alicja.asr 28.05.07, 20:30 Szukam ludzi z dawnej SP nr 4 w Slupsku, rocznik 80, klasa B - najlepiej ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ania Jastrzebska Re: SP nr 4 Slupsk IP: *.adsl.hansenet.de 28.05.07, 20:35 Halllo Alicjo, ja chodzilam do SP4 w Slupsku i siedzialysmy w jednej lawce, czy to nie piekne spotkac sie po latach!! Ale sie ciesze, bedziemy mialy co opowiadac!Rany tyle czasu! Ludzie pisac, dawna SP4 w SLupsku!! SZukamy tez nauczycieli!!!!!!!! Buziaki i do zoabczenia na zjezdzie! Odpowiedz Link Zgłoś
alicja.asr Re: SP nr 4 Slupsk 28.05.07, 20:42 wow, super; to ty? tyle lat minelo... chcialabym zebrac nasza klase i spotkac sie ze wszystkimi ciekawe czy ktos jeszcze sie zglosi patrz - siedzialysmy rqazem w jednej lawce, a tu taki traf:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skarbnik Re: SP nr 4 Slupsk IP: *.rene.com.pl 05.06.07, 23:27 No to sobie zrobiliśmy ogłoszenie :D Może jeszcze gdzieś we trójkę pogadamy ;) A było nas więcej w klasie? Ja jak tak sięgam pamięcią do tych "dawnych" czasów, to powoli też mi się zaczyna wydawać, że w tej samej ławce siedziałem... hm... No dobra, trochę odpłynąłem, ale miło się tak rozmarzyć :) A wracając do konkretów, to żeby nie było, że nic nie robię, bo przecież piszę, a poszukiwania zintensyfikuje jeszcze po kilku egzaminach. Serio, Dziewczyny! :) Raporty będę przesyłał na bieżąco. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: SP nr 4 Slupsk IP: *.adsl.hansenet.de 09.06.07, 19:59 trzymam Cie Tomaszu za slowo co do raportow.Alicja przysle nr tel.trzeba bedzie sie podzielic i podzwonic!! Ludzie piszcie musimy sie znalezc!!Na razie powodzenia na egz. Odpowiedz Link Zgłoś
alicja.asr Re: SP nr 4 Slupsk 11.06.07, 09:22 W koncu cos sie ruszylo!!! Ja nr tel. bede miala dopiero za 2 tyg. bo w domu rodzinnym nie mieli ksiazki tel. Ale wkrotce to nadrobie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andzia Re: SP nr 4 Slupsk IP: *.adsl.hansenet.de 30.06.07, 19:05 no to czekam na telefony ALus! Tomasz gdzie raporty? Odpowiedz Link Zgłoś
sandra1301 Re: SP nr 4 Slupsk 11.06.07, 13:11 polecam wam założenie "swojej klasy" na www.nasza-klasa.pl Odpowiedz Link Zgłoś