misia007 06.12.10, 13:17 www.tvn24.pl/-1,1685111,0,1,manifestacje-w-czasie-rosyjskiej-wizyty,wiadomosc.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
natla Re: Chcemy prawdy o Smoleńsku?? 06.12.10, 13:44 Miśka, przestań mnie prowokować do epitetów. Już nie chcę tego widzieć, nawet sie nie wstydzę jako Polka, bo kilkadziesiąt osób w W-wie, a kilkaset w kraju, to żadne manifestacje. Czy ci polityczni dewoci nie mogliby poczekać na koniec dochodzenia i dopiero potem pytać? Za madre? Nie! Nie będę się denerwować, bo to i tak nic nie pomoże. Odpowiedz Link
polnaro Re: Chcemy prawdy o Smoleńsku?? 06.12.10, 14:25 Czy ja nie mówię, że cała nadzieja w ociepleniu? Bo bez tego jakie szanse ma Mikołaj z Dziadem Mrozem? Odpowiedz Link
wrzosowapolana Re: Chcemy prawdy o Smoleńsku?? 06.12.10, 17:32 A ja żałuję, że dziś nie było -20, tylko ocieplenie właśnie. Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Chcemy prawdy o Smoleńsku?? 06.12.10, 14:30 A prawda ma wyglądac tak : 1. Tusku wraz Komorowskim zorganizowali zamach polegający na sprytnym wepchnięciu prezydenta do samolotu 2. Klich specjalnie nie spowodował wydatkowania z budżetu pieniędzy na super specjalna jednostkę samolotów wojskowo cywilnych 3. Generał odpowiedzialny nie brał udziału w ćwiczeniach i dlatego nie umiał wyciągnąc wniosków w czasie zaistniałej sytuacji ścięcia skrzydłem drzewa przez samolot. 4. Piloci gremialnie olali ćwiczenia za to sprytnie załatwili sobie pieczątki wszędzie i na wszystkim . ...ale czy mi się chce dalej pisać? Można by tak do wieczora... a później pójść na jakąś manifę na Krakowskie Odpowiedz Link
polnaro Re: Chcemy prawdy o Smoleńsku?? 06.12.10, 14:50 Czyja prawda? Daj spokój Sagi. Jak musisz leć na tę 'manifę', demokracja u nas wszak. Zdaj tylko relację, czy to na pewno nie festyn. -- Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Chcemy prawdy o Smoleńsku?? 06.12.10, 15:07 Krakowskie podobno najładniejsze w Europie , no zdjęcia muszę cyknąć do wątku Odpowiedz Link
misia007 Re: Chcemy prawdy o Smoleńsku?? 06.12.10, 17:21 Sago , 10 za pasem .Leć na Krakowskie ,z taka manifą Jarka z siodłą wysadzisz.PiS zreformujesz, kraj .....uratujesz.Tylko tam jeszcze coś Putinie wstaw, że podżegał ewentualnie. Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Chcemy prawdy o Smoleńsku?? 06.12.10, 20:50 niestety nie było dzis mi dane , ale może jutro , jutro , jak już oficjele się rozjada Odpowiedz Link
wrzosowapolana Re: Chcemy prawdy o Smoleńsku?? 06.12.10, 17:41 Boję się fanatyków i paranoików. Zero myśli własnej - sama wiara. Odpowiedz Link
misia007 Re: Chcemy prawdy o Smoleńsku?? 06.12.10, 18:31 E i tak jest wystarczająco paskudnie. Odpowiedz Link
wrzosowapolana Re: Chcemy prawdy o Smoleńsku?? 06.12.10, 18:39 No, bo trzeba patrzeć na tych Polaków, którzy na manifę nie poszli, a nie na kilka nawiedzonych prowokatorów. Odpowiedz Link