m.in 05.09.02, 13:27 skoro mamy w Puławach dwie, to która lepsza, która ma wiadomości lokalne, która więcej nadaje po prostu: którą da sie oglądać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jank Re: telewizja w Puławach IP: *.pl 05.09.02, 14:43 O ! A co rzeczone telewizje pokazują ? Ja pamiętam pasjonującą 'round-the-clock' transmisję z wydarzeń na puławskim rondzie :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jank Puławska też ? IP: *.pl 05.09.02, 14:47 Ja tylko pamiętam że DTV łże jak łgał ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzak Re: Puławska też IP: *.mst.gov.pl 05.09.02, 15:18 Gość portalu: Jank napisał(a): > Ja tylko pamiętam że DTV łże jak łgał ;o) zaiste Jest TV a gdzie jest radio?! ...witamy tu radio Nowa Aleksandria 102.7 UKF fakty z maista przedstawi....a po tem dzingiel i relacja z wiecu na placu ZA.... i muzyka np: jazzzzzzzz ;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jank Re: Puławska też IP: *.pl 05.09.02, 15:24 Gość portalu: jazzak napisał(a): > > > Jest TV a gdzie jest radio?! > > ...witamy tu radio Nowa Aleksandria 102.7 UKF fakty z maista przedstawi....a po > > tem dzingiel i relacja z wiecu na placu ZA.... i muzyka np: jazzzzzzzz ;o))) > Goooooood Mooooorniing, Puławy !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
xpek Re: Puławska też 10.09.02, 13:55 Teraz wiadomości drogowe: Most lekko sie korkuje z uwagi na dwa mijające się tiry...dziś radary mamy ustawione na lubelskiej(obok tartaku) i piaskowej (obok tartaku), a więc noga z gazu.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jank Re: Puławska też IP: *.pl 10.09.02, 15:20 xpek napisał: > Teraz wiadomości drogowe: Most lekko sie korkuje z uwagi na dwa mijające się > tiry...dziś radary mamy ustawione na lubelskiej(obok tartaku) i piaskowej > (obok tartaku), a więc noga z gazu.... :o) To teraz poproszę wiadomości sportowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzak Re: Puławska też IP: *.mst.gov.pl 10.09.02, 15:26 Gość portalu: Jank napisał(a): > To teraz poproszę wiadomości sportowe. Upały doprowadziły do 'wypalenia' trawy na boisku KS Wisła. ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzak Coś mi 'maszyna' nawala - (comp) n/t IP: *.mst.gov.pl 10.09.02, 16:05 Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: Coś mi 'maszyna' nawala - (comp) n/t 10.09.02, 16:10 humorek tez cos nie bardzo :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzak qm IP: *.mst.gov.pl 11.09.02, 08:47 m.in napisał: > humorek tez cos nie bardzo :( nic nikomu do mojego humoru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jank Re: qm IP: *.pl 11.09.02, 09:21 Gość portalu: jazzak napisał(a): > m.in napisał: > > > humorek tez cos nie bardzo :( > > nic nikomu do mojego humoru =8O Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzak Re: Puławska też IP: *.mst.gov.pl 10.09.02, 15:30 Gość portalu: Jank napisał(a): > To teraz poproszę wiadomości sportowe. Upały doprowadziły do 'wypalenia' trawy na boisku KS Wisła. ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: telewizja w Puławach IP: *.psych.uw.edu.pl / 172.16.3.* 10.09.02, 16:40 nie nie wiem - skad ta druga telewizja? niech mnie ktoś oświeci - dawno nie byłem w NUM (naszym ukochanym mieście)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szonik Re: telewizja w Puławach IP: *.pulawy.sdi.tpnet.pl 11.09.02, 07:03 druga telewizja w formie osób (panowie K.), doświadczenia wyłoniła się głównie z pierwszej,która zarzuca drugiej nieuczciwą konkurencję, chodzi o wykorzystywanie materiałów filmowych pierwszej w produkcjach tej drugiej Odpowiedz Link Zgłoś
agat1 Re: telewizja w Puławach 11.09.02, 08:12 Ale co konkretnie pokazuje ta telewizja - jedna i druga ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szonik Re: telewizja w Puławach IP: *.pulawy.sdi.tpnet.pl 11.09.02, 08:34 konkretnie to nie pamiętam, ale tematy są w obu takie same-sprawy Puław i regionu-kultura, wydarzenia "polityka", ZA, rekalmy,przepisy na gotowanie, sport, wydaje się że ta druga jest lepsza technicznie Odpowiedz Link Zgłoś
agat1 tv lokalna 11.09.02, 09:00 a u nas nie ma już lokalnej telewizji - nie chcieli pokazywać prezydenta, to ich rozgonił Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jank Re: tv lokalna IP: *.pl 12.09.02, 10:33 agat1 napisała: > a u nas nie ma już lokalnej telewizji - nie chcieli pokazywać prezydenta, to > ich rozgonił To może chociaż prezydentową? ZAwsze to jakiś kompromis... :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jank Re: telewizja w Puławach IP: *.pl 11.09.02, 09:20 Gość portalu: szonik napisał(a): > konkretnie to nie pamiętam, ale tematy są w obu takie same-sprawy Puław i > regionu-kultura, wydarzenia "polityka", ZA, rekalmy,przepisy na gotowanie, > sport, A juz chciałem się wrednie natrząsać, że pokazują rondo z dwu różnych ujęć. Ale taka puławska książka kucharska? A może objawił się jakiś nasz własny Makłowicz, albo Bikont? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szonik Re: telewizja w Puławach IP: *.pulawy.sdi.tpnet.pl 11.09.02, 13:21 te książki kucharskie to bardziej reklama poszczególnych zakładów gastronomicznych, ale kto wie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jank Re: telewizja w Puławach IP: *.pl 12.09.02, 10:35 Aha, "bijemy się o Złotą Patelnię" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szonik Re: telewizja w Puławach IP: *.pulawy.sdi.tpnet.pl 12.09.02, 11:32 ja też lubię się bić o patelnię i niekoniecznie złotą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: telewizja w Puławach IP: *.psych.uw.edu.pl / 172.16.3.* 12.09.02, 16:05 nadal nic nie rozumiem - jaśniej można? to teraz w sieci kablowej sa dwa programy lokalne? czy tez kablowka sie podzielila i czesc jest obslugiwana przez te druga telewizje ? Odpowiedz Link Zgłoś