Gość: Rafkrys IP: 153.19.80.* 05.09.01, 14:29 Co myslicie o Lumpeksach? Zaopatrujecie sie tam? Ktory jest dla Was najlepszy i dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Seba Re: Lumpeksy IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 05.09.01, 19:33 Moja mama to nalogowa lumpeksiara! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pixi Re: Lumpeksy IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 05.09.01, 21:32 Czasami mozna tam znalesc super ciuszki. Polecam ten przy kosciele Serca Jezusowego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pamela Re: Lumpeksy IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 07.09.01, 19:16 Dziewczyny, a pamietacie czasy kiedy najlepszy byl ten w podworzu przy Wojska Polskiego? Bylo tanio i super wybor przy dostawach. Kobitka zostawiala mi zawsze co lepsze materialy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beki Re: Lumpeksy IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 07.09.01, 22:24 Tez lubie sobie troche w ciuszkach poszperac! ;-) Moj typ to Lumpek przy Motelu Przymorze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: Lumpeksy IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 10.09.01, 02:15 Moja laska zaopatruje sie w Lumpku na Jaracza. Nie mam nic przeciw takim sklepom, chociaz ja nie moglvym sie przemoc zeby nosic po kims rzeczy.Poki mnie stac nie robie tego, ale rozumiem ludzi ktorzy tam chodza. Sa tez tacy jak moja Pani ktorzy chodza bo lubia wygrzebac cos nietuzinkowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dagmara Re: Lumpeksy IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 10.09.01, 17:39 Najlepiej zaopatrzonym lumpeksem jest ten w falowcu na osiedlu Krolowej Jadwigi. Ciesze sie ze zostal poruszony taki temat. Niektorzy sie go wstydza, a ja nie wiem dlaczego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Re: Lumpeksy IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 14.09.01, 21:42 A czemu nic nie piszecie o lumpku z ulicy Dlugiej? Jest malo znany ale jest mila obsluga i fajne ceny za kilogramik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Loona Re: Lumpeksy IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 18.09.01, 02:40 Ja nie moge zapomniec lumpka na ulicy Sobieskiego (w dzisiejszym salonie Lider). Przez pewien czas chodzily sluchy, ze maja nalozyc na przywozone lachy jakis duzy podatek wskutek czego lumpki mialy upasc. Jak widac jednak maja sie dobrze. NO I DOBRZE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: Lumpeksy IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 20.09.01, 07:08 Jak dzisiaj wychodzilem do pracy, to widzialem na drzwiach od mojej klatki schodowej kartke z informacja o otwarciu nowego "ciucha" gdzies na osiedlu Niepodleglosci, ale zapomnialem ulicy. Zreszta zainteresowani na pewno wiedza... Odpowiedz Link Zgłoś