Dodaj do ulubionych

Rany! Przecież dziś 9-ty i urodziny ADMINA :)

09.12.09, 08:27
O mały włos przegapiłabym datę z powodu przepracowania wink
Adminie miły i kochany przez swój harem.....żebyś nam zdrowy był,
płodny........w wątki big_grin, aby Ci humor dopisywał, abyś mógł choć na
jeden dzień wyskoczyć na dziką, zimową pustą plażę, ze słońcem
topiącym się o zachodzie w morzu.
Buziaki urodzinowe. big_grin
Obserwuj wątek
    • skrzydlate Re: Rany! Przecież dziś 9-ty i urodziny ADMINA :) 09.12.09, 08:42
      tyż życzę samych dobrości
      • natla A poszum sobie trochę :D 09.12.09, 08:56
        Przepraszam Sagi, ale za Chiny dziś się nie wkleja tam gdzie należy.
        Tu też nie, ale choć wystarczy kliknąć we wszystkie 2 niebieskie big_grin
        Najlepiej równocześnie.

i49.tinypic.com/2008m60.jpg" border="0" alt="i49.tinypic.com/2008m60.jpg">

www.youtube.com/watch?v=6BCob2kmHAA
        • natla Re: A poszum sobie trochę :D 09.12.09, 09:00
          A tu jakbyś przegapił, jeszcze śliczniejsze szumy smile

www.youtube.com/watch?v=Gkg3xPUN7MU&feature=fvw
          • maladanka a ja biesiadnie życzę 09.12.09, 09:15
            www.listaslaskichszlagierow.pl/?menu=zobacz&teledysk=41
            wszystkiego Naj...naj....i pomysłów pełną głowę.a zdrówka do ich
            realizowania!
            • polnaro Re: a ja biesiadnie życzę 09.12.09, 09:37
              Ja jednak w taki dzień słonecznej życzę Ci plaży,
              morza ciepłego, nieba lazurowego,
              kochających i kochanych w zasięgu wzroku,
              wszystkiego co daje szczęście także /po trochu/.
              • euro-walonki Re: a ja biesiadnie życzę 09.12.09, 09:48
                Żebyś zawsze miał z kim, zawsze miał gdzie i zawsze miał za co. smile Oraz
                wszystkiego najlepszego.
                • sagittarius954 Re: a ja biesiadnie życzę 09.12.09, 19:37
                  Miło powiedziane Euro -walonki smile MAM nadzieję jeszcze długo spotykać Ciebie na
                  tym forum . Dzisiaj Dziękuję za życzenia śląc wirtualne buziaki smilebig_grin
              • sagittarius954 Re: a ja biesiadnie życzę 09.12.09, 19:35
                A ja Polnaro zawsze jestem pod urokiem Twoich postów choć nieraz ich tak mało ,
                podobno jesli czegoś mało, to tym bardziej się go pragnie , ja Tobie dziś
                dziękuję i mam prośbę byś więcej pisała .... kłaniam się nisko Basiu smilebig_grin
            • sagittarius954 Re: a ja biesiadnie życzę 09.12.09, 19:27
              Ach, Maladanusiu, za twoją obecność, może i skromną w tym roku na forum, tak Ci
              miło dziękuję , jak i za te życzenia , kto wie co wymyślę , smilesmile
              Dziękuję Maladanusiu smilesmile
      • malosia06 Re: Rany! Przecież dziś 9-ty i urodziny ADMINA :) 09.12.09, 10:34
        I ja tyż!
        • bona0601 Re: Rany! Przecież dziś 9-ty i urodziny ADMINA :) 09.12.09, 10:49
          Zyczę Ci Adminie ,żeby wszystkie forumowiczki były zdyscyplinowane i spolegliwe
          oraz dużo serca dla Ciebie miały , jak na przykład skromna ja.smile
          • ama.pola Re Przecież dziś 9-ty i urodziny ADMINA :) 09.12.09, 13:46
            WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO dla SZEFA.

www.jacquielawson.com/preview.asp?cont=1&hdn=1&pv=3111916
            • dwa-filary Re: Re Przecież dziś 9-ty i urodziny ADMINA :) 09.12.09, 14:07
              I ja życzę zdrowia, zdrowia, zdrowia i jeszcze raz pieniędzy.Bądź szczęśliwy wink
              • an.ta Re: Re Przecież dziś 9-ty i urodziny ADMINA :) 09.12.09, 18:07
                i49.tinypic.com/2nty7lu.jpg" border="0" alt="i49.tinypic.com/2nty7lu.jpg">
                • misia007 Re: Re Przecież dziś 9-ty i urodziny ADMINA :) 09.12.09, 18:32
                  www.youtube.com/watch?v=sTIv8hP-UIA
                  Drogi adminie zdrowia życzę, kasy niespodziewanej a na tyle konkretnej, żebyś z
                  panią swą zimowe miesiące w tropikach spędził a po powrocie wypoczęty pobudzał
                  nas nowymi tematami do pracy myślowej
                  buziaki i zabawny utwór.
                  • anoagata Re: Re Przecież dziś 9-ty i urodziny ADMINA :) 09.12.09, 18:55
                    Mam taką koleżankę co dziwnie mówi np *ja byś była* albo *ja byś mówiłaś* i ja
                    byś byłaś jak byś nie wpadłaś tu to byś nie wiedziałaś,że szfa urodziny. Nie
                    będę wymyślałaś tylko życzę tego samego co Unijne Walonki,Bona i Misia.Pozdrawiam.
                    • super222 Re: Re Przecież dziś 9-ty i urodziny ADMINA :) 09.12.09, 19:26
                      Zdrowia, miłości,
                      słońca... na wszystkie następne lata.

Na zdrowie! Napełnię lampkę i wypiję
                      tywww.youtube.com/watch?v=MRWOLdhXr-4lko napisz o której
                      godzinie -
                      • sagittarius954 Re: Re Przecież dziś 9-ty i urodziny ADMINA :) 09.12.09, 20:04
                        W zdrowiu i ja Ciebie także chcę zobaczyć , miłości w tym wieku , nie ja nie
                        odrzucę - choć serce mam zajęte ERką ,choć słońca w Warszawie jest jak na małym
                        paznokciu - moim lakierusmile Serdecznie dziękuje , lubię cię i już czas to
                        powiedzieć a zażyczenia Dziękuję , dyg robiąc właśnie skradnę się do barku
                        cichutko i wyjmę finlandię bo mężczyźni płaczą nazajutrz i to z całkiem nowego
                        poranka, z powodu głowy . Za zdrowie Twoje
                        Super big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
                    • sagittarius954 Re: Re Przecież dziś 9-ty i urodziny ADMINA :) 09.12.09, 19:55
                      Gdzieś znikasz , gdzieś się zapodziewasz , jesteś jak zjawa i tych bysiów
                      naukładałas za które jak i życzenia i Twoją obecność serdecznie dziękuję,
                      Dziękuję anoagatko smilebig_grin

• sagittarius954 Re: Re Przecież dziś 9-ty i urodziny ADMINA :) 09.12.09, 19:51
                    Misiu Wielkie Dzięki , ty sama wiesz ,że dzięki Twojej stałej obecności to forum
                    żyje , a za ten utwór, Twoje ciepłe życzenia kłaniam się nisko oddając to co
                    przynależne wielkiej damie forum pięćdziesięciolatków , Dziękuję smilebig_grin
                • sagittarius954 Re: Re Przecież dziś 9-ty i urodziny ADMINA :) 09.12.09, 19:47
                  Czyż mogłem nie otrzymać od An.ty takich ślicznych piękności , Dziękuję Ci
                  bardzo , za pamięć za życzenia i za to czuwanie co jakiś czas na tym forum smile
                  Dziękuję smile
              • sagittarius954 Re: Re Przecież dziś 9-ty i urodziny ADMINA :) 09.12.09, 19:44
                Podwójny Filarze co na dwóch forach tak prężnie stoisz smile Dziękuję Ci bardzo
                Warszawianko , może nasze drogi w jakiś tajemniczy sposób kiedyś się skrzyżują ,
                o masz co ja gadam big_grinAle za życzenia serdecznie Dziękuję , zdrowie to jest to
                czego chyba najbardziej potrzebuję smilesmilebig_grin
            • sagittarius954 Re: Re Przecież dziś 9-ty i urodziny ADMINA :) 09.12.09, 19:42
              Rozbawiłaś mnie Amo big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin , ładne rzeczy a już myslałem, że futrko zobaczę
              , Dziękuję bardzo, miło mi i przyjemnie big_grinsmile
          • sagittarius954 Re: Rany! Przecież dziś 9-ty i urodziny ADMINA :) 09.12.09, 19:32
            Boniątko, zawsze pamiętam o tym czacie , za te chwile Dziękuję jak i za pamięć
            dzisiejszą , Dziękuję smilebig_grin
        • sagittarius954 Re: Rany! Przecież dziś 9-ty i urodziny ADMINA :) 09.12.09, 19:29
          Gosiu ja dziękuję bardzo , i może nasze drogi wreszcie się koło listopada
          spotkają na ćwiczeniach suchych smile Trafię na pamięć smile Dziękuję smile
      • sagittarius954 Re: Rany! Przecież dziś 9-ty i urodziny ADMINA :) 09.12.09, 19:24
        Skrzydlatej ulotności się niziutko kłaniam i dziękując za pamięć nisko oczy
        wodzę smileDziękuję smile
        • skrzydlate Re: Rany! Przecież dziś 9-ty i urodziny ADMINA :) 10.12.09, 11:12
          możesz podnieśc trochę wyżej smile hehe
    • sagittarius954 Re: Rany! Przecież dziś 9-ty i urodziny ADMINA :) 09.12.09, 19:22
      A miałem taką cichą nadzieję ,że natla zapomni , obowiązki ją wezwą albo co , a
      tu proszę big_grin. Dziękuję , DZIĘKUJĘ natelko ,i ja swój pyszczek ukierunkowuję do
      Ciebie co bys śmiało te całusy rozdawała i nawet ramiona rozewrę szerzej a co mi
      tam wpadaj w nie smilebig_grin
      • super222 Re: Rany! Przecież dziś 9-ty i urodziny ADMINA :) 09.12.09, 19:30
        www.youtube.com/watch?v=MRWOLdhXr-4
        • super222 Re: Rany! Przecież dziś 9-ty i urodziny ADMINA :) 09.12.09, 20:10
          Jak się chce tak bardzo ładnie,
          to wychodzi coś zupełnie nie tak.
          Mam na myśli pierwszy post. Nie otworzył się
          pewnie z powodu, że chciałam w powiększeniu.
          Ale wybaczyłeś i serce moje jest radosne.

Mam już winko w lampce i wypiję za twoje
          zdrowie równo o godz. 22.22.
          Może ktoś dołączy żeby mi nie było smutno? big_grin
          • sagittarius954 Re: Rany! Przecież dziś 9-ty i urodziny ADMINA :) 09.12.09, 20:20
            Admin forum do twojej dyspozycji smile 22.22 big_grin
    • sagittarius954 Wasze Zdrowie 09.12.09, 20:05
      Przełknąłem big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
      Ech cudne Kobiety smile
      • super222 Re: Wasze Zdrowie 09.12.09, 20:13
        O godzinie 22.22 to będzie ostatni.
        Już przełykam pierwszego.
        • sagittarius954 Re: Wasze Zdrowie 09.12.09, 20:21
          Czekaj pora na drugą nóżkę bo się przewrócimy , trzymać nas nie ma kto big_grin
          • super222 Re: Wasze Zdrowie 09.12.09, 20:25
            Wygodnie siedzę przy kompie.
            Po lewej stronie lampka wypełniona do połowy.
            Nie upadnę, ale liczę że zjawi się anoagata.
            Czyżby nie miała alkoholu w domu.........???
            • wiga2008 Re: Twoje zdrowie, Sagi 09.12.09, 20:45
              Wszystkiego dobrego,Sagi, a zdrowia przede wszystkim.
              I dużo czułości, i miłości, i cierpliwości, i wyrozumiałości.
              Jakiejś porządnej wygranej w lotto (grasz?),chociaż podobno
              pieniądze szczęścia nie dają. Tak słyszałam.
              A z drinkowaniem ostrożnie dzisiaj, bo zdrowia jutro nie będzie. smile
              • anoagata Re: Twoje zdrowie, Sagi 09.12.09, 22:01
                Bożeszszsz , przebrnełam przez wszystkie podziekowania i jestem pod
                wrażeniem.Super sprowadziłaś mię tu telepatycznie,alkoholu nie mam.Wnuk
                przyszedł za szkoły ze skrętem szyji i stawiłam mu bańki,tak mi go żal.Trzymam
                za wsa kciuki o 22,22,Pozdrawiam was.
                • sagittarius954 Re: Twoje zdrowie, Sagi 09.12.09, 22:13
                  Co to za czasy kiedy młodzieży skręca szyję zimno?big_grin Spirytusem natrzyj i w
                  szalik na noc zakręć a z rana tylko alkomatem sprawdź czy aby kołowaty nie
                  wychodzi do szkoły big_grinbig_grin
                  • anoagata Re: Twoje zdrowie, Sagi 09.12.09, 22:36
                    Sagi...Naprawdę na zdrowie,nie miałam z kim się stuknąć ale i nie miałam też
                    dziś czym.Denaturat paliłam,bańki troche naciągły,zobaczymy jutro jaki bedzie
                    tego skutek.A u Ciebie też będą skutki picia wódki!!!!
                    • sagittarius954 Re: Twoje zdrowie, Sagi 09.12.09, 22:49
                      Przepraszam, ale u słowianina po trzech kieliszkach alkomat niczego nie wykrywa ,
                      Wiesz zawsze mogłaś wziąć dwa głębokie wdechy czyniąć bańki , oj by zadziałało smile
                      • anoagata Re: Twoje zdrowie, Sagi 09.12.09, 22:55
                        Jeżeli masz na mysli bańkę i denaturat to leżę.Przepraszam dziś masz świeto a ja
                        piszę ci bzdety ale ....papa.
                        • sagittarius954 Hjuston , Hjuston allo 09.12.09, 23:01
                          Mamy awarię bzdety piszemy big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin

a po co są te urodziny , Hjuston - jak myslicie co ?
                          • anoagata Re: Hjuston , Hjuston allo 09.12.09, 23:03
                            wnukowi jakby ulżyło papapa,do milego!!
                            • sagittarius954 Re: Hjuston , Hjuston allo 09.12.09, 23:06
                              Orzeszszsz i ty dzieciaka do 23 trzymałas ? W d e n a t u r a c i e
                              Fiu fiu to moja opowiastka ( zapałka z siekierką )przy twoim wyczynie jest
                              niczym smile
                              • anoagata Re: Hjuston , Hjuston allo 09.12.09, 23:14
                                Pałka zapałka dwa kije...zabawny jesteś przy tych urodzinach i tak trzymaj do
                                następnych.
                                • sagittarius954 Re: Hjuston , Hjuston allo 09.12.09, 23:23
                                  A myślisz że będą ??
                                  Kurcze przecież miałem iść spać , misiu na mnie czeka , od razu przypomniał mi
                                  się misio misi ... wróć , absolutnie nie zgadzam się położyć z nieogolonym
                                  misiem , zarost weg ,zurik i w tył na lewo ....oooobarek big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
                          • anoagata Re: Hjuston , Hjuston allo 09.12.09, 23:04
                            Przepraszam,masz prawo o niebie ale ja o chlebie.
                        • marii51 Re: Twoje zdrowie, Sagi 09.12.09, 23:06

Twoje Urodziny są wyjątkowym dniem
                          w którym pragnę życzyć Ci
                          wspaniałych ludzi na Twojej drodze
                          przyjaznych gestów którymi będą Cię obdarzać,
                          bezchmurnego nieba w Twoich snach,
                          barwnej wiosny w Twoim sercu,
                          śpiewu słowika w Twoich marzeniach
                          oraz wiecznej młodości Twojej duszy!

ZBYSZKU--raczej nie spóżniłam się chyba? ,bo komuś dawno wyjaśniałeś ,że do 9 dodać 1 ...smile
                          • sagittarius954 Re: Twoje zdrowie, Sagi 09.12.09, 23:13
                            To się równa 13 ??big_grinbig_grinbig_grinbig_grin
                            Mario Dziękuję Ci Kwiatuszku Warmiński , jesteś mile oczekiwanym Gościem , za
                            życzenia , pamięć i wspomnienia przecież tych kilku lat współnego klikania za to
                            Tobie Bardzo Dziękuję smilesmile
                          • marii51 Re: Twoje zdrowie, Sagi 09.12.09, 23:17
                            img30.imageshack.us/img30/4143/koniczynka.jpg
                            SAGI..na szczęście specjalnie ci wyhodowałamsmile
                            • sagittarius954 Re: Twoje zdrowie, Sagi 09.12.09, 23:25
                              łał to chyba jakieś Kanadyjskie , albo z tundry Syberii big_grin
                              Czy tylko ziemia jest prawdziwa ?smile
                              • marii51 Re: Twoje zdrowie, Sagi 09.12.09, 23:35
                                Absolutnie-żadna Tundra czy Tajga,
                                Kupione tu w naszym kraju- korzonek-cebulka- smile
                                Napatrz się-obficie- póki kocurek się nie dorwał.
                                Dobrej nocy .
                                • sagittarius954 Re: Twoje zdrowie, Sagi 09.12.09, 23:37
                                  Mario, to lecie one będą jak gmach !
                                  Przyjemnych snów czuła kobieto smile
              • sagittarius954 Re: Twoje zdrowie, Sagi 09.12.09, 22:04
                Wigo, jak miło zobaczyć Twój nick , wiesz przecież ,że wirtualna picie nic nie
                skraca , ostatnio w lotto i miałem 3 ale zamiast 9 skreśliłem 10 a zamiast
                skreślić 37 to chyba 38 , i tak milion schował się przede mną smile Ale za życzenia
                serdecznie dziękuję i dalej liczę że będziesz na tym forum częściej bywała ,
                może jak w lecie chociaż big_grin Dziękuję Bardzo smile
                • super222 Re: Twoje zdrowie, Sagi 09.12.09, 22:18
                  Zwyczaj obchodzenia urodzin - podobnie
                  jak wiele innych - pochodzi z religii
                  starożytnego Rzymu. Było to święto ku czci

GENIUSZA...big_grin (no...co?.
                  • sagittarius954 Re: Twoje zdrowie, Sagi 09.12.09, 22:22
                    Proszę bardzo , nawet w Rzymie Gieńiek był kimś big_grin
              • sagittarius954 Re: Twoje zdrowie, Sagi 11.12.09, 18:36
                W te pędy naprawiam co nie ja zepsułem , patrzę ci ja patrzę a mojej odpowiedzi
                nie widzę na forum , dlatego Wigo najpierw za kolana obejmę cię czule , bym mógł
                zmyć swą winę , dalej aż z tak niska spojrzę w oczy Twoje i wyszepczę :
                Dziękuję, póżniej twarz swą spłonię i dalej Cię na forum to przecież zaproszę ,
                byś mogła sobie pisac do woli co w Twojej duszy śpiewa lub Cię coś zaboli .
                Dziękuję Wigo smile
    • sagittarius954 Co prawda jest 22.14 ale trzeba się przygotować :) 09.12.09, 22:15
      Napełnić naczynko, i spokojnie do tego czasu poczekać , później wychylić
      wszystka miksturę jednym haustem i zalec śniąc o kobiecych słodkościach big_grinbig_grin
      • super222 Re: Co prawda jest 22.14 ale trzeba się przygotow 09.12.09, 22:20
        Wypiłam. Dobrej nocy.
        • sagittarius954 Re: Co prawda jest 22.14 ale trzeba się przygotow 09.12.09, 22:23
          ja teraz , miało być o 22.22 no to chlupsmile
          • witekjs Re: Co prawda jest 22.14 ale trzeba się przygotow 09.12.09, 23:45
            Nie mogłem wcześniej.
            Oby było Ci DOBRZE i szczęśliwie, tak na co dzień.

Pozdrwaiam. Witek
            • filip505 Re: Co prawda jest 22.14 ale trzeba się przygotow 10.12.09, 04:14
              Radosci z zycia na nastepne 55lat.
              Nie spoznilem sie ,tu dopiero 10:14PM
              • sagittarius954 Re: Co prawda jest 22.14 ale trzeba się przygotow 10.12.09, 10:38
                Poranny z Ciebie Ptaszek big_grinbig_grinbig_grinbig_grin nocny marku smile
                Myślisz ,że 110 to liczba akurat dla mnie ?? smilesmilesmile
                Dziękuję Filipie , bardzo dziękuję smile
            • sagittarius954 Re: Co prawda jest 22.14 ale trzeba się przygotow 10.12.09, 10:36
              Dziękuję bardzo , miło mi przyjmować od Ciebie tych kilka słów , i nie szkodzi
              ,że wcześniej nie mogłeś , ważne że dotarłeś i jesteś smilebig_grin Dziękuję smile
              • anoagata Re:hej! 10.12.09, 11:26
                Wpadłam tu by pozbierać szkło po wczorajszym.Przeważnie na kaca jest zawsze
                ciężka praca,ja kaca nie mam ,wnuk trochę większy już ma zasięg szyjny.Admin co
                proponuje????
                • sagittarius954 Re:hej! 10.12.09, 13:30
                  Oho , od razu widać kogo suszyło smile
                  No przecież wnuka , biedak tyle godzin jagodziankę na kościach wdychał big_grinbig_grinbig_grinbig_grin
                  A na kaca to ja proponuję leżenie w basenie po szyję w wodzie w pełnym słońcu
                  najlepiej na Karaibach , lotem bliżej big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
                  • ama.pola Re: no, nooo... 10.12.09, 17:23
                    To ci bal był w nocy. Solenizanta
                    jagodzianką pojono, a mimo wszystko
                    tak ślicznie za życzenia dziękował,
                    każdemu osobiście.
                    Trudno dziwić się więc tym toastom.
                    Szkoda, nie załapałam się, ale
                    następnym razem spróbuję.
                    • misia007 Re: no, nooo... 10.12.09, 17:29
                      Fakt dziękował wspaniale aż szkoda ze następna taka okazja dopiero za rok.!!
                    • super222 Re: piosenke już masz... 10.12.09, 17:51
                      www.youtube.com/watch?v=DEeDR1jkeSY
                      • super222 Re: piosenke już masz... 10.12.09, 17:53
                        ...ama.pola...
                        Kupisz pół litra i poczekasz na okazję.
                        A okazji w nowym roku multum.
    • tropem_misia1 Re: Rany! Przecież dziś 9-ty i urodziny ADMINA :) 11.12.09, 09:28
      wszystkiego co dobre na tym świecie

spóźnione,ale nie bywam tu,sory
      • natla Re: Rany! Przecież dziś 9-ty i urodziny ADMINA :) 11.12.09, 09:38
        Nawet nie wiesz Tropko ja wstrzeliłaś sie w 10tkę big_grin
        • sagittarius954 Re: Rany! Przecież dziś 9-ty i urodziny ADMINA :) 11.12.09, 11:45
          Tropem misia smile))) Naprawdę jestem zaskoczony , mimo że nie bywasz tutaj, to ja
          twój nick już dawno zauważyłem i dlatego bardzo ładnie Ci dziękuję , całuję
          rączki miłej pani big_grinbig_grin
          • natla "Zaległy" ;) kwiatek! 11.12.09, 16:54
            i50.tinypic.com/2hnbbev.jpg" border="0" alt="i50.tinypic.com/2hnbbev.jpg">
            • natla Re: "Zaległy" ;) kwiatek! 11.12.09, 16:57
              Dalej nie mogę wkleić zdjecia, tylko durny link mi wychodzi. Czy to
              wina mojego kompa? Znowu?
              Masz Sagi zdjęcie, czy musisz klikać w niebieskie?
              • graga211 Re: "Zaległy" ;) kwiatek! 11.12.09, 17:24
                sagi, wybacz babci...
                Naklikałam się tu i tam, a tak ważny watek ominęłam.
                Wybacz, o Adminie Kochany!
                Wszystkiego najlepszego i jeszcze więcej, a latek drugie tyle w
                pełnym zdrowiu i szczęściu!!!
                ------
                Ta głupia maszynka niczego nie chce wkelić, więc bez wklejania ślę
                uścisków moc.
                [dobrze, że przynajmniej podgląd funkcjonuje i nieaktywny link można
                wycofać, heh]
                • sagittarius954 Re: "Zaległy" ;) kwiatek! 11.12.09, 17:50
                  Grago, z tej strony dziadek Ci się kłania , w podziękowaniu za życzenia , ale
                  zupełnie się nie spóźniłaś , więc tym bardziej Twoje życzenia układam spokojnie
                  w moim sercu i zapewne zachowam je długo, oj długo... Dziękuję Graguś big_grinsmilebig_grinsmile

• sagittarius954 Re: "Zaległy" ;) kwiatek! 11.12.09, 17:47
                Niebieskie , niebieskie, jakie ono przyjemne , no właśnie i na czołówce forum
                tak było, wiesz ? to zdjąłem juz tę grafikę big_grinbig_grin
    • bogatka1 Re: Rany! Przecież dziś 9-ty i urodziny ADMINA :) 12.12.09, 21:13
      https://i46.tinypic.com/n2evkz.jpg ...oraz oczywiście prężnych forumowiczów.

Pozwól, na odmłodzenie o te kilka dni.
      Czas na ciacho, mam takie tortowe o nazwie pijak, bo zawiera dodatek mocnego alkoholu, więc: - Zdrowie Twoje!
      Gdy zaczyna się święto w środku tygodnia, to zwykle trwa włącznie z niedzielą.

https://s6.tinypic.com/n2cyki_th.jpg
      • sagittarius954 Re: Rany! Przecież dziś 9-ty i urodziny ADMINA :) 13.12.09, 05:28
        Chętnie posmakowałbym tego znakomitego ciasta ,użyłaś za wiele tak znakomitych
        słów ,ale przyjmuję je jako życzenia , kłaniam się nisko pokornie Dziękując
        serdecznie smile
        Masz rację, te urodziny zahaczyły już o niedzielę smilebig_grin
        Dziękuję big_grin Bogatko big_grin
        • marii51 Re: Rany! Przecież dziś 9-ty i urodziny ADMINA :) 10.12.10, 13:13
          Jak można zapomnieć -jak?
          ZBYSZKU =======NAJSERDECZNIEJSZE
          najbardziej prawdziwe - spelnień TWOICH OCZEKIWAŃ -
          A MOŻE BYŚ TAK POSTANOWIŁ TRWAĆ I BAWIĆ SIĘ NA WESELU WNUSI- albo jesze nastepnego wnuczuniuątkasmile
          Z CAłEGO SERDUSZKA CI ŻYCZĘ --TY MI TU NIE MóW TYLKO O 1800000 TY masz klikać o wiele wiele więcejsmile
          -----sorrki nowiutkie klikajce tu--my Mamy maleńki tu ze Zbyszkiem stażsmile)))))))
          • super222 Re: Rany! Przecież dziś 9-ty i urodziny ADMINA :) 10.12.10, 14:42
            "...sącz krople czerwone do woli...".

Drogi Jubilacie !
            Uwiodłeś mnie swoją sygnaturką i ... tak mnie wodzisz na pokuszenie.
            Zdrowia po stokroć zdrowia. Niech nigdy w Tobie nie zgaśnie wiara
            w drugiego człowieka, co nam tutaj obecnym wbijasz do naszych zakutych
            ... serc, o każdej porze. Żebyś miał dla nas czas, cierpliwość, uśmiechy.
            ---
            PS. Marii - ja wczoraj czekałam na jakieś hasło aż do godziny 22-giej.
            Zrozumiesz, że mogłam się wpisać tylko w tym wątku ???
    • wrzosowapolana Re: Rany! Przecież dziś 9-ty i urodziny ADMINA :) 10.12.10, 16:09
      Moje życzenia będą skromne: spełnienia wszystkich marzeń!
      • super222 Re: Rany! Przecież dziś 9-ty i urodziny ADMINA :) 10.12.10, 16:39
        Skromność, to taka cecha charakteru,
        której ani zmierzyć ani zobaczyć nie sposób, bez dogłębnej
        analizy osobnika/osobniczki. Jak wiesz przed chwilą skonczył się
        sen o urodzinach, ale ponieważ się kochamy, to całuski lecą
        na lewo i prawo. Jak już tutaj jesteś polanko, to poczytaj od
        początku do końca wątek urodzinowy z ubiegłego roku,
        wówczas deczko będziesz więcej zorientowana w zawiłościach
        kontaktów forumowych. Miłej lektury na calutki wieczór... big_grin
        PS. Ponieważ *odgrzewająca wątek* Marii nie wnosi zastrzeżeń
        do Twojej tutaj bytności, to i ja nie mam nic do powiedzenia,
        chociaż jestem zgodna z jej sugestią żeby wpisywały się w nim
        osoby z jakim takim stażem, o czym napisała w swoim poście
        życzeniowym dla Sagiego. Wrzosowa....miła sad poczekaj może
        do następnego roku, co...?
        • wrzosowapolana Re: Rany! Przecież dziś 9-ty i urodziny ADMINA :) 10.12.10, 20:04
          Też Cię kocham, Supersmile Jesteś wyjątkowa.
          • super222 Re: Rany! Przecież dziś 9-ty i urodziny ADMINA :) 12.12.10, 14:56
            www.youtube.com/watch?v=Zeqzx34l9zM
            Nic się nie zmieniło...nie znalazłam niebieskich róż.
            • wrzosowapolana Re: Rany! Przecież dziś 9-ty i urodziny ADMINA :) 12.12.10, 15:47
              Nie ważne. Liczą się intencje smile
              • super222 Re: Rany! Przecież dziś 9-ty i urodziny ADMINA :) 12.12.10, 16:00
                Przykro mi ... ten post nie dotyczył Ciebie Wrzosowa.

big_grin big_grin big_grin big_grin big_grin Ja kocham tylko mężczyzn.
                Nie upatruj więc intencji ... moich wobec Ciebie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka