kla-ra 09.01.05, 17:48 Czy korzystaliscie z kursow e-lerningowych czyli multimedialnych z wirtualnym lektorem. Znalazlam temat dla siebie i szukam informacji. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
august2 Re: Kurs 09.01.05, 17:54 Kla-ra, nie wiem jakiego rodzaju sa to kursy. Moj starszy syn robil pare kursow potrzebnych do szkoly. Ja rowniez w pracy mialem pare kursow przez Internet.. Odpowiedz Link
vogino55 Re: Kurs 09.01.05, 18:16 WITAJ.Zajrzyj na Interię/nauka lub http//www.angielski.edu.pl/ Wojciech Odpowiedz Link
kla-ra Re: Kurs 09.01.05, 23:24 Kurs organizuje NBP tematyka ekonomiczna,weszlam na strone i na forum. Dowiedzialam sie ze wczesniejsi uczestnicy mieli problemy z programem /Java/. Od strony teoretycznej wiem jak bedzie prowadzony,ale od strony praktycznej z forum uzyskalam malo informacji.Kurs trwa 100godzin i konczy sie testami i certyfikatem. Odpowiedz Link
august2 Re: Kurs 10.01.05, 05:43 Nie powinno byc problemu. Ja robilem pare kursow w pracy. Moglem robic w moi tempie. Raz pol godziny, inym razem gozdiene itd. Pod koniec kazdego rozdzialu byly testy. Na koniec certyfikat Odpowiedz Link