Dodaj do ulubionych

Kto ma rower?...

IP: *.gdan.gazeta.pl 23.04.02, 10:12
...i co z nim robi. Ja miałem ale mi ukradli pare lat temu. Niedługo kupię nowe.
Jak miałem moja ulubion trasa biegała ze Słupska na Bierkowo, Swołowo,
Postomino (widzieliście pałac Putkamerów tuż za Postominem - przepiękny z
jeszcze piękniejszym parkiem). Tylko za Bierkowem trochę za dużo górek.
To słonko mnie tak zmobiloiowalo. W wolnej chwili idę do sklpeu po 2kółka
Obserwuj wątek
    • Gość: Denik Re: Kto ma rower?... IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 23.04.02, 15:33
      Sabat a będziesz umiał na nim jeźdźić?
    • Gość: andy_sz Re: Kto ma rower?... IP: *.dialin.buffalo.edu 23.04.02, 15:51
      Moj od roku wisi w garazu i nie sadze zeby udalo sie go jeszcze uruchomic.
      Chyba trzeba sie bedzie za nowym tez rozejrzec. Moze Sabatowi podwedze :-)
      Tylko kup jakis dobry...
      • Gość: Damian Re: Kto ma rower?... IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 23.04.02, 19:56
        Moj rower jest tak polatany (poskladany ze zaden zlodziej sie na niego nie
        skusi). Byl dla mnie jedynym srodkiem transportu przez dluzszy czas zanim w
        koncu po tylu probach zrobilem prawko (ale nie myslcie ze kupilem samochod).
        Pewnie bedzie trzeba sie od nowa uczyc jak w koncu sobie kupie
    • Gość: Pixi Re: Kto ma rower?... IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 24.04.02, 16:36
      Ja tez mam! Jest zolty jak slonce i uwaga! ma bordowe siodelko! Tak dlugo
      przebieralam w rowerach az w koncu znalazlam moje wymarzone kolory! I zupelnie
      niepodziewanie go kupilam! Czasami grasuje nim po okolicach Kapeny, na Ryczewie
      i w Siemianicach. Ale to tylko czasami bo wole piesze wycieczki (nie musze
      pilnowac roweu) :-)
    • Gość: Czarodzi Re: Kto ma rower?... IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 24.04.02, 17:51
      Nie posiadam! Odkad rozwalil mi sie skladak (z 10 lat temu) stwierdzilem ze bez
      sensu bedzie kupowac nowy skoro nie mam zamilowania do takiej jazdy. Juz wole
      autobusem :-)
    • Gość: Teddy Re: Kto ma rower?... IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 24.04.02, 19:37
      Rower jak rower a ja mam jeszcze stara motoryne!
    • Gość: Agrest Re: Kto ma rower?... IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 24.04.02, 22:11
      Rower ktory mam ma krzywa kierownice, nie ma bagaznika i zniszczone siodelko
      ale i tak czasami sobie nim pomykam. Nie musze sie obawiac ze ktos go skradnie
      albo mnie z niego zwali i z nim ucieklnie. Pelny luzik. Kiedys lubilem jezdzic
      na rowerze po Gieldzie a teraz najbardziej lubie jezdzic na pas startowy w
      Debnicy.
    • Gość: Ina Re: Kto ma rower?... IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl / 192.168.0.* 28.04.02, 22:48
      Jasne! Lada moment rozpocznę sezon rowerowy. Najkrótsza trasa do nad stawek na piwo a naj to
      cholera wie gdzie. Wyjechaliśmy ze Słupska po stronie 3-go maja, dojechaliśmy do Swołowa, apotem
      przez pola i lasy przebiliśmy się do drogi Słupsk - Koszlin. No oczywiście na wariata. Zresztą
      zawsze jest na wariata. Miód malina.
      Sabat jak kupisz to się pochwal jaki.
      U ucha rowery dwa.....
    • Gość: kóniu Re: Kto ma rower?... IP: 2.3.STABLE* / 195.116.188.* 04.05.02, 19:19
      mam i jeżdże
      • Gość: Czarodzi Re: Kto ma rower?... IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 05.05.02, 02:30
        Koniu, moze byc troche rozwinal wypowiedz?

Napisze cos o sciezkach rowerowych. Czemu tak szumnie mowimy ze mamy juz cale
        trasy rowerowe skoro te trasy polegaja na wytyczeniu na chodniku polowy
        szerokosci dla rowerow, przy czym czesto ani nie jest to oznakow=ne, ani nie ma
        podjazdow na kraweznikach. Na Portowej np. jest znak ze na chodniku biegnie
        sciezka rowerowa, tylko szkolpul w tym ze nie jest zaznaczone po ktorej stronie
        linii jest miejsce dla rowerow a po ktorej dla pieszych.
        • nataliaa_ Re: Kto ma rower?... 08.05.02, 17:32
          Bierkowo-Bruskowo Wielkie-Swołowo. Rower właściwie cały czas stoi,ale jak już
          się wybieram na jakaś wycieczkę,to nie na 5 minut. :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka