irenaki 08.04.08, 10:53 Kochane szydełkomaniaczki.Załozyłam bloga ( odbija mi na tej emeryturze). naszydelku.blogspot.com/ Pozdrawiam i do szydełka !! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
siwamar Re: Mój blog 08.04.08, 14:19 Blog fajny, życzę Ci wielu pięknych prac i mnóstwa sympatycznych komentarzy, o jedno tylko proszę; rób te śliczne rzeczy szydełkiem nie na szydełku. Odpowiedz Link
irenaki Re: Mój blog 08.04.08, 15:13 Dzięki. Jest "naszydelku" bo szydełko i szydełkiem było zajęte Odpowiedz Link
zdzisiowa Re: Mój blog 08.04.08, 15:22 Bylam na Twoim blogu,ale komentarz nie chcial wejsc.W kazdym razie pomysl z zalozeniem bloga podoba mi sie-a co?wszystko jest tylko dla mlodych?Kontynuuj i wrzucaj kazdą pracke=aniolek wygląda super,dobrze,ze go uratowalas Odpowiedz Link
irenaki Re: Mój blog 08.04.08, 15:32 W moim przypadku przejscie na emeryturę jest podobne do wyrzucenia z pędzącego pociągu.Szok powoli mija,teoretycznie mogę robić to,na co mam ochotę ale tak mi się chce do ludzi. Będę wrzucać. Pozdrawiam Odpowiedz Link
urszula97 Re: Mój blog 08.04.08, 19:09 Podziwiam i gratuluję.Ja się męczę juz tydzień.Może jakoś dojdę do finiszu. Odpowiedz Link