natla 14.02.17, 11:14 Niechaj Walentynki trwają u Was cały rok! I nie chodzi koniecznie o wielkie namiętne miłości, ale o przychylnych ludzi obok! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
izis52 Re: Walentynkowo :D 14.02.17, 19:37 Witajcie Walentynkowo. Dzień jak codzień . Gdzie te motylki ? Odpowiedz Link
filip505 Re: Walentynkowo :D 14.02.17, 21:17 .....badzcie szczesliwi,dzisiaj i zawsze najlepiej, ---podpadlas szefowo,czemu nie namietne milosci przez caly rok??????, a tylko przychylnosc?????? ---pelne ulice "motylkow" u nas,bo dziewczyny jakby jakies piekniejsze niz zawsze na ulicach, Odpowiedz Link
natla Re: Walentynkowo :D 15.02.17, 00:29 Filipie, Tobie zapewne z każdym dniem dziewczyny pięknieją! 😆😉 Izis, motyli brak, bo ..... w końcu zima jest. 😅 Odpowiedz Link
filip505 Re: Walentynkowo :D 15.02.17, 18:51 ......zawsze dla mnie piekne,ale czasem wyjatkowo piekne, Odpowiedz Link
izis52 Re: Walentynkowo :D 15.02.17, 19:33 Myślałam o tych motylkach w brzuszku. Chyba jednak w pewnym wieku, takowe pojawiają się np. po zjedzeniu fasolki ? . Odpowiedz Link
filip505 Re: Walentynkowo :D 15.02.17, 20:54 .....izis, czemu ten krakow znowu zadymilas,slyszalem w telewizorni ze znowu kopcicie, Odpowiedz Link
natla Re: Walentynkowo :D 16.02.17, 09:30 Kraków już nie jest samotnym żeglarzem. Teraz to już podobno cała Polska! Myślę, że to wszystko wina izisowego smoka wawelskiego, który bucha smogiem na kraj! Odpowiedz Link
izis52 Re: Walentynkowo :D 16.02.17, 19:04 To prawda Natlu, wszędzie mamy powietrze, jak kiedyś na Śląsku . Smoka nie obwiniam, gdyż go nie spotykam . Smog zaś jest bardzo realny i paskudny. W mojej, najbardziej zielonej części miasta chyba w 99% domy ogrzewa się gazem lub prądem. Niestety doliną wzdłuż Rudawy - przemieszcza się smog z nad Błoń. W lecie niweluje te paskudztwa listowie. Pomieszkiwałam przez kilka dni w samym centrum, a tam nad ranem przez zamknięte okna, przenikał fetor nie do zniesienia. Teoretycznie powinna nas chronić energia czakramu, skoro jednak tego nie czyni w odległości 500 m od Wawelu, to jak tu wierzyć w tę piękną legendę ? strefatajemnic.onet.pl/ezoteryka/sekrety-wawelu/enqn6 Odpowiedz Link
filip505 Re: Walentynkowo :D 17.02.17, 04:41 ......izis,te kopce w krakowie odpowiadaja polozeniu gwiazd w pasie oriona????,nigdy o tym nie slyszalem,ale jest na swiecie pare miejsc gdzie piramidy jak w gizie sa dokladnie odbiciem pasa oriona, ---ten wasz krakowski kamien siwy pewnie zjadl smok z wawelu i za kare macie smog, Odpowiedz Link