Dodaj do ulubionych

czy.......

07.10.14, 16:13
.....niebalybyscie sie,pytanie do pan bardziej,spedzic tydzien samotnie w lesie,
w domu w lesie,moja pani to wlasnie przerabia,wczesnie bala sie zostac na jedna
czy dwie noce jak na ryby wyjezdzalem, a teraz sama to zaproponowala,
Obserwuj wątek
    • misia007 Re: czy....... 07.10.14, 16:20
      Ja tam bym się bała.Dzielną masz żonę Filipie!
      • filip505 Re: czy....... 07.10.14, 19:39
        ......najbardziej to sie ona boi miskow,wiec chociaz swego trzymaj.........,
        nie znalazlem odpowiedniego slowa,
        ---ostatniej nocy zamiast miska ponoc odwiedzil ja duch,.....bo obraz
        ze sciany ......stracil,cale szczescie ze nie w sypialni I w nocy nie
        slyszala bo moze bym nowa zone musial szukac,cykor z niej niezly,
    • pierogi_z_jagodami Re: czy....... 07.10.14, 22:43
      nie
      • filip505 Re: czy....... 08.10.14, 15:33
        ......co nie,
        • natla Re: czy....... 08.10.14, 15:49
          No Pierogi "nie", bo się nie boją.
          Jak Wam w zeszłym roku opisywałam leśniczówkę na Babiej, to pisałam, że było cudownie, jedynie wieczorami wyobraźnia działała. Ale była nas czwórka.
          Gdybym była sama, to bym się nie bała zwierząt, a ewentualnych bandytów. Myślę, że wszystkie kryminały by mi się przypomniały. Jednak kawałek, a nawet kawałeczek chłopa, dodałoby mi pewności big_grin
          • poduszeczka Re: czy....... 08.10.14, 16:48
            Filip, w to sama trudno mi uwierzycsmile)))
            • filip505 Re: czy....... 08.10.14, 17:03
              ......dzieki poduszeczka,jednym slowem mam sie niebac,
              poradzi sobie a ja nje musze sie martwic szukaniem,
              • filip505 Re: czy....... 08.10.14, 17:06
                .....pierogi,jak natla ma racje to gratuluje,a flinte pod poduszka bys
                trzymala czy nie,
                • filip505 Re: czy....... 10.10.14, 17:04
                  ......za pare godzin pojade sprawdzic czy zyja,niedzwiedzie I jelenie odzywiscie,
                  zona ma sie dobrze,niestety musi wracac bo w niedziele do pracy od rana,mowi
                  ze chetnie by tam jeszce pomieszkala,ja za kilka tygodni se tam tydzien pomieszkam
                  z tym ze mniej w domu wiecej nad rzekami,tylko niech ta ulewa przyjdzie,zeby
                  pstragi mogly "doplynac",albo sie nauczyc latac,
                  • filip505 Re: czy....... 11.10.14, 04:23
                    .....na powitanie uscisnolem zone jak bohaterke,za odwage,nalezalo sie jej,
                    nie wiem czemu wszystkie liscie wygrabila,jakby nie wierzyla w sile wiatru,
                    pomalowala prawie caly taras,z balustradami,co pewnie by mi zajelo jeszcze
                    z rok,a moze trzy,ale najwieksze moje zaskoczenie,uznanie,bylo jak zobaczylem
                    swoj sprzet wedkarski,szczegolnie drobnice,czyli haczyki,zylki,ciezarki itp,kupila
                    pare plastykowych szafek i poukladala,opisala,naprawde bardzo pomyslowo
                    i czytelnie,az sie przestraszylem ze tyle tego mam,zawsze wolalem cos dokupic
                    niz szukac czy i gdzie to mam,jestem pelen uznania,szkoda ze jutro wyjezdza
                    moze by jeszcze wedki pomyla,
                    • izis52 Re: czy....... 11.10.14, 07:49
                      Mam nadzieję, że Filipowa robiła to wszystko z nudów, lub dla estetyki otoczenia, w którym przyszło jej mieszkać, a nie z innych domniemanych powodów. Dobrze, że doceniasz inwencję, ale ewentualność mycia kijów, to na pewno przegięcie big_grin big_grin.
                      • filip505 Re: czy....... 12.10.14, 04:06
                        .....no wiesz,dobry kij kosztuje tyle co garnitur wiec troche o nie trzeba dbac,
                        choc umnie z tym kiepsko,a dobre uczynki ponoc w niebie beda nagrodzone,
                        i nie tylko,wiec warto je robic,ja jej w ramach rekompesaty rybe zlowie,
    • kot_mrau Re: czy....... 16.10.14, 21:14
      żaden problem dla mnie i dla mojej piękności.
    • kot_mrau Re: czy....... 16.10.14, 21:14
      ona to lubi.
      • filip505 Re: czy....... 16.10.14, 23:02
        .....koty to raczej odwazne sa,widzialem gdzies jak nawet niedzwiedzia z posesji przepedzil,
        ---kocie,czy ty jestes tym "starym" poczciwym kotem ,jezdzacym rowerem w sypialni czy
        jakims nowym,

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka