filip505 18.12.11, 14:09 ...piekny wschod slonca dzisiaj ogladalem,o 7,15, bezchmurne niebo,-8C, jakis taki bardzo szybki w gorach jest,od pierwszych czarwonych promieni do pelnej tarczy to zaledwie kilka minut, lece dospac,pa. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wrzosowapolana Re: wschod slonca, 18.12.11, 15:07 To jedno z moich marzeń - przeżyć wschód słońca w górach. Moje marzenia zawsze się spełniają. Komuś innemu Odpowiedz Link
izis52 Re: wschod slonca, 18.12.11, 16:18 Zachód nad Akabą Zachód nad morzem Jońskim A ja kocham zachody słońca, zwłaszcza nad morzem, gdzie jak na drugim zdjęciu, słońce za moment "zatonie" w morzu. Wschody są piękne, ale jak nawet uda się wstać o świcie, to jeszcze aparat, miejsce itp. Odpowiedz Link
natla Re: wschod slonca, 18.12.11, 18:08 Mam setki zdjęć wschodów i zachodów. W górach, nad morzem i na równinach. Wszystkie były piękne, ale chyba najpiękniejszy wschód oglądałam na Giewoncie. Żeby sfotografować wschód, potrafię się zmusić do wstania, a potem idę oczywiście dospać (np. Lanckorona)chyba, że jestem w plenerze. Cudne było fotografowanie wschodów nad Arabią Saudyjską z łóżka w Egipcie. Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: wschod slonca, 18.12.11, 18:36 czasami i mnie urzeka , coraz bardziej jestem wpatrzony i zafascynowany płomieniem świecy... a są różne od wesołych po rozżalone Odpowiedz Link
filip505 Re: wschod slonca, 19.12.11, 02:48 ....uwazaj sagi,neron tez od swieczek zaczynal, szkoda warszawy, Odpowiedz Link
eurytka Re: wschod slonca, 19.12.11, 14:49 Wówczas Rzym był w większości drewniany, nie zapominaj o tym, Filipie Odpowiedz Link
filip505 Re: wschod slonca, 19.12.11, 21:44 ....no tak eurytko,ale neron nie mial dzisiejszej technologji do podpalania,musial pochodniami sie meczyc, Odpowiedz Link
eurytka Re: wschod slonca, 19.12.11, 22:04 Neron to dla mnie chory człowiek na władzę, przypomina mi się przy tym pewien kot, co pali i tym się chwali Wszystko strasznie drożeje u nas, jak byś chciał wiedzieć i co chciałam ci powiedzieć Odpowiedz Link
wrzosowapolana Re: wschod slonca, 20.12.11, 05:49 To nie kot lata z pochodniami po W-wie, a pewien rodzaj drobiu. Odpowiedz Link
eurytka Re: wschod slonca, 20.12.11, 09:53 Niech lata kto chce, wolnośc jest. Cieszy, że zadymy nie było ani pobić żadnych, ani niszczenia, oskarżeń i posądzeń, jak to było 11 listopada. Odpowiedz Link
misia007 Re: wschod slonca, 20.12.11, 18:01 Niby jest wolność ale ile lat mamy się z tym drobiem męczyć.Posądzenie jednak było,że my w Koncentrationslager Europa żyjemy. Odpowiedz Link
wrzosowapolana Re: wschod slonca, 21.12.11, 08:27 Misiu jako ukryta opcja niemiecka postanowiłam bojkotować drób, jako i on mnie lekceważy Bojkot polega min. na tym, że nie wymawiam słów na K. Odpowiedz Link
misia007 Re: wschod slonca, 21.12.11, 17:02 Zapamiętam wrzosku i chyba ruszę w twoje ślady. Odpowiedz Link