Dodaj do ulubionych

Zjazd absolwentów w KEN-ie

IP: *.toya.net.pl 11.07.02, 06:06

Z okazji 30-lecia szkoły, 19 października odbędzie się w Liceum im. KEN zjazd
absolwentów. Uczestnicy będą mogli wziąć udział w uroczystościach i balu. Koszt
uczestnictwa wynosi 120 zł. Wpłaty należy dokonać do 15 września na konto:
Rada Szkoły Zespołu Szkół Ogólnokształcących w Puławach ul. Kaniowczyków 9
BIG BANK GDAŃSKI I /o/Puławy 11501358-71591001.
Dodatkowe informacje w sekretariacie szkoły.

I co Wy na to? Wybiera się ktoś?:)

Obserwuj wątek
    • Gość: Jank Re: Zjazd absolwentów w KEN-ie IP: *.pl 11.07.02, 09:37
      Bardzo możliwe że będę.
      Pewnie przeslą tak jak poprzednio informację na ten temat na puławski adres
      rodziców. Byłem na tym poprzednim zjeździe i podobało mi się, najwidoczniej
      postanowili ciągnąć ten pomysł. Jabłoński, mimo że już wtedy nie był dyrkiem,
      był mocno zaangażowany i przekonany, że trzeba to ciągnąć. I bardzo dobrze, mam
      nadzieję że pojawi się dużo znajomych.
      Dzięki za informację.
      Pozdrowienia.
    • Gość: darek282 Re: Zjazd absolwentów w KEN-ie IP: 213.17.170.* 11.07.02, 10:54
      Ja też będę razem z kumplami rocznik 1994. Myślę, że dołączy do nas paru
      znajmowych.
      Pozdrawiam
    • Gość: Syla Re: Zjazd absolwentów w KEN-ie IP: 194.95.74.* 12.07.02, 23:36
      wybralabym sie, gdybym blizej mieszkala - poczekam do dziesieciolecia matury - to
      za rok :)

ps. pozdrowcie ode mnie rocznik 93 jak juz tam bedziecie :)
    • Gość: hrabia Re: Zjazd absolwentów w KEN-ie IP: *.psych.uw.edu.pl / 172.16.3.* 17.07.02, 14:34
      Ha! Ja absolwent rocznik 95 nie pojawię się na zjeździe - może dopiero za
      jakieś 10 lat się zmuszę.....
      • Gość: Syla Re: Zjazd absolwentów w KEN-ie IP: 194.95.74.* 20.07.02, 15:24
        wcale ci sie, hrabia, nie dziwie :)
        najchetniej to spotkalabym sie z moja klasa, ale jak zobacze Zielona (milczuk,
        po mezu kaczorowska) to bede musiala pojsc na strone, zeby jej bluzki nie
        pobrudzic, bo tylko dzieki korkom u jablonskiego nie zmarnowal sie moj talent
        matematyczny :)
    • Gość: YRSA Re: Zjazd absolwentów w KEN-ie IP: *.toya.net.pl 21.07.02, 08:12
      :) Ja też się nie wybieram, chociaż szkołę wspominam mile (w przeciwieństwie do
      wcześniej spędzonego roku w Czartorychu:(((((((((
      Matura 1998, kl IV e, wych. Anna Skubida...
      Pozdrowienia dla Wszystkich.....
      • Gość: hrabia Re: Zjazd absolwentów w KEN-ie IP: *.psych.uw.edu.pl / 172.16.3.* 30.07.02, 14:48
        A propos dwóch poprzednich listów - akurat Milczuk i Skubidę wspominam miło :)
        i z pewnym takim rozrzewnieniem - może dlatego że uczyły mnie też w podstawówce?
        Nauczyciele to nauczyciele - są na ich temat sprzeczne opinie - mi najbardziej
        nie pasowała moja "ukochana" klasa - nie wiem ..musi chyba trochę czasu upłynąć
        żebym miał ochotę się z nimi wszystkimi spotkać...bo tak pojedynczo to są
        całkiem mili w użytku, ale jak są razem to.....szkoda gadać
        • Gość: Syla Re: Zjazd absolwentów w KEN-ie IP: 194.95.74.* 05.10.02, 22:49
          co ty hrabia - nie mow, ze Zielona uczy w podstawowce. ona wziela nasza klase
          zaraz po swoich studiach, potem tez nic w podstawowce nie zgubila - biedne
          dzieci :(
          • Gość: hrabia Re: Zjazd absolwentów w KEN-ie IP: *.psych.uw.edu.pl / 172.16.3.* 08.10.02, 17:14
            Gość portalu: Syla napisał(a):

> co ty hrabia - nie mow, ze Zielona uczy w podstawowce. ona wziela nasza klase
            > zaraz po swoich studiach, potem tez nic w podstawowce nie zgubila - biedne
            > dzieci :(
            nie wiem czy wiesz Syla ale w 9 nie ma już podstawówki - jest tylko gimnazjum i
            liceum.... a co do Zielonej to jak kocham moja mamę przyrzekam , że uczyła mnie
            w podstawówce - chyba w 7 i 8 klasie- a potem zdaje się , że jeszcze w I liceum
    • kedmund daj ogłoszenie o tym w szkolnelata.pl 24.09.02, 15:24
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka