sprawdź, czy podpisał deklarację (poniżej). Mam dylemat, czy nie zrezygnować z tzw. zabiegu, w obliczu takiego podejścia do pacjenta przez znaczną grupę lekarzy, studentów -wahabitów ? A może ten mój, nie deklarował, a z cicha popiera te przykazania ? Pomysłodawcą jest od dawna (na szczęście) niepraktykująca lekarka Wanda Połtawska, przyjaciółka naszego nowego świętego, który nomem omen patronuje szpitalowi, gdzie mam mieć zabieg. Przeczytałam listę 3000 - nie widzę konkretnego, ale pewności nie mam

. Ironizuję oczywiście, oczekując na poważne stanowisko rządu, a powinno sprowadzać się do pozbawienia praw wykonywania zawodu. Przykazania pozwalają na szeroką interpretację. Domyślam się zdania większości, ale ciekawi mnie pogląd jednego pana

.
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,16049746,Deklaracja_fanatyzmu___Trzy_tysiace_lekarzy_chce_lamac.html
Dyskusja nabiera kolorów. Obrońcą ryjących w kamieniu lekarzy, okazał się być wczoraj u Moniki pseudo teolog z PIS. Warto obejrzeć, jeśli nie oglądaliście, to się w głowie nie mieści......
www.tvn24.pl/kropka-nad-i,3,m/lekarze-jak-kolesie-boga-powinni-zlozyc-rezygnacje-i-odejsc,433935.html