15.09.06, 16:06
Ostatni zwaliło mi się na głowe troche spraw i "poziom zarobienia" osiągnął
maksimum:) Ale wróciłam sobie na forum:) Co ze spotkankami? Co u Was
nowego...? Komuś się wydarzyło coś fajnego???
Pozdrowionka
Aga
Obserwuj wątek
    • rafal750 Re: wracam:) 16.09.06, 16:06
      Hej. u mnie siakoś leci!!
      Pamietasz jak na spotkaniu radziłaś mi żebym rozglądał sie za 18stkami poznalem
      takie dwie ale wogóle jakaś pomyłka, takie młode dziewczyny mają mózdżki a w
      nich sieczke utwierdziłem sie jeszcze bardziej w tym.
      A co do fajnych rzeczy to ładną pogode mamy hehe!!
      A co u Ciebie?
      Pozdrawiam
      • agucha1979 Re: wracam:) 16.09.06, 17:27
        Oj ja nic nie mówiłam o 18tkach:) A z resztą osiemnastka osiemnastce nierówna i
        czasami spotkasz mądrzejszą osiemnastkę niż trzydziestkę:) Szukaj dalej i nie
        trać czasu!!!! Ja tylko chciałam Ci powiedzieć, że im młodsza tym
        łatwiej "wychować" bo ja to już np. jestem niereformowalna!!:)
        A ja siedze sobie w internecie bo mnie dopadła choroba:( Ale czas by sie gdzies
        znowu spotkać...
        A co tam u reszty!!! Widzę, że A.nie się udziela i Tercję czasami widzę ale
        Panowie gdzieś sie zgubili
        Halo Halo!!! Co tam u Was!!!??
    • histeryczna_trzydziestka Re: wracam:) 16.09.06, 23:01
      Z zarobieniem nie mam problemów, gorzej z zarabianiem. Mój szef jest we mnie
      zapatrzony (choć żonaty) i zapomina o takich sprawach jak podwyżka...
      • agucha1979 Re: wracam:) 17.09.06, 12:04
        Pocieszę Cię, że u mnie "zarobienie" też nie idzie w parze z zarabianiem:) Ty
        chociaż masz zapatrzonego szefa a ja tylko szefowe:) Trzymaj się kiedyś oprócz
        zarobienia dojdzie zarabianie:)
        • histeryczna_trzydziestka Re: wracam:) 17.09.06, 22:53
          Właśnie jestem w trakcie porzucania nielubianej i mało płatnej pracy. Uważam że
          należy mi się w życiu coś lepszego niż wysłuchiwanie chamskich odzywek durnego
          szefa, któremu wydaje się że znalazł Murzyna, który będzie harować na 3 etatach
          a zarabiać za pół :/ Od roku nie dostałam podwyżki za to otrzymałam nowe
          obowiązki, mieszczące się w "nienormowanych godzinach pracy". Dlatego szukam
          czegoś innego. Może wyjadę?...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka