tesunia 21.10.04, 10:47 witajcie Wszyscy.... zawsze mozemy sie gdziesik przywitac, ale tu chyba najstosowniej. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tesunia Re: Dziendoberki................. 21.10.04, 10:49 milego jesiennego dnia Wam zycze.... jesien skandynawska juz bardziej do listopada podobna niz pazdziernika.. ciekawe jak u pia wyglada?? Odpowiedz Link
natla Re: Dziendoberki................. 21.10.04, 15:50 Dzieńdoberek tesuniu! ))))) Nikt Ci jeszcze nie odpowiedział? A to śpiochy.Nasz pogoda dzisiaj jest piękna: prawie ciapło , ale nie za, po porannym deszczyku przepiękne słońce no i te koloty... Odpowiedz Link
tesunia Re: Dziendoberki................. 21.10.04, 17:01 witaj natla.... ja do miasta ubralam sie dzis cieplej niz wczoraj,a tu niespodzianka wychodzac pozniej z budynku ocieplilo sie i niemal po koleji sciagalam z siebie "ocieplacze") Odpowiedz Link
kla-ra Re: Dziendoberki................. 22.10.04, 13:25 Dziendoberek, milego dnia c.d.wszystkim zycze. U nas tez cieplo i odrazu czlowiekowi lepiej i lzej. Odpowiedz Link
natla Re: Dziendoberki................. 22.10.04, 14:00 No, super pogoda. Wychodzę właśnie z kundlem na długi spacer. Miłego gadu-gadu. Odpowiedz Link
tesunia Re: Dziendoberki................. 22.10.04, 19:38 --natla..hi,hi, ty musisz juz myslec podtekstami?? pogoda zmienia sie u nas jak w kalejdoskopie, dobrze,ze nie mrozi) Odpowiedz Link
tesunia Re: Dziendoberki................. 22.10.04, 21:30 niooooooooo,niepowiem humorek jeszcze mamy ))))))))) Odpowiedz Link
natla Re: Dziendoberki................. 22.10.04, 22:51 Cóż ja bym bez niego robiła! Ciężcy są ludzi bez poczucia humoru i dystansu do siebie. Szczególnie bez tego drugiego. Odpowiedz Link
tesunia Re: Dziendoberki................. 23.10.04, 08:12 natla napisała: > Cóż ja bym bez niego robiła! Ciężcy są ludzi bez poczucia humoru i dystansu do > siebie. Szczególnie bez tego drugiego. masz racje natla, tu takowych bezdystansowcow nie brakuje, ale,uciekam od takich.... oznajmiam na dziendoberku i zegnam sie z Wami ze dzis znikam na co nieco, ale wroce pozniej.pa.pa.pa....pa. Odpowiedz Link
gosciowa2 Re: Dziendoberki................. 23.10.04, 16:02 tesunia napisała: > tu takowych bezdystansowcow nie brakuje, Oooooooooo, coś podobnego! Tak mało tutaj ludzi rozmawia i zauważyłaś bezdystansowca. Ciekawe spostrzeżenie. A w ogóle: kto to jest bezdystansowiec? na forum. Odpowiedz Link
storotka53 Re: Dziendoberki................. 23.10.04, 16:42 Dziendoberek wszystkim, bo jeszcze za oknem jasno. Czy jutro też taki piekny dzień będzie ? Odpowiedz Link
kla-ra Re: Dziendoberki................. 25.10.04, 10:41 Dziendoberek,kolejny piekny dzionek,dzisiaj wiecej pracy,a tak by sie na spacerek szlo. Wszystkim milego dnia zycze. Odpowiedz Link
kla-ra Re: Dziendoberki................. 26.10.04, 11:54 Natla masz racje udzielam sie malo,a to za sprawa moich kumpelek,ktore to pozamykaly letnie domki i powrocily do zimowych.Trzeba wysluchac ile konfirur zrobily,ile grzybkow ususzyly i zamarynowaly.W tym roku wstydze sie przed nimi i wzbudzam totalne zdziwienie, bo u mnie konfitury na krzakach,a grzyby w lesie. Milego dzionka zycze. Odpowiedz Link
natla Re: Dziendoberki................. 26.10.04, 15:48 Miłego Ci tez i w ogóle wszystkim; ale za to Ty nie siedziałas całe lato w garach no i ich nie ma przecież na forum, więc mają czas. Odpowiedz Link
mira54 Re: Dziendoberki................. 26.10.04, 15:54 Witajcie! Miłego dnia wszystkim życzę i gorąco pozdrawiam. Odpowiedz Link
kla-ra Re: Dziendoberki................. 27.10.04, 10:10 Wszystkim milego dnia zycze,mam tez nadzieje ze tesunia mile spedza czas w Polsce. Tesuniu dla Ciebie specjalne serdeczne pozdrowienia. Odpowiedz Link
natla Re: Dziendoberki................. 27.10.04, 15:26 Dziendoberek dziewczeta i chłopaki (nieliczne, chyba 1 august) Odpowiedz Link
natla Re: Dziendoberki................. 29.10.04, 13:19 A tak w góle to dziendoberek wszystkim. Cieszmy się perspektywą jednego dnia wolnego więcej i choć smutny , to jednak.. Odpowiedz Link
kla-ra Re: Dziendoberki................. 29.10.04, 22:19 Nawet nie mialam dzisiaj czasu sie z Wami przywitac,robota w rekach mi sie doslownie palila. Dla odmiany milego wieczorka. Odpowiedz Link
natla Re: Dziendoberki................. 30.10.04, 07:48 Dzieńdoberek Wszystkim, miałam jechać do Krakowa, ale choroba w rodzinie nie pozwoliła. Wstałam o 5,00!! I to tego niepotrzebnie! Odpowiedz Link
kla-ra Re: Dziendoberki................. 01.11.04, 15:38 WITAJCIE , WITAJCIE !!! juz jestem.Mam nadzieje,ze odpoczywaci spokojnie. Slysze w radiu o tylu wypadkach na drogach. Gdzie Ci ludzie sie spiesza? chyba nie na cmentarz. Odpowiedz Link
kla-ra Re: Dziendoberki................. 04.11.04, 09:34 Juz jastem,rano przywieziono mi komputerek.Ciesze sie,ze moge do Was pisac. Ale tu cisza nastala. Milego dnia zycze. Odpowiedz Link
mira54 Re: Dziendoberki................. 04.11.04, 10:09 Witam wszystkich serdecznie. Zycze milego dnia. Nie bylo mnie przez jakis czas z Wami, dzieci nie dopuszczaly mnie do komputera. Teraz jest on juz tylko dla mnie, bo wyjechaly. Odpowiedz Link
mira54 Re: Dziendoberki................. 05.11.04, 01:53 Miłego dnia kochani! Witam Was dzisiaj o nietypowej porze. Nie mogę zasnąć. Chyba przesadziłam z basenem. Codziennie po 20-tej chodze poplywac. Dzisiaj za duzo bylo biczy i masazy i chyba to jest przyczyna mojej bezsennosci. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
kla-ra Re: Dziendoberki................. 05.11.04, 10:58 Dziendoberek , no,no mireczko wczesnie zaczelas. Masaz,bicze,ale zes sobie dogodzila i nic wiecej...!!! Po takich przyjemnosciach sen powinien byc zdrowy i do poznego ranka! Odpowiedz Link
malwina52 Re: Dziendoberki................. 05.11.04, 12:53 witajcie! usmiechow tysiace! musze nadrobic zaleglosci i poczytac Wasze posciki. Odpowiedz Link
kla-ra Re: Dziendoberki................. 09.11.04, 12:39 Witam sie z Wami i milego dnia zycze. Na polku nie pada,ale wiatr dokuczliwy. Sloneczko chce sie przebic,ale dzisiaj to raczej nie mozliwe. Odpowiedz Link
waratu Re: Dziendoberki................. 09.11.04, 13:36 Dzień dobry, jestem tu właśnie pierwszy raz i dopiero się rozgladam. Odpowiedz Link
kla-ra Re: Dziendoberki................. 09.11.04, 13:38 Witam Cie waratu, rozgladnij sie i zostan!! Odpowiedz Link
lilimarlene1 Re: Dziendoberki................. 09.11.04, 15:52 Witaj waratu! przedstaw się bliżej, powiedz skąd przybywasz? Lili Odpowiedz Link
mira54 Re: Dziendoberki................. 09.11.04, 19:02 Dziendoberek. Witam wszystkich goraco. Ostatnio mam problemy z internetem. Kilka razy w tym miesiącu już interweniowałam u operatora. Jestem więc do tylu z wiadomościami od Was. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
kla-ra Re: Dziendoberki................. 10.11.04, 10:04 Serdecznie Was witam, zycze milego dzionka i znikam, wpadne pozniej,jak lodowke zapelnie. Odpowiedz Link
natla Re: Dziendoberki................. 10.11.04, 12:05 Cześć pracy. Jestem na urlopie, ale zachciało mi się remontować kuchnię. Czy wiecie co mnie czeka? Za chwilę zaczynam opróżniać szafki, czujecie? Jedyna radocha, że znowu trochę powyrzucam lub porozdaję. Żebym to tylko wytrzymała.... Odpowiedz Link
lilimarlene1 Re: Dziendoberki................. 10.11.04, 13:17 współczuję -ja mam za sobą generalny remont ...ale za to póżniej będzie pięknie. Odpowiedz Link
natla Re: Dziendoberki................. 10.11.04, 14:54 ... i to mnie tylko trzyma przy życui. Odpowiedz Link
natla Re: Dziendoberki................. 11.11.04, 08:27 Dzieńdoberek. Pewnie jeszcze śpicie, albo się kokosicie. Ja juz od 2 godz. walczę. Odpowiedz Link
axsa Re: Dziendoberki................. 11.11.04, 08:54 Dzień dobry. )) Nie śpię. Piszę na forum. Co prawda ukryte ono. "Łażę" po internecie. I właśnie tu trafiłam. Pozaglądałam w różne wątki i... może się tu zakotwiczę? )) Odpowiedz Link
natla Re: Dziendoberki................. 11.11.04, 12:22 Axsa, co znaczy "może", tak fajnego forum nie trafisz. Jest nam tu razem bdb. Zamelduj się na wątku "Skąd przybywamy..." Chętnie Cię przywitamy na stałe. Odpowiedz Link
mira54 Re: Dziendoberki................. 11.11.04, 17:09 Witam wszystkich serdecznie, późna już godzina więc życzę miłego wieczoru. Odpowiedz Link
tesunia Re: Dziendoberki................. 12.11.04, 12:51 poludniowa pora witam, nowych piszacych i "starych bywalcow" **klarunio dzieki za pamiec urlopowa, jak zawsze urlopik pelen niespodzianek i zalatwian rodzinnych,och zycie,wiecznie plata nam jakies figle)))))))) Odpowiedz Link
natla Re: Dziendoberki................. 12.11.04, 19:26 Witaj, Tesuniu, nareszcie jesteś z nami, zapewne wypoczęta (mimo spraw rodzinnych), więc bierz sie do pracy. Poopowiadaj, jak Ci było. Odpowiedz Link
kokardka.z.serdaczka Re: Dziendoberki................. 12.11.04, 18:15 witajcie, witajcie posiedze sobie z Wami Odpowiedz Link
kla-ra Re: Dziendoberki................. 12.11.04, 19:33 Witaj kokardko, zostan z nami,nigdzie Ci tak dobrze nie bedzie. Tesuniu, witam,witam Cie bardzo serdecznie,milo ze wrocilas. Mam nadzieje,ze cala i zdrowa. Czy myslalas,ze tak sie rozrosniemy. Odpowiedz Link
tesunia Re: Dziendoberki....natla-kla-ra............ 12.11.04, 21:09 dziki za powitanie Panie.... usch..wrocilam znow pelna wrazen, nie wszystkie plany zdazylam zrealizowac, ale to nie caly swiat.. musze Wam powiedziec,ze zawsze czyms jestem zaskoczona, lepszym i zlym, lepsze to ze drogie co nieco sa lepsze, gorsze,ze coraz wiecej widzi sie ludzi naprawde biednych az zal sciska serce( Odpowiedz Link
tesunia Re: Dziendoberki................. 12.11.04, 21:11 kokardka.z.serdaczka napisała: > witajcie, witajcie posiedze sobie z Wami witaj,witaj, bedzie milo Cie blizej poznac kokardko, fajy masz nik. zycze milego siedzenia w naszym przeswietnym towarzystwie. Odpowiedz Link
natla Re: Dziendoberki................. 12.11.04, 23:25 Witaj, nigdzie nie będzie Ci tak dobrze i wesoło jak u nas, kokardko. ) Odpowiedz Link
natla Re: Dziendoberki................. 13.11.04, 09:32 Dobrego, słonecznego (ale zdajsie tylko w przenośni) dzionka dla wszystkich. Ja dalej remontuję. Jak każdy remont, idzie jak krew z nosa. Ciągle dochodzą nowe prace, inne nie wychodzą. Wczoraj facet przez 5 h zrobił tylko 1,5 m kafelek, bo ściana krzywa. Zrywał, równał, zrywał, równał.... Staram sie to przyjmować optymistycznie ))) Odpowiedz Link
tesunia Re: Dziendoberki................. 13.11.04, 12:11 milusinskiego dnia nawet dla Tych "remontowych" mrozikowo choc bardzo slonecznie. Odpowiedz Link
kla-ra Re: Dziendoberki................. 13.11.04, 18:09 Witajcie,wreszcue sie odrobilam i wylazlam z kuchni i garow. Corcia wrocila z Zakopanego i przywiozla znajomych. Byla tak grzeczna,ze za Myslenicami zadzwonila i mnie zawiadomila ze jada w 5 osob.Dom peka w szwach,pies szczeka,maz gdera,a kot nie moze znalesc sobie miejsca. Odpowiedz Link
natla Re: Dziendoberki................. 13.11.04, 23:49 To sytuacja typowa dla mojego domu. A Ty biedna kobieto musisz to połapać, łagodzić itd. U mnie tez było wesoło. W domu "burdel na kółkach", a tu 8 gości. Podałam: śledzie korzenne w ilości za małej, więc dorobiłam kanapeczki z łososiem, kawa i ... wstretny kupny tort "orzechowy". Wszystko podane po raz pierwszy w moim domu na papierowych talerzykach. Gorzałka rozluźniła atmosferę gastronomiczno - stresową. Przezyłam, choc w kuchni tłukli się robole, kafelki spadały, problemy rosły do rozmiarów kosmicznych. Wszyscy udali się wreszcie na zasłużony odpoczynek, a ja jeszcze musze pomyć sztućce i szkalneczki (niestety plastikowych nie miałam). Ale tak naprawdę lubię takie imprezy ni stąd ni zowąd (tak sie to pisze?) , choć są stresujące.Alke na luzie. Odpowiedz Link
natla Re: Dziendoberki................. 13.11.04, 23:57 Zapomniałam jeszce o jajecznicy na boczku, którą zrobiłam u sąsiadki, bo nie mam gazu. Tego też jeszcze u mnie w domu nie było. Gości przyjmować jajecznicą? To prawie skandal. No cóż , skoro chcieli.... Odpowiedz Link
axsa Dziendoberki................. 14.11.04, 07:12 ... niedzielne. Wszystkiego dobrego. Interesujacego spędzenia tego dnia życzę. )) Odpowiedz Link
natla Re: Dziendoberki................. 14.11.04, 11:50 Ja mogę powiedzieć tylko: cześć pracy. Jak to mawia babcia Axsy, jak trzeba , to nawet "w czsie niedzielnej sumy".. Odpowiedz Link
axsa Re: Dziendoberki................. 14.11.04, 15:20 Moja babcia to "mawiała" Gdyby to miało miejsce teraz to babcia musiałaby mieć prawie 100lat. Odpowiedz Link
natla Re: Dziendoberki................. 14.11.04, 15:44 Axsiu, przejęzyczyłam się, ale mogłaby Twoja Babunia dożyć takiego wieku. Całkiem teraz realne. Odpowiedz Link
tesunia Re: Dziendoberki................. 14.11.04, 16:48 ha! zapomnialam Was powitac niedzielnie prawie juz minela, ale milego wieczorku zycze i tak), choc jeszcze pozne popoludnie to juz ciemno za oknem.. Odpowiedz Link
axsa Re: Dziendoberki................. 14.11.04, 16:51 Nie miałabym nic przeciwko temu. A przejęzyczenia.... Myślę, że nie musimy się z nich tłumaczyć. Ja przywołałam czas przeszły dla jasności. Odpowiedz Link
natla Re: Dziendoberki................. 14.11.04, 16:57 Super, tak zresztą sądziłam, ale wiesz, ludzie są dzisiaj tak czuli na różne nieważne duperele, że zaczynam na zimne dmuchać. Choć na naszym forum nie spotkałam obraźliwych i przeczulonych. A Ty już faktycznie do takich nie należysz. Odpowiedz Link
kla-ra Re: Dziendoberki................. 15.11.04, 14:04 Dziendoberek, Pewnie wszystkie jestescie w pracy,bo tu tak pusto. Dobrze ze jeszcze sa telefony. Odpowiedz Link
natla Re: Dziendoberki................. 15.11.04, 15:17 Dzieńdoberwk Wszystkim w tak piękne, słoneczne popołudnie. Aż żyć się chce i do remontu mam lepszy stosunek. Odpowiedz Link
natla Re: Dziendoberki................. 16.11.04, 13:11 Dzieńdoberek, dziś pierwszy dzień porac wykończeniowych i porzadków. Życzę Wam tak owocnego dnia, jak moje przedpołudnie. Odpowiedz Link
axsa Dziendoberki................. 20.11.04, 07:18 Witam o tak nieprzyzwoitej wprost porze, jak na sobotę. )) W domu cisza, tylko komputer lekko szumi. A na tarasie wrony i sroki toczą walkę o ziarno wysypane dla wróbelków. )) Odpowiedz Link
natla Re: Dziendoberki................. 21.11.04, 09:23 A w ogóle to dziendoberek wszystkim, w ten śliczy, słoneczny poranek, z białymi drzewami za oknem. Znów się zaczyna "horror" z jazdą samochodem. 20 lat temu jeździłam maluchem po zaspach, wpadałam w koleiny, przejeżdżałam pół Polski w sniegu i było w porządku. Teraz (po 2 , chwała partii, niegroźnych poślizgach) mam lęki przed jazdą w zimie. Oczywiście jeżdżę, ale często kosztuje mnie to dużo nerwów. Jak jest ślizgawica, jadę taksówką i też się boję. Czy to starość? Mam nadzieję, że nie, że to tylko lepsza wyobraźnia.)) Muszę jutro zmienic opony. Odpowiedz Link
kla-ra Re: Dziendoberki................. 21.11.04, 09:37 Dziendoberek, w ten niedzielny ranek!! Odpowiedz Link
kla-ra Re: Dziendoberki................. 22.11.04, 15:49 Czas sie przywitac.W tej chwili u nas wieje,pada snieg,cienmo. O tej porze mozna chyba mowic dobry wieczor. Odpowiedz Link
natla Re: Dziendoberki................. 22.11.04, 16:03 No to dobry podwieczorek. Wreszcie się uaktywniłaś, leniuchu jeden. Odpowiedz Link
kla-ra Re: Dziendoberki................. 22.11.04, 17:16 Natluniu, toz staram sie jak moge,co widac i slychac.Nawet zaczynam jesc przy kompie. Odpowiedz Link
kla-ra Re: Dziendoberki................. 23.11.04, 07:20 Milego,usmiechnietego dnia zycze wszystkimm. Odpowiedz Link
tesunia Re: Dziendoberki................. 23.11.04, 10:19 czesc Wam! po wczorajszej sniezycy ani sladu, wieje strasznie.. ~~ milego dnia Wszystkim. Odpowiedz Link
natla Re: Dziendoberki................. 23.11.04, 16:22 Dzień-dobry-wieczór! Burdel w domu taki, że nie mam na czym porządnie Usiąść. Fachowcy nawalają i wiele innych "przyjemności". A Chmineczka chyba się od 2 dni godzi i godzi ze swoim nowym starym, bo jej ani troszeczkę. ) Odpowiedz Link
kla-ra Re: Dziendoberki................. 24.11.04, 13:16 Witam,witam wszystkich i milego dnia zycze.Natla mam nadzieje,ze sie juz uporasz z fachowcami i zaczniesz mieszkac,tego Ci dzisiaj zycze. Komputer chodzi mi dziasiaj bardzo wolno,co zniecheca mnie do siedzenia i patrzenia w biala plame monitora. Odpowiedz Link
natla Re: Dziendoberki................. 24.11.04, 15:30 Cześć pracy. Jeszcze mi komputerka nie wyłączyli. Te tabuny różnych ludzi, które chodzą po domu, to okropieństwo. Mam ich po dziurki w nosie, wszyscy się nawzajem krytykują, a ja mam decydować; wielka znawczyni prac remontowych. ) ( Sami fachowcy, ale ja już 2 razy ich uratowałam pomysłem na wykonanie czegoś tam. Odpowiedz Link
axsa Re: Dziendoberki................. 25.11.04, 08:09 Fachowcy - "piękne" słowo. Pełną zawartość jego treści widać dopiero, gdy się je tak zapisze: FACH OWCY. I od razu widać, że określenie "ty baranie", nadaje się do zastosowania. )) Mam nadezieję, że jak Cię uwolnią od swojej obecności, to nie będzie tak źle. Odpowiedz Link
natla Re: Dziendoberki................. 25.11.04, 18:46 Super. Wczoraj miałam "tego barana" , który spieprzył mi jedną podłogę i tak już zostanie, dzisiaj miałam jedynego chyba fachowca, który sprawnie i porządnie zrobił mi drugą podłogę. Jeszcze kilka dni wykończeń, sprzatania, układania, wyrzucania i... chyba się upiję. Nie pamiętam, kiedy byłam tak zmęczona. Odpowiedz Link
natla Re: Dziendoberki................. 25.11.04, 18:50 A tak w ogóle, to dzień-dobry-wieczór Wszystkim "starym" i nowym. Odpowiedz Link
kla-ra Re: Dziendoberki................. 27.11.04, 17:50 Milego dnia c.d.i milego wieczorka. Predkosc mojego komputera ma duzo do zyczenia. Mam nadzieje,ze sie nie zniechece. Odpowiedz Link
august2 Re: Dziendoberki................. 28.11.04, 18:51 ..jeszcze Dzien Dobry dla wszystkich ( u mnie 10 rano) Dzisiaj sie konczy 10 dzien mego wolnego od pracy. Chodzi tu oczywiscie o prace dzieki ktorej place rachunki.. Domowej pracy nie licze. Jutro jest poniedzialek i powrot "na stanowisko" przy komputerze.. Ciekawe co tam nowego sie wydarzylo? Moze to zabrzmi jak herezja ale lubie swoja prace!! Odpowiedz Link
natla Re: Dziendoberki................. 29.11.04, 10:49 dzieńdoberek Wszystkim. Padłam po remoncie i złapała mnie grypa, albo pochodna choroba. Więc zafundowałam sobie kilka dni zwolnienia. A co, świat się nie zawali, choć całe życie nie korzystałam ze zwolnień lekarskich, bo wydawało mi się, że coś się zawali, że ktoś za mnie musi coś zrobić, że i tak będę musiała pracę nadgonić. Leżę sobie w cieplutkim łóżeczku i jest mi bdb. Odpowiedz Link
tesunia Re: Dziendoberki................. 29.11.04, 11:18 witam zdrowych i chorowitkow zyczac pieknego dnia i zdrowka) natla kuruj sie czym mozesz i wracaj do zdrowka) Odpowiedz Link
pia.ed Re: Dziendoberki................. 29.11.04, 11:39 A propos, przeczytalas moje "Wyjasnienie" na temat kuracji w Ciechocinku? Odpowiedz Link
kla-ra Re: Dziendoberki................. 01.12.04, 09:51 Zaczynamy nowy miesiac - grudzien- Milego,usmiechnietego dnia,wszystkim zycze!! Odpowiedz Link
natla Re: Dziendoberki................. 01.12.04, 10:27 Cześć pracy Wszystkim, niech żyje bezrobocie!!!! (chwilowe oczywiście) Miłych ludzi wokół Wam życżę, bo mnie dziś tacy otoczyli od rana. Odpowiedz Link
ona44 Re: Dziendoberki................. 03.12.04, 11:35 Witam wszystkich dzisiaj jestem "cała w skowronkach" trzy kilogramy mniej zostało dwa do sylwestra jeszcze dużo czasu i cała sala bedzie moja))) Odpowiedz Link
tesunia Re: Dziendoberki................. 03.12.04, 11:48 ona44 napisała: > Witam wszystkich > dzisiaj jestem "cała w skowronkach" > trzy kilogramy mniej zostało dwa > do sylwestra jeszcze dużo czasu > i cała sala bedzie moja))) he,he...malolatko....i zmiescisz sie w mala czarna?))))))) gratuluje i zycze wytwania jednoczesnie wszystkie milo witajac) Odpowiedz Link
natla Re: Dziendoberki................. 03.12.04, 11:52 Dobrego dnia! Smarkulko, gratulacje! Chyba mnie zmobilizowałaś. Odpowiedz Link
ona44 Re: Dziendoberki................. 03.12.04, 11:54 tesunia o tą małą czarną chodziło)) mogłam to wrzucić do wątku o oszczędzaniu bo sukienka jest sprzed kilku lat ale dobrej marki. Odpowiedz Link
malwina52 Re: Dziendoberki................. 03.12.04, 11:59 witam serdzecznie panie! milo kogos zadowolonego spotkac, powiedz jeszcze jak to gubisz, jak to robiesz i co robisz, moze tez zdaze, Odpowiedz Link
ona44 Re: Dziendoberki................. 03.12.04, 12:35 Po pierwsze mniej jem,zrezygnowałam z kolacyjek,słodyczy i pieczywa zamiast pieczywa sucharek lub po prostu plasterek wędlinki z pomidorkiem,ogórkiem nie jem owoców tylko soki(machwiowo-bananowy)nie wzmaga apetytu i woda z cytrynką. Ćwiczę ok.18 wychodzę na basen,areobik jak pogoda pozwoli to biegam. Wracam zmęczona to tylko chce mi się pić. Odpowiedz Link
natla Re: Dziendoberki................. 04.12.04, 08:30 Dzieńdoberki Wszystkim. Mamy dość ładny poranek, zobaczymy co będzie później. Lecę, bo kawusia mi ślicznie pachnie. Do zobaczenia później. Odpowiedz Link
leontynia Re: Dziendoberki................. 04.12.04, 08:57 Witam Wszystkich cieplutko Wczoraj rozmiawiałam z natlą i chminką technika mnie zaskoczyła)) nowe możliwości nowe wyzwania Odpowiedz Link
kla-ra Re: Dziendoberki................. 04.12.04, 09:54 Dziendoberek, lece na zakupy mikolajowe.Mam nadzieje,ze bedzie to udany dzien,czego sobie i Wam zycze. Odpowiedz Link
mira54 Re: Dziendoberki................. 04.12.04, 10:00 Dziendoberek! Witam wszystkich serdecznie. Zycze miłego dnia i goraco pozdrawiam. Odpowiedz Link
natla Re: Dziendoberki................. 05.12.04, 09:30 Cześć. Piję pyszną kawę, podpalam papieroska i witam się z Wami serdecznie. Odpowiedz Link
leontynia Re: Dziendoberki................. 05.12.04, 10:32 Dziendoberek!U mnie cudne słonko świeci)) Kawusia mniam,mniam,rano mocna i bez dodatków)) Odpowiedz Link
natla Re: Dziendoberki................. 05.12.04, 10:40 Moja biała, mocna i z sacharyną. Pychotka. łaśnie się kończy. ((( Odpowiedz Link
tesunia Re: Dziendoberki................. 05.12.04, 14:30 witam i ja.... rano zaliczam jedna kawuche z dodatkiem bialego)))))))) ~~natlo,ja w domciu nie moge palic(((((((( musze wylazci z papierochem latem siadam z kawcia na tarasie, a zimy sa najbardziej meczace, tayla ciuszkow trza na siebie wlozyc by wyjc( ~~milej niedzieli dla wszystkich. Odpowiedz Link
leontynia Re: Dziendoberki................. 06.12.04, 07:58 Witajcie śpiochy! Kto rano wstaje temu..... Nowy tydzień nowe wyzwania do pracusi czas Odpowiedz Link
tesunia Re: Dziendoberki................. 06.12.04, 11:32 ja juz wlasnie wstalam) zycze pieknego poranka takiego jak u mnie slonecznego i troszke mrozikowego.... ~~~~~milego dnia. Odpowiedz Link
kla-ra Re: Dziendoberki................. 06.12.04, 13:35 A ja bardzo wczesnie wstalam,aby prezenty od Mikolaja ogladac. Byly 2 pieknie opakowane i od rana dobry humorek, Czego i Wam zycze na caly dzionek. Odpowiedz Link
natla Re: Dziendoberki................. 06.12.04, 14:37 Dobre popołudnie Wstałam rano, ale obiecałam sobie,że nie otworzę kompa do wieczora. Nie wytzymałam Prezenciki też pięknie opakowane znalazłam wczoraj o północy pod poduszką. Grzeczny był Mikołajek.) Odpowiedz Link
natla Re: Dziendoberki................. 07.12.04, 00:04 Już po pólnocy, więc wspniałego dnia Wam życzę. Dieńdobeeeeeeeeeki!)) Odpowiedz Link
tesunia Re: Dziendoberki................. 07.12.04, 10:54 poznym/slonecznym prawie wiosennym porankiem witam) Odpowiedz Link
natla Re: Dziendoberki................. 08.12.04, 00:22 Ostatnio witam Was najwcześniej, Mam nadzieję, że ne budzę.) Miłego i spokojnego dnia. Odpowiedz Link
tesunia Re: Dziendoberki................. 08.12.04, 00:25 natla napisała: > Ostatnio witam Was najwcześniej, Mam nadzieję, że ne budzę.) > Miłego i spokojnego dnia. nie....ja jeszcze niespie) Odpowiedz Link
tesunia Re: Dziendoberki................. 08.12.04, 09:51 cudowny poranek mnie przywital, sloneczko w pelnej okazalosci, szkoda tylko,ze moc promyczkow cieplnych rowna sie 0.. ~~milego dnia wszystkim. Odpowiedz Link
mira54 Re: Dziendoberki................. 08.12.04, 11:20 Witajcie! Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie i zycze milego dnia. U mnie Tesuniu pochmurny dzionek 6 stopni na plusie. Mam duzo pracy, pisze teraz scenariusz na koncert kolend i pstoralek, który robie z Seniorami 18-tego grudnia w Domu Kultury ze stolem szwedzkim pelnym potraw wigilijnych. Odpowiedz Link
leontynia Re: Dziendoberki................. 08.12.04, 15:20 Witam! Dzisiaj cały dzień w terenie już od trzech dni nie ma u mnie słońca poproszę o parę promyków bo zaczynam marudzić!!! Odpowiedz Link
natla Re: Dziendoberki................. 08.12.04, 15:35 U mnie też dostawcy nawalili, więc jeżeli uśmiech może Ci zastąpić promyki, to proszę bardzo: , , , , , , , , , , , , .............. przyjemniej Ci? Odpowiedz Link
leontynia Re: Dziendoberki................. 08.12.04, 15:46 Dzięki natlo! Ja też przesyłam swoje)))) Odpowiedz Link
natla Re: Dziendoberki................. 09.12.04, 00:29 tradycyjne już dzieńdoberki o północy. I dobry wieczór. Odpowiedz Link
leontynia Re: Dziendoberki................. 09.12.04, 10:29 Witam ponownie u mnie net wolno chodzi a tu co się dzieje? do Świąt jeszcze dużo czasu pozdrawiam i miłego dnia)) Odpowiedz Link
tesunia Re: Dziendoberki................. 09.12.04, 10:59 jakos mgliscie i chyba bedzie dzdzyscie((((((((( witam jednak cieplutko zyczac milego dnia))))))))) Odpowiedz Link
kla-ra Re: Dziendoberki................. 11.12.04, 00:12 Polnoc mnie zastala,przy komputerku. Nastal nowy dzien,a Wy spicie? Kiedy moje dziecko idzie do klubu ja nie moge spac.To sie nazywa czuwanie. Milej soboty zycze. Pewnie pospie do 8-9. Odpowiedz Link
natla Re: Dziendoberki................. 11.12.04, 09:49 Dzięńdoberki. Za oknem piękne słoneczko, nieco tylko zamglone Odpowiedz Link
mira54 Re: Dziendoberki................. 11.12.04, 10:04 Witajcie! Wszystkim zycze milego dnia. U mnie piekna sloneczna pogoda. Odpowiedz Link
tesunia Re: Dziendoberki................. 11.12.04, 10:37 szczesliwe kobitki) u mnie jakos znow mgliscie( ~~ milej soboty w mile niespodzianki zycze. Odpowiedz Link
natla Re: Dziendoberki................. 12.12.04, 09:43 Dzieńdoberki, po nieprzespanej nocy. Do 4-tej rano użerałam się z psem. Za oknem szaro, mam nadzieję, że się ten dzień rozpogodzi. Tak w ogóle. Odpowiedz Link
mira54 Re: Dziendoberki................. 12.12.04, 10:07 Dzieńdobry. Witam wszystkich cieplutko. Dziś u nas pochmurnie, 4 stopnie i siąpi deszczyk. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
malwina52 Re: Dziendoberki................. 13.12.04, 07:51 Witam! Przyjemnosci zycze i filizanki dobrej prawdziwej kawki porannej. Odpowiedz Link
mira54 Re: Dziendoberki................. 13.12.04, 09:51 Dziendoberek. Znów pochmurny dzionek. Zycze wszystkim milego dnia. Kawke z mleczkiem juz wypilam i szykuje sie do Warszawy, bo w szkole syna jest dzien otwarty. Poznam nauczycieli go uczacych. Pozdrawiam wszystkich serdecznie. Odpowiedz Link
kla-ra Re: Dziendoberki................. 13.12.04, 11:39 Brzydkie skojarzenia z 13 grudniem. Mam nadzieje i czego Wszystkim zycze,ze ten dzien,mimo braku slonca,bedzie mily i spokojny. Tesuniu, moze zalozysz II czesc watku,strasznie dlugo wchodze,aby sie z Wami przywitac. Odpowiedz Link
natla Re: Dziendoberki................. 15.12.04, 14:51 Miłeej reszty dnia wszystkim życzę. To ustrojstwo dziś okrutnie powoli spaceruje, a liścików tyleście naskrobali, że chyba do wieczora bedę czytać, nie mówiąc o pisaniu. ( Odpowiedz Link
kla-ra Re: Dziendoberki................. 15.12.04, 15:14 I o to chodzi Natluniu, milego dnia c.d. Odpowiedz Link
kla-ra Re: Dziendoberki................. 16.12.04, 10:56 Zycze Wam milego dnia. I uciekam na dluzej,pa,pa Odpowiedz Link
natla Re: Dziendoberki................. 18.12.04, 08:37 Dzień dobry! Choć słońce nie świeci. Dzień dobry! Choć z nieba poleci, Dzień dobry! Choć nie gra Wam w duszy Nich to DZIEŃ DOBRY Wasze smutki zagłuszy. Odpowiedz Link
mira54 Re: Dziendoberki................. 18.12.04, 12:15 Dziendoberek. Witam wszystkich dzis serdecznie. Prosze, trzymajcie za mnie kciuki. Mam dzisiaj Koncert Koled i Pastorałek o 16-tej w Domu Kultury. Co roku od kilku lat taki koncert przygotowuje dla mieszkancow naszego miasta z degustacja potraw wigilijnych. Odpowiadam za calosc. Odpowiedz Link
natla Re: Dziendoberki................. 19.12.04, 08:26 Dzieńdoberki! Piękny poranek. Lecę na pakupki, a potem z przyjaciółmi w plener. Dziś odwykuwa. Odpowiedz Link
tesunia Re: Dziendoberki................. 19.12.04, 10:16 w cudowny poranek witam .... to juz zaraz swieta) ach!,jak czas szybko leci.....cudownego dnia zycze. Odpowiedz Link
natla Re: Dziendoberki................. 20.12.04, 09:12 Dzieńdoberki, do pracy jechałam tyłem, a teraz szybciutko korzystam z chwilowej samotności, żeby życztć Wam miłego dnia. Odpowiedz Link
tesunia Re: Dziendoberki................. 21.12.04, 10:55 pieknie dzionek sie zapowiada, przynajmniej pogodowo....zycze Wam wlasnie takiego dnia.... spieszcie sie powoli) Odpowiedz Link
natla Re: Dziendoberki................. 23.12.04, 09:14 Dzieńdoberki w ten jeden z najpracowitszych dni w roku - przynajmniej u mnie. ) Ciasto na strudel już zrobione. Teraz obieranie jabłek. (5 kg) Miłego i zorganizowanego dnia. Odpowiedz Link
tesunia Re: Dziendoberki................. 23.12.04, 10:11 witam,witam"""""""""""""""""""" choc widoki za oknem nieszczegolne, serducho sie raduje.... pieknie juz switami pachnie, choinka mruga swiatelkami.... ~~ przyjemnego pracusiowania..... Odpowiedz Link
lilimarlene1 Re: Dziendoberki................. 23.12.04, 11:33 Witam! wszystko kipi i wrze,a mnie...boli głowa. Odpowiedz Link
mada50 Re: Dziendoberki................. 23.12.04, 15:57 Witajcie wszystkie pracusie i te,które nie muszą. Od rana kuchnia wypełniła się świątecznymi zapachami,które mieszały się ze sobą. Już zapanowałam nad garami i najważniejsze zrobione. Wreszcie łyk mocnej herbaty. Odpowiedz Link
august2 Re: Dziendoberki................. 23.12.04, 17:06 ...narzekacie na tyle roboty to moze zrobcie tak jak moja zona ..pelny relaks i telewizja Odpowiedz Link
natla Re: Dziendoberki................. 23.12.04, 18:10 A co , Ty przygotowujesz wigilie? Super, aż mi zazdrość. ) Odpowiedz Link
tesunia Re: Dziendoberki................. 23.12.04, 18:17 a to wcale nie nazekanie, bym powiedziala,ze zdawanie relacji z naszych przygotowan.... ja juz gotowa)))))))))) jutro tylko podgrzac/podsmazyc na polmichy poukladac i gotowe)))) Milego wieczoru. Odpowiedz Link
lilimarlene1 Re: Dziendoberki................. 23.12.04, 23:03 My nie narzekamy Auguście,My się chwalimy. My jesteśmy "kobiety pracujące",co to żadnej pracy się nie boją. Ciągniemy najczęściej po kilka etatów:praca,dom,nauka,opieka nad Rodzicami lub Teściami,działalność społeczna,pomoc dzieciom itp... Wiele lat temu jeszcze kryzys gospodarczy miałyśmy na głowie,stanie w kolejkach itp... To wszystko nas tylko hartuje,szlifuje nam charaktery i dodaje urody. A bez Nas i naszej krzątaniny,każdy dom jest martwy i pusty. Odpowiedz Link
natla Re: Dziendoberki................. 23.12.04, 23:11 O! Idź Kocico lulać. Jutro długi dzień. Odpowiedz Link
tesunia ReWesolych swiat........ 25.12.04, 13:44 witam swiatecznie... i jak brzuszki ,pelne??????????????? za duzo sie zjadlo co????????????? a jak prezeciki ,przypadly do gustu ?????????????? ~~~milego switowania zycze) Odpowiedz Link
malwina52 Re: Dziendoberki................. 27.12.04, 07:32 Witam wypoczetych i objedzonych! Ja dzisiaj zaplanowalam dzien bez jedzenia, spalam zapasy swiateczne. Odpowiedz Link
tesunia Re: Dziendoberki................. 27.12.04, 10:04 malwina52 napisała: > Witam wypoczetych i objedzonych! > Ja dzisiaj zaplanowalam dzien bez > jedzenia, spalam zapasy swiateczne. hi,hi,...obys miala sile zrealizowac "glodowke" najbardziej wskazana jest jakas salatka warzywna z pysznym dresingiem) witam poswiatecznie,zyczac cudownego dnia. Odpowiedz Link
natla Re: Dziendoberki................. 27.12.04, 11:14 Cześć dziewczyny, nie wiem czy uda mi się zrealizować głodówkę, tak jestem "rozżarta" Ale spróbuję, słowo. Odpowiedz Link
malwina52 Re: Dziendoberki................. 27.12.04, 12:33 wiecie moje slowo g..... warte, od rana siedzimy w pracy gadamy i wyzeramy to co komu zostalo i przytargal z domu, nawet jakis oplatek sie znalazl, juz mi jest niedobrze, jestem baba bez zadnej woli Odpowiedz Link
natla Re: Dziendoberki................. 27.12.04, 12:43 Malwinko, kichaj na swoja wolę, od jutra zaczniesz!!! Już nie będzie pokus, bo dzisiaj wszystko zeżrecie. Ja tez kombinuję jakieś luźne przebranie na sylwka. ) ps. nie cierpie określenia "sylwek", a ciągle go uzywam. ) Odpowiedz Link
tesunia Re: Dziendoberki................. 28.12.04, 11:29 natla napisała: > Malwinko, kichaj na swoja wolę, od jutra zaczniesz!!! Już nie będzie pokus, bo > dzisiaj wszystko zeżrecie. Ja tez kombinuję jakieś luźne przebranie na > sylwka. ) > ps. nie cierpie określenia "sylwek", a ciągle go uzywam. ) a mnie sie kojazy z pierwsza miloscia, bo tak mial na imie..swietowalismy zawsze urodziny z Sylwestrem...hmmmm)))))) Odpowiedz Link
kla-ra Re: Dziendoberki................. 29.12.04, 09:11 Za oknem weniwie wstaje sloneczko. Wszystkim zycze milego dnia. Odpowiedz Link
natla Re: Dziendoberki................. 29.12.04, 09:59 Mrówka, krówka i baranek tygrys i hipopotamek myszki, liszki oraz bobry wszyscsy mówią Wam DZIEŃ DOBRY Odpowiedz Link
leontynia Re: Dziendoberki................. 29.12.04, 11:16 ~~sms na pobudkę~~ Miłego dzionka po bladym świcie i wiele słonka na niebie suficie Odpowiedz Link
natla Re: Dziendoberki................. 30.12.04, 09:44 Dzieńdoberki..... zniiam na kilka godzin. Zabieram się do pieczenia ton chrustu. Potem wrócę obolała od stanie. Ale basen wszystko naprawi. )) Odpowiedz Link
natla Re: Dziendoberki................. 02.01.05, 10:38 Dziendoberki.................te kropki, to przewa na ziwanie. Spałam 11 godzin! Znowu jakiś rekord. Odpowiedz Link
tesunia Re: Dziendoberki................. 02.01.05, 10:54 natla napisała: > Dziendoberki.................te kropki, to przewa na ziwanie. Spałam 11 godzin! > Znowu jakiś rekord. dobry znak na poczatku roku) witam sie i ja zwami... wiosna chyba sie zaczyna u nas) ~~milego dnia zycze. Odpowiedz Link
natla Re: Dziendoberki................. 04.01.05, 07:14 Dzieńdoberki. Lecę do pracy, a tam tak okropnie leje...... Nawet na baen nie mogłam się zwlec o 5,00. Trzymamjmy dzisiaj przynajmniej pogodę ducha. )) Odpowiedz Link
malwina52 Re: Dziendoberki................. 04.01.05, 07:15 Witam noworocznie, u mnie pada i wieje od kilku dni, na chodnikach wielka woda. Nie nastraja to optymistycznie. Filizanka kawy czeka. Milego dnia wszystkim. Odpowiedz Link
natla Re: Dziendoberki................. 08.01.05, 08:41 ......wszystkim. Piękny słoneczny dzień się zapowiada. A ja idę sprzątać mieszkanie po moim biednym psie. Odpowiedz Link
kla-ra Re: Dziendoberki................. 08.01.05, 09:36 Wszystkim milego dnia i slonecznego,tak jak w Krakowie. Odpowiedz Link
poloninka Re: Dziendoberki................. 08.01.05, 12:24 Witajcie pracowite pszczółki. Melduję, że i u mnie jest cudnie błękitnie, tak że skrzydła same rosną Sprzątam, piorę i gotuję a później namówię psa na lesny spacer. Życzę wszystkim pogodnego, pracowitego dnia. Odpowiedz Link
natla Re: Dziendoberki................. 09.01.05, 10:17 Dziendoberki, za oknem tak dzisiaj nijak, słońce niby jest, a jakoby go nie było Odpowiedz Link
natla Re: Dziendoberki................. 10.01.05, 15:55 miłego popołudnia a zaoeanowcom dobrego dnia. Odpowiedz Link
ona44 Re: Dziendoberki................. 11.01.05, 08:33 Witam słonecznie! U mnie cudne słooooooonko świeci))))))) Pięknego dnia wszystkim życzę. Odpowiedz Link
natla Re: Dziendoberki................. 11.01.05, 09:04 Słonecznego - jak u mnie - dnia wszystkim życzę. Odpowiedz Link
tesunia Re: Dziendoberki................. 12.01.05, 11:17 na razie slonecznie i jakby cisza przed wiekim sztormem((((((( PS;.. sluchajcie Panie Drogie, czy wasze >niki< sa rownoznaczne z poczta???????? chcialam Wam podeslac cusik wesolego hurtem i podalo mi,ze adres nieznany((((((((( Odpowiedz Link
kla-ra Re: Dziendoberki................. 12.01.05, 12:44 Tesuniu, "nie wywoluj wilka z lasu".Dzieki za tlumaczenie. Moj nik=poczta. U mnie slonecznie,milego dnia. Odpowiedz Link
natla Re: Dziendoberki................. 12.01.05, 16:57 dobry wieczór i dzień dobry. Moze mnie być dziś i jutro trochę mało, cóż obowiązki zawodowqe i towarzyskie. Tesuniu , chyba wszyscsy mamy: nik@gazeta.pl Odpowiedz Link
tesunia Re: Dziendoberki................. 12.01.05, 19:13 to wysylam na probe jedno do Was) Odpowiedz Link
natla Re: Dziendoberki................. 12.01.05, 20:10 Ale się uśmiałam. Dzieki. Lecę dalej pracować. Odpowiedz Link
kla-ra Re: Dziendoberki................. 13.01.05, 09:12 Buro i ponuro,pada deszcz, zycze milego dnia. Tesuniu, otrzymalam i odpisalam. Odpowiedz Link
natla Re: Dziendoberki................. 13.01.05, 18:22 Dzieńdobrywieczór! Zaczynam as gonić, ale czy podołam? Odpowiedz Link
natla Re: Dziendoberki................. 14.01.05, 09:26 Dzień dobry mówię Wam dzisiaj z uśmiechem )), bo szefa nie ma. Natychmiast jest wspaniała atmosfera, wsztscy pracują w spokoju. Odpowiedz Link
vogino55 Re: Dziendoberki................. 14.01.05, 10:07 Przed łyyykendowo macham łapką. Wojciech Odpowiedz Link
tesunia Re: Dziendoberki................. 14.01.05, 10:43 ..dzien sie budzi w promieniach slonca.............la,la..... taki dzis piekny poranek mamy, jest po prostu bosko) ~~milego dnia zycze. Odpowiedz Link
lilimarlene1 Re: Dziendoberki................. 14.01.05, 13:35 Wojtku! dlaczego jesteś taki lakoniczny. Czy to znaczy,że"ten typ tak ma"? Odpowiedz Link
vogino55 Re: Dziendoberki................. 14.01.05, 16:01 Lilimarlen E tam zaraz oschle,,,,spieszyłem sie na urodziny 375 Tyskiego hahaha z przeprosinami buziaka posyłam Spłoniłaś sie Pani? Wojciech Odpowiedz Link
tesunia Re: Dziendoberki................. 14.01.05, 10:42 natla napisała: > Dzień dobry mówię Wam dzisiaj z uśmiechem )), bo szefa nie ma. Natychmiast > jest wspaniała atmosfera, wsztscy pracują w spokoju. .."jak to sie mowi: kota niema myszki harcuja")))))))))) Odpowiedz Link
lilimarlene1 Re: Dziendoberki................. 14.01.05, 13:38 słonko wyszło i się schowało za chmurki, temperatura spadła do 4 stopni,lekko wieje. ...a w sercu ciągle maj...la,la... Odpowiedz Link
natla Re: Dziendoberki................. 15.01.05, 10:40 Dzieńdoberki. Za oknem piękne słońce, letnie puchate obloczki. Nici z mojego wylegiwania, bo szkoda takiego dnia. ) Odpowiedz Link
tesunia Re: Dziendoberki................. 15.01.05, 11:07 rowniez mamy cudnie mrozikowo i slonecznie.... mam nadzieje,ze napawa mnie to extra sila na dzisiejszy dzien ~~milego dnia zycze. Odpowiedz Link
poloninka Re: Dziendoberki................. 15.01.05, 12:43 Dzień dobry. U mnie niestety szaro i ponuro. Ale tylko na niebie! Poza tym wiem, że za tym czymś burym jest słoneczko U mnie sobota to dzień gospodarczo-domowy. Troszkę poczytałam i wracam do robótek. Miłego dnia wszystkim Odpowiedz Link
natla Re: Dziendoberki................. 16.01.05, 09:07 Ale ślicznie za oknem. Słońce, niebo bez chmurki, lekka mgiełka i oszronione dachy. Dzieńdoberki!! Odpowiedz Link
tesunia Re: Dziendoberki................. 16.01.05, 10:32 bardzo slonecznie i wilgotno, chyba bedzie cos padac, ale puki co zycze cudnego dnia) Odpowiedz Link
natla Re: Dziendoberki................. 17.01.05, 00:08 Po życzeniah spokojej nocy, mogę teraz Wam życzyć przyjemnego 17 stycznia. Dzieńdoberki. ) A zaoceanowcom dodatkowo weołego popołudnia i wieczoru. ) Odpowiedz Link
august2 Re: Dziendoberki................. 17.01.05, 00:15 Dziekuje w imieniu tzw "zaoceanowcow" ..brzmi to jak z epoki jurajskiej Odpowiedz Link
natla Re: Dziendoberki................. 17.01.05, 10:15 ... i jest treściwe. Wszystkich Was pomieści. )) Odpowiedz Link
krista57 Re: Dziendoberki................. 17.01.05, 10:18 Witam wszyskich serdecznie /to mój pierwszy raz/...tzn to powitanie . Rozumiem,że przystoi tak codziennie witać sie i żegnać? Odpowiedz Link
natla Re: Dziendoberki................. 17.01.05, 10:56 no jasne Krista. ) To miły zwyczaj. Odpowiedz Link
vogino55 Re: Dziendoberki................. 17.01.05, 11:01 A już Admince ukłonik posłać i powitac miło, a jeszcze buziakiem okrasić to hohohoho Witajcie Wojciech Odpowiedz Link
natla Re: Dziendoberki................. 17.01.05, 11:05 Ty lizusie! ))))) Ale buziak od rana na dobry początek to świetny pomysł. )) Odpowiedz Link
vogino55 Re: Dziendoberki................. 17.01.05, 11:12 Wszak trzeba dbać o zwierzchnictwo () Wojciech Odpowiedz Link
natla Re: Dziendoberki................. 17.01.05, 11:16 ...ale jedynie o tych, którzy na to zasługują. Więc dbaj lizusie. )))) Odpowiedz Link
natla Re: Dziendoberki................. 17.01.05, 11:06 ... i jeszcze pajacyka napoić i utrzymać regularny rytm polskiego serca, to konieczność. Odpowiedz Link
krista57 Re: Dziendoberki................. 17.01.05, 16:10 Jak mam już tu być z Wami...to dobrze....czyli gdzie mam klikać codziennie ? pajacyk i czerwone serduszko ? Odpowiedz Link
natla Re: Dziendoberki................. 17.01.05, 18:03 To obowiązek, no i oczywiście zostać z nami i dużo klikać. ) Odpowiedz Link
natla Re: Dziendoberki................. 17.01.05, 18:45 Miłego dnia "zaoceanowcom". (..i tak dobrnęłam do 200). ))) Odpowiedz Link
kla-ra Re: Dziendoberki................. 18.01.05, 09:36 To milego dnia Wam zycze i zmykam do pracy. Do zobaczonka wieczorkiem. Odpowiedz Link
natla Re: Dziendoberki................. 18.01.05, 09:39 Już wstałam! Ale laba.)Przyjemnego dnia. Odpowiedz Link
tesunia Re: Dziendoberki................. 18.01.05, 10:57 witam linkiem zapozyczonym z innego foruma)))))))))) ** www.irlmeier.de/bird.swf** miejcie sobie milunio))))))) Odpowiedz Link
tesunia Re: Dziendoberki................. 18.01.05, 11:05 ale jak wpisalam link tak to mi weszlo, ** www.irlmeier.de/bird.swf ** probujcie bo fajne) Odpowiedz Link
kla-ra Re: Dziendoberki................. 18.01.05, 12:49 Wpadlam do domku zostawic zakupy. Otworzylam Tesuniu Twoj link,ale...sie usmialam. Wklejaj takich wiecej!!!!!! Caluski Odpowiedz Link
mada50 Re: Dziendoberki................. 18.01.05, 13:05 Tesuniu!dzisiejsze popołudnie zaczęłam od spłakania się ze śmiechu.Twój ptaszek jest cudny.Dzięki za wprawienie w dobry nastrój.Rozsyłam dalej. Odpowiedz Link
natla Re: Dziendoberki................. 19.01.05, 09:09 Dzieńdoberki. Przed chwilą skończyłam prasować zmarszczki. Ale laba!! Za oknem sypie się grysik, wszystko białe i ponure. Odpowiedz Link
kla-ra Re: Dziendoberki................. 19.01.05, 09:57 O! u Ciebie pada "grysikiem",a u mnie szaro i smetnie,przed padaniem. To milego dzionka. Odpowiedz Link
natla Re: Dziendoberki................. 19.01.05, 10:02 No widisz? I jak tu wierzyć w prognozę? Miało być odwrotnie, u mnie jeszcze miałam się załapać na ostatnie słoneczko, a u Ciebie już powinno było sypać.) Odpowiedz Link
kla-ra Re: Dziendoberki................. 20.01.05, 10:36 Bez poslizgu. Milego dzionka zycze wszystkim. Odpowiedz Link
krista57 Re: Dziendoberki................. 20.01.05, 13:01 witam ! U mnie sloneczko wiec szybciutko wybralam sie na spacer,aby skorzystac....alez te prognozy sa mylne. Odpowiedz Link
natla Re: Dziendoberki................. 21.01.05, 10:21 A tak w ogóle, to Dzieńdoberki wszyskim. Alem się dziś wyprasowała.... ))) Odpowiedz Link
mira54 Re: Dziendoberki................. 21.01.05, 11:17 Witam wszystkich cieplutko i zycze milego dnia. Odpowiedz Link
natla Re: Dziendoberki................. 22.01.05, 10:18 Dzieńdoberki, choć August nas porzucił. ( Odpowiedz Link
krista57 Re: Dziendoberki................. 22.01.05, 10:30 dzień dobry wszystkim....jestem juz po dwoch wstępnych kliknieciach....no i po kawce....a teraz zobaczę co te " kochane gaduły " juz " naklachały ". Odpowiedz Link
natla Re: Dziendoberki................. 23.01.05, 00:48 Powiem Wam też dzieńdoberek, bo jutro zapewne będę spać długo, po dzisiejszych nocnych problemach zdrowotnych ojca (ciś. 60/25). ( Już się poprawiło. Słonecznego dnia dla wszystkich. Odpowiedz Link
tesunia Re: Dziendoberki................. 23.01.05, 11:08 witajcie..... natlusi..a Tobie zycze wytrwalosci.. Odpowiedz Link
natla Re: Dziendoberki................. 24.01.05, 10:34 Wesołego dnia. Wstyd mi, bo wstałam 15 min temu. Prasowałam się przez prawie 10 godz. i jeszcze bym mogła. Nie wiem , co sie e mną dzieje, nigdy tak nie sypiałam. Zwłaszcza w wolne dni. W przyszły poniedziałek będę jęczeć jak Malwinka. 6,00 - to nie jest ludzkie. )) Zaraz (no tylko kawę skończę, poczytam humory i nowości) zamykam kompa i biorę się do roboty. Zaglądnę wieczorem. Inaczej nie wyrobię. Odpowiedz Link
mira54 Re: Dziendoberki................. 24.01.05, 13:37 Dziendoberek, zycze wszystkim milego dnia. Odpowiedz Link
mira54 Re: Dziendoberki................. 25.01.05, 09:52 Witam wszystkich bardzo serdecznie. Zycze milego dnia. U nas pieknie swieci slonko, a ja grzeje do urzadzania nowego lokalu jaki dostalismy z Seniorami od Burmistrza na nasz uzytek. Malowanie juz sie odbylo, pozostalo nam urzadzanie, dekorowanie scian. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
natla Re: Dziendoberki................. 25.01.05, 10:22 Dzieńdoberki. No to Mireczko masz fajnego burmistrza i pewnie działasz jak przy urządzaniu nowego mieszkania. )) Odpowiedz Link
mira54 Re: Dziendoberki................. 25.01.05, 18:24 Tak Natluniu, mamy Burmistrza mlodego, preznego, ktory docenia nasza prace i pomaga nam jak moze. Dzisiaj bylo mycie okien,podlogi,zaslony i firanki. Mebelki jutro, bo samochod musi byc wiekszy. My jak zebracy, chodzilismy po firmach, gdzie wymieniali meble, tam pisemko i sa nasze. Mamy nawet pianinko. Tylko to pomieszczenie ciut za male dla nas. Nie da sie robic potancowek, za malo miejsca. Ale juz mam plan, obok jest mniejsza salka, ktora prawdopodobnie bedzie niedlugo wolna, a lacza ja drzwi z nasza, pousmiechamy sie do pana Burmistrza i moze bedzie nasza. Odpowiedz Link
natla Re: Dziendoberki................. 25.01.05, 18:33 No to szeroki uśmiech.)) Tą żebraninę mam, chwalić Boga, za sobą. Odpowiedz Link
natla Re: Dziendoberki................. 26.01.05, 08:40 Dzieńdoberki mówi Wam o "świcie" skowronrk.))Do zobaczenia wieczorkiem, a popracujcie trochę. Odpowiedz Link
mira54 Re: Dziendoberki................. 26.01.05, 09:09 Witam wszystkich cieplutko. Grzeje do pracy w noiwym lokalu. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
tesunia Re: Dziendoberki................. 26.01.05, 10:22 miejmy nadziej,ze bedzie dla wszystkich taki dobry jak dla miry)))))))) az pala kobitka od szczescia....tez lubie takie zajecie ~~milego dnia wszystkim. Odpowiedz Link
vogino55 Re: Dziendoberki................. 26.01.05, 18:40 Witam całe forum Miłe Panie Panowie ,,,,,,,już sie nie bedę oddalał na dłużej!!! Admince stosowny ukłon / Wojciech Odpowiedz Link
kla-ra Re: Dziendoberki................. 27.01.05, 08:07 Milego dzionka wszystkim zycze. Ide dokarmic ptaki. Nie zapominajcie o nich,gdy snieg gleboki. Odpowiedz Link
natla Re: Dziendoberki................. 27.01.05, 09:27 Dzieńdoberki. Ale się wyspaaaaaaałam..) Odpowiedz Link
krista57 Re: Dziendoberki................. 27.01.05, 09:42 ...alez to była wspaniała nocka,bo tez jak dla mnie pogoda sprzyjajaca. Powinnam wyglądac swietnie bo spalam 9 godzin. Witam pięknie wszystkich i zycze miłego dnia. krista Odpowiedz Link
ona44 Re: Dziendoberki................. 27.01.05, 11:56 Dzieńdoberek)) mam swoją upragnioną zime od rana pada śnieżek jest bialutko ciesze oczka dobrego dnia wszystkim życze... Odpowiedz Link
natla Re: Dziendoberki................. 28.01.05, 09:14 Dzieńdoberki.) Za oknem przebja się słoneczko)))) Aleście od rana pracowite. Ruch jak w ulu. Lecę poczytać. Odpowiedz Link
natla Re: Dziendoberki................. 29.01.05, 00:31 Już po oacku Wam mówię : DZINDBERKI) Słonecznej iwesoej soboty. Poproszę mi grzecznie dzisiaj uczcić otatnią, nie przedotanią sobotę karnawału. Odpowiedz Link
tesunia Re: Dziendoberki................. 29.01.05, 12:29 w cusdny skandynawski dzien witam Wszystkich cieplutko.... PS;..a natla naprawed dzis o polnocy po omacku sie witala) ciekawe jak trafila do Lozeczka))))))))))))) Odpowiedz Link
natla Re: Dziendoberki................. 30.01.05, 00:04 Wczoraj trafiłam, dziesiaj to nie jestem przekonana czy mi się uda. Ponieważ juz po północy, więc "odwalam" Dzieńdoberki i miłej, pogodnej niedzieli życze z normalnym pysznym jedzonkiem. ))) Odpowiedz Link
mira54 Re: Dziendoberki................. 30.01.05, 10:04 Witam wszystkich serdecznie i zycze milej niedzieli. Odpowiedz Link
ona44 Re: Dziendoberki................. 30.01.05, 11:05 Dzieńdoberek! cieplutkiej niedzielki życze~~ ale tempo..ide poczytać... Odpowiedz Link
axsa Poniedzielne dzaieńdoberki 31.01.05, 07:39 Witam się, ale o tej porze to tylko echo na wołanie moje... Odpowiedz Link
natla Re: Poniedzielne dzaieńdoberki 31.01.05, 08:58 Poniedziałkowe dzieńdoberki! )) Szef ofukany, ale wisi mi to. ) Miłego dnia, już za 3,5 dnia piątek!)) Odpowiedz Link
tesunia Re: Poniedzielne dzaieńdoberki 31.01.05, 10:23 niech bedzie taki piekny dzionek u was, jak u mnie))))))))))))) ~~milusinskiego dnia Odpowiedz Link
natla Re: Lutowe dzaieńdoberki 01.02.05, 07:16 dzaieńdoberki, lecę do pracy. Miłego dnia. Pa,pa. Odpowiedz Link
axsa Lutowe dzaieńdoberki 01.02.05, 07:31 Dzień dobry, interesującego spedzenia dnia życzę. )) Odpowiedz Link
krista57 Re: Lutowe dzaieńdoberki 01.02.05, 09:04 Dzien dobry w pierwszy słoneczny lutowy dzień,a teraz trzeba sie pooglądac tu i tam ;czy mi cos przybyło lub ubyło wypić kawę z szarlotką poczytac co napisano w nocy ......życzę ciekawego wtorku,mój będzie /musi być/ udany Odpowiedz Link
natla Re: Lutowe dzaieńdoberki 02.02.05, 16:46 Co to? Nikt jeszcze się dzisiaj nie przywitał???? To życzę Wszystkim długiego, miłego i przklikowanego popołudnia i wieczoru. Odpowiedz Link
kla-ra Re: Lutowe dzaieńdoberki 02.02.05, 17:06 Witajcie,nie bylo mnie ale juz jestem. Ale bede miala czytania!!!! Odpowiedz Link
yoanna Re: Lutowe dzaieńdoberki 03.02.05, 08:30 Dzień dobry )) Witajcie pączki i róże ))) Odpowiedz Link
axsa Tłustoczwartkowe dzieńdoberki 03.02.05, 08:40 Tak, tak - witajcie pączusie, różyczki i faworytki.... )) Odpowiedz Link
mira54 Re: Tłustoczwartkowe dzieńdoberki 03.02.05, 09:18 Dziendoberek! Witam wszystkich serdecznie i zycze milego dnia. Dopiero dzien sie zaczal, a ja juz nie moge sie doczekac wieczoru. Ide na tance! To lubie! Pozdrawiam. Odpowiedz Link
natla Re: Tłustoczwartkowe dzieńdoberki 03.02.05, 09:54 Mówię Wam szybko i ukratkowo dzeńdoberki i zmykam, bo Cerber idzie. )) Odpowiedz Link
lutyo5 Re: Natla wita...:))) 04.02.05, 17:10 Dzieńdobrywieczór. Mam nadzieję, że wrócą mi nick. )) Idę spróbować jeszcze raz, Odpowiedz Link
leontynia Re: Natla:))) 04.02.05, 17:36 Dobrywieczór... oddali już mój nick pozdrawiam ona44 hmmm... lutyo5 witaj miło))) Odpowiedz Link
natla Re: Dzieńdoberki :) 05.02.05, 09:19 Dzieńdoberki. Za oknem słoneczko i 5 st. mrozu. Wesołej ostatniej karnawałowej soboty. Ja też dziś baluję. ) Odpowiedz Link
leontynia Re: Dzieńdoberki :) 06.02.05, 08:59 Witam)) u mnie mrożno ale słonecznie miłej niedzielki życze... Odpowiedz Link
natla Re: Dzieńdoberki :) 06.02.05, 09:32 Dzieńdoberki Bohatersko zwlokłam się z łoża, bo piękna pogoda nie daje dalej pognić. Mam troszkę za dużą głowę, ale nie obolałą i stos garów w kuchni. I tak nie żle.)) Zabawa była przednia, od plotek poprzez tańce, filozowanie, po dziecinne zabawy. Zapas śmiechu zużyty na cały rok. ) Odpowiedz Link
yoanna Re: Dzieńdoberki :) 06.02.05, 12:10 Witajcie niedzielnie natla napisała: > Mam troszkę za dużą głowę, ale nie obolałą i stos garów w kuchni. I tak nie > żle.)) ooooo, mam tak samo )))) Odpowiedz Link
natla Re: Dzieńdoberki :) 06.02.05, 12:23 Ale ja już gary pomyłam i teraz pryskam na spacerek. Głowa nieco zmalała i myślę, że skurczy mi sie na tym mrozie do właściwych rozmiarów. )) Odpowiedz Link
natla Re: Dzieńdoberki :) 07.02.05, 07:03 Dzieńdoberki, lecę do robotki. Miotła się już grzeje. Odpowiedz Link
fifty_fifty12 Re: Dzieńdoberki :) 07.02.05, 07:13 Milego dnia, Wszystkim....a ja koncze i za pare minut ide spaaac, niecale 7 godzin. Odpowiedz Link
yoanna Re: Dzieńdoberki :) 07.02.05, 09:37 natla napisała: > Dzieńdoberki, lecę do robotki. Miotła się już grzeje. i fruuuuu poleciała... , mniotła Nimbus 2005 z dopalaniem Witam Wszystkich zimowym barrrrdzo porankiem)) Odpowiedz Link
malwina52 Re: Dzieńdoberki :) 08.02.05, 07:02 dzien dobry dobrze sie dzisiaj czujesz? o tej porze na forum?????????????????????? milego dnia Odpowiedz Link
natla Re: Dzieńdoberki :) 08.02.05, 15:23 Ja reż nie wiem co ja tu robiłam przed 7-mą. Między łożem , a łazienką, skręcam do kompa. Koniec świata. Odpowiedz Link
yoanna Re: Dzieńdoberki :) 08.02.05, 09:19 natla napisała: > Mówię Wam po macku dzieńdoberki jak po macku to co teraz z tym Mackiem ??? no co ??? Witam pogodnie Odpowiedz Link
natla Re: Dzieńdoberki :) 08.02.05, 15:21 Macek jeszcze spał, a "o" lazło właśnie do łazienki. Odpowiedz Link
natla Re: Dziendoberki................. 09.02.05, 09:02 Dziendoberki.................ja już cieeeeeńszko pracuję. Wesołego dnia. Odpowiedz Link
natla Re: Dziendoberki................. 10.02.05, 00:26 Jeszcze dzieńdoberki Wam powiem, bo mnie po drodze o łózia, pewna informacja rozbudziła. Miłego, bezstresowego dnia. Odpowiedz Link
natla Re: Dziendoberki................. 11.02.05, 17:23 Dzieńdobrywieczór. 2,5 dnia wolności))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
natla Re: Dziendoberki................. 13.02.05, 10:34 Dziendoberki..................Za oknem wychodzi słoneczko, ciepło się robi i sympatycznie. Lecę nadrabiać domowe obowiązki. Odpowiedz Link
natla Re: Dziendoberki................. 14.02.05, 07:03 Dziendoberki, życzę abyście mieli dzisiaj jak najwięcej miłych zaskoczeń) Odpowiedz Link
natla Re: Dziendoberki................. 18.02.05, 13:39 Od 4 dni nikt nie mówi "dzieńdoberków". ((( Tak więc miłego popołudnia i wieczoru jak i dnia dla zaoceanowców. Dzisiaj piątek!!!! A ja za chwilę wychodzę z pracy. )))))) Odpowiedz Link
yoanna Re: Dziendoberki................. 18.02.05, 14:29 Dobrego dnia )) życzę Wszystkim przywołana 4 dniowym zaniedbaniem obowiązków...)) Odpowiedz Link
natla Re: Dziendoberki................. 20.02.05, 09:15 Pobuuuuuuuudkaaaaaaaaaa. Co jest z Wami, jeszcze spicie?, a za oknem słóńce świeci!!!! Życzę tak miłego dnia, jak słoneczny jest "poranek".)) Odpowiedz Link
yoanna Re: Dziendoberki................. 20.02.05, 11:24 Natuś... nie krzycz taaak... nie spimy już przecież... Jakie słońce...? U mnie nie ma słońca... Odpowiedz Link
natla Re: Dziendoberki................. 20.02.05, 12:00 Pewnie z szeroko ziewałaś i przegoniłaś. Poza tym było o 9-tej, w południe rzeczywiscie już prawie nic. Ale poblask jest. ) Odpowiedz Link
krista57 Re: Dziendoberki................. 20.02.05, 13:49 Kto i po co tak wczesnie wstaje...jest niedziela i spanie do 10.30. Nie ma słoneczka ale "mus" iść na spacer. Miłego popołudnia. Odpowiedz Link
yoanna Re: Dziendoberki................. 21.02.05, 08:01 Witajcie poniedziałkowo porannie Dobrego dnia )) Odpowiedz Link
mada50 Re: Dziendoberki................. 21.02.05, 08:37 Witajcie,dziś piękny dzień,aż chce się żyć i z tym dobrym nastawieniem do życia rozpoczynam zrzucanie paru kilogramów. Odpowiedz Link
malwina52 Re: Dziendoberki................. 21.02.05, 08:40 Zycze powodzenia i wytrwalosci! Odpowiedz Link
krista57 Re: Dziendoberki................. 21.02.05, 08:48 Dzien dobry w ten zimowy dzien. Mado zycze konsekwencji w odchudzaniu /czy to jakas specjalna dieta ?/ Jestem własnie w trakcie "wtranzalania " sernika z kawa. Odpowiedz Link
natla Re: Dziendoberki................. 22.02.05, 12:06 Dzieńdoberki (klikam z pracy - ukratkowo) Odpowiedz Link
yoanna Re: Dziendoberki................. 24.02.05, 10:35 Doberki na dzień natla napisała: > Dzieńdoberki (klikam z pracy - ukratkowo) Natuś...więc raczej ukradłkowo ... ) Odpowiedz Link
natla Re: Dziendoberki................. 24.02.05, 12:30 A wiesz ile mi zakład pracy kradnie prywatnego czasu????))))) Dlatego mam czyste sumienie. ) Odpowiedz Link
natla Re: Dziendoberki................. 26.02.05, 09:39 Witam Was "łikendowo" i serdecznie. ) I poproszę mie się tu rozplotkować. ) Odpowiedz Link
natla Re: Dziendoberki................. 27.02.05, 08:48 Dziendoberkiiiiii, co za piekny dzień. Słońce mi nie dało spać. Świeża biel i słoneczko, czy czyli Klara (pardon Klara, chociaż porównanie do słoneczka....., nie, nie przepraszam) Odpowiedz Link
mira54 Re: Dziendoberki................. 27.02.05, 09:12 Dziendoberek wszystkim. U mnie tez piekny, sloneczny dzionek. Odpowiedz Link
tesunia Re: Dziendoberki................. 01.03.05, 10:38 witam wszystkich "nowych i starszych" uczestnikow foruma) juz pierwszy marzec a u nas zamiec sniezna, nieprawdopodobne do skandynawskiej poludniowej zimy, pieknie jest,ale to odsniezanie to troche niebardzo, a trzeba zrobic, bo inaczej sie z chatki nie wyjdzie( milego dnia zycze. Odpowiedz Link
yoanna Re: Dziendoberki................. 01.03.05, 10:59 Dobrego, miłego dnia Wszystkim ) Odpowiedz Link
regine Re: Dziendoberki................. 01.03.05, 12:03 Też miłego i spokojnego wszystkim życzę))) Odpowiedz Link
mira54 Re: Dziendoberki................. 01.03.05, 13:40 Witam wszystkich cieplutko i zycze milego dnia. U mnie piekny dzionek, sloneczko swieci. Odpowiedz Link
regine Re: Dziendoberki................. 02.03.05, 10:50 Witam Wszystkich ,którzy już pracują i Tych co leniuchują )) Odpowiedz Link
axsa Witam serdecznie. 02.03.05, 07:46 Wróciłam, jestem, przeczytałam trochę z tego, co tu podczas mojej nieobecnosci postawiono czarnym na białym. Informacje w wątku o wycieczkach.... Odpowiedz Link
natla Re: Witam serdecznie. 02.03.05, 09:31 Dzieńdoberki w tym pięknym słonecznym dniu. No Axsa, wreszcie skończyłaś z "łajdacwami" i wzięłaś się do pracy ) Witaj "nazot". Odpowiedz Link
mira54 Re: Witam serdecznie. 02.03.05, 11:07 Witajcie w cieplutki, słoneczny dzień. Pozdrawiam wszystkich. Odpowiedz Link
yoanna Re: Witam serdecznie. 03.03.05, 07:56 Witajcie, miłego dzionka Pracujcie lub leniuchujcie miło... w zalezności od przydziału Odpowiedz Link
axsa Witam serdecznie :))) 16.04.05, 07:38 Po wczorajszej burzy wszystko jest wilgotne, czyste i dopiero teraz zazieleni siE na dobre. Odpowiedz Link
natla Re: Dzieńdoberki.... 03.03.05, 09:12 I znów mamy śliczny dzień, przynajmniej na pd. Owocnego dnia i samych przyjemności. Odpowiedz Link
tesunia Re: Dzieńdoberki.... 03.03.05, 09:56 witam!,witam! nareszcie niesniezy, i sloneczko wyjzalo) ~~pieknego dnia zycze Odpowiedz Link
1759u1 Re: Dziendoberki................. 03.03.05, 10:54 dzieńdoberek.Od niedawna jestem na czacie w pokojach 50 i40 i zaczyna mnie to wciągać.nawet zawężam już krąg przyjaciół. Stanisław Odpowiedz Link
natla Re: Dziendoberki................. 04.03.05, 08:18 To super Staszku, zacieśnij z nami. ) Jak poczytasz trochę, to na pewno zostaniesz. Na wszelki wypadek już Cie witam serdecznie. Odpowiedz Link
maladanka Re: Dziendoberki................. 05.03.05, 10:02 Masz bardzo dobre imię - naprawdę - wszystkich których znałam i znam o takim imieniu to nadzwyczaj uczynni ludzie. Odpowiedz Link
mira54 Re: Dziendoberki................. 04.03.05, 06:20 Dziendoberek wszystkim. Witam serdecznie i zycze milego dnia. Odpowiedz Link
natla Re: Dziendoberki................. 04.03.05, 08:16 Baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo szeroko ziewjąc mówię Wam MIŁEGO DNIA!! Dobrze, ze piątek. ))) Odpowiedz Link
krista57 Re: Dziendoberki................. 04.03.05, 09:02 Dzien dobry bardzo,kawusia czarna przede mna stoi z kostka cukru. Z oknem przesliczny zimowy,słoneczny dzien. Na pewno mnie tu nie bedzie...bo ide sie powłoczyć po lesie...a Wam dziewczyny moge wyprowadzic psy wszystkie po kolei...tak długo to potrwa. Odpowiedz Link
regine Re: Dziendoberki................. 04.03.05, 11:38 Witam wszystkich -dzień zaczynam od spaceru taki piękny i słoneczny.Wszystkim dziś takiego życzę ))) Odpowiedz Link
natla Re: Dziendoberki................. 05.03.05, 09:42 Dziendoberki, miało sypnąć porządnie śniegiem, a tu nic. I dobrze. Miłego wypoczynku życzę i energii do pracy na forum. Odpowiedz Link
ewa556 Re: Dziendoberki................. 06.03.05, 10:53 Dziendoberek, witam wszystkich i życze miłej i spokojnej niedzieli. Staszku witamy Ciebie w naszej grupie. Gdy wchodze na forum to trudno mi się rozmawia, bo po dłuższej nieobecności należy pocztać posty, o czym się mówi. Potem cosik napisać, co zajmuje duuużo czasu. Pozdrawiam milutko. Ewa Odpowiedz Link
natla Re: Dziendoberki................. 06.03.05, 12:43 Dobre popołudnie. Tak sie dzisiaj nagaałam z taka jedna małolatą na GG, że już nie mam siły pisać. ) Odpowiedz Link
regine Re: Dziendoberki................. 07.03.05, 12:56 A witam ,witam Wszystkich .Lepiej pózno niż wcale ! Odpowiedz Link
araukaria_ge Re: Dziendoberki................. 07.03.05, 13:01 ... mimo, ze obca... witam wszystkich forowiczów cieplutko... i biorę się do czytania Odpowiedz Link
natla Re: Dziendoberki................. 09.03.05, 00:55 Bezproblemowej środy Wszystkim życzę. I zaśpiewajcie sobie od rana : dingo.care-mail.com/cards/flash/5407/ilikeyou.swf Odpowiedz Link
regine Re: Dziendoberki................. 09.03.05, 01:51 Już wysłuchałam bo po dzisiejszym(wczorajszym) zdołowanym dniu.ŚWIETNE- Wyśmienite!!! Poszło do córki dla wnusi na Dzień Dobry od babci.Dziękuję w swoim inieniu.Miłej nocki Odpowiedz Link
natla Re: Dziendoberki................. 10.03.05, 10:21 Wstałam skoro świt 9,30, żłopię kawę i sobie choruję. )) Bezproblemowego dnia ! Odpowiedz Link
natla Re: Dziendoberki................. 11.03.05, 08:39 Miłego P I Ą T K U )) _______________________________________________________ Wszystkie kobiety są młode, ale niektóre są młodsze forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=23923 Odpowiedz Link
yoanna Re: Dziendoberki................. 11.03.05, 09:30 Witam, napiszę jak Natla wczoraj... wstałam, piję herbatę i choruję sobie)) ale miłego dnia ))))) Odpowiedz Link
regine Re: Dziendoberki................. 11.03.05, 11:24 -Dzień niech będzie dobry dla wszystkich))) Odpowiedz Link
natla Re: Dziendoberki................. 12.03.05, 09:24 Miłej soboty. Co za widok z okna!!! Odpowiedz Link
natla Re: Dziendoberki................. 14.03.05, 09:36 Już gadam, a jeszcze sie nie przywitałam. To wszystko przez Zalataną. )) Dzieńdobry w ten prześliczny słoneczny i wiosenny? ranek. Odpowiedz Link
tesunia Re: Dziendoberki................. 14.03.05, 10:55 o boszzeeeeeeeeeeee...ale sie rozgadalyscie kiedy to wszystko poczytam miejcie sobie milo i czas brac sie za obowiazki) Odpowiedz Link
mira54 Re: Dziendoberki................. 15.03.05, 11:52 Witam wszystkich cieplutko, jeszcze nie z własnego domku lecz ze stolicy. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
tesunia Re: Dziendoberki................. 16.03.05, 10:38 witam z zamglonej rozplakanej deszczem krainy wikingow) Odpowiedz Link
mira54 Re: Dziendoberki................. 16.03.05, 13:38 Dziendoberek, witam wszystkich serdecznie. Odpowiedz Link
natla Re: Dziendoberki................. 17.03.05, 09:13 Dziendoberek waszystkim. Wiosna, wiosna.....)) Odpowiedz Link
natla Re: Dziendoberki................. 19.03.05, 09:56 Witam na 2 dni przed przyjściem WIOSNY. Lecę na Małysza, a potem zaglądnę do Gawiarenki. Odpowiedz Link
natla Re: Dziendoberki................. 20.03.05, 09:41 Przyjemnej niedzieli Wszystkim. I bierzcie do przeglądania lodówki. Przyłył do nas "mol książkowej wiedzy dietetycznej" i "kaze" nam odkwaszać jedzonko. Pewnie coś w tym jest. Odpowiedz Link
yoanna Re: Dziendoberki................. 23.03.05, 11:04 WItajcie)) Podpisuje liste obecności ) Miłego dnia Odpowiedz Link
larysa21 Re: Dziendoberki................. 23.03.05, 21:58 Witajcie! Pozdrawiam Was ze slonecznej Francji. Od kilku dni mamy piekna sloneczna pogode. Nareszcie moge troche popracowac w ogrodku. Isabelle Odpowiedz Link
maladanka Re: Dziendoberki...........do Larysy...... 23.03.05, 22:05 Witaj - może znasz cos na krety, bo mi przyjaciela zjedzą? Wokół działki inne i nic, a u niego normalne szaleństwo! Ma malutki sad wypieszczony wręcz i żal patrzec co mu narobiły! Wczoraj mi doradziła dobra dusza czosnek wsadzac do norek.A może we Francji macie jakieś sposoby inne?... Odpowiedz Link
larysa21 Re: Dziendoberki...........do Larysy...... 23.03.05, 22:48 Witaj! Ja na szczescie nie mam kretow. Nie znam zadnych sposobow na te stworzenia. Wiem, ze w sklepach sa jakies srodki przeciwko kretom i innym szkodnikom. Odpowiedz Link