doradca02
29.03.14, 21:12
Założyłem poraz pierwszy w moim długim życiu adres mailowy. Poruszam się w tym całym forumowym ustrojstwie jak internetowa dziewica. Zanim coś kliknę to trzy razy dłużej myślę czy aby prawidłowo wybrałem. Upiorne, ale się rozkręcam. ( Piszę bez akapitów - wybaczcie - bo i klawiatura jakaś mi wroga;nie używam zdań pytających bo... no właśnie jak kliknąć pytajnik). To naprawdę nie kokieteria!( ach ,jaki on ujmująco dupowaty).Taki patologiczny humanista ,który jednak uznaje biegłość internetowa to jednak całe życie.Ale do rzeczy ( tu właśnie potrzebny akapit ,bo wątek zgoła inny).Na forum "szukam męża" ( to forum czy zakładka ) panowie i panie wzajem się szukają.Czy mogę tu dyskretnie się przysiąść.To pytanie do pań, w panach nie gustuję. O SOBIE;.Trzy lata po rozwodzie ( 15 lat małżeństwa) z piękną kobietą ,młodszą o18 lat.Do dziś mamy przyjazne relacje . Wczoraj omawialiśmy wywiadówkę córki.Lubię zadbane i niebanalne kobiety ,listy Osieckiej do Przybory ,Mozarta , Mahlera i Kasię Groniec.Ci co rozumieją dopiszą odpowiednio itp, ci co nie nie dopiszą nic.