irsila 08.07.23, 17:19 Nie mam sił ani zdrowia, by tu dyskutować. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
irsila Re: Wynoszę się stąd 08.07.23, 17:47 To moja ostateczna decyzja, jak w milionerach. Kto chciałby ze mną dyskutować czy wspólne zdanie mieć, czy też się spierać, to jakoś mnie mnie odnajdzie po śladach. Ale tutaj, już mnie nie ma! Byłam po latach, nicka odnowiłam, za stara jestem by tu dyskutować. Odpowiedz Link
irsila Re: Wynoszę się stąd 08.07.23, 17:50 drogarada napisała: > Będę na Ciebie czekać. Bo warto. O jakiś nowy nick się pojawił, nic o Tobie nie wiem, zatem dyskusji nie zaczynam. Może jakichś fanów sobie zdobędziesz? Odpowiedz Link
drogarada Re: Wynoszę się stąd 08.07.23, 18:01 irsila napisała: > drogarada napisała: > > > Będę na Ciebie czekać. Bo warto. > > > O jakiś nowy nick się pojawił, > nic o Tobie nie wiem, > zatem dyskusji nie zaczynam. > Może jakichś fanów sobie zdobędziesz? > oj..coś z pamięcią...dopiero co rozmawiałyśmy w inny wątku. ale...nie jest to ważne...też odchodzę jako ten nick.... Odpowiedz Link
irsila Re: Wynoszę się stąd 08.07.23, 18:04 I po co tyle gadać, mnie tu już nie ma. A gadać to sobie możecie do upadłego. Odpowiedz Link
taniarada Re: Wynoszę się stąd 08.07.23, 17:48 Przyjdę na Twojego bloga .Ty możesz przyjść do mnie. forum.gazeta.pl/forum/0,78083,3837772.html?f=275898 lub na drugie do Danuty .Po co się denerwujesz olej dziadów .Są kontakty prywatne . Odpowiedz Link
irsila Re: Wynoszę się stąd 08.07.23, 17:54 taniarada napisał: > Przyjdę na Twojego bloga .Ty możesz przyjść do mnie. forum.gazeta.pl/forum/0,78083,3837772.html?f=275898 lub na drugie do Danuty .Po co się denerwujesz olej dziadów .Są kontakty prywatne . Mojego bloga, zawsze możesz odwiedzić, komentarzy moderowanych nie mam. Ale tu, na tym forum, moja siła się skończyła, tym bardziej, że ostatnio bardzo cierpię i choruję. Odpowiedz Link
taniarada Re: Wynoszę się stąd 08.07.23, 17:58 Oj tam łatwo się podajesz .forum.gazeta.pl/forum/f,276181,pogaduchy_u_Dany.html .Masz tu drugi to jedyne gdzie nie spotkasz dziwnych nicków i nikt Cię nie obrazi .I tak mamy kontakty .Jest poczta gazetowa i Messenger .Nie ma tego złego .Drugie to trzeba omijać takie nicki co robią zadymy . Odpowiedz Link
irsila Re: Wynoszę się stąd 08.07.23, 18:00 Fora gazety mnie nie interesują, jeśli jakiegoś własnego bloga masz, to daj znak. Odpowiedz Link
taniarada Re: Wynoszę się stąd 08.07.23, 20:03 irsila napisała: > Fora gazety mnie nie interesują, > jeśli jakiegoś własnego bloga masz, > to daj znak. > Pisałem ci link wyżej i mogę wysłać zaproszenie .Na prywatnych można pogadać .Ale później bo jestem na zawodach balonowych . Odpowiedz Link
taniarada Re: Wynoszę się stąd 08.07.23, 20:05 Rozwaliles to forum i pieprzysz od rzeczy .Nie ma tu admina to możesz sobie hulać ,zmieniać nicki i bujać się od rana . Odpowiedz Link
kochamzapachfrezji Re: Wynoszę się stąd 08.07.23, 22:47 Wczoraj wieczorem też podjęłam rozsądną decyzję, dobranoc . Odpowiedz Link
friend_of_women Re: Wynoszę się stąd 09.07.23, 04:57 Jeżeli to nazywasz rozsądkiem, tzn. że rozum u ciebie śpi! Odpowiedz Link
mifredo Re: Wynoszę się stąd 09.07.23, 05:14 A ten upierdliwiec już z rana, napie.dala. Swoje jady musi wydać tu, a tfu! Odpowiedz Link
friend_of_women Re: Wynoszę się stąd 09.07.23, 05:35 Jeżeli sen ci to spędza z oczu, to przemyj je kropelką moczu Odpowiedz Link
mifredo Re: Wynoszę się stąd 09.07.23, 05:42 Ciepłym moczem olewam cię z rana, to taka moja czynność ukochana Odpowiedz Link
friend_of_women Re: Wynoszę się stąd 09.07.23, 05:44 W twoim wieku kobieto to nie nowina, popuszczasz, stan chorobowy się zaczyna Odpowiedz Link
mifredo Re: Wynoszę się stąd 09.07.23, 05:56 A ty kutasie jak masz się? Wiek mi wypominasz? Dzielna jest ze mnie dziewczyna, niedźwiedziczka, zaraz na Ciebie napadnę a ty leż i martwego udawaj i pierdź bo na spierdalanie cię nie stać. Odpowiedz Link
friend_of_women Re: Wynoszę się stąd 09.07.23, 06:04 Kobieto, tylko tak ci się niestety wydaje, kura która nie znosi już jajek, to nie niedźwiedzica. Który kogut na taką zwraca uwagę? No! Chyba, że Boguś, co wiekiem się zachwyca Odpowiedz Link
mifredo Re: Wynoszę się stąd 09.07.23, 06:11 Ja się na Macronie wzoruję i szukam sobie o 25 lat, ode mnie młodszych Odpowiedz Link
friend_of_women Re: Wynoszę się stąd 09.07.23, 06:19 To dobrze trafiłaś, ale czy jesteś pewna do końca, że dasz radę? Same chęci to nie wszystko, to nie rozpakować i zjeść czekoladę Odpowiedz Link
mifredo Re: Wynoszę się stąd 09.07.23, 06:35 Jeszcze wszystkie opowieści Wiliama Whartona przeczytałam a szczególnie w pamięć mi zapadła ta o miłości młodego artysty do starej ślepej baby z warkoczem, tak, że wszystko jest możliwe jeszcze, po latach moich trudu i poświęcenia dla rodziny. Odpowiedz Link
friend_of_women Re: Wynoszę się stąd 09.07.23, 06:45 Życie jest nieprzewidywalne i wszystko się może wydarzyć, gdy się czegoś pragnie, to trzeba działać, a nie tylko marzyć Odpowiedz Link
mifredo Re: Wynoszę się stąd 09.07.23, 06:57 Póki co, kochającego męża mam i to mi wystarczy. Fantazje odłóżmy na bok. Wszystko mam, niczego więcej nie pragnę. Zaraz msza w Łagiewnikach się zacznie, muszę godnie wysłuchać zamiast do kościółka sztupać tą moją chorą nogą i ostatnio chorą klatką piersiową. Kończę zatem, pozdrawiam, miłego dzionka życzę. Odpowiedz Link
taniarada Re: Wynoszę się stąd 09.07.23, 11:35 Jak mogłaś mi to Urszula zrobić .Serce w rozterce .Fredka szybko się uczy ode mnie jak lizać tyłek kobiecie 🤣🤣 Odpowiedz Link
irsila Re: Wynoszę się stąd 09.07.23, 11:59 Przemiły Bogusiu, dla Ciebie nawet się przelogowałam, z mifredo na irsila, by wiadomo było z kim rozmawiasz Dobrze mi się o świcie z friendem gadało, nawet rymy nas dopadły. Nie należy książki oceniać po okładkach, tak się potocznie mówiło, ale trzeba sięgnąć głębiej do treści, i tyle tej opowieści, co się w jednym wpisie mieści. Odpowiedz Link
taniarada Re: Wynoszę się stąd 09.07.23, 13:51 Jak mogłaś Urszulko jak mogłaś ,serce ❤️ mi złamałaś .Łzy kap ,kap . Odpowiedz Link
irsila Re: Wynoszę się stąd 09.07.23, 16:27 Znam swoje miejsce w szeregu. Jeszcze zdrowego rozsądku nie straciłam, mimo bólu wszechogarniającego i młodszych od siebie o 25 lat, nie szukam, wedle wzoru macronowego. Odpowiedz Link
friend_of_women Re: Wynoszę się stąd 10.07.23, 06:35 >Jak mogłaś Urszulko jak mogłaś ,serce ❤️ mi złamałaś .Łzy kap ,kap . No proszę i żal dupę ściska, a taki mądry zawsze w pysku. Drugiemu wypomnieć potrafi, a żebrz, tyle twojego zysku Odpowiedz Link
kochamzapachfrezji Re: Wynoszę się stąd 10.07.23, 07:48 Friendzie, czy my się znamy osobiście? Masz podobne rymy do Z. Odpowiedz Link
kochamzapachfrezji Re: Wynoszę się stąd 10.07.23, 10:49 Kim Ty jesteś? Nie będę rozmawiać więcej z Tobą. Jeśli mi choć trochę ufasz, to na priv się przedstaw. Nie będę rozmawiać z cieniem człowieka. Samo imię to za mało. Podejrzewam, że mnie oszukujesz, udowodnij to, że nie mam racji. Przyślij mi swoje zdjęcie lub zakończmy rozmowę. Odpowiedz Link
ta Re: Wynoszę się stąd 10.07.23, 11:00 Danusiu Zdjęć można przysłać ile zapragniesz, ale skąd będziesz miała pewność, że to są zdjęcia tej osoby? Dziesiątki kreacji można stworzyć w internecie. Dowolnych, na potrzeby oszustw wszelakich. Jesteś łatwym łupem, Danuto, z tą twoją naiwnością i łatwowiernością. Osobą, która wręcz doprasza się, by jakiś oszust ją wykorzystał. By wymieniać poglądy, doświadczenia, opinie, a do tego służą fora, nie trzeba znać danych i wizerunku osoby, z którą się rozmawia. Odpowiedz Link
pierwyjsort Re: Wynoszę się stąd 10.07.23, 12:43 kochamzapachfrezji napisała: > Kim Ty jesteś? Nie będę rozmawiać więcej z Tobą. Jeśli mi choć trochę ufasz, to > na priv się przedstaw. Nie będę rozmawiać z cieniem człowieka. Samo imię to za > mało. Podejrzewam, że mnie oszukujesz, udowodnij to, że nie mam racji. Przyśl > ij mi swoje zdjęcie lub zakończmy rozmowę. hyhyhy, ja prdle jaka pusta dzida hyhyhyhyhy Odpowiedz Link
maszkaroni Re: Wynoszę się stąd 10.07.23, 13:20 Ubaw po pachy. To forum dzięki tobie jest śmieszniejsze niż kabaret. Daj dobry przykład i pierwsza zamieść swoje zdjęcie skoro od zdjęcia uzależniasz rozmowę z kimś. Zobaczymy jak wyglądasz może nawet któryś z nas zakocha się w tobie? Odpowiedz Link
friend_of_women Re: Wynoszę się stąd 10.07.23, 14:15 kochamzapachfrezji napisała: > Kim Ty jesteś? Nie będę rozmawiać więcej z Tobą. Jeśli mi choć trochę ufasz, to > na priv się przedstaw. Nie będę rozmawiać z cieniem człowieka. Samo imię to za > mało. Podejrzewam, że mnie oszukujesz, udowodnij to, że nie mam racji. Przyśl > ij mi swoje zdjęcie lub zakończmy rozmowę. Danuto, jestem mężczyzną z atrybutami mi przypisanymi w całej okazałości, kobiety z którymi mam okazję obcować potrafią docenić moje zalety, nie jestem wolny od wad...ale kto ich nie ma. Twojej prośby o zdjęcie nie mogę spełnić byś nie wpadła w kompleksy, chcę ci tego oszczędzić. Ja nie szukam kobiety do związku, ale do wymiany myśli i poglądów. Sama więc widzisz, że twoje podejście do sprawy jest trochę nierozsądne i pozbawione sensu. Ja nic nie muszę udowadniać, zawsze kieruję się zasadą ograniczonego zaufania i dobrze na tym wychodzę. Odpowiedz Link
kochamzapachfrezji Re: Wynoszę się stąd 10.07.23, 19:41 W takim razie kończę z Tobą rozmowę, bo nie wiem, kim jesteś. Dziękuję za rozmowę. Odpowiedz Link
ta Re: Wynoszę się stąd 10.07.23, 19:44 Teraz skończyłaś, kiedy znów zaczniesz? Komedii c.d. Danusiu, nieustająco poprawiasz mi humor Odpowiedz Link
ta Re: Wynoszę się stąd 10.07.23, 09:19 Danusiu, rymy częstochowskie są na jedno kopyto, napisałabym ci parę, ale po co mi to? Podejrzewać będziesz, ze się znamy, A to będą omamy. Bez cukru i ciasteczek! smacznej kawusi, tak dzień każdy zacząć się musi Odpowiedz Link
taniarada Re: Wynoszę się stąd 10.07.23, 10:01 kochamzapachfrezji napisała: > Friendzie, czy my się znamy osobiście? Masz podobne rymy do Z. Przecież doskonale się tu bawi .Zna Twoje i moje zachowanie .Każdą pierdołę komentuje jak na forum TR .Dużo czasu spędza na forach ,zwłaszcza tych gdzie nikt nie moderuje .Rację ma dodajesz go i usuwasz ,a on dalej pod trzecim nickiem .Ludzie co nie mają co robić w swoim życiu . Odpowiedz Link
friend_of_women Re: Wynoszę się stąd 10.07.23, 14:35 Tak, bawię się doskonale bo dostarczacie mi tematów do rozrywki. Jak powiedział M. Kundera: "Sensem życia jest bawić się życiem, a jeżeli życie jest zbyt leniwe, nie pozostaje nic innego, jak dać mu lekkiego szturchańca." Odpowiedz Link
kochamzapachfrezji Re: Wynoszę się stąd 10.07.23, 19:44 Podejrzewam, że Friend mnie oszukuje, dlatego nie będę z nim rozmawiać. Niech się bawi, ale nie moim kosztem. Udanego wieczoru Odpowiedz Link
ta Re: Wynoszę się stąd 10.07.23, 22:54 kochamzapachfrezji napisała: > Niech się bawi [friend], ale nie moim kosztem. Danusiu, wprawdzie potrafisz rozbawić mnie do łez, ale z drugiej strony w pewien sposób paradoksalnie smutno się robi, gdyż to TY SAMA wystawiasz się na cel żartów, bywa, że mniej, czy bardziej niewybrednych. A to za przyczyną nawyków wiejskiej nauczycielki której wszyscy we wsi kłaniają się w pas i nabiera przez lata, zamknięta w ciasnym, wiejskim środowisku przekonania o swojej wyjątkowości… To są fora otwarte pełne ludzi mądrych, wykształconych, wartościowych o rzadkich kompetencjach i umiejętnościach. Tu na nikim nie zrobi wrażenia twój status Wypuść powietrze, nie nadymaj się, nie sil się na wymyślanie tematów często niezgodnych z tematyką forum ( auto-moto), byle skupić na sobie uwagę, skończ „wygaszać i odgaszać” forumowiczów i rozstawiać ich po kątach, a będzie lepiej Powodzenia Odpowiedz Link
ta Re: Wynoszę się stąd 10.07.23, 23:18 Ostatnia moja życzliwa uwaga tutaj, Danusiu. Najbardziej szkodzi twojemu wizerunkowi na forach towarzystwo, które sobie bezkrytycznie wybrałaś, i od którego nie zdołasz się już, jak sądzę uwolnić. Współczuję. Odpowiedz Link
friend_of_women Re: Wynoszę się stąd 11.07.23, 01:34 Każdy ma takie towarzystwo na jakie zasługuje, Danusia jest mało wybredna, choć trudno jej odmówić dobrych chęci, każda forma intelektualnych wyżyn sprawia, że brak obycia towarzyskiego i wpływ środowiska w jakim się obraca niweczy jej pragnienia, zadowoli się każdą kopią, byle był to facet...oryginał jest poza jej zasięgiem Odpowiedz Link
friend_of_women Re: Wynoszę się stąd 11.07.23, 01:37 kochamzapachfrezji napisała: > Podejrzewam, że Friend mnie oszukuje, dlatego nie będę z nim rozmawiać. Niech s > ię bawi, ale nie moim kosztem. Udanego wieczoru Nie masz szczęścia do mężczyzn, do facetów już tak Twoje podejrzenia są jak zawsze chybione... Odpowiedz Link