monika_69 06.12.04, 18:00 Czy są organizowane jakieś turnusy pobytowe związane z tą formą pomocy dziecku?Jeśli coś wiecie na ten temat poproszę o informacje. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rysa9 Re: integracja sensoryczna 06.12.04, 22:38 Ja też swego czasu szukałam informacji na ten temat, ale chyba nikt nie organizuje takich turnusów. Moniko, a może jak będziesz u pana Przyrowskiego, to mu zasugerujesz taki pomysł? Możesz zaznaczyć, że wiesz o innych osobach, które byłyby tym zainterseowane. Na przykład ja :-) Odpowiedz Link
monika_69 Re: integracja sensoryczna 08.12.04, 23:14 Mam nadzieję,że z pomocą koleżanki ,która co dwa tygodnie odwiedza pana Przyrowskiego -o naszym pomyśle dowie się jak najszybciej.Często zajęcia z integracji sensorycznej prowadzone są trochę chałupniczą metodą.Jeśli coś się urodzi w tym temacie forum się dowie napewno ! ! ! Odpowiedz Link
rysa9 Re: integracja sensoryczna 09.12.04, 22:06 Czekam z niecierpliwością na wieści. Na dobre wieści ;-) Odpowiedz Link
agaschm Re: integracja sensoryczna 27.12.04, 15:55 Witam! jestem cichą czytelniczką forum i przyznam, że dużo się tu dowiedziałam a jak do tej pory się nie wypowiadałam, jestem na razie na etapie zbierania informacji... znalazłam właśnie informacje o organizowanych turnusach terapeutycznych- co prawda już jest po terminie, ale kto wie, może w przyszłym roku też będą zorganizowane. www.swron.internet.pl/turnusy/polska.htmpozdrawiam Odpowiedz Link
rysa9 Re: integracja sensoryczna 28.12.04, 20:17 Agaschm, dzięki za link. Oferta wydaje się być interesująca. Ciekawe, czy w przyszłym roku też zorganizują takie turnusy. Odpowiedz Link