p.a.d.a.l.c.o.w.a 08.01.10, 14:48 ADMINem FORUM "pięćdziesięciolatki to my".....jest SAGITTARIUS jeszcze 4 dni . Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sagittarius954 Re: :-)))))))))))))))))))))))))))))))) 08.01.10, 15:15 Padalcowo , masz ładny, szeroki uśmiech A teraz lepiej ? Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: :-)))))))))))))))))))))))))))))))) 08.01.10, 18:42 teraz .....no....lepiej nie mówić ))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: :-)))))))))))))))))))))))))))))))) 08.01.10, 19:14 Skoro jednak się uśmiechasz ... Zostawimy , choćby na 4 dni Odpowiedz Link
natla Re: :-)))))))))))))))))))))))))))))))) 08.01.10, 15:28 Był, jest i będzie, tylko bardziej "inkoguto" Dla nas w pubie, dla panów na poczcie albo odwrotnie jak kto woli Odpowiedz Link
filip505 Re: :-)))))))))))))))))))))))))))))))) 09.01.10, 04:57 Sagi,,o co tu chodzi, dawno nie pisalem,ale ciagle podczytywalem, ktos mi moze wyjasni????. Odpowiedz Link
anoagata Re: :-)))))))))))))))))))))))))))))))) 09.01.10, 09:05 Ja też nie wiem o co tu chodzi ale moje rozumowanie idzie w tym kierunku,że:Adminka śpi w łóżku sama a Admin chodzi po pokoju a gdy Adminka zapytała dlaczego tak chodzisz Adminie, to on odpowiedział że chce sexu,to ona na to , to choć! on mówi właśnie chodzę!Pozdrawiam. Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: :-)))))))))))))))))))))))))))))))) 09.01.10, 10:41 Nie mówię ,że nie jestem jałopą , ale żeby takim przedstawionym przez anoagatę ????? W życiu nie byłem , już wolałbym ja leżeć a niech kobieta chodzi... nago, a w kominku ogień skwierczy a na mrozie drzewo trzeszczy, jeszcze tylko w oczy spojrzę i ....zasłonę spuśćmy rychło co by żądzy nie rozpalać Odpowiedz Link
super222 Re: : historia literatury 09.01.10, 10:54 ...a taki Dulski (mąż Dulskiej) chodził, chodził i...wychodził, aż wszedł do literatury po wsze czasy. Anoagato! szóstka z plusem dla ciebie. Jasne... my kobiety wiemy, że jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o .... seks... [ Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: : historia literatury 09.01.10, 10:58 A ja myślałem ,że jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze. To Ty mnie jako tego Dulskiego odbierasz ??? Ładne hallo . Ale może i coś we mnie jest z Dulskiego , małomówność Odpowiedz Link
polnaro Re: : historia z życia 09.01.10, 11:02 Jeden tak któregoś dnia chodził, chodził po zimnie, aż cały zesztywniał. Teraz żona codziennie wieczorem każe mu tak chodzić. Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: : historia z życia 09.01.10, 11:06 Tylko jak pogodzić sztywność z zimnem ???? Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: : historia z życia 09.01.10, 11:09 A nie lepiej delikwentowi zaaplikować viagrę lub maxigrę ... ? Jak się zabuksuje w jakiejś zaspie na amen Odpowiedz Link