izis52 15.01.11, 18:33 Nie grają, nie śpiewają, nie tańczą ? A oddychają chociaż ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sagittarius954 Re: Karnawał, a tu nic ? 15.01.11, 18:45 W zeszłym roku pokazałaś nam swoją suknię, dużo było w niej słonecznego brązu a teraz mała czarna ? Odpowiedz Link
natla Re: Karnawał, a tu nic ? 15.01.11, 18:56 Gadają, a w międzyczasie oddychają. Ja już mam karnawał cały rok Odpowiedz Link
xy.5 Re: Karnawał, a tu nic ? 16.01.11, 11:53 Nieprawda,bo na tańce chodzą i nie mają czasu by o tym pisać. Odpowiedz Link
natla Re: Karnawał, a tu nic ? 16.01.11, 12:28 Niestety, duch w narodzi ginie. To tylko takie wyjatki jak Maładanka ze swoimi przyjaciółmi potrafi śpiwać i tańczyć o każdej porze roku. Też to lubię, ale nie mam za dużo chętnych obok. Odpowiedz Link
izis52 Re: Karnawał, a tu nic ? 16.01.11, 12:54 Malejdanki nie widać nigdzie od lata..... taka zatańcowana ??? Odpowiedz Link
izis52 Re: Karnawał, a tu nic ? 16.01.11, 13:01 Teszszsz lubię tańce, ale nic z tego nie wynika. Towarzystwo coraz nowe alibi znajduje Starość im na kark wchodzi. Chyba do jakiegoś sanatorium się wybiorę, aby nie raniąc nikogo w ramach dbania o sylwetkę - jak poniżej : Odpowiedz Link
irsila Re: Karnawał, a tu nic ? 16.01.11, 15:10 Malanka to nic innego tylko ukraiński sylwester, oto link, ale z Kanady: Normalnie dech zapiera jak się przerzucają i jakie robią figury. www.youtube.com/watch?v=4fa9AdJMR88 i przy okazji zabawa Polonii w Chicago, bardzo ten link lubię i jako erzac balu sobie puszczam; www.youtube.com/watch?v=epDMVRWzgzk Jeszcze coś na ludowo: www.youtube.com/watch?v=acLZ13moXqI i zabawa jest na fest Odpowiedz Link
wrzosowapolana Re: Karnawał, a tu nic ? 16.01.11, 16:57 O Booooszeeee Nie chcę na bal amerykańskiej Polonii Odpowiedz Link
irsila Re: Karnawał, a tu nic ? 16.01.11, 17:01 No to może na zabawę do remizy www.youtube.com/watch?v=7uOovgXDsLk&feature=related www.youtube.com/watch?v=7uOovgXDsLk&feature=related Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: A ja bym poszedł 16.01.11, 17:04 na taki bal nasz organizowany gdzieś na wsi . Można dobrze zjeść , wypić , pośpiewać i tańczyć aż biodra bolą Odpowiedz Link
irsila Re: A ja bym poszedł 16.01.11, 17:15 Ja również bym poszła chętnie uwielbiam takie kawałki mężu mój, żono moja! www.youtube.com/watch?v=nQPoCh5w9SE&feature=related a w remizie to chłopaczki dają czadu saksofon jest, trąba gra, jest zabawa www.youtube.com/watch?v=Y32Yqb_T2b8&feature=related Odpowiedz Link
irsila Re: A ja bym poszedł 16.01.11, 17:31 a teraz poleczka www.youtube.com/watch?v=Dk68z7u3HGc&feature=related i Kalifornia www.youtube.com/watch?v=fLEqYkvUbnE&feature=related Odpowiedz Link
irsila Re: A ja bym poszedł 16.01.11, 18:32 Słucham poleczki po raz któryś, podrygując. najlepsza jaka znalazłam. jeszcze tę lubię: www.youtube.com/watch?v=sAyAZ3YuQkQ&feature=related Odpowiedz Link
wrzosowapolana Re: A ja bym poszedł 16.01.11, 18:43 TA JEST NAJPIĘKNIEJSZA www.youtube.com/watch?v=1ygdAiDxKfI&feature=fvw Odpowiedz Link
izis52 Re: wspominanki 16.01.11, 18:45 Wczoraj- bodajże discopolo zostało hitem u Dańca. Oglądałam fragmentami. Zafrapowała mnie Urszula Konikiem na biegunach : www.youtube.com/watch?v=Pri1r-PZoxM&feature=related Autorem słów był znajomy rodzicow i nas - poeta i pisarz Stanislaw Czycz. Potruję wam, a nawet dociekliwych zapraszam do poczytania: www.culture.pl/pl/culture/artykuly/os_czycz_stanislaw Człowiek nietuzinkowy, nieukładowy. Ot prawdziwie wielki zapomniany choć uważany przez Iwaszkiewicza za najciekawszego pisarza tamtych lat. Zmagał się z depresją, rakiem, łuszczycą. Sfilmowano dwie jego powieści po śmierci, ale najbardziej znany jest ten konik.... Odpowiedz Link
irsila Re: wspominanki 16.01.11, 19:00 koniec balu, panno lalu: www.youtube.com/watch?v=62Y_OArMGOk www.youtube.com/watch?v=R8tXK-ftdzM www.youtube.com/watch?v=ahlXEqk4C6Y&feature=related www.youtube.com/watch?v=R8tXK-ftdzM Odpowiedz Link
xy.5 Re: wspominanki 16.01.11, 21:50 Koniec?Karnawał trwa do 8 marca,więc długi w tym roku i należy się wytańczyć za wszystkie czasy. Odpowiedz Link