malena_81 07.10.08, 10:27 witam ;) mam 27 lat, jestem troche zakrecona ale tak ogolnie to mam poukladane w glowie ;) moz znalazlby sie jakis amator spacerow, kina i dobreg wina ;) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grek1972 Re: kandydat na męża ?? ;) 06.11.08, 16:14 szczery wierny spokojny oddany uczuciowy romantyczny szukający dziewczyny która będzie przy nim w dobrych oraz złych chwilach.od 1999 roku jestem rozwodnikiem.rozstałem sie z zona ponieważ ona mnie zdradzała.od tego czasu spotykałem tylko dziewczyny które myślały tylko o kasie mieszkaniu samochodzie a ja szukam dziewczyny dla której uczucie miłość szczęście rodzina są najważniejsze.moimi zainteresowaniami są sport muzyka film książki komputery.Mieszkam w Opolu.Jeżeli chciałabyś coś jeszcze o mnie wiedzieć to napisz ?? poznamy sie blizej i zobaczymy co z tego dobrego dla nas wyjdzie ?? Odpowiedz Link
trader64 Re: kandydat na męża ?? ;) 08.11.08, 21:01 jestem wrocławianinem jestem kinomaniakiem lubię szelest liści podczas jesiennych spacerów lubię blask wina i blask świec w kieliszku........... Odpowiedz Link
juliette_77 Re: kandydat na męża ?? ;) 26.11.08, 21:49 trader64 napisał: > jestem wrocławianinem > jestem kinomaniakiem > lubię szelest liści podczas jesiennych spacerów > lubię blask wina i blask świec w kieliszku........... A jakie kobiety lubisz?... Odpowiedz Link