axsa 09.08.05, 11:01 Trzeba rozmawiać o swoich problemach i niepokojach. Z zainteresowanymi osobami i z innymi, np. współforumowiczami. Przekonuję się o tym kolejny raz. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
natla Re: Trzeba mówić 09.08.05, 11:05 Axsa, zawsze uważałam, że po to mamy usta i ewolucja dała nam mowę, abyśmy się mogli porozumieć. Nie mam kontaktu z ludźmi, którzy nie ptrafia mówić, niedopowiadają. Okropnie mnie to męczy. Niby milczenie jest złotem, ale....... Odpowiedz Link
dankarol Re: Trzeba mówić 09.08.05, 11:13 Wiem to z własnego doświadczenia, że jeżeli zacznie się mówić o swoich problemach, to zaraz inaczej się na nie patrzy i nawet sama potrafię znaleźć rozwiązanie. A może ktoś z kim się rozmawia podpowie jakieś rozwiązanie na które ja bym nie wpadła. Jestem za tym, żeby mówić. Odpowiedz Link
walderka Re: Trzeba mówić 09.08.05, 11:09 A jak można wysłać prywatną wiadomość, żeby nie była widoczna dla innych, czy jest jakaś taka opcja? Odpowiedz Link
tesunia Re: Trzeba mówić 09.08.05, 11:12 wchodzisz na poczte i uzywajac niku to pocztowy adres, wyslylasz liscik. Odpowiedz Link
malwina52 Re: Trzeba mówić 09.08.05, 11:19 napewno trzeba, ja jednak nie naleze do najsmielszych, a forum mnie odrobninke stresuje, raczej traktuje to jako rozrywke, z problemami osobistymi zostaje sama z soba, inaczej to wyglada jak sie rozwijaja forumnowe przyjaznie mozna wtedy paplac na komunikatorach i mailowac o wszystkim Odpowiedz Link
skrzydlate Re: Trzeba mówić 12.08.05, 15:25 ja mam mase znajomych i przyjaciol, kiedy chce sie wygadac zawsze mam przed kim, tu wchodze dla zabawy, dla wyglupu, czasem aby cos przemyslec.. swiat wirtualny jest powszechnie dostepny, nie wiem, czy mam ochote opowiadac o moich klopotach... zreszta nie nosze ich az tak mocno w sobie, jak raz wyrzuce, na ogol nie powtarzam potem znowu... raz mi sie chyba zdarzylo spontanicznie na innym forum, bo to bylo bardzo adekwatne do klimatu na tym forum wlasnie panującym.. i tyle ) Odpowiedz Link
malwina52 Re: cos Wam powiem... 14.09.05, 07:20 jade na 3 dni w gorki odpoczac w przyszlym tygodniu, a juz sie ciesze ))) Odpowiedz Link
natla Re: cos Wam powiem... 14.09.05, 08:48 Wspaniale, wreszcie odpoczniesz trochę i wyluzujesz......dobrze, że tylko na 3 dni, bo forum by bez Ciebie padło ))) Odpowiedz Link
malwina52 Re: cos Wam powiem... 26.09.05, 09:36 tak wiec nie tesknilam za piatkiem bo lazilam sobie po gorkach na knedliczkie polazlam do Travnej urb.e-komputery.pl/bielice2004/index.php?page=miejsca&miejsce=lutynia Odpowiedz Link