agat1 30.01.03, 13:06 Usłyszałam ostatnio opinię, że pełno w Warszawie ludzi pochodzących z Puław, którzy bardzo się "panoszą" i "są wyniośli" i "trzymają sie razeM". Co Wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m.in Re: opinie 30.01.03, 13:41 kiedy pracowałem w Wawie trzymałem sie z fajnymi ludźmi i w dowody osobiste sie nie wpatrywałem kilka osób z NUM spotkałem i ... tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agat1 Re: opinie IP: 195.116.92.* 30.01.03, 14:22 Osoba, która opinie wypowiedziała (urodzona i wychowana w Warszawie), ma szczególną teorię nt. zachowania ludzi w zależności od miejsca urodzenia, bo kilka uwag uslyszałam jeszcze o mieszkańcach Krakowa i Poznania, również mało pochlebnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzak Re: opinie IP: *.zwolen.sdi.tpnet.pl 02.02.03, 19:36 agat1 napisała: > Usłyszałam ostatnio opinię, że pełno w Warszawie ludzi pochodzących z Puław, > którzy bardzo się "panoszą" i "są wyniośli" i "trzymają sie razeM". Co Wy na > to? Opinia mocno przesadzona! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jank Re: opinie IP: *.acn.pl 14.02.03, 22:27 agat1 napisała: > Usłyszałam ostatnio opinię, że pełno w Warszawie ludzi pochodzących z Puław, > którzy bardzo się "panoszą" i "są wyniośli" i "trzymają sie razeM". Co Wy na > to? Ja spotkałem się z opinią, że Puławiacy trzymają się razem, gdziekolwiek się "zejdą". Tak twierdził osobnik ze Świdnika, z wyraźną zazdrością że "jejich" tak mało na świecie rozsiało w porównaniu z Puławiakami. Czy to ma coś wspólnego z Warszawą ? Naprawdę nie wiem. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś