Dodaj do ulubionych

Przestańmy udawać...

13.11.10, 13:32

...że nie interesuje nas aktualna edycja tańca z gwiazdami w TVN.

Od początku utrzymuje się na wszystkich forach cisza, a wiem, że gdy w niedzielny
wieczór zbliża się godzina 20,00 przygotowujemy jakiś napój, owocek lub inne
czekoladki i wypatrujemy sygnału rozpoczęcia transmisji. Uśmiechnięta Kasia
Skrzynecka, wyluzowany Piotr Gąsowski i cuuuuudooowny zespół muzyczny
Szymusia, lekko z boku po lewej stronie ekranu szanowne jury, które tabliczkami
z numerami od 1 do 10 potrafi wywołać łzy lub euforię radości u *gwiazd*.

Nie udawajmy więc, że jutrzejsza transmisja nic a nic nas nie obchodzi, bo to juz
jest przecież półfinał ! Jeszcze tylko jedna para obdarowana zostanie bukietem
i biżuterią i będziemy świadkami narodzin nowej gwiazdy na firmanencie TVN.

Pozostali na parkiecie:

Edyta Górniakgwiazda pierwszej wielkości w innej dziedzinie, ale
przed wypadkiem lansowana jako ta, które zdobędzie kryształową kulę.
Obecnie boryka się ze sporymi trudnościami, a więc nic jeszcze nie jest
przesądzone.

Particia Kazadi - młodziutka gwiazdka występująca w różnych
tego typu zawodach, wciąż poszukująca swego miejsca w show biznesie.
Ulubienica jury, ale publiczność...?

Monika Pyrek - lekkoatletka i wicemistrzyni świata i Europy
w skoku o tyczce i wielokrotna mistrzyni Polski. W TzG startuje dla
relaksu i psychicznego odpoczynku od sportu. Mniej więcej od 5-tego
odcinka zadziwia męską część jury.

Paweł Staliński - młode dziewczęta wiedzą kto to jest.
Ja pamiętam go jako 3-letniego młodzieńca, z którym pojawiała się
na przyjęciach jego matka. Wiem naturalnie z prasy.
Wyrósł na przystojnego i wysportowanego młodego człowieka.
Przed nim wszystko...no ale jak się ma taką mamę...

No to do jutra...zobaczymy kto odejdzie.
Obserwuj wątek
    • misia007 Re: Przestańmy udawać... 13.11.10, 13:49
      No cóż mogę tylko oświadczyć że oglądałam jedynie I edycję i CHWATIT !!!!!!!!
      • sagittarius954 Re: Przestańmy udawać... 13.11.10, 14:02
        Naprawdę jeszcze się emocjonujesz superku tańcem z niby gwiazdami ? Gdyby w jakimś konkursie występowali ci co chcieliby się zgłosić i drogą eliminacji doszło by do wyboru tej najlepiej tańczącej gwiazdy ...ale tak ...hmmm. Miłego oglądania , ostatecznie nie można odmówić ci wytrwałości przed tv a jeśli do tego masz jeszcze wypieki na polikach to oglądaj z pozytkiem dla siebie big_grinsmile

A może post zadziała jak reklama i razem z Toba usiądzie wiele osób ? big_grin
        • natla Ja tam nie udaję...... 13.11.10, 15:20
          ......ja czekam co tydzień na te doznania estetyczne. W sumie, wszystko jedno jaka gwiazda tańczy. Choć fakt, że jednych się lubi innych nie. Tym razem kibicuje Monice, bo wykluł się w niej jeszcze jeden talent. Zaimponowała mi.
    • trevistas Re: Przestańmy udawać... 13.11.10, 23:53
      W OGOLE tego nie ogladam..;p
      • filip505 Re: Przestańmy udawać... 14.11.10, 03:10
        ....polskiej edycji nie ogladam bo na polonji tego niema,
        nasza nagrywam ogladam wybrane fragmety,to jest
        sam taniec i punktacje,bardzo lubie taniec ,kazdy,niestety
        coraz bardziej tylko ogladac,zawsze "kibicuje"tym,ktorzy
        robia progres praktycznie od zera,najczesciej nie wygrywaja,
        ale jak mam traktowac tak samo aktorke ze sportowcem,
        czesto ci nigdy nie byli na dyskotece,a aktorki taniec mialy w szkole,
        i jest to czescia ich zawodu,szczegolnie w mlodym pokoleniu,
        do jenifer mam setyment,ale kibicuje mlodziutkiemu, czarnemu,
        raperowi,fudbolista juz odpadl ostatnio,
        ....trawest,jak wyrzucisz reklamy i zbedne gadanie to zajnie ci
        to zaledwie pol godz,jak lubisz ogladac taniec a nie otoczke.
        • super222 Re: Przestańmy udawać... 14.11.10, 13:02
          Istotnie...sporo jest reklam.
          Ponieważ nie mam zamiaru niczego kupować
          w najbliższym czasie, to one mnie nie interesują.
          Żeby mnie nie zniechęcały do dalszego oglądania
          tańców, jestem zaopatrzona w książeczkę z krzyżówkami
          oraz długopis. Wyłączam fonię i potrafię w tym czasie
          rozwiązać nawet całą krzyżówkę z hasłem...big_grin
          • super222 Re: Przestańmy udawać... 14.11.10, 22:31
            https://idolo.pl/i/galeria/212/27/k2_75988.jpg

Pomimo najwyższych ocen jurorów 2 x 40 punktów,
            wyeliminowały Patricię esemesy telewidzów.

Dziewczyna zaimponowała mi *trzymaniem nerwów na wodzy*.
            Wyeliminowanie jej było zaskoczeniem dla wszystkich, także dla
            mnie. Zrobiło się bardzo ciekawie. Dobranoc.
            • natla Re: Przestańmy udawać... 14.11.10, 23:23
              Moniiiika! Moniiika ! big_grin
              Te cztey pary rzeczywiście są na tym samym poziomie, ale niestety jedna moze wygrać i to pewnie przez "cufal" wink
              • super222 Re: specjalnie dla Filipa, Edyta Górniak 15.11.10, 07:27
                www.youtube.com/watch?v=D7u3JWFP6R4&feature=related
                I jeszcze śpiewa jak skowronek.
                Jedna z półfinalistek. Jej partner jest Czechem.
                • anka125 Re: specjalnie dla Filipa, Edyta Górniak 15.11.10, 22:00
                  Taaaaak....
                  zaraz mnie ukrzyżujecie ale...
                  ja nie oglądam.Ani tego programu ani też podobnych "Jak oni..." ani "Tańców na lodzie" ani "Mam talent" i tym podobnych.
                  Wolę w tym czasie poczytać ciekawą książkę.
                  Naprawdę.
                  • misia007 Re: specjalnie dla Filipa, Edyta Górniak 16.11.10, 10:58
                    Spokojnie nie ty jedna, ja mam podobnie.
                    • super222 Re: specjalnie dla Misi 16.11.10, 11:43
                      Misiu...
                      Ty masz przecież swojego Miśka,
                      to musisz pilnować żeby się nie *zapatrzył*.
                      Lepiej udawać, że masz inne zajęcia, bardziej
                      na poziomie. Nie ganię absencji przed telewizorem,
                      nie zachęcam do oglądania...każdemu według potrzeb.
                      Doceniam jednak wysiłki TVN w celu uprzyjemnienia mi
                      długiego listopadowego wieczoru, czego - niestety - nie
                      mogę oczekiwać od TVP.
                      • misia007 Re: specjalnie dla Misi 16.11.10, 12:58
                        No toś trafiła kulą w płot, akurat oboje mamy w nosie tego rodzaju rozrywki co nie znaczy,że nie oglądamy TV.Oglądamy ale to co nas interesuje czyli dobre filmy, publicystykę a że i towarzyscy jesteśmy dość i dom otwarty prowadzimy to i dekoder zapełniony programami do odtworzenia. Super uwierz , nas to naprawdę nie rusza.
                        • natla Re: specjalnie dla Misi 16.11.10, 16:32
                          A ja napiszę, dlaczego lubię TzG i Mam talent. Po pierwsze doznania estetyczne i wzrokowe i słuchowe - ładni ludzie, na ogół dobrze ubrani. Po drugie ich niesamowita praca i radość z tańczenia. Oglądanie naprawdę utalentowanych ludzi Przeszkadzaja mi trochę ci utalentowani inaczej, chyba że występują z poczuciem humoru, np. Gołota, choc tu juz było przegiecie. Po trzecie bardzo lubie jurorów z TzG i nie przeszkadza mi "ekscentrycznosć" jurorów z Talentu. Po czwarte znoszę tę formułę programu w przeciwieństwie do programów śpiewających czy jeżdżacych na łyżwach gwiazd. Choć niby programy te są z tej samej półki, ale jednak różnią się zespołem ludzi tworzących.
                          Nie przszkadza mi to w czytaniu ksiażek i życiu towarzyskim wink
                          Ale to chyba normalne, że jedni lubią pietruszkę, a inni marchewkę. big_grin i nawet może na szczęście.
                          • super222 Re: przed finałem 22.11.10, 08:02
                            i.wp.pl/a/f/jpeg/25246/akpa20100831_tzg_prezentacja_jk_2895.jpeg

Głosami telewidzów nie przeszła do finału Edyta Górniak.
                            Wydaje mi się, że podejmując decyzję o udziale w TzG liczyła
                            na znacznie większe poparcie fanów.
                            Widzowie dali szansę Monice Pyrek - lekkoatletce i Pawłowi Stalińskiemu,
                            znanemu dotychczas jako synowi znanej aktorki. To oni zatańczą w najbliższą
                            niedzielę o krzyształową kulę i zmiany w ich dotychczasowym życiu.

Superka oczarowana tangami w wykonaniu orkiestry i par tanecznych,
                            pragnie ten wątek utrzymać na powierzchni aż do najbliższej niedzieli.

• natla Re: przed finałem 22.11.10, 13:58
                              Tango Górniak było zachwycające. Powtórzę....ja jej nie kochać, ale ona jest, tzn. była najlepsza. A poza tym wreszcie dorwali ją bdb styliści i "wygładzili" jej urodę.
                              Cieszy mnie postawa obojga finalistów, choć nadal optuję za Moniką.
                              • sagittarius954 Względem tego finału 22.11.10, 17:45
                                Mam pytanie, z kim tańczę to egzotyczne tango big_grinbig_grinbig_grin
                                • super222 Re: Względem tego finału 22.11.10, 18:46
                                  O zatańczeniu takiego tanga marzy każda kobieta od lat 22 do
                                  ....no ....nie liczy się lat. Ale się marzy, nie okłamujmy się...
                                  Gdybyś mnie kiedyś zaprosił do tańca i prowadził w tangu tak,
                                  jak partner Edyty Górniak we wczorajszym ich ostatnim tańcu,
                                  to...Sagi...ja bym nie odmówiła... big_grin
                                  • marii51 Re: Względem tego finału 22.11.10, 19:06
                                    Super , Sagi .. byłoby taaaaaaaaak pięknie ---
                                    tanieczgwiazdami.plejada.pl/44,18777,1,tango_argentynskie_edyty_gorniak,1,wideo_detal.html
                                    --ależ o wiele wiele piękniej - a my wszyscy wołamy brawo brawo bavissimo!
                                    • super222 Re: Względem tego finału 22.11.10, 20:10
                                      W potyczce słownej z Tobą - Marii - jestem bez szans.
                                      Pierwsze tango tańczysz Ty i to od kilku lat.
                                      Ja się tylko przyglądam i uczę. smile
                                  • sagittarius954 Re: Względem tego finału 22.11.10, 23:35
                                    Dobrze . Zatańczymybig_grin
                                    • super222 Re: Względem tego finału 28.11.10, 19:03
                                      Tańczymy?
                                      ---https://trips.hirsch.com/icone_tango.gif

To się będzie działo !!!
                                      Edyta Górniak jako piosenkarka i o ile się
                                      nie mylę, zatańczy swoje tango z ostatniego tygodnia.
                                      • misia007 Re: Względem tego finału 28.11.10, 19:47
                                        Przecież podobno odpadła???
                                        • super222 Re: Względem tego finału 28.11.10, 19:53
                                          Misiu - E.G. odpadła w ostatnim odcinku.
                                          Dzisiaj będzie *robić* za gwiazdę, ale poza konkursem.
                                          Obejrzyj, szczerze zachęcam. To jest dobre. PA.
                                          • polnaro Re: Względem tego finału 28.11.10, 22:12
                                            Chciałam zobaczyć zwycięski, finałowy taniec i oczywiście nie zdążyłam; trudno.
                                            Jutro przeczytam Wasze opinie.
                                            --
                                            • natla Brawo Monika. 28.11.10, 22:39
                                              Polnarko, jutro jest powtórka i naprawdę warto oglądnąć, jak Ci sie uda czyli kiedy będziesz miała dostęp do TV.
                                              Jednak kobieta w tańcu jest najbardziej przykłuwająca uwagę, więc Monika musiała wygrać.
                                              Ale "Mały" Staliński też był świetny. Mamie wyraźnie było przykro.
                                              • super222 Re: Brawo Monika. 29.11.10, 09:32
                                                Cóż, podzielam gratulacje dla Moniki Pyrek.
                                                Jednakże...big_grin (zupełnie jak Mamba), żadna z prezentowanych par
                                                w tej edycji nie spowodowała u mnie tak zwanych *ciar*.
                                                Wszystko było poprawne, wystudiowane, ale żadnej rewelacji.
                                                Monika jest dowodem, że dzięki wytężonej pracy, gdy ma się ładną i wygimnastykowaną sylwetkę, to taki sukces jest w zasięgu...Jako lekkoatletka przywykła do morderczych
                                                treningów. Jej partner, od kilkunastu dni w szpitalu, potrafił ją tak wytrenować ?
                                                ... kiedy? To mi się nie spodobało...ktoś mi tutaj ściemnia.

Nawet przez jedną chwilę nie widziałam Pawła Stalińskiego z kryształową kulą.
                                                To jeszcze nie ta klasa. Natomiast spore rozczarowanie sprawiła mi aktorka,
                                                która nawet *zawodowego* uśmiechu nie potrafiła wydobyć po ogłoszeniu wyniku.
                                                Kamerzyści byli na miejscu, a kamery bez litości ukazały brak ogłady. sad
                                                • misia007 Re: Brawo Monika. 29.11.10, 09:56
                                                  Rozumiem,ze masz na myśli mamę Stalińską.Dotarłam dopiero na finał i też...zwróciłam uwagę na jej minę.Co chcesz synek przegrał o włos!
                                                  • natla Re: Brawo Monika. 29.11.10, 10:03
                                                    Mnie też rozczarowała, choć ją bardzo lubię. Jest przecież świetną aktorką i wczoraj wprawdzie próbowała grać, ale niestety nie do końca. Kilkakrotnie pokazywali jej niezadowoloną twarz.
                                                    No cóż, emocje matki były silniejsze.
                                                    Zreszta z oświadczenia jurorów wynikało, ze coś w tej edycji niedobrze sie działo między konkurentami.
                                                    Ale to wszystko nieważne. Ładne, momentami świetne widowisko. A "ciary" mnie przeszyły przy tangu Edyty.
                                                  • eurytka Re: Brawo Monika. 29.11.10, 10:27
                                                    Do tej pory nie wiem czyj to syn w sensie kto ojcem.
                                                    Pani Dorota ma już twarz zniszczoną, zmarszczoną, nawet stroskana,
                                                    starość dopadnie każdego,
                                                    a ona zbytnio się wyglądem nie przejmuje i zmarszczek nie wygładza,
                                                    dwudziestki udawać nie chce.
                                                    Lubie to u niej.
                                                    No cóż, tyle wysiłku, nie ma się co dziwić emocjom.
                                                    Nie za bardzo lubie to widowisko,
                                                    znudziło mi się, niesprawiedliwe jest.
                                                  • sagittarius954 Re: Brawo Monika. 29.11.10, 13:05
                                                    Widziałem tylko skrawek występu Moniki, ale przyznam się żadnego ekstra wrażenia na mnie nie wywarła , lepiej niech tyczkę dźwiga do góry .
                                                  • filip505 Re: Brawo Monika. 29.11.10, 21:11
                                                    ....jezeli ktos moglby wrzucic tu ten taniec moniki
                                                    to bym prosil,gorniak wcale mi sie nie podobala,
                                                    taka stywniaczka troche moim zdaniem ,jak
                                                    czasami pokazuja jakies stare edycje to
                                                    czasami nie wiem kto jest tancerzem a kto gwiazda,
                                                    tu bylo to wyraznie widac.
                                                  • natla Re: Brawo Monika. 29.11.10, 22:32
                                                    Masz Filipku
                                                    sciagaj.org/5lcd/robert-rowinski-monika-pyrek-wideo-uczestnicy-tvn-taniec-z-g-flv/
                                                  • natla Re: Brawo Monika. 29.11.10, 22:43
                                                    I to jeszcze
                                                    www.plejada.pl/219928,3,freestyle-moniki-pyrek-i-roberta-rowinskiego,wideo.html
                                                  • filip505 Re: Brawo Monika. 30.11.10, 03:49
                                                    .....wolny taniec zdecydowanie lepszy moim
                                                    zdaniem od czaczy,a monika od edyty,
                                                    ....dzieki natla.
                                                  • super222 Re: Brawo Paweł. Mógł zwyciężyć... 30.11.10, 14:37
                                                    www.youtube.com/watch?v=_OY4FdJcDLo
                                                    Proszę zwrócić uwagę na melodię.
                                                  • voxave Re: Brawo Paweł. Mógł zwyciężyć... 09.12.10, 05:04
                                                    nie ma dla mnie znaczenie kto zwycięży---ja tak lubię oglądać Patrycję Kazadi jest taka śliczna i przepięknie śpiewa
                                                  • anka125 Re: Brawo Paweł. Mógł zwyciężyć... 09.12.10, 09:37
                                                    A ja naprawdę tego programu nie oglądam.Jakoś mnie nie interesuje.
                                                    Ani inne tego typu "zapchajdziury" programowe.
                                                    Wolę dobry film lub książkę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka