wikrysia 12.06.05, 19:42 Kochani szukam czegoś niebanalnego na prezent dla siostry , która niebawem kończy 50 lat.Powinno to byc coś dowcipnego i naprawdę oryginalnego , pomózcie.Czekam na podpowiedzi. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
natla Re: prezent urodzinowy 12.06.05, 19:57 Witam Wikrysiu. Tu na pewno dostaniesz mnóstwo pomysłów. Dziwczyny np. Maładanka, Axsa, Takanietaka i wiele innych z pewnością Ci podrzucą super pomysł. Napisz coś może o Twojej siostrze, będzie łatwiej. Ja dostałam olbrzymi kosz z 50 - oma różami, ale jakimi....... robi wrażenie, choć moze mało dowciapne ))) Koleżance przysłano młodego pana z agencji towarzyskiej, z którym wypiła kawę i więcej nie pamięta, bo tak była zszokowana )))))))))))ale sądząc po długości jego wizyty, skończyło się na kawie. Odpowiedz Link
tesunia Re: prezent urodzinowy 12.06.05, 20:02 ojejjjjjjjjjjj.....naprawde niewiem co doradzic, moze cusik wiecej by napisala o Sistrze np. jej zainteresowania czy charakter, coby moze pod tym katem cos pomyslec. *a moze zamow jakas wycieczke paro dniowa? bedzie miec piekne wspomnienie, *moze cos w SPA, *moze cos z ksiegarni jakies albumowe wydanie,o tym co Ja interesuje, ja ze swoja siostra bylysmy w Paryzu tydzien czasu i niezapomniane wspomnienia mamy . Odpowiedz Link
takanietaka Re: prezent urodzinowy 12.06.05, 20:16 Aha,dobre miejsce zeby wam cos opowiedzieć o imieninach pewnej Zosi.W ostatniej chwili weszłysmy jeszcze z przyjaciółka do kwiaciarni ,jak sie okazało niespodziwanie ambitnej z panem florystą dyplomowanym we srodku..ale nic to ..poza zupełnie powalajacymi wiazankami zobaczyłysmy tak cudowne kwiaty sztuczne, ale bardzo drogie kalie jedna-28 zł.Ale były tak cudowne ,ze postanowiłysmy ze przez najbliższe imieniny- urodziny przyjaciółek bedziemy kupowac prezent zbiorowy ..to znaczy kazda jeden kwiat -wspólnie ustalony ...i solenizantka dostanie ogromny bukiet na który sama by sobie nie pozwoliła I juz ledwie czekamy na następne okazje! Odpowiedz Link
bubliczka Re: prezent urodzinowy 12.06.05, 20:53 Lot balonem jesli siostrzyca do odwaznych nalezy, sniadanko z szampanem dostarczone o 8 rano do domku przez servis, jest cos takiego w necie, co nazywa sie chyba www dojrzewalnia roz i tam mozna znalezc pomysly na romantyczne prezenty - chyba tez pomysly z jedzonkiem do domu. No i nic wiecej juz nie wymysle. O, jeszcze - moze np masazyste lub masazystke do domu, albo w jakims dobrym salonie weelnes oplacona wizyte? Odpowiedz Link