nie-lubie-gazety
14.02.10, 08:37
Pożegnałam się z tym forum już w tym poście :
forum.gazeta.pl/forum/w,23923,107080840,107122315,Re_Plotka_a_to_juz_plota_nie_jest.html
ale skoro mnie wywołujesz to kilka słów jeszcze dodam .
Sagi Ty , i Twoje forum mało mnie obchodzi ,i gdyby nie perfidne obrażanie ludzi często poważnie chorych na forach przez wadery&cotyzol& i wiele innych jej nicków nigdy bym tu nie trafiła . Znasz takie narzędzie jak wyszukiwarka? To wiesz czego można się z niej dowiedzieć.
Proszę o zalinkowanie konkretnych postów w których jak piszesz : ” bo czy mogłem spodziewać się od
kogoś kogo znałem dobrze w internecie słów odpierdol się i kurwa ? "
Ja Ciebie zapewniam ,że nigdy się nie znaliśmy i na Twoim forum nie pisałam pod żadnym nickiem , to forum mnie nie interesowało nigdy. To gdzie spotkało Ciebie z mojej strony takie obrażanie? Czy jesteś pewien ,że to moje słowa?
Tyle mam do powiedzenia odnośnie moich relacji z Tobą i Twoim forum.
Na koniec dodam jeszcze ,ze dzięki temu postowi w którym odsyła się Was do nie mojego autorstwa komentarza na „Pardon” a ukazuje niby mój nick
forum.gazeta.pl/forum/w,23923,107080840,107233259,Re_Plotka.html
dostałam do ręki bardzo poważny ,i chyba wystarczający dowód ,żeby móc złożyć doniesienie do sądu o udostępnienie IP i obnażenie kim tak naprawdę jest
cortyzola i jak podszywa się po różne nicki . Wszystkie skopiowane posty plus autentyczne meile z mojej skrzynki będą sądzę wystarczającym dowodem dla sądu .
Tym optymistycznym akcentem zegnam Ciebie i Twoje forum .