IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.06, 00:59
Na spotkaniu rekrutacyjnym wypełnialiśmy wniosek o konto. Czy jak pojadę to
będę mógł z niego już korzystać. Wiadomo że trzeba będzie wziąć trochę kasy ze
sobą. A trochę sie boją ją tak przy sobie nosić.
Obserwuj wątek
    • Gość: 1spag Re: konto IP: *.cable.ubr09.croy.blueyonder.co.uk 02.10.06, 10:05
      tak mozesz :)))
      ale pamietaj o sprawdzeniu czy to nie jest advantage gold, jesli jest to
      a) zostan przy tym koncie placac 12gbp/mc za jakies ubezpieczenia
      b) zmien na current plus nie placac za prowadzenie
    • peter78 Re: konto 02.10.06, 10:34
      tak "juz", to raczej nie bedziesz mogl korzystac, bo znajac szybkosc NatWestu,to
      moze im to nawet z miesiac zajac niestety
      • nieslubne_dziecko_romana Re: konto 02.10.06, 10:43
        Potwierdzam
        • Gość: omas Re: konto IP: 81.144.199.* 02.10.06, 11:48
          ja juz ponad miesiac czekam na pin do karty i niestety caly czas na czekach
          jade... :(
    • babyro0 Re: konto 02.10.06, 12:12
      Jeśli masz w Polsce konto z kartą jak choćby visa elektron w Lukas Banku to
      możesz nią tu płacić i wypłacać pieniądze z konta... bez prowizji bodajże w
      przypadku tej konkretnie karty (wiem od znajomego) ale złotówki przeliczane są
      oczywiście po kursie bankowym...

Niemniej to jakieś wyjście jak się nie chce nosić przy sobie większej gotówki.
      • Gość: 1spag Re: konto IP: *.cable.ubr09.croy.blueyonder.co.uk 02.10.06, 13:21
        a dlaczego nie moze korzystac z konta??

przeciez moze wplacic i pozniej wyplacac w kasie, wiadomo ze to mniej wygodne
        tam gdzie jest natwest z duzymi kolejkami, ale korzystac moze , to ze na karty
        sie czeka to nie oznacza ze nie moze korzystac, a z lukasa za darmo to przy
        koncie za 30pln/mc mozna wyplacac typ karty nie ma tu znaczenia a lukas wydaje
        do konta tylko vise electron
    • Gość: misio Re: konto IP: *.ipt.aol.com 03.10.06, 11:41
      Z korzystaniem z konta od razu to troche ciężko, po kilku dniach Twój "kadrowy"
      (personal manager) otrzyma e-maila z numerem konta. Z tym numerem najlepiej od
      razu udaj się do najbliższego oddziału NatWest, gdzie na pewno się wszystkiego
      dowiesz i możesz przyśpieszyć korzystanie z konta w opcji on-line. Odnośnie
      karty do konta to w moim przypadku bank stwierdził, że wyśle dopiero po podaniu
      stałego adresu w UK, nie chcieli nawet słyszeć o adresie miejsca pracy lub
      hostellu, ale nie wiem czy to reguła czy tylko mnie się tak trafiło. Po podaniu
      stałego adresu (na spotkaniu na pewno dostałeś druczek i koperte), proponuje
      załatwić to osobiście, a nie wysyłać, Pani grzecznie poinformowała mnie i
      kumpla, że do 10 dni otrzymamy kartę a do 14 dni PIN.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka