Dodaj do ulubionych

jak tu......

08.03.18, 16:19
......jeszcze zagladacie to wszystkiego co najlepsze wam zycze,jak nie zagladacie tez,
Obserwuj wątek
    • engine8 Re: jak tu...... 08.03.18, 18:14
      Zagladamy..... nikogo nie ma - ludzi ciazko pracuja zeby - mam nadzije, cos na emeryture zaoszczedzic...

Widze ze odmarzles?
      Oj a u nas codziennie widze odwaznych plazowiczow i plazowiczki w strojach... brrr... +20C to przeciec chlodno. dobre na rower czy prace w ogordku ale oplanie sie... Widocznie przyjechali z Colorado LOL
      Ale ochlodzenie i deszcz na horyzoncie...... smile
      Jak sie wiosna zrobi to wybieramy sie na wschod... Pojezdzic po New England tym razem.... coz z tym czasem i pienidzmi trzeba zrobic...
      • izis52 Re: jak tu...... 19.03.18, 16:29
        Czas można zagospodarować rozsądnie, a pieniądze ? Tylu jest potrzebujących wokół, niekoniecznie leniuchów.
    • amityr Re: jak tu...... 06.04.18, 18:53
      Cześć stary wędkarzu. Pozdrówka.
      • engine8 Re: jak tu...... 07.04.18, 00:24
        On chyba jeszcze nie odtajal po sztormach zimowych.... jeszcze pare tygodni to moze sie pokaze..
        • natla Filipie! 14.04.18, 11:01
          Melduj się, ale to już! wink smile
          • filip505 Re: Filipie! 06.05.18, 04:05
            ......SORRY,chyba nie zauwazalem wlasnego postu,ale zameldowalem
            sie na innych,.....a gdzie ty sie ......podziewasz ,cisnelo mi sie na usta
            niezbyt cenzuralne slowo,NATLO,
            ......amityr WITAM,co u ciebie,
            .....engine,wiosna na wschodzie,przynajmiej tym nienajbardziej polnocnym,
            • engine8 Re: Filipie! 06.05.18, 18:35
              O tak , wiosne macie ,,,, to juz mozna tam jechac/leciec? LOL Bo do tego czasu to Syberie mieliscie..
              Poczekam jak w New England sie ociepli zeby nit trzeba bylo nosic dlugich spodni.. bo od tych sie odzwyczailem smile
              • filip505 Re: Filipie! 06.05.18, 23:54
                .....troche przesadzasz z ta syberja,w NYC juz ponad + 30 C mielismy,mysle ze w NE bylo w poblizu,
                ale faktycznie lato i upaly przed nami,jak cie stac na dlugie spodnie ......przyjezdzaj,jak nie poczekaj,
            • natla Re: Filipie! 09.05.18, 23:53
              Dobrze, że Ci Filipie nie wypełzo z ust! 😅
              Im jestem starsza, tym mnie mam czasu, a poza tym z powodu pustki oraz ciszy na forum nawet echo mi nie odpowiadało.
              • filip505 Re: Filipie! 14.05.18, 17:12
                .......nie jestem samobujca natla,ale moglabys tu czesciej zagladac,
                ---wiecie moze co z misia sie dzieje,chyba JAKI nie zgarnol jej do
                swojej kampanii,napewno nie ,zarozsadna jest,......a pozatym
                kampanji ponoc jeszcze nie ma?????,

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka