12.08.07, 21:44
Witam wszystkich

Planuję wymianę okien na PCV. Na słupskim rynku jest czterech producentów:
Bajcar, MS, Drutex, Fasada. Który z nich jest godny polecenia?

Pozdrawiam
Magda
Obserwuj wątek
    • johana19 Re: Okna 13.08.07, 16:15
      Firm robiących okna jest znacznie więcej, niż tu wymieniłaś. Ja
      osobiście polecam firmę Profesja. Mieści się na ul. Wolności bodaj
      numer 5 (przed Bomi, po tej samej stronie). Robią bardzo solidnie i
      nie czeka się po miesiąc albo i dłużej jak w np. Drutexie. Aha! M&S
      jest chyba najdroższy na rynku.

Asia mama LENY (27-01-
      2005)
      Pierwszy rok życia
      • jk1977 Re: Okna 13.08.07, 16:22
        Witam,być może ze M&S są droższe od innych,ale jakość też mają dużo
        lepszą.Mam porównanie,bo rodzina i znajomi maja innych firm okna i
        są naprawdę w gorszym stanie.A ja i jeszcze pare osób mi bliskich
        akurat wybrało pare lat temu m&s i jesteśmy bardzo zadowoloni.Także
        polecam M&S
        • Gość: buahahhaaaa Re: Okna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.07, 16:59
          M&S to najdrozsze okna w naszym regionie i niczym sie nie róznią,ja polecam Alfe tanio i szybko,mozna sie potargować troche,proponuje sie wybrac do Charnowa i zobaczyc jak wyglada ich firma,bylem w szoku,w srodku ladniej niz w ratuszu
          www.alfa.net.pl/
          • sandra1301 Re: Okna 14.08.07, 08:53

ja zamawiałam okna z firmy Bajcar. Bez zarzutu. Monterzy sprawni i
            sprzątają po sobie.
            • Gość: bajcar? Re: Okna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.07, 10:09
              Sandra, a nie zapomniałaś przypadkiem dodać, że spóźnili się jeden
              dzień?
            • Gość: namaste Re: Okna IP: *.slupsk.vectranet.pl 14.12.13, 18:27
              Moi rodzice zamawiali od Bajcara, raczej zadowoleni nie są.
    • Gość: spektrum okna Re: Okna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.13, 13:43
      Na rynku Słupskim jest również firma DAKO. nasz salo mieści się na ul;. Chopina 15 A. Serdecznie zapraszamy. Posiadamy bogatą ofertę stolarki okiennej w bardzo atrakcyjnych cenach.
    • Gość: adam Re: Okna IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 14.12.13, 16:10
      skocz.pl/jpg15hp.pllaska myśli że jest sexi :D
    • Gość: namaste Re: Okna IP: *.slupsk.vectranet.pl 14.12.13, 18:25
      Od 13 lat mam wstawione okna z fasady. W tym roku wymieniałam kolejne dwa i chciałam zdecydować się na ich okna. Jednakże po ich wycenie, która okazała się wyższa nawet od m&s zrezygnowałam. Pomimo mieszanych uczuć zdecydowałam się na drutex . Niska cena trochę mnie odstraszała. Obawiałam się nie najlepszej jakości produktu. Tymczasem jestem milo, a nawet bardzo miło zaskoczona. Na jednym oknie zaoszczędziłam około 500zł. Nie polecam jednak salonu na Mickiewicza. Nie wiem czemu tak jest, ale pani tam pracująca wylicza wyższą cenę niż na Władysława Jagiełły 1.
      • Gość: Janusz Re: Okna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.13, 20:42
        Następny co wybrał cenę ,a nie okna bo mu wszystko było za drogie .I chełpi się jaki był cwany i jak to zaoszczędził 500 zł .Oj bidule i centusie . Po co w ogóle wymieniacie okna taniej by było stare uszczelnić pakułami .
        • Gość: arkan Re: Okna IP: 93.105.234.* 26.03.15, 17:41
          Przylazłeś tu krytykować? Moja rada - wepchaj sobie te pakuły do paszczy.
          Jak masz nadmiar kasy to się podziel z ludzmi, wstawią okna nawet z tej najwyższej półki.
    • Gość: Zenek Re: Okna IP: 193.239.125.* 17.12.14, 21:02
      Ja mam okna Fasada od 4 lat i nikomu nie polecam (no może wrogowi) okna są słabe jakościowo dwoje drzwi balkonowych wymieniłem na nowe bo profile skrzydła były krzywe jak banany od nowości!!. Serwisanci oczywiście twierdzili że te okna wymagają tylko regulacji (czy przy regulacji okien wyjmuje się szyby i wstawia płaskownik wzdłuż profilu ze stali?!!). Nie chcą nawet spisać żadnego protokołu reklamacyjnego niski poziom obsługi.
    • Gość: Ania Re: Okna IP: 193.239.126.* 18.12.14, 13:05
      Polecam okna firmy DAKO-Dobra cena, bardzo dobra jakosc.
      Nie znam dokladnego adresu, ale jest to rog Chopina i Lutosławskiego.
      Pozdrawiam Ania
      • Gość: tomek Re: Okna IP: *.play-internet.pl 26.03.15, 12:13
        Przecież salon Dako jest w C.H. Pod wiatrakami za obi.
        • Gość: gror Re: Okna IP: 121.222.162.* 31.03.15, 16:22
          mam okna z Fasady od 10 lat, są szczelne, póki co nie ma z nimi żadnego problemu
    • michal.swida5 Re: Okna 04.03.20, 13:30
      Zerknij sobie na twoje OKNA - twoje-okna.com/
    • cytrynowabeza Re: Okna 26.06.20, 19:55
      Jeśli jesteście na etapie poszukiwania okien, to koniecznie odwiedź firmę Adwil z Tczewa - www.adwil.pl/ . Mają bardzo duży wybór od najlepszych producentów i pomogą wam wybrać najlepszą dla was opcję. Możecie im także zlecić ich profesjonalny montaż. Poza oknami kupicie u nich też bramy i drzwi (wewnętrzne i zewnętrzne). Wszystko od sprawdzonych producentów w korzystnych cenach .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka