Dodaj do ulubionych

Poznam kobietę z Piły

27.07.14, 12:20
Zadbany elegancki wysoki mężczyzna 46l ciemny blond, pozna kobietę, zostanie Jej przyjacielem kochankiem. Mój adres: amant2@op.pl
Obserwuj wątek
    • sagittarius954 wykorzystam kobietę z piłą n/t 31.07.14, 08:22
      big_grinbig_grin
      • sagittarius954 Wypiję z kobietą z Piły n/t 31.07.14, 08:23
        suspicious
        • sagittarius954 Pilnie kobiety do piły n/t 31.07.14, 08:24
          • sagittarius954 Pijącą kobietę pilnie n/t 31.07.14, 08:25
            big_grinbig_grin
            • sagittarius954 Pijacą piłę wykorzystanej kobiecie z Piły n/t 31.07.14, 08:34
              smile
            • sagittarius954 Wykorzystam Piłę z kobietą pijącą n/t 31.07.14, 08:37
              big_grinbig_grin
              • sagittarius954 Kobieta wykorzysta pijącą piłę w Pile .n/t 31.07.14, 08:39
                big_grinbig_grin
                • wiktoria53 Re: Kobieta wykorzysta pijącą piłę w Pile .n/t 31.07.14, 18:57
                  Sagi, piękna twórczość big_grin big_grin
                  • sagittarius954 wykorzystam -piłę , Piłę , a na co mi kobieta ?? 31.07.14, 20:12
                    Jeśli się uśmiechnęłaś to było warto big_grinbig_grin
                    • sagittarius954 Wykorzystam kobietę na pile w Pile obok pijących . 31.07.14, 21:24
                      • sagittarius954 Piłem w Pile na kobiecie wykorzstującej piłę n/t 31.07.14, 21:26
                        big_grin
                        • sagittarius954 Pijaną Piłę piłą wychłoszczę kobietą poznaną n/t 31.07.14, 21:28
                          big_grin
                          • sagittarius954 Poznam -Piłę , piłę , kobietę , pijaną niezanadto 31.07.14, 21:30
                            • sagittarius954 Kobiecie pijącej w Pile z wykorzystaniem piły n/t 31.07.14, 21:34
                      • kot_mrau Re: Wykorzystam kobietę na pile w Pile obok pijąc 31.07.14, 21:31
                        Tak sobie myślę, że może lepiej by było zarzucić skrzynkę tegoż amant2@op.pl spamem. Gdyby wszyscy z tego forum wysłaliby mu wiadomość jako kobieta chętna na spotkanie??? Jakieś 20 -30 chociaż adresów różnych?
                        • sagittarius954 Chetnie w Pile z amantem kobietę pijącą podczas... 31.07.14, 21:37
                          ...piłowania n/t.
                          • sagittarius954 Amant kobietę , ja piłę , Piła pić będzie n/t . 31.07.14, 21:39
                            • sagittarius954 Piła piłą amanta i mnie , kobietę pijącą wolno n 31.07.14, 21:42
                              big_grin
                              • sagittarius954 Amant kobietę wykorzysta, ja chętnie sie napiję n/ 31.07.14, 21:44
                                big_grin
                                • sagittarius954 Dobrej nocy w Pile , z kobietą , piłą i każdym... 31.07.14, 21:45
                                  pijącym n/t big_grin
                                  • natla Pileju się nażarłeś z pijącą Pilanką ......... 31.07.14, 22:17
                                    ........ pełci żeńskiej??????????????
                                    Ubawiłam sie setnie! Sagi, wracasz do formy! big_grin
                                    Facet nie ma szans w Pile przy Tobie big_grin
                                    • izis52 Re: Pileju się nażarłeś z pijącą Pilanką ........ 01.08.14, 11:25
                                      uPiły się pilskie amanty na ament,
                                      płynie w eter żałosny lament,
                                      kobiet w Pile ci dla nas brak,
                                      jak bez nich być, pić, jak?
                                      Trzeba chłopaki na drzewo, w las,
                                      sprawdzić czy tam nie ma was?
                                      • wiktoria53 Statek Piła Tango... 01.08.14, 11:54
                                        Nie mam takich zdolności jak Sagi, Izis, ale przypomniałam sobie o piosence śpiewanej przez "Strachy na lachy". Wokalista i autor słów piosenki uczęszczał do liceum w Pile. Ciekawy tekst...Śpiewajmy wink

Oto historia z kantem,
                                        Co podwójne ma dno.
                                        Gdyby napisał ją Dante,
                                        To nie tak by to szło...

Grzesiek Kubiak, czyli Kuba rządził naszą podstawówką;
                                        Po lekcjach na boisku ganiał za mną z cegłówką.
                                        W Pile było jak w Chile, każdy miał czerwone ryło,
                                        Mniej lub bardziej to pamiętasz - spytaj jak to było,
                                        W czasach gdy nad Piłą jeszcze latały samoloty;
                                        Wojewoda Śliwiński kazał pomalować płoty.
                                        Potem wszystkie płoty w Pile miały kolor zieleni;
                                        Rogaczem na wieżowcu Piła witała jeleni.

Statek Piła Tango,
                                        Czarna bandera.
                                        To tylko Piła Tango;
                                        Tańczysz to teraz.
                                        Płynie statek Piła Tango,
                                        Czarna Bandera.
                                        Ukłoń się świrom,
                                        Żyj nie umieraj.

Gruby jak armata Szczepan błąkał się po kuli ziemskiej,
                                        Trafił do Ameryki prosto z Legii Cudzoziemskiej.
                                        Baca w Londynie z Buchami się sąsiedzi,
                                        Lżej się tam halucynuje, nikt go tam nie śledzi.
                                        Karawan z Holandii, on przyjechał tutaj wreszcie,
                                        Są już Kula, Czarny Dusioł - słychać strzały na mieście.
                                        Znam jednak takie miejsca gdzie jest lepiej chodzić z nożem;
                                        Całe Górne i Podlasie - wszyscy są za Kolejorzem.
                                        (Hej Kolejorz!)

Statek Piła Tango....

Andrzej Kozak, Mandaryn - Znana postać medialna;
                                        Tyci przy nim jest kosmos, gaśnie gwiazda polarna.
                                        Jest tu Siwy, który w rękach niebezpieczne ma narzędzie,
                                        A kiedy Siwy tańczy - znaczy mordobicie będzie.
                                        U Budzików pod tytułem chleją nawet z gór szkieły;
                                        Zbigu śpi przy stoliku, ma nieczynny przełyk.
                                        Lecz spokojnie panowie, według mej najlepszej wiedzy,
                                        Najszersze gardła tu to mają z INRI koledzy...
                                        (Polej, polej!)

Statek Piła Tango.....

Nad rzeką, latem ferajna na grilla się zasadza...
                                        Auta z Niemiec? Sam wiem kto je tu sprowadza;
                                        Żaden spleen i cud, na ulicach nie śpią złotówki,
                                        W Pile Święta jest Rodzina i święte są żarówki.
                                        Nic nie szkodzi, że z wieczora miasto dławi się w fetorach...
                                        Ważne że jest żużel i kiełbasy senatora!
                                        Fajne z Wincentego Pola idą w świat dziewczyny;
                                        Po pokładzie jeździ Jojo bicyklem z Ukrainy.

Statek Piła Tango,

Oto historia z kantem,
                                        Co podwójne ma dno.
                                        Gdyby napisał ją Dante,
                                        To nie tak by to szło...
                                        (By szło, by szło...)
                                          • izis52 Re: Od amanta do picia w Pile 01.08.14, 18:26
                                            Wyszukalaś Wiktorio prawdziwe rarytasy. Rosną akcje amanta z Piły big_grin big_grin
                                            • wiktoria53 Re: Od amanta do picia w Pile 22.08.14, 17:41
                                              No i gdzie ten amant ? big_grinbig_grin
                                              • tamaryszek44 Re: Od amanta do picia w Pile 22.08.14, 20:09
                                                Kiedyś to ja trochę piłam i nawet w Pile, ale było minęło.wink
                                                • sagittarius954 Re: Od amanta do picia w Pile 22.08.14, 20:15
                                                  Tamaryszku...???? big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
                                                  • tamaryszek44 Re: Od amanta do picia w Pile 22.08.14, 20:33
                                                    No co?wink
                                                    Myślałam że tu tylko o piciu i Pile, a tu jeszcze Sagi o jakichś piciach pisze i zaczynam się gubićwink
                                                  • sagittarius954 Piła , piła i kobieta pijąca się trafiła 22.08.14, 21:46
                                                    Proszę bardzo Piła , piła i kobieta pijąca się trafiła big_grinbig_grinbig_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka