14.02.10, 08:37
Pożegnałam się z tym forum już w tym poście :
forum.gazeta.pl/forum/w,23923,107080840,107122315,Re_Plotka_a_to_juz_plota_nie_jest.html
ale skoro mnie wywołujesz to kilka słów jeszcze dodam .

Sagi Ty , i Twoje forum mało mnie obchodzi ,i gdyby nie perfidne obrażanie ludzi często poważnie chorych na forach przez wadery&cotyzol& i wiele innych jej nicków nigdy bym tu nie trafiła . Znasz takie narzędzie jak wyszukiwarka? To wiesz czego można się z niej dowiedzieć.

Proszę o zalinkowanie konkretnych postów w których jak piszesz : ” bo czy mogłem spodziewać się od
kogoś kogo znałem dobrze w internecie słów odpierdol się i kurwa ? "

Ja Ciebie zapewniam ,że nigdy się nie znaliśmy i na Twoim forum nie pisałam pod żadnym nickiem , to forum mnie nie interesowało nigdy. To gdzie spotkało Ciebie z mojej strony takie obrażanie? Czy jesteś pewien ,że to moje słowa?

Tyle mam do powiedzenia odnośnie moich relacji z Tobą i Twoim forum.

Na koniec dodam jeszcze ,ze dzięki temu postowi w którym odsyła się Was do nie mojego autorstwa komentarza na „Pardon” a ukazuje niby mój nick
forum.gazeta.pl/forum/w,23923,107080840,107233259,Re_Plotka.html
dostałam do ręki bardzo poważny ,i chyba wystarczający dowód ,żeby móc złożyć doniesienie do sądu o udostępnienie IP i obnażenie kim tak naprawdę jest
cortyzola i jak podszywa się po różne nicki . Wszystkie skopiowane posty plus autentyczne meile z mojej skrzynki będą sądzę wystarczającym dowodem dla sądu .

Tym optymistycznym akcentem zegnam Ciebie i Twoje forum .

Obserwuj wątek
    • natla Re: Sagi, 15.02.10, 08:49
      Widzę, ze nie wytrzymałeś. I tak podziwiam Twoją cierpliwość. No to
      teraz forum zostało na pastwę losu wystawione.
      Mam nadzieję, ze będziesz normalnie bywać. smile
      • misia007 Re: Sagi, 15.02.10, 12:01
        Tez mam taką nadzieję.Byłeś tu gdy przyszłam i stawiałam pierwsze kroki.Myślę,
        że to dzięki twojemu adminowaniu to miejsce było ciepłe, gościnne i
        przyjazne.Nie wyobrażam sobie że znikniesz, proszę nie rób tego.
        • tamaryszek44 Re: Sagi, 15.02.10, 12:04
          Wicie co? ja nie bardzo wiem o co tu chodzi i o co poszło. Wiem jedno, Sagi musi tu byc!!!!!!
          • misia007 Re: Sagi, 15.02.10, 18:33
            No właśnie o co chodzi???Sagi zniknął, cortyzol z powodzeniem panoszy się na
            innych forach, tak nie powinno być.Dziwię się oczekiwaniom ,że on coś zrobi z tą
            osobą.W końcu to by była forma cenzury a tej w stosownym wątku większość była
            przeciwna.Czy nie przywiązujemy nadmiernej wagi do sporów i uszczypliwości w
            dyskusjach???Czy nie lepiej ignorować osoby złośliwe , lubiące siać ferment niż
            usuwać się im z drogi i dawać tym powód do satysfakcji.Nieobecni nie mają racji!!!
            P.s dodam jeszcze ze od owego cortyzola dostałam czas jakiś temu obelżywego
            maila zaczynającego się od " Ty szmato zamazana..." nie powiem żeby mnie to
            obeszło.Coż psy szczekają(sorry Top) a karawana jedzie dalej.
            • nie-lubie-gazety misia007 15.02.10, 18:47
              Tutaj masz narzędzie które możesz wykorzystać
              www.rp.pl/artykul/4,429350_Sposob_na_ochrone_dobrego_imienia_w_sieci.html
              ja dzisiaj złożyłam pozew do sądu , i mam zamiar dochodzić swoich praw chociażby
              miało trwać kilka lat. Nie może być tak żeby ludzie pokroju cortyzola i wielu
              jej nicków czuli się w necie bezkarni.
              • tamaryszek44 Re: misia007 15.02.10, 18:54
                Wiecie co? jestem w szoku co tu piszecie. Nie rozumiem jak mozna dostać taki list o jakim wspomina Misia. Za co takie obelgi????
                Gdybym dostała coś takiego, byłabym pewna że to pomyłka bo nie widzę powodu do takich obelg względem siebie. Za co? Co trzeba zrobić, napisać aby na pocztę dostawać takie listy?
                • misia007 Re: misia007 15.02.10, 19:18
                  To było w trakcie dyskusji na ulubiony temat cortyzola co żydzi zrobili Polsce
                  i światu .Nie sadzę żebym napisała cokolwiek usprawiedliwiającego takie
                  zachowanie.Zresztą wątek jest do wglądu .Obeszło mnie to tyle co nic i tylko
                  dlatego napisałam o tym dzisiaj.Trudno mi poważnie traktować osobę tak pełną
                  uprzedzeń, nienawiści zahamowań i fobii.Uważam że cortyzol to wręcz
                  podręcznikowy przypadek psychiatryczny i cóż nawet mu współczuję, męczy się
                  nieszczęśnik sam ze sobą. No ale skończmy z nim bo szkoda każdego słowa ważne
                  żeby sagi powrócił!!!
                  • misia007 Re: misia007 15.02.10, 19:20
                    Sami widzicie, jak go można poważnie traktować.To czubek!!!
    • tamaryszek44 Re: misia007 15.02.10, 19:18
      To do mnie cyrtozol?
    • gazeta_mi_placi Re: Sagi, 22.02.10, 15:06
      Dostałam maila od Cortyzola (chyba pomylił Twojego nicka z moim) albo o co mu chodzi bo nie czaję uncertain
      • tamaryszek44 Re: Sagi, 22.02.10, 19:25
        Mojego????? a co on ma do mnie, albo ja do niego?????
        Trzeba odpuścić i nie przejmować się.
      • nie-lubie-gazety Re: Sagi, 23.02.10, 12:36
        gazeta_mi_placi napisała:

> Dostałam maila od Cortyzola (chyba pomylił Twojego nicka z moim) albo o co mu c
        > hodzi bo nie czaję uncertain

Jeśli mogę prosić Ciebie o przesłanie tego meila na moją skrzynkę , będę
        wdzięczna. Jestem w trakcie zbierania dowodów działalności tej pani na forach.
        Założyłam sprawę sadową.
        • tamaryszek44 Re: Sagi, 23.02.10, 20:40
          Oho ! widzę że tu nie przelewki i sprawy przybierają poważny obrót.
          O rany, ale się narobiło.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka