarze karczmarza jak i moje.
                  Forum jest dla wszystkich bez względu na to co piszą (oczywiście bez bluźnierstw).
                  Jak masz żal do karczmarza to poprostu nie czytaj tego co on napisał.
                  Denerwują Cię moje komentarze to też ich NIE CZYTAJ, będzie ok.
                  Chyba że jesteś zainteresowany tym co wypisujemy to zapraszamy do naszej "paczki".

• zbynek997 Re: DO SĄSIADA Z 5B 11.01.08, 11:52
                  Jeszcze jedno
                  Razi mnie CHAMSTWO karczmarza tak samo jak i twoje.
                  Zresztą ja też jestem chamem bo ostatnio nie przepuściłem staruszki stojącej w kolejce w aptece (pamiętajcie dzieci że tak jest nie po chrześcijańsku).
                  Wszyscy ludzie mają w sobie coś z chama bo taka nasza natura.
                  Niestety nie wszyscy się do tego przyznają i chowają się pod maską porządnych obywateli.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka