Dodaj do ulubionych

Staruszka, phi

19.02.15, 09:56
Przyjrzyjcie się, ta starsza kobieta więcej ognia w oku niż młodsza i zdecydowanie jest ciekawsza jako człowiek smile

https://m.natemat.pl/7f159266d8dc4ee3e078ebb379f95967,640,0,0,0.jpg

A tu co za tytuł, błe, wymiot normalnie

Staruszka modelką w kampanii polskiej marki BOHOBOCO. Piękne!

No to teraz koledzy-staruszkowie: baczność i do komentowania marsz wink
Obserwuj wątek
    • natla Re: Staruszka, phi 19.02.15, 11:32
      Jasne, że w oczach i zmarszczkach tej nieco starszej dziewczyny wink są zapisane mądrość i doświadczenie życiowe, co nadaje twarzy charakteru. W takiej twarzy można czytać jak z książki, można sie w nią wpatrywać z przyjemnością i nie znudzić. "Cielęcinka" ma tylko(?) młodość i naiwność w twarzy, a w oczach może mieć jedynie błysk inteligencji. Zawsze szukam tego w twarzach młodych, bo to daje nadzieję na zmniejszenie nieskończonej głupoty na świecie.
      Jednak co młode ciało, to młode big_grin Młodość i naiwność też są piękne, piękne inaczej wink A może odwrotnie, to starość bywa piękna inaczej.
      • misia007 Re: Staruszka, phi 19.02.15, 12:29
        Tych kobiet nie da się rozdzielić, to początek i koniec.Ta młoda rozmarzona ,nieświadoma ,czeka co jej życie przyniesie.Starsza to już wie, z jej twarzy promieniuje pogodzenie,zrozumienie,znużenie.Tak to widzę.
        • pierogi_z_jagodami Re: misiu 19.02.15, 14:27
          boszeeee
          mnie ta młodsza kompletnie nie chwyta za serce, powiem tak - ona jest za mdła.. chociaż zapewne dobrze działa na kogoś z większą ilością testosteronu wink, młode lubię z charakterkiem (pazurkiem), nie takie lalusie z zamglonymi oczkami, gusty nie podlegają dyskusji, wymieniamy się, no nie?

w starszej nie widzę znużenia, raczej zużycie materiału, mówiąc eufemistycznie, ale ona ma klasę!... jestem po dyskusji na ten temat w środowisku wiekowo 16 - 60, dwustupocentowo feministyczno-ateistycznym, i większość dziewczyn podobnie zachwycona starszaczką
          • misia007 Re: misiu 19.02.15, 14:35
            Jak dla mnie to obie maja klasę, być może ta młoda stanie się kiedyś tą starszą. Kto wie,ale ognia to ja tu nie widzę, płomyczek może.
        • natla Re: Staruszka, phi 19.02.15, 14:30
          Tez tak to widzę, tylko odpowiadałam Pierogom, na "starsza jest zdecydowanie ciekawsza, jako człowiek", bo trudno mówić o ciekawej młódce. Na ogół mówi sie o ślicznej, bystrej, ale nie ciekawej dziewczynie, oczywiście w porównaniu ze starszym człowiekiem.
          • natla Re: Staruszka, phi 19.02.15, 14:35
            Rany, ta młoda ma jeszcze złudzenia, a starsza już jest szczęśliwa, że ich nie ma big_grin, więc stąd te ogień w oczach, ale powiedziałabym rozmarzony ogień, mądry ogień.
    • banitka51 Re: Staruszka, phi 19.02.15, 15:09
      staruszka? która? nie widzę... jest młodsza i starsza, dwie kobiety - jedna rozmarzona (może ma PSM?), druga już takie problemy ma z głowy.
      Nie lubię określenia "staruszka", "staruszek", jak i zwracania się do obcych, starszych per "babciu" brr. Ta z prawej to starsza kobieta, dama w sędziwym wieku, dojrzała, o klasycznych rysach, dla wielu nie piękna, bo pomarszczona, ale dla mnie żadna starucha vel staruszka. To tylko takie purytańsko-sermantyczne rozważania o językusmile
      • tamaryszek44 Re: Staruszka, phi 19.02.15, 15:46
        Obie są piękne inaczej, jednak ze starszej emanuje mądrość i doświadczenie. Starsza jest ciekawsza, jakby ogrom wiedzy posiadała, ale piękne są obie.
        Chciałabym tak wyglądać w jej wieku.
        • pierogi_z_jagodami Re: Staruszka, phi 19.02.15, 22:22
          starsza ma duszę, młodszej czegoś brakuje wink
          • pierogi_z_jagodami Re: Staruszka, phi 19.02.15, 22:23
            a tekst ze staruszką debilny do kwadratu, co za tłuczek wymyślił taki tytuł, niech ich szlag, pewnie jakiś gnojek smarkaty co ma mleko pod wąsem, albo panna smarkatka... dla nich kobieta stara jest już po 30tce
            • natla Re: Staruszka, phi 19.02.15, 22:40
              Tak jak dla nas kiedyś big_grin big_grin Obrzydlistwo!
              • narfi Re: Staruszka, phi 20.02.15, 07:28
                Mlodszej niczego nie brakuje.
                Jest ruda i piegowata. To jest wlasnie to, co tygrysy lubia najbardziej smile
                Nie uwazacie, ze ta starsza jest podobna do Osieckiej ?
                www.google.com.au/search?q=agnieszka+osiecka+photos&biw=1024&bih=691&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&eishockNHmVL20N4ee8QWyw4CwDA&ved=0CBwQsAQ
                Osiecka widywalem czesto w kawiarence, ktora byla na rogu Katowickiej i Obroncow na Saskiej Kepie, a moze Katowickiej i Walecznych, juz nie pamietam. Schodzilo sie schodkami w dol, tak jakby do podziemi, moze warszawiacy pamietaja. Tam mieszkalem i tuz obok chodzilem do szkoly i tak mi sie skojarzylo.
                • natla Re: Staruszka, phi 20.02.15, 08:02
                  Co tygrysy lubią najbardziej, to my jeszcze pamiętamy. Zwłaszcza tygrysy w "pewnym wieku" smile
                  Tak, one są w jednym stylu.
                  • misia007 Re: Staruszka, phi 20.02.15, 09:48
                    Pierogi młodszej niczego nie brakuje ale to co TOBIE brakuje w jej twarzy ....dojdzie z latami. Zycie wcześniej czy później zetrze jej to rozmarzenie z oczu ,doda gorycz doświadczeń ale i radości ze spełnienia w rolach jakie wyznaczy jej los.Na taką twarz jak tej starszej....trzeba sobie zapracować.
                    • pierogi_z_jagodami Re: Staruszka, phi 25.02.15, 20:23
                      no to dojdzie, nie muszę się domyślać co dojdzie, na ten moment nie doszło wink i tego mi brakuje big_grin dotąd bardzo lubiłam towarzystwo młodych, chętnie się otaczam, ale powiem szczerze, dobry, sprawny i mądry stary mózg to jest to co tygrysy lubią najbardziej
          • goskaa.l Re: Staruszka, phi 20.02.15, 09:44
            Właśnie, dla mnie młoda jest pusta sad
            • filip505 Re: Staruszka, phi 20.02.15, 16:14
              ......jednak jakby obie stanely w kolejce do mego lozka wybralbym mloda,
              ...mimo ze to nie ten typ urody ktory mnie kreci,starsza ma fajne rysy twarzy
              I bystre spojrzenie,pewnie kiedys byla ladna dziewczyna,
              • kla-ra Re: Staruszka, phi 21.02.15, 15:40
                Starsza pani jest aktorka - Nerowicz Helena .Google niezawodne.W wieku 30 - 40 lat wygladala bardzo zwyczajnie.Typ urody raczej poludniowy.Zobaczycie tez Pania bez makijazu to,duza roznica do tego co widzimy na zdjeciu z mloda modelka.W kreacji "na czerwony dywan" wyglada imponujaco a poza z wyeksponowana noga na wysokosci kostki SUPER SEXI smile A co do komentarza obu Pan to, coz Babcia i wnuczka - "chron mnie Panie Boze przed madroscia zyciowa ..." Wole te pusta oczy ktore sie wypelnia. Podziw dla firmy za odwage.Ktora z nas nie potrzebuje inspiracji??
                • pierogi_z_jagodami Re: Staruszka, phi 22.02.15, 16:36
                  jaka odwaga?
                  to jest biznes
                  ponieważ społeczeństwa się starzeją, jest na rynku coraz więcej odbiorców starszych wiekiem
    • molly_wither Re: Staruszka, phi 22.02.15, 20:30
      No, a haslo powinno brzmiec:"Staruszka i przyszla staruszka".
      A kto patrzy na glebie w oczach? Liczy sie mlodosc i radosc zycia, glebia jest dobra, ale w oceanie.
      • pierogi_z_jagodami Re: Staruszka, phi 23.02.15, 09:21
        nie
        powinno brzmieć "memento mori" wink

osobiście dla rozważań, kontemplacji piękna i estetycznych uniesień wolę tę starszą, tam się więcej dzieje, naturalne kobiece piękno jest zaklęte w magiczny sposób pod powłoka starości i do tego świetnie sfotografowane... ale pogadać na żywca wolę z młodszymi, stare są ciężkawe w kontakcie.. sorry proszę koleżeństwa ale taka prawda jest big_grin
        • misia007 Re: Staruszka, phi 23.02.15, 19:04
          Osobiście jako rozmówczyni bardziej pasowałaby mi ....ta starsza ale o gustach się ponoć nie dyskutuje.
          • tamaryszek44 Re: Staruszka, phi 23.02.15, 19:33
            Ta młoda zanudziłaby cię tym co się dzieje na Fejsie, oj w tym to młodzi są dobrzy!wink
            • pierogi_z_jagodami Re: Staruszka, phi 23.02.15, 22:50
              pewnie tak, chociaż moje znajome młode miewają zainteresowania nieco inne niż pierdoły na fejsie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka