one_more1 08.09.05, 10:16 jest ktos ze swidnicy kto zacznie tam studia od pazdziernika?albo moze ktos juz zglebia tajniki tego jezyka i opowie cos o studiach;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
umbradomini1 Re: wieczorowy czeski na UWr 08.09.05, 18:19 zdaje mi się, że na 2 roku jest jedna dziewczyna z 2, ale nie dam sobie ręki uciąć:) ogólnie to Pocztowa est super;) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
one_more1 Re: wieczorowy czeski na UWr 09.09.05, 09:23 uuu ale to cos malo,jak tylko jedna osoba.ale co sie dziwic na anglistyke do 2 etapu przeszly tylko 3 osobki ze swidnicy i zadna sie nie dostala(w tym ja:P ) w takim razie trzeba bedzie sie zintegrowac dopiero w pazdzierniku;) dzieki za odp Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: wieczorowy czeski na UWr 09.09.05, 10:49 Ze Świdnicy nie, ale jeden chłopak po II LO tak:P ale nie dziw się, bo na Uni jest mało osób ze Świdnicy, a już na Pocztowej to tylko koło 10 i prawie wszyscy na dziennikarstwie (I rok-2, II rok-2, III-3, SUM-3 czy 4), no i teraz Ty i jeszcze jedna dziewczyna na filologii rosyjskiej... Odpowiedz Link Zgłoś
one_more1 Re: wieczorowy czeski na UWr 09.09.05, 18:13 to chociaz jeden z II wiec sie ciesze:) no fakt zapomnialam ze przyszli dziennikarze tez na pocztowej rezyduja.mam nadzieje ze atmosfera bedzie przyjazna:) Odpowiedz Link Zgłoś
umbradomini1 Re: wieczorowy czeski na UWr 09.09.05, 19:21 nadzieja umiera ostatnia;) nie martw się- dobrze będzie:) a wieczorowi mają zazwyczaj dla siebie cały budynek, a nie tak jak my muszą gnieść się na 2 piętrach:( Odpowiedz Link Zgłoś