1759u1 08.03.05, 07:34 dla miłych i kochanych kobiet na tym forum,duŻo pomyślności w życiu,aby nigdy nie czuly się samotne, Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
axsa Dziekuję, 08.03.05, 09:54 ale nie wiem jak sie do Ciebie zwracać. Ta numeracja jest dla mnie niemożliwa do "przełkniecia" )) Odpowiedz Link
natla Re: życzenia 08.03.05, 10:11 Matko kochana, co za wspaniały nurerek. )) Mam nadzieje, że to nie rok urodzenia! ) Czekaj,muszę Cię jakoś przechrzcić, suma cyferek to 23, niechaj będzie U23 ( brzmi jak agent), jakoś łatwiej. ) Tak więc U23 bardzo, bardzo serdecznie Ci dziękuję za życzenia. Poczułam się dowartościowana, )) Odpowiedz Link
axsa Re: życzenia 08.03.05, 10:24 Czytajac tę utworzoną nazwe z "zagranicznego" to JUTU3. )) Odpowiedz Link
natla Re: życzenia 08.03.05, 10:27 No i widzisz, tak doszłyśmy do świetnego nicku - Jutu 3. )) Tak więc Jutu 3, jeszcze raz dziękujemy. Odpowiedz Link
tesunia Re: życzenia 08.03.05, 10:39 niezmiernie mila niespodzianka od "Jutu 3" (jezeli nic nie bedzie mial przeciwko nowej "nominacji") pozdrawiam cieplutko . Odpowiedz Link
kla-ra Re: życzenia 08.03.05, 10:52 1759u1,jesli zgodzisz sie na zmiane nicku,to bedzie latwiej. Serdeczne dzieki za zyczenia. Odpowiadajac na Twoje pytanie: w/g mnie to milosc i zazdrosc "chadzaja " osobno, nigdy razem,razem to przeklenstwo. A to,ze jestes zazdrosny o byla milosc,to nic innego / w/g mnie /,jak uzurpowanie sobie prawa do tej osoby ,no coz masz zaborczy charakter. Moze czas na zmiany? Odpowiedz Link
natla Re: życzenia 08.03.05, 11:21 Z wrażenia nie zauważyłam pytania. Myślę, że to rys męskiego charakteru, ugruntowany genetycznie od wieków: sam nie chcę, ale innemu nie oddam. Odpuść sobie, bo zazdrość zabija powolutku. Jutu, mam nadzieję , że nie pogniewałaeś się na adaptowanie Twojego nicku do potrzeb naszego forum, w końcu to nie nazwisko rodowe. )) A poza tym te cyferki źle mi sie kojarzą. Odpowiedz Link
tofika Re: życzenia 08.03.05, 11:34 prawda jest taka ze wciaz twoje mysli kraza i biegna do tej bylej milosci.. ty mowisz "nie tO nieprawda ..wmawiasz sobie ..to juz koniec "ale twoje zadane pytanie ,sugeruje wyraznie <ze nie odciales sie jeszcze od tamtej milosci... Albo tak bedziez sie motal w tym...albo prosty lek;nastepna milosc - Odpowiedz Link
1759u1 Re: życzenia 12.04.05, 09:10 Dziękuje wam miłe panie za drogocennei wartościowe opinie.Chciałem je poznać,co prawda zzazdrości już wyroslem,ale moją dawna milosc w glebi duszy mimo upływu pnad20 lat ,gdies tam zakotwiczyła i tkwi do dziś.Za nowy nick dziekuję -mój pocodzi z daty urodzenia i się do niego przyzwyczailem ,ale wy możecie używać nowego .Jest ok. ...dziękuję i pozdrawiam.Stanislaw. Odpowiedz Link
filomena1 Re: życzenia 12.04.05, 10:45 Stasiu, Ty tutaj ? co za mila niespodziewanka. pozdr.Fil. ) Odpowiedz Link
filomena1 Sploszylam 13.04.05, 19:32 1759u1, przebacz. No i sploszylam Stasia. przykro mi bardzo. pozdr. Fil. Odpowiedz Link
1759u1 Re: Sploszylam 23.04.05, 10:33 Filomena-ja nie jestem z tych co latwo sploszyć ,ale czemu ty do mnie nie napiszesz?Kto tu jest płochliwy? Zapomniałaś:1759u1@gazeta.plCzekam.Stanislaw. Odpowiedz Link
filomena1 Re: Sploszylam 26.04.05, 13:22 Stasiu, ja natomisat z tych niesmialych , co maja kompleks narzucania sie. Zapomniales?: filomena1@gazeta.pl pozdrawiam i czekam Fil. Odpowiedz Link
tesunia Re: życzenia 08.03.05, 14:03 ..DZIEWCZYNY !! to jest SYGNATURKA Jutu W FORMIE PYTANIA. Odpowiedz Link
kla-ra Re: życzenia 08.03.05, 14:29 Zastanawialam sie czy aby to nie sygnaturka? Jednak intrygowalo mnie pytanie. Jesli ktos ciagnie za soba tak mizernie oznaczony "ogon",to znaczy,ze czegos oczekuje. No to ma czego chcial! Odpowiedz Link
tesunia Re: życzenia 08.03.05, 14:41 kla-ra napisała: > Zastanawialam sie czy aby to nie sygnaturka? > Jednak intrygowalo mnie pytanie. > Jesli ktos ciagnie za soba tak mizernie oznaczony "ogon",to znaczy,ze czegos > oczekuje. > No to ma czego chcial! )))))))))))))))))) -- Kobieta jest zaproszeniem do szczescia. Charles Baudelaire Odpowiedz Link
mada50 Re: życzenia 08.03.05, 14:40 podoba mi się ta zabawa z nickiem,a może tak odrzucić 1759 i zostaje ułan, a więc Ułanie (bo jesteś pewnie mężczyzną) bardzo dziękuję za niezwykle trafne i sympatyczne życzenia! Odpowiedz Link
mada50 Re: życzenia 08.03.05, 15:00 co do drugiej części pytania myślę,że zazdrość towarzyszy miłości nieodłącznie i gdy w skończonym związku np. jedna strona nie wyzbyła się tego uczucia to znaczy,że jeszcze głęboko w jej sercu tkwi strzała amora, albo zazdrość jest wynikiem jakiś dysfunkcji psychicznej. Odpowiedz Link
leontynia Re: życzenia 23.04.05, 11:44 ...23 kwietnia Wojciecha i Jerzego wszystkim Wojtusiom i Jureczkom zdrowia,szczescia i przyjaciol zeby pamietali... Odpowiedz Link
1759u1 Re: życzenia 26.04.05, 11:11 Witam-26 kwietnia-imieniy,Marzeny,Marceliny. Wszystkim paniom o tych imionach życzę wiecznego słonca w zyciu.Stanislaw. Odpowiedz Link
natla Re: życzenia 28.04.05, 07:44 Dzwoneczku i Tesuniu, życzę Wam duuuuuuuuuuuuużo zdrowia, choć trochę mamony, atrakcyjnych znajomości ))), przywiązania do forum i spełnienia nieznanych mi marzeń. Odpowiedz Link
maladanka Re: życzenia 28.04.05, 10:57 Natlo - dzięki wielkie! I wywal z gawiarenki te moje linki co sie nie otwierają,dobrze? Odpowiedz Link
daisy2005 Re: życzenia 28.04.05, 19:51 Miłym solenizantkom życzę wiele radości i wielu wspaniałych chwil na dalszej drodze życia. Odpowiedz Link
axsa :))) :))) :))) 28.04.05, 11:35 Z najlepszymi zyczeniami dla Malejdanki i Tessuni: www.superlaugh.com/1/smileybirthday.htm Odpowiedz Link
filomena1 Re: dolaczam :))) :))) :))) 28.04.05, 11:43 dolaczam i ja zyczenia. Chcialbym napisac cos wiecej , ale jakos nie potryfie , chwilowo, tymczasem : Najlepszego ! Radosci i Zdrowia ! Fil. Odpowiedz Link
mi.ka.n Re: :))) :))) :))) 28.04.05, 11:45 Tylko dobrej i miłej rzeczywistości dla Was z ludzmi, którym możecie ufać. Odpowiedz Link
regine Re: :))) :))) :))) 28.04.05, 12:52 >ZDROWIA,SZCZĘŚCIA,POMYŚLNOŚCI, >A PRZY STOLE DUŻO GOŚCI, >W PIĘDZIESIĄTE...URODZINY: >TO ŻYCZENIA -OD -REGINY Odpowiedz Link
leontynia Re: :))) :))) :))) 28.04.05, 13:09 Duzo zdrowia i milosci, mocy smiechu i slodkosci... Odpowiedz Link
tesunia Re: :))) :))) dzieki przeslicznie natlo 28.04.05, 13:56 za mila niespodzinke zyczeniowa) dziekuje rowniez: axie/filomenie/mi.ka.n,/reginie/leontyni.... jak to przyjemnie wroci i od razu czytac zyczenia dla siebie) no to moze tak w srodku dnia cos tak do pucharow polac?? zaczeniemy od czerwonego wina co ?? kielichy napelnione i prosze sie czestowaccccccccc))))))))) Odpowiedz Link
tesunia Re: Zyczenia dla Danuski :-)))))))))) 28.04.05, 13:59 duzo usmiechu na codzien, oby slonce niegdy nie zachodzilo nad Twoja glowa, by ziscily sie wszystkie naskrytsze marzenia i oby zdrowko Cie nigdy nieopuszczalo..... STO LAT DANUSKO ) )) )))))))))) PS;.. i ni slicznie sie sklada, w jednym dniu urodzone,ciekawe czy rowniez o tej samej godzinie, ja polnocne dziecie jestem) Odpowiedz Link
maladanka Re: Zyczenia dla Danuski :-))))))))))do tesuni 28.04.05, 14:11 Tesuniu - ja jestem wieczorna o 21.oo - i podobno to była środa.. Choć - napijemy się! Odpowiedz Link
tesunia Re: Zyczenia dla Danuski :-))))))))))do tesuni 28.04.05, 14:16 maladanka napisała: > Tesuniu - ja jestem wieczorna o 21.oo - i podobno to była środa.. > Choć - napijemy się! a mi sie wydaje,ze to byla niedziela) ale mniejsza z tym....na zdrowie danusko..... po lampeczce winak) na jedna nozke) Odpowiedz Link
vogino55 Re: :))) :))) SOLENIZANTKI :))) :))) 28.04.05, 14:08 Miłe Solenizantki wszystkiego co dobre Wam życzę tak po prostu. Wojciech juz pędzę do Gawiarenki Odpowiedz Link
tesunia Re: :))) :))) SOLENIZANTKI :))) :))) 28.04.05, 14:24 vogino55 napisał: > Miłe Solenizantki wszystkiego co dobre Wam życzę tak po prostu. > Wojciech > juz pędzę do Gawiarenki dziekuje Wotaszku..... i czestuj sie czym chata bogata,tym rada..... trunki troszke w roznych miejscach poroztawiane.... no coz takie to sobie Party) Odpowiedz Link
natla Re: :))) :))) SOLENIZANTKI :))) :))) 28.04.05, 20:08 ..............Tesuniu,...........".....tym goście wymiotują" ))))))))))) Odpowiedz Link
hania48 Re: życzenia 28.04.05, 19:29 ZDROWIA, RADOŚCI W DRUGIEJ POŁOWIE ŻYCIA, STU LAT BEZ ZMARTWIEŃ, KŁOPOTÓW I STRESÓW MALADANCE I TESUNI życzy Hania Odpowiedz Link
tesunia Re: życzenia 29.04.05, 09:47 ~~~haniu przesliczne dzieki.... pozdrawiam cieplutko) Odpowiedz Link
fanka8 Re: życzenia 29.04.05, 21:17 Spóźnione, lecz szczere, najserdeczniejsze Życzenia na lepszą, spokojniejszą i ciekawszą część życia (wierzę w to!!) dla Tesuni i Danki od fanki. Usiłowałam Wam "pożyczyć" wczoraj wieczorem, ale mam ostatnio wielkie problemy z moim wątpliwej jakości komputerem. Odpowiedz Link
yoanna Re: życzenia 29.04.05, 21:49 Ja też... bardzo spóźnione ale szczere życzenia... szybciutko wrzucam Wszystkiego dobrego dla Was dziewczyny urodzinowe )) Samych dobrych i pogodnych dni )) Kwiecień to taki piękny miesiąc ...prawda? Wiem co mówię ..też jestem z kwietnia ))) Odpowiedz Link
wiktoria53 Re: życzenia 30.04.05, 12:54 Yoanno! To dla Ciebie rownież należą się życzenia wszystkiego najlepszego!!!! Odpowiedz Link
tesunia Re: życzenia 30.04.05, 20:14 wiktoria53 napisała: > Yoanno! To dla Ciebie rownież należą się życzenia wszystkiego najlepszego!!!! otoz to,wiktoria ma racje.... wiec zycze Tobie, tego co sobie samej zycze) PS;.. yoanno -a jestes barankiem czy byczkiem? PS;.. dzieki za zyczenia,rowniez w imieniu danuski Odpowiedz Link
yoanna Re: życzenia 07.05.05, 13:16 tesunia napisała: > wiktoria53 napisała: >>Yoanno! To dla Ciebie rownież należą się życzenia wszystkiego najlepszego Bardzo Wam dziekuję za życzenia..., przepraszam,ze tak późno...dopiero teraz tutaj zajrzałam )) > PS;.. yoanno -a jestes barankiem czy byczkiem? Jestem zodiakalny baranek...choć łapię za rogi juz byczka Odpowiedz Link
tesunia Re: życzenia/fanko 30.04.05, 20:18 dzieki,dzieki.... w imieniu danuski rowniez....cusik,gdzies mi sie zapodziala) Odpowiedz Link
natla Re: życzenia/fanko 30.04.05, 21:25 Wyjechała Tesuniu, odmeldowawszy się grzecznie. ) Mam nadzieję, że miło spędziłaś urodziny. Odpowiedz Link
vogino55 Re: Z OKAZJI,,,,,,, 05.05.05, 11:50 05.05.05r ładna data Wszystkim Paniom i Panom na forum serdeczne życzenia składam Wojciech (>>>> Odpowiedz Link
takanietaka Re: Z OKAZJI,,,,,,, 05.05.05, 12:33 Ja tez składam ..za te przegapione i te naprzód zyczenia ...zyczenia ...zyczenia .. <<nigdy nic nie wiadomo)>> Odpowiedz Link
1759u1 Re: Z OKAZJI,,,,,,, 07.05.05, 11:44 No ,ja równiez przylączam się dożyczen,i życzę milego wekendu.PAPA. Odpowiedz Link
mira54 Re: Z OKAZJI,,,,,,, 07.05.05, 12:45 Pozwolcie, ze ja rowniez przylacze sie do zyczen dla bylych solenizantow tym oto wierszykiem: W dniu tak pieknym i wspanialym, Zycze Wszystkim sercem calym Zdrowia, szczescia, namietnosci I nie konczacej sie milosci. Odpowiedz Link
wiktoria53 Dziewczyny, jutro Stanisława!! 07.05.05, 13:12 Stanisławie, jak idą przygotowania do imienin? Przygotuj sie na odbieranie życzeń jutro z rana.Hej. Odpowiedz Link
vogino55 Re: 1759u1...STANISŁAWIE 08.05.05, 00:09 Zdrowia,optymizmu i usmiechu na codzień Życzę Wojciech Odpowiedz Link
tofika Re: 1759u1...STANISŁAWIE 08.05.05, 08:31 W Dniu imienin ..samych dobrych wrazen, z wirtualnych zyczen...... Odpowiedz Link
wiktoria53 Dziś Stanisława!! 08.05.05, 00:10 1759u1 to dzis Twoje imieniny! Wszystkiego najlepszego Stanisławie z tej okazji!! Odpowiedz Link
fanka8 Re: Dziś Stanisława!! 08.05.05, 00:28 Dużo zdrowia, pogody (zwłaszcza ducha) i wszystkiego najlepszego dla Stasia naszego fanka Odpowiedz Link
august2 Re: Dzien Matki 08.05.05, 00:44 Jutro 8 maja Dzien Matki w USA. Zycze wszystkim Matkom duzo zdrowia i pociechy z dzieci. August Odpowiedz Link
axsa życzenia 08.05.05, 06:30 )) )) )) )) )) )) )) )) )) )) )) )) Wszystkim dzisiejszym jubilatkom i jubilatom oraz solenizantkom i solenizantom życzę z całego serca samych dobrych i miłych przyszłych dni. )) )) )) )) )) )) )) )) )) )) )) )) Odpowiedz Link
tesunia Re: życzenia 08.05.05, 10:01 urodzinowe i dla solenizantow... wszystkiego co sie szczesciem zwie, spelnienia najskrytszych marzen..... STO LAT....STO LATTTTTTTTT !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
1759u1 Re: życzenia 08.05.05, 12:35 Witam--bardzo serdecznie wszystkim dziękuję,za zyczenia,kture,już nadeszly i ktore być moze nadejdą.Jak to jest przyjemnie i radośnie człowiekowi,ktory wie ,ze nie jest sam na tym świecie,bo ktoś o nim pamięta.Niestety w rodzinie jest inaczej.Ale po to tu jesteśmy byśmy się wspierali.Dziękuje wam serdecznie,i Pozdrawiam.PAPA. Odpowiedz Link
krista57 Re: życzenia dla solenizantów... 08.05.05, 12:45 Wielu pachnących domowym ciepłem dni wielu słonecznych godzin i szczęśliwych minut Odpowiedz Link
kla-ra Re: życzenia dla solenizantów... 08.05.05, 17:48 Chyba jako ostatnia skladam zyczenia wszystkim dzisiejszym Solenizantom i Jubilatom A ze wiosna to westchnien sporo, tak wiec Zycze Milosci i Kochania az do samego zwariowania. Wszelkiego powodzenia. Odpowiedz Link
leontynia Re: życzenia dla solenizantów... 08.05.05, 18:44 wlasnie wrocilam z imieninowej imprezy i spiesze zlozyc wszystkim najlepsze zyczenia,duzo zdrowia i humoru... Odpowiedz Link
yoanna Re: życzenia dla solenizantów... 08.05.05, 18:58 Dołożę swoje życzenia, dla solenizantów miłych, Radości wiele, energii sporo, Samych dobrych dni... W realnym i wirtualnym wymiarze.)) Odpowiedz Link
filomena1 Stanislawie 08.05.05, 20:14 Najlepszego, ! pomyslnosci ! serdecznosc wiele ,Ile dostaniesz co najmniej tyle daj . Zawsze wroci wiecej. Fil. Odpowiedz Link
hania48 Re: życzenia 08.05.05, 23:15 Dopiero teraz zajrzałam do komputera i bardzo mi przykro, że nie podziękowałam wcześniej! Dziękuję za życzenie! Wszystkim! 57 lat temu moja Mama Stanisława urodziła sobie ma swoje imieniny cókę, a w dwa lata później, dwa dni przed swoimi imieninami urodziłą sobie Jasia. To były prezenty! Ciast żadnych, przyznaję się bez bicia, piec mi się nie chciało, ale wszystkich zapraszam na mojej roboty wino - jedno bardzej słodkie - trójowocowe- wiśnia, czarna porzeczka i truskawka, drugie mniej słodkie - wiśniowe. Do tego przegryzka: orzechy laskowe w czekoladzie, agrest kandyzowany też w czekoladzie, oraz migdały - a dla chętnych osobno sól do nich. Wstawiam to wszystko do Gawiarenki. Odpowiedz Link
hania48 Re: życzenia 08.05.05, 23:18 Wzsystkim Wiktorom, Wiktom czyli Wiktoriom i Stanisławom STO LAT, POMYŚLNOŚCI, I DOBRA WSZELAKIEGO życzę najserdeczniej. Odpowiedz Link
natla Re: życzenia - DANURN 24.05.05, 09:06 Danuśka jeszcze raz wszystkiego najlepszego. )) Odpowiedz Link
mira54 Re: życzenia - DANURN 24.05.05, 09:23 Wszystkim Joannom, Zuzannom z okazji imienin zycze duzo zdrowia, radosci oraz wszelkiej pomyslnosci. Odpowiedz Link
axsa W dniu urodzin 24.05.05, 09:28 Danusiu - wszystkiego dobrego i duzo jeszcze urodzinowych dni. Odpowiedz Link
malwina52 Re: W dniu urodzin 24.05.05, 10:08 niech kazdy poranek sloncem Ciebie wita! duzo szczescia zycze ))) Odpowiedz Link
regine Re: życzenia - DANURN 24.05.05, 10:36 -Wszystkiego Naj..Naj..Naj... -W dniu Twych Urodzin: -Zdrowia dużo,niech Twa buzia będzie -Zawsze uśmiechnięta,niech nie czeka , -na "od święta".Wygranej w Lotka również życzę!!! Odpowiedz Link
tesunia Re: życzenia - DANURN 24.05.05, 11:37 dolanczam do wszystkich zyczen urodzinowych dodajac jeszcze bys zawsze zdrowa byla i zadowolona z siebie to kazdy dzien bedzie dopelniem dla Ciebie) >cmokaski i usciski< Odpowiedz Link
tesunia Re: życzenia - imieninowe.... 24.05.05, 11:38 dla solenizantek wszystkiego co szczesciem sie zwie.... STO LAT !! STO LAT !!!!!!!!!! USCISKI I CALUSKI..................... Odpowiedz Link
vogino55 Re:Miłe Solenizantki ,,,, 24.05.05, 12:12 Wszystkiego najlepszego,radości,,,,,,,,,,,,lalalalalaa jak w tej piosence Zyczy Wam Wojciech Odpowiedz Link
danurn Re: życzenia 24.05.05, 12:24 Witam, witam bardzo serdecznie, właśnie weszzłam na forum, i dzięjkuję pięknie za życzenia urodzinowe Ntali, Axsie/nie było cię długo na forum/,Tesuni, Mirze, Malwinie, Reginie oraz Wojciechowi. Dziękuję za pamięc. Właśnie słuchałam prezentu urodzinowego tj Traviaty z Paryża z2000 /2 CD/.Cudowne. Pozdrawiam. Dan Odpowiedz Link
kla-ra Re: życzenia 24.05.05, 12:35 Danurn, tylko milych,szczesliwych dni z usmiechem na usteczkach. Milego dnia i wieczorku przy swiecach na torcie urodzinowym. Wszelkiej pomyslnosci Odpowiedz Link
danurn Re: życzenia 24.05.05, 12:39 Klaro, tobie również dziękuję pięknie za życzenia, tortu dzisiaj nie będzie, świętowaliśmy w niedzielę. pa Dan Odpowiedz Link
maladanka Re: życzenia 24.05.05, 12:59 hej,hej! zza gór i lasów i ja życzę wszystkiego naj!... Odpowiedz Link
danurn Re: życzenia 24.05.05, 13:15 Maladanko, tobie również pięknie dziękuję i wszystkim zapraszam na wspaniałe domowe lody truskawkowe z moimi gruszkami i jabłuszkami w syropie, również mojej roboty/ rosną w moim ogrodzie-malutkie, czerwone/. CZęstuję również miłych gości wspaniałą kawą z ekspresu ciśnieniowego i angielskim likierem kawowym Kahlua/ znacie?/ Dan Odpowiedz Link
wiktoria53 Re: życzenia 24.05.05, 17:59 Danurn, najserdeczniejsze życzenia urodzinowe!!! Dużo zdrowia i radości. Odpowiedz Link
fanka8 Re: życzenia dla DANURN 24.05.05, 19:32 "Usmiech jest jak słonce, które spedza chłód z ludzkiej twarzy", a "śmiech jest dla duszy tym samym, czym tlen dla płuc". Życzę Ci więc wielu powodów do usmiechu i smiechu, i życzliwości w Twoim otoczeniu. Wszystkiego najlepszego! fanka Odpowiedz Link
krista57 Re: życzenia dla DANURN 24.05.05, 19:41 Serdeczne życzenia urodzinowe,zdrowia , miłosci najbliższych i serdecznych przyjaciól krista Odpowiedz Link
danurn Podziękowania 24.05.05, 20:51 Bardzo, bardzp serdeczmnie dziękujhę Wiktorii, Fance - krajance i Kriście za serdecznosci. To naprawdę bardzo miłe przeczytać te wszystkie miłe słowa od Was. Wszystkie Was serdecznie całuję Dan Odpowiedz Link
hania48 Re: życzenia 24.05.05, 21:05 Danurn - ja tak tradycyjnie: NIECH CI GWIAZDKA POMYŚLNOŚCI NIGDY NIE ZAGAŚNIE ... zdrowia, zdrowia i pogody ducha życzy Hania Odpowiedz Link
danurn Re: życzenia 24.05.05, 21:07 Dziękuję miła Haniu i całuję cię Dan, a wiesz,że to najbardziej kobiece z wszystkich imion? Odpowiedz Link
hania48 Re: życzenia 24.05.05, 21:09 Mamy na forum dzisiejsze Joanny i Zuzanny? - Skoro tak - to im wszystkim - * * * * radości, pomyślności, * * * * * * * żyjcie nam długo i szczęśliwie. * * * Hania Odpowiedz Link
leontynia Re: życzenia 24.05.05, 22:50 wszystkiego najlepszego radosci szczescia moc sloneczka wesolego,milosci co krok... solenizantkom i jubilatce Odpowiedz Link
danurn Re: życzenia 24.05.05, 22:53 Leontynio - dziękuję pięknie, oj coś późno do nas zawitałaś dzisiaj. Dan Odpowiedz Link
yoanna Re: życzenia 25.05.05, 01:22 Oj nie zdążyłam dobiec Ale zdążyłam się spóźnić Życzę urodzinowej Danusi wszystkiego najlepszego a i sama bardzo dziękuję za miłe powinszowania ))) Także wszystkim współimienniczkom w imieninowym szaleństwie pogodne ślę życzenia Życzenia do spełnienia....)))) Pozdrawiam Wszystkich Odpowiedz Link
natla Urodzinowe buziaczki dla Fanki...... 19.09.05, 18:50 Fanko, ja nie zapomniałam o Tobie, ale miałam ciężki dzień.......wszystkiego, wszystkiego najlepszego Odpowiedz Link
fanka8 Re: Urodzinowe buziaczki dla Fanki...... 19.09.05, 19:59 Sedeczne dzięki za "pamiętliwość" )) W tej chwili korzystam z zaprzyjaźnionego komputera (mój znowu nieczynny), zaglądam na forum, a tu taka miła niespodzianka ) Nasza Adminko jesteś wspaniała!! Odpowiedz Link
dankarol Re: Urodzinowe buziaczki dla Fanki...... 19.09.05, 22:11 Uśmiechów na codzień i od święta, pogody ducha i za oknem i samych miłych ludzi na około. Przepraszam, że tak późno, ale mój komp strajkował @-->> Odpowiedz Link
krista57 Re: Urodzinowe buziaczki dla Fanki...... 19.09.05, 20:01 Fanko ! Zdrowia,szczęscia ,pomyslnosci oraz wiecznej młodosci! Odpowiedz Link
maladanka Re: życzenia 19.09.05, 20:47 Fanko-Wroclawianko-Krajanko- posylam Ci symbol marzen czyli zagiel, a czerowny dlatego,ze wesoly! Wesolych,spelnionych marzen! img398.imageshack.us/my.php?image=pict6775czerwzagiel2wj.jpg Odpowiedz Link
regine Re: życzenia 19.09.05, 21:10 Fanko,wszystkiego naj...naj..najlepszego,zycze Ci)) Z daleka ale bardzo gorace zyczenia przyjmij i ode mnie !!!!! Odpowiedz Link
natla Reginko..... 19.09.05, 21:19 .....Ty cwaniaro, pozbyłaś cie nadmiaru ciepełka????? Takie 2 w 1 ))) Odpowiedz Link
vogino55 Re: życzenia 19.09.05, 22:29 Spełnienia tego co Twe "serducho" sobie po cichutku życzy()))) no i "Sto lat,sto lat,,,,,,,, @->-->-- Odpowiedz Link
yoanna Re: życzenia 19.09.05, 23:11 Wszystkiego dobrego,wiele radości i pogody ducha Sokolego oka do wczytywania się w forumowe drobiny Dobrej zabawy dziś i w "dni powszednie" ) Zdrowie )) Odpowiedz Link
august2 Re: życzenia 20.09.05, 04:48 Sto lat pisania w Internecie!! ... ktos pisal ze zyczy pieniedzy. Przeciez to takie "materialistyczne" ...co tam pieniadze. Im wiecej sie ich ma tym wiecej klopotu.. Pogoda ducha sie liczy!! Pozdr August Odpowiedz Link
fanka8 Re: życzenia 20.09.05, 20:21 Kochani, serdeczne dzięki za wszystkie życzenia i pamięć. Na naszym forum naprawdę może się rozgrzać i dusza, i serce. August ma rację, co tam pieniądze...Pogoda ducha się liczy. Chociaż jakieś zaplecze finansowe tej pogodzie trochę sprzyja ) Niestety znowu jestem na "gościnnych występach", bo mój komputer się zbuntował już chyba definitywnie. No i tu pogoda ducha nie wystarczy, trzeba chyba uskładać "kupkę" na nowy. Pozdrowienia dla wszystkich, ostatnio mało się udzielam, ale to sprzęt droga Adminko Obiecuję poprawę. Odpowiedz Link
natla Kasa....... 20.09.05, 22:19 Przydałaby się nam kasa pożyczkowo-zapomogowa na kompy i ich naprawy...... Odpowiedz Link
ylfa Re: życzenia 20.09.05, 22:22 ...o to mamy coś nowego...co wymaga/oczekuje odpowiedzi, prawda???ja chętnie, tak jak myślę, powiem co wiem nt temat... Odpowiedz Link
ylfa Re: życzenia 20.09.05, 22:24 ...cd...bo ten człowiek nadal kocha, jemu sie tylko wydaje, że już nie kocha, jeszcze daleka droga przed nim do stanu, który określi jako:"juz Jej nie kocham", stąd nieziszczalne uczucie zazdrości... Odpowiedz Link
malwina52 Re: życzenia dla humorka:) 06.11.05, 16:29 jakas plotka dotarla ze oktawa jeszcze trwa wiec badz mezny i mocny nie boj sie i nie lekaj poniewaz jestes w dobrym towarzystwie i odgonimy ta czern zebys mogl promienie slonca zobaczyc Odpowiedz Link
natla Re: życzenia dla humorka:) 06.11.05, 18:27 Przybył do nas dnia pewnego Czarny Humor - męskie ego. Urodziny swe zataił, z datą w kącie się zaczaił. Nie wytrzymał, pękł i basta, no to trza wypić toasta ....by Ci zmory się przyśniły oraz dynie wciaż świeciły, bo to przecież Twoja karma, fakt, że może trochę marna..... wiec dokarmiać Cię będziemy, no bo któż, jeśliby nie MY? )) Udałeś nam się, więc tu zostań! Życzenia szczęscia...od wszystkich pań ) Odpowiedz Link
axsa życzenia dla humorka:) 06.11.05, 18:45 Wszystkiego - tzn. sukcesów w pracy, dobrego zdrowia, szczęścia w życiu osobistym, domku z ogrodem i basenem, eleganckiej limuzyny, samych zwycięstw, spełnienia marzeń, miłych niespodzianek losu, grona prawdziwych przyjaciół, niewyczerpanych pokładów energii, uśmiechu na co dzień, drogi usłanej różami, satysfakcji z pracy, genialnych pomysłów, niskich podatków,słodkiego, miłego życia, świeżości spojrzenia, głównej wygranej na loterii,pozytywnej aury, pogody ducha, pomyślnych wiatrów, gorącej miłości,wygodnych butów, cudownych wakacji, szczęścia, pociechy z dzieci i wnuków,punktualnych pociągów, świętego spokoju, jachtu, żadnych trosk, powodzenia u płci przeciwnej, wysokich lotów, rześkich poranków, pomyślności, trafnychdecyzji, intuicji w interesach, prezentów od losu, dużego łóżka, pękatego portfela, szerokiej drogi, miłego szefa, jasności umysłu, niebanalnych wyzwań, miłych snów, pewności siebie, wielkiej fortuny, wielu uśmiechów,bogatego wujka,błyskotliwych ripost, romantycznych wieczorów, udanych łowów, pasjonującej pracy, szansy na sukces, dużo słodyczy, pozycji lidera,szampańskiej zabawy, mocnego dachu nad głową, samych pozytywnych wibracji,pełni życia, wielu niezapomnianych chwil, dużo słońca, olimpijskiej kondycji, pomyślności, jak najmniej zmartwień, wyjścia z każdej sytuacji,uwielbienia u podwładnych, pasma sukcesów, niezmiennie zielonego światła,czystego nieba, stu lat życia, końskiego zdrowia, sławy, pokaźnego konta,manny z nieba, wysokich wygranych, ciągle nowych rekordów, niskich kosztów,bezpiecznych lądowań, wielu ciekawych znajomości, wygranych przetargów,sumiennych dłużników, taaaakiej ryby, najwyższego miejsca na podium, dobrego fryzjera, radosnych świąt, serca jak dzwon, pewnej ręki, komfortowych warunków, przyjemnych doznań, wielu wzruszeń, mocnej głowy, powodzenia,otrzymania najwyższych odznaczeń, osiągnięcia wyznaczonych celów, pełnegosejfu, szczęścia w kartach, sprzyjającej pogody, dobrych zbiorów, kolorowych chwil, twórczego podejścia do pracy, połamania pióra, góry pieniędzy, samych słonecznych dni, smacznego jajka, uroku osobistego, mnóstwa prezentów,udanych negocjacji, serdecznych przyjaciół, grzecznych dzieci, udanychwakacji, miejsca w Księdze Rekordów Guinessa, większości w parlamencie,miłego wypoczynku, wesołego towarzystwa, dobrego apetytu, szczęśliwej podróży, złotej jesieni, poczucia humoru, wielkiej przygody, słodkich snów, wystrzałowej zabawy sylwestrowej, zgranej ekipy,pomyślności na nowej drodze życia, pociechy z pociechy, lojalnychwspółpracowników, bujnej wyobraźni, interesujących przeżyć, rodzinnejatmosfery, pomyślnych wieści, radości życia, dobrego serca, pełnego szkła,suto zastawionego stołu, złotej rybki, zimnego piwa, zasięgu w każdym miejscu, gry fair play, nieomylnych decyzji, miejsca w historii, głównych ról, kreatywności, podróży dookoła świata, udanych szkoleń, efektywnych poszukiwań, pakietu kontrolnego, bogatej kolekcji, dużo wolnego czasu,beztroskiego życia, dobrej passy, celnych strzałów, zdobycia Mount Everestu,wolności, trafnych wyborów, gradu prestiżowych nagród, spokoju ducha,oddechu od codzienności, samych piątek w szkole, godnych przeciwników, szczerych komplementów, wszelkiej pomyślności, codziennych atrakcji,świetlanej przyszłości, hossy na giełdzie, korzystnego horoskopu, zdjęcia naokładce, miłych sąsiadów, wiary w sukces, mocy zawsze z Wami, wielualternatyw, przychylności bogów, tolerancji, własnego odrzutowca, gorączk isobotniej nocy, piwniczki pełnej wina, silnej woli, wyrozumiałego spowiednika, zamku w Szkocji, ambitnych planów, kilku odkryć i kilku wynalazków, owacji na stojąco, zniewalającego uśmiechu, szczęśliwego trafu,płomiennych uczuć, pomocnej dłoni, niezawodnej pamięci, nieprzemijającejurody, asa w rękawie, sprawnych hamulców, miękkiego lądowania, dużonadzienia w pączku, strumieni szampana, kominka, rozbicia banku, recepty naszczęście, wyjazdu do Brukseli, zabawy do białego rana, odwagi cywilnej,dobrej prasy, ptasiego mleczka, przygód z happy endem, długich wakacji, dużo rodzynek w cieście, zmysłowych nocy, gwiazdki z nieba, wiernego psiaka, celnego oka, sportowego wozu, różowych okularów, ruchu w interesie,stabilnej waluty, zgrabnej figury, siły perswazji, zdolności nadprzyrodzonych, ostatniego słowa, dobrego smaku, własnego sposobu na życie, w zdrowym ciele - zdrowego ducha, właściwych wniosków, widoków na przyszłość, podzielnej uwagi, czterolistnej koniczyny.. no inajważniejsze... anielskiej cierpliwości przy czytaniu tych życzeń *) *) niepotrzebne skreślić. Odpowiedz Link
czarny.humor Dzięki, dzięki, dzięki ...:))) Jesteście kochane!! 06.11.05, 21:36 Nie było mnie przez parę chwil, a tu takie niespodziewajki!! Życzenia skromne, ale z serca płynące. To się czuje!! DDD.oceniam to!! )) I jestem szczerze wzruszony. Qrczę!! Axsa!!! Przeczytałem Twoje życzenia dwa razy i za radą Natli - w obie strony!! Ani razu się nie powtórzyłaś!!! Szególnie wzruszające było "dużo nadzienia w pączku" (skąd znasz moje najskrytsze marzenie??) Jeszcze mógłbym sobie chyba dożyczyć tylko miętowego dropsa i skoku ze spadochronem. Wszystkim Wam razem i każdej z osobna składam siarczystego całuska w podzięce. )))) Odpowiedz Link
vogino55 Re: Dzięki, dzięki, dzięki ...:))) Jesteście koch 06.11.05, 21:52 czarny.humor napisał: > > Jeszcze mógłbym sobie chyba dożyczyć tylko miętowego dropsa i skoku ze > spadochronem. Mówisz masz www.maxior.pl/?p=index&id=763&17 a teraz pociągnij za rączke i hoplaaaaaaaaaa,,,,, Wszystkiego dobrego Wojciech > > Odpowiedz Link
czarny.humor Re: Dzięki, dzięki, dzięki ...:))) Jesteście koch 06.11.05, 22:11 Ufff!! Nieźle! Jednak zanim to zrobię naprawdę, to najpierw spiszę testament i wybiorę sobie model trumny. Dzięki.)) Odpowiedz Link
natla Czy miałeś spotkanie treciego rzędu? 06.11.05, 22:40 Humorku, a ich/je po drodze spotkałeś? img486.imageshack.us/img486/3680/angelsraphaelcherubs11kaczynsc.jpg Odpowiedz Link
czarny.humor Re: Czy miałeś spotkanie treciego rzędu? 06.11.05, 23:05 O rany!! To tylko z wyglądu takie kochane cherubinki!! Naprawdę, to przebierańcy - czarty wcielone nie mające nic wspólnego z chórami niebieskimi. Mają skrzekliwe głosy i okropnie w żywe oczy fałszują. Tam w górze ich nie spotkasz. Oni na co dzień, to smołę mieszają, a od święta (przed wyborami) się przebierają i mamią łatwowiernych maluczkich rajskimi jabłkami. Straszne szatany. Odpowiedz Link
natla Re: Czy miałeś spotkanie treciego rzędu? 06.11.05, 23:15 No wkońcuś Czarny Humor Masz do komletu: img65.imageshack.us/img65/8458/rokitabachus1jk.jpg Odpowiedz Link
czarny.humor Re: Czy miałeś spotkanie treciego rzędu? 06.11.05, 23:26 Nooo!! Ten też!! Na ogonie sobie usiadł, kopyta schował pod siebie, poroże ukrył w bujnej roślinności i udaje greka. Ale "nomen omen" (imię znak) go zdradzi!! Odpowiedz Link
regine Re: Dzięki, dzięki, dzięki ...:))) Jesteście koch 06.11.05, 22:12 Wszystkiego Naj...Naj... Niech Cię nigdy ten "Czarny Humor" nie opuszcza, no chyba, że przy skoku na spadochronie Ale masz widoki... patrząc na nas z takiej wysokości ) Miękkich lądowań !!! No i zdrówko niech Ci również dopisuje, Humorku ) Odpowiedz Link
czarny.humor Re: Dzięki, dzięki, dzięki ...:))) Jesteście koch 06.11.05, 23:17 Dzięki, dzięki. Humor mnie nie opuści - spokojna głowa. Najwyżej jeszcze trochę ściemnieje. Ściskam)) Odpowiedz Link
axsa Aneks do życzeń 07.11.05, 07:26 Dropsa, prszę bardzo, weź sobie, leży tu obok na biurku. Skok ze spadochronem przeanalizuj dokładnie. Nie pod kątem czy skoczyć, bo przecież jak chcesz to możesz, ale z którego krzesełka czy schodka chciałbyś skoczyć pod którą pachą bedziesz dzierżył spadochron, od kogo go pożyczysz i kiedy oddasz.... ;;;;;;;;;)))))))))))) Odpowiedz Link
axsa Dodam jeszcze 07.11.05, 07:36 Twoje najskrytsze marzenie też spełniam. Masz gotowe pączki i o ile dasz im szansę to nadzienia bedzie, ze ho, ho! www.szkolkarstwo.pl/images/article/2005/01/493/porzeczka_1.jpg Odpowiedz Link
maladanka Re: Dodam jeszcze 08.11.05, 02:32 dorwałam sie do głosu i ja! 2.30 w nocy! - czy to doceniasz? nabujałam męża,że mi się chce pić i myyyk do komputra! Moje zyczenia to najtrafniejsze jaki do tej pory usłyszałam - Obyś mógł zawsze wszystko jeść! Odpowiedz Link
axsa Życzenia 02.12.05, 17:22 Wszystkim, o ktorych zapomniałam, albo przegapiłam ich uroczystości, życzę wszelkiej pomyślnosci, spełnienia marzeń i dużo zdrowia. img212.imageshack.us/img212/6669/irysy9bg.jpg Odpowiedz Link
natla Re: Życzenia dla Morsy :) 15.12.05, 14:55 Zdrowia dużo i trochę choć pieniedzy, spełnienia marzeń Szkoda, że Cię z nami nie ma....wróć ) Odpowiedz Link
regine Re: Życzenia dla Morsy :) 15.12.05, 15:00 Morsa, dawno Cię nie było, Ale, dołączam do życzeń urodzinowych ) Wszystkiego najlepszego, a najwięcej zdrowia...) Odpowiedz Link
malwina52 Re: Życzenia dla Morsy :) 15.12.05, 15:13 duzo dobroci z wszystkich stron plynacej Odpowiedz Link
maladanka Re: Życzenia dla Morsy :) 16.12.05, 00:27 img526.imageshack.us/img526/6126/misirza1wo.gif wiele radości i słodyczy po których się nie tyje i humoru i cierpliwości do świata dokoła i spełnienia marzeń i ZDROWIA Odpowiedz Link
goskaa.l Urodzinowo dla ANULI 1950 06.04.06, 07:10 Ależ ten kwiecień bogaty w jubileusze! Nawet nie wiedziałam, że tyle baranów(- nic) mamy na forum. Nie kojarzę Cię Anulo, ale skoro jestes wśród nas, życzę Ci odwagi, abyś częściej się odzywała na forum, cierpliwości do vczytania naszych wątków, zdrowia żebyś mogła to czynić długo i pieniędzy, żeby Cię nie odcieli od Internetu. Nie wiem dlaczego, ale z Anulą kojarzą mi się tulipany. Przesyłam wiec Ci urodzinowo donicę z kwitnącymi czerwonymi tulipanami i dużo buziaków. Odpowiedz Link