29.03.14, 21:12
Założyłem poraz pierwszy w moim długim życiu adres mailowy. Poruszam się w tym całym forumowym ustrojstwie jak internetowa dziewica. Zanim coś kliknę to trzy razy dłużej myślę czy aby prawidłowo wybrałem. Upiorne, ale się rozkręcam. ( Piszę bez akapitów - wybaczcie - bo i klawiatura jakaś mi wroga;nie używam zdań pytających bo... no właśnie jak kliknąć pytajnik). To naprawdę nie kokieteria!( ach ,jaki on ujmująco dupowaty).Taki patologiczny humanista ,który jednak uznaje biegłość internetowa to jednak całe życie.Ale do rzeczy ( tu właśnie potrzebny akapit ,bo wątek zgoła inny).Na forum "szukam męża" ( to forum czy zakładka ) panowie i panie wzajem się szukają.Czy mogę tu dyskretnie się przysiąść.To pytanie do pań, w panach nie gustuję. O SOBIE;.Trzy lata po rozwodzie ( 15 lat małżeństwa) z piękną kobietą ,młodszą o18 lat.Do dziś mamy przyjazne relacje . Wczoraj omawialiśmy wywiadówkę córki.Lubię zadbane i niebanalne kobiety ,listy Osieckiej do Przybory ,Mozarta , Mahlera i Kasię Groniec.Ci co rozumieją dopiszą odpowiednio itp, ci co nie nie dopiszą nic.
Obserwuj wątek
    • doradca02 Re: nowicjusz szuka niebanalnej 29.03.14, 21:29
      doradca02 napisał:

> Założyłem poraz pierwszy w moim długim życiu adres mailowy. Poruszam się w tym
      > całym forumowym ustrojstwie jak internetowa dziewica. Zanim coś kliknę to trzy
      > razy dłużej myślę czy aby prawidłowo wybrałem. Upiorne, ale się rozkręcam. ( Pi
      > szę bez akapitów - wybaczcie - bo i klawiatura jakaś mi wroga;nie używam zdań p
      > ytających bo... no właśnie jak kliknąć pytajnik). To naprawdę nie kokieteria!(
      > ach ,jaki on ujmująco dupowaty).Taki patologiczny humanista ,który jednak uzna
      > je biegłość internetowa to jednak całe życie.Ale do rzeczy ( tu właśnie potrzeb
      > ny akapit ,bo wątek zgoła inny).Na forum "szukam męża" ( to forum czy zakładka
      > ) panowie i panie wzajem się szukają.Czy mogę tu dyskretnie się przysiąść.To py
      > tanie do pań, w panach nie gustuję. O SOBIE;.Trzy lata po rozwodzie ( 15 lat m
      > ałżeństwa) z piękną kobietą ,młodszą o18 lat.Do dziś mamy przyjazne relacje . W
      > czoraj omawialiśmy wywiadówkę córki.Lubię zadbane i niebanalne kobiety ,listy O
      > sieckiej do Przybory ,Mozarta , Mahlera i Kasię Groniec.Ci co rozumieją dopiszą
      > odpowiednio itp, ci co nie nie dopiszą nic.
    • a.merengue Anons na wyczerpanym papierze 01.04.14, 09:07
      Gratuluje inicjacji internetowej. Wprawy w wyrazaniu emocji/uczyc (!*? & $ :)
      nabierzesz z czasem i z praktyka. Zauwazysz ze tworzenie akapitow i spacji
      to sprawa w miare prosta. Za tym przyjdzie umiejetnosc kopiowania i wklejania
      linkow. Do lata bedziesz poruszal sie w necie z dozwolona szybkoscia:)

Twoj anons towarzyski wymaga jednak delikatnej korekty. Wiem o czym pisze.
      Pomagam zawodowo ludziom dojsc do porozumienia glownie handlowego.
      Rzeczownik "nowicjusz" powinien byc zastapiony innym okresleniem.
      "Nowicjusz" straszy i zniecheca:) Szczegolnie "niebanalne" kobiety. Przyciaga
      nianie i nauczycielki klas poczatkujacych. A nie sa to Twoje glowne zainteresowania.

"Niebanalnosc" w anonsie nie jest najszczesliwszym wyborem. Mozna popracowac
      nad zmiana i niewypowiedziana "niebanalnosc" okreslic w miare precyzyjnie inaczej.
      Jest duza szansa, ze "niebanalnosc" wczesniej czy troche pozniej sama sie ujawni.
      Byc moze zgodzisz sie ze mna, ze trudno jest kobiecie podejsc do mezczyzny na
      przystanku tramwajowym lub ewentualnie stacji benzynowej i przedstawic sie:
      "Czesc, jestem kobieta niebanalna:)" Bedziesz chcial to oswiadczenie zweryfikowac
      swoimi kategoriami ktorych dotychczas nie okresliles.

Z primaaprilisowym pozdrowieniem - a.m.
      • doradca02 Re: Anons na wyczerpanym papierze 01.04.14, 10:38
        " Nowicjusz" z pokorą przyjmuje trafne uwagi.Jeżeli zaowocują to z radością dam znać.Czekam na fakturę za usługę!
        • a.merengue Re: Anons na wyczerpanym papierze 01.04.14, 11:03
          doradca02 napisał:

> uwagi.Jeżeli ...znać.Czekam na fakturę za usługę!<

Milo mi, ze przyjales po mesku konstruktywna krytyke:)
          Dzisiejsze porady, uwagi i sugestie sa bezplatne. I zyczliwe.
          Zwroc uwage aby nie sciskac tak bolesnie wyrazow.
          Po kropce, przecinku klikasz dowolnym, najlepiej wskazujacym,
          palcem na najdluzszy klawisz w klawiaturze i robisz "spacje":)
          Tak pisany anons wyglada elegancko wyluzowany i taki ma
          szanse zrobic wrazenie na kobietach:) Tych ktorych poszukujesz.

I tego Tobie zycze.
          • doradca02 Re: Anons na wyczerpanym papierze 01.04.14, 12:24
            To miała być pomocna dłoń a wyszło ,że chodzi ledwie o palec ( za mocno przyciskam). Technika palcowa jest moją piętą (A) . Będę delikatniejszy. Szable w dłoń!
            • a.merengue Re: Anons na wyczerpanym papierze 02.04.14, 10:06

Praktyka czyni mistrza. Artysci muzyczni godzinami cwicza "palcowki".
              sjp.pl/palc%F3wka Podczas cwiczen zalecane jest myslenie
              o czyms delikatnym w dotyku: aksamicie, jedwabiu, brzoskwini lub
              kobiecym ciele...
              • doradca02 Re: Anons na wyczerpanym papierze 02.04.14, 13:16
                Stokrotne dzięki pani docent za pomocną dłoń. Brzoskwinia przetestowana , ale się rozsmakowałem i posuwam się rozkosznie dalej. Otwarty na szerszy instruktaż MM
              • doradca02 Re: Anons na wyczerpanym papierze 02.04.14, 19:54
                A teraz bardziej serio; ( ale bez stosownych akapitów ,spacji i dotykania paluszkiem tego i owego{ klawisza}). Pękam pierwszy. Co Panią zajmuje na codzień?. I proszę nie odpowiadać - PR , bo siem wnerwiem. PS.Polecam MINE VAGANTI . MM
                • a.merengue Milosc do makaronu 03.04.14, 09:22
                  Opowiesc filmowa znam. Bardzo dobra. Makarony lubie.
                  Na codzien siedze/stoje/leze w reklamie. Copywriter.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka