Dodaj do ulubionych

Portale randkowe?

01.09.13, 23:59
Witam was. Chciałbym zapytać o waszą opinię na temat portali randkowych.
Co o nich sądzicie? Czy ktoś z was korzysta z usług takiego portalu?
Myślicie, że można znaleźć tam wartościową osobę?
Osobiście się skusiłem na rejestrację ostatnio w kilki portalach, póki co poznałem kilka ciekawych osób ale ciężko powiedzieć jak to się skończy.
Szczerze powiem, że najbardziej przypadł mi do gustu eDarling ( goo.gl/VwUutz )
Ma w sumie najwięcej użytkowników z innych znanych mi portali a więc największa szansa na znalezienie swojej 2 połówki poza tym jest bardzo profesjonalny.
A jakie wy polecacie?
Obserwuj wątek
    • piasek.mi.zgrzyta Re: Portale randkowe? 02.09.13, 15:25

Spadaj z ta kryptoreklama spamerze.
    • desrenia Re: Portale randkowe? 15.11.13, 20:19
      Moim zdaniem strata czasu - wsrod nas jest tylu ciekawych ludzi
      • stasi1 Re: Portale randkowe? 10.12.13, 22:13
        tak może i jest tylu ciekawych ludzi ale w pewnym wieku już trudno spotkać wolną osobę
    • maitresse.d.un.francais Re: Portale randkowe? 05.12.13, 23:29
      Z wszystkimi których poznałam przez ten portal świetnie się bawiłam

Z tymi, co zasponsorują nastolatkę, czy z tymi, co proponują lodzika za 200 w samochodzie?
    • smartpage Re: Portale randkowe? 14.01.14, 14:54
      Jeśli ktoś lubi płacić 70zł miesięcznie za pisanie wiadomości to edarling faktycznie jest dużym portalem. Pytanie jednak nie ile mają zarejestrowanych osób a ile osób faktycznie posiada aktywne konto? Prawdopodobnie jakieś 5-7% czyli z miliona robi się 50-70tyś czyli tyle co średniej wielkości darmowy portal randkowy gdzie każdy może pisać wiadomości :) Polecam przemyśleć sobie sens płatnych portali.

markgrow1992 napisał(a):

> Witam was. Chciałbym zapytać o waszą opinię na temat portali randkowych.
      > Co o nich sądzicie? Czy ktoś z was korzysta z usług takiego portalu?
      > Myślicie, że można znaleźć tam wartościową osobę?
      > Osobiście się skusiłem na rejestrację ostatnio w kilki portalach, póki co pozna
      > łem kilka ciekawych osób ale ciężko powiedzieć jak to się skończy.
      > Szczerze powiem, że najbardziej przypadł mi do gustu eDarling ( goo.gl/VwUutz )
      > Ma w sumie najwięcej użytkowników z innych znanych mi portali a więc największa
      > szansa na znalezienie swojej 2 połówki poza tym jest bardzo profesjonalny.
      > A jakie wy polecacie?
      • stasi1 Re: Portale randkowe? 05.02.20, 09:26
        70zł to chyba sporo jak na taką usługę. Zawsze korzystałem z darmowych portali
    • marsla95 Re: Portale randkowe? 19.01.20, 20:21
      Moim zdaniem nie ma zbytnio sensu pytać o takie coś bo jak to w życiu - ile osób tyle różnych opinii :) Najlepiej to samemu sprawdzić i przekonać się na własnej skórze jak wygląda "randkowanie" na takich portalach. Mi osobiście udało się poznać ciekawego mężczyznę na jednym z portali randkowych. Jeżeli ktoś chce spróbować swojego szczęścia to polecam stronę portale-randkowe.online

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka