alekswir 31.08.05, 15:23 Witam:) czy ktoś dysponuje wiedzą na temat tego,czy w jakiejkolwiek z trójmiejskich szkół językowych hiszpańskiego uczy native speaker? będę wdzięczna za wszelkie informacje Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
isiunia Re: native speaker w Trójmieście 03.09.05, 22:32 W wielu szkołach mają nativów, najlepiej zadzwonić do wybranej szkoły i zapytać. Z tego co wiem to: np. Gdynia - Siesta - uczy tam Silvia (Hiszpanka) Sopot - Stanley's School - od października ma być Meksykanin Odpowiedz Link
malia21 Re: native speaker w Trójmieście 04.09.05, 00:40 Hej W Germanicusie uczy Hiszpan! Jest to w Gdyni na ul Balladyny! Uczy tam dlugo i wszyscy go chwala! Odpowiedz Link
malaika4 Re: native speaker w Trójmieście 05.09.05, 13:25 W Romanice w Sopocie jest lektorka - Peruwianka, świetnie uczy i jest miłą, ciepłą, dowcipną osobą. Jest ona zresztą egzaminatorem na sopockich egzaminach DELE, co akurat dla mnie miało znaczenie - mniej się stresowałam na egzaminie ustnym, rozmawiając z kimś, kogo znam. Odpowiedz Link