muraszka1 04.09.05, 14:33 kiedys,dawno mialam raczej znajoma ze szkoly,nie kolezanke,czy przyjaciolke,Leontyne T.,pamietam ja jako wspaniałego,cieplego czklowieka, czy to moze ONA? moje dawne inicjaly to,J.F. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leontynia Re: Leontynia? 05.09.05, 08:43 Muraszko witam Cie miło weekend spedzilam u rodzinki,bez dostepu do netu, ma to swoje plusy,odpoczely oczy i kregoslup, zajrzyj do skrzyneczki pozdrawiam ciepło leontynia)))) Odpowiedz Link
natla Re: Leontyniu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.09.05, 11:25 Czemu nas osierociłaś?????? ) Odpowiedz Link
leontynia Re: Leontyniu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.09.05, 15:42 jestem ,jestem,byłam na zakupach, w sobote wybieramy się na weselisko, umówiłam kosmetyczke i fryzjera,zamówiłam tez kwiaty, cała impreza odbedzie sie w ośrodku wypoczynkowym nad jeziorem, sliczna okolica,mam nadzieje,że pogoda dopisze... Odpowiedz Link
natla Re: Leontyniu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.09.05, 12:10 Leontyniu, jak jesteć niezadowolona z fryzury, to weź szczotkę, rozczesz włosy, ułóż po swojemu i podlakieruj. Rzadko bywam u frycki "na fryzurę", ale zawsze tak robię, bo wtedy włosy się dobrze układają, więc łatwo coś z nimi zrobić i masz naturalną , a uczesaną główke. Baw sie dobrze ) Odpowiedz Link
leontynia Re: Leontyniu ! 10.09.05, 12:54 a wiesz,że o tym samym pomyslalam)) i tak zrobiłam,jest o wiele lepiej,ale pochwale sie kreacja, kupiłam gotowa w sklepie,od dawna nic nie szyje bo to kolejny kłopot,kupiłam komplet,suknie dlugą,prostą bez rękawa i żakiecik z rękawem do łokcia,kreacja w kolorze starego złota,dodatki czarne,torebka ,szpilki i czarne zwisajace kolczyki,jeszcze tylko kosmetyczka i o 17-tej slub,Natla dzieki)) Odpowiedz Link
tesunia Re: Leontyniu ! 03.10.05, 10:51 dziekuje przeslicznie za poranna mila niespodzianke. pozdrawiam z caluskami Odpowiedz Link
natla Re: Leontyniu ! 27.10.05, 22:19 Poproszę grzecznie na dywanik....))...ale to juz!....)) Odpowiedz Link
natla Re: Leontyniu ! 11.11.05, 12:27 Leontyniu, jesteś brzydka.....czemu nas zostawiłaś, a co gorsze, nie wypełniłaś mojego polecenia, więc powtarzam: "na dywanik proszę" )))))) Odpowiedz Link
tofika Re: Leontyniu ! 14.11.05, 11:48 Leontynio.... gdzie na tak dlugo wybylas????????? Odpowiedz Link
regine Re: Leontyniu ! 14.11.05, 12:24 Jest w delegacji... Dajcie jej spokój... odezwie się jak wróci) Odpowiedz Link
tofika Re: Leontyniu ! 15.11.05, 15:35 ,a jednak ,zerkasz ,gdy Ciebie szukamy))) Leontynio,dziekuje za liscik... i muzyczke.. pozdrawiam Cie--tofika Odpowiedz Link
fleur1 Leontyniu 02.12.05, 12:58 zaglądnij do wątka "skąd przybywamy...", kupuj bilet, przyjeżdżaj i będziesz mogła mnie ucałować. Odpowiedz Link
malwina52 Re: Leontynia? 02.12.05, 13:20 bede pila nalewke jadzi.r chrzanowa to bede jak fryga, ej bola plecki to stan nieuleczalny ale dopuki moge siedziec nie narzekam, lyk pastylka i do pracy, no ale gdzies Ty sie wloczyla ))))) Odpowiedz Link
leontynia Re: Leontynia? 02.12.05, 13:24 zostane teściową, musiałam to wszystko sobie poukładać Odpowiedz Link
malwina52 Re: Leontynia? 02.12.05, 13:38 ale fajnie gratuluje, zyskasz dziecko a moze i wnucze wszystko samo sie ulozy zobaczysz popatrz a u mnie nic sie nie kroi, zaczynam sie juz niecierpliwic Odpowiedz Link
natla Zostań dobrą teściową ;)))) 02.12.05, 23:13 Gratulacje i trzymaj się....to nie takie złe )) (ćśśśś....to kiedy pijemy?) Odpowiedz Link
regine Re: Fajne jest bycie teściową :)))))))) 02.12.05, 23:22 Leontynio, fajnie jest być teściową, mówię Ci, co tak długo "trawiłaś" ten temat ) Teściową jestem już od 7 lat i 2.5. Wiesz jak to fajnie być teściową...) Przybyło mi 2 chłopaków, fajni są obaj i dla córek i dla mnie.Więc ciesz się, kiedyś to i tak by przyszło, czy wcześniej, czy później. A wnusię jaką mam fajną...Tylko jedyną...czekam może coś się pojawi znowu.... Ale kiedy.... Odpowiedz Link
tofika Re: Fajne jest bycie teściową :)))))))) 03.12.05, 00:49 Leontyniusia Wrocilas.... A co ja tylko mam byc tesciowa?))) Bedziesz miala Cudnie Zobaczysz))))) Odpowiedz Link
muraszka1 Re: Fajne jest bycie teściową :)))))))) 03.12.05, 08:15 ech,pewnie jestes szczesliwa Odpowiedz Link
fleur1 Re: Fajne jest bycie teściową :)))))))) 03.12.05, 16:32 Leontyniu gratuluję nowej sytuacji. Ja też kiedyś będę teściową podwójną, mam dwoje dzieci, a babcią też chciałabym być. Jak widze malutkie dzidziusie, wnuczki albo wnuków moich koleżanek i wkolegów i obsewuję babcine i dziadkowe miny to im trochę zazdroszczę, ale przyjdzie na mnie czas. Odpowiedz Link
fleur1 Przepraszam za błedy... 03.12.05, 16:39 za szybko klikam w klawiaturę kilkoma palcami, nie dokonałam korekty i poleciał za krótki tekst i z błędami. Odpowiedz Link
leontynia Re: Dziekuje... 03.12.05, 20:18 ...za gratulacje,miłe słowa i śliczne przesyłki, jesteście niesamowite,młodzi juz sie zaręczyli,wesele w lecie, popieram wybór syna,tylko myslałam,że jeszcze poczekają,jak skończą studia,podejmą prace,ale jak patrze na ich szczęśliwe,zakochane buzie to... cieszę się razem z nimi. Pozdrawiam Was cieplutko G. Odpowiedz Link
regine Re: Dziekuje za... 03.12.05, 20:26 Za przesyłki, przyszła teściowo, dziękuję )) Odpowiedz Link
regine Re: Leontynio ??? 08.01.06, 22:36 Nic nie rozumię, kto w takim razie jest tą - lenaga2@gazeta.pl...Podpisane było Owianka, czyli Ty ???? Z pocztą są jakieś problemy, Natla mi właśnie pisze, więc może dlatego nie daje i mi nic nigdzie wysłać....???? Odpowiedz Link
leontynia Re: Leontynio ??? Reniu... 09.01.06, 07:45 ..nie jestem..... lenaga 2 !!! nie kieruj tam poczty !!! ciepło pozdrawiam G. Odpowiedz Link
regine Re: Leontynio..... 09.01.06, 11:05 Nic wobec tego nie rozumię, choć to był tylko pokaz slajdów... Podpis z pozdrowieniem.... Ale zapiętałam, zapisałam i informuję. Nie rozumię, kto to mógł sie podszyć pod Ciebie ??? No i po co, jaki to miało sens ??? No i kto Ciebie, zna, że mi dobrze życzysz i posyłasz to w imię przyjaźni, tak było tam napisane....???? Powoli dojdę, bo domyślam się....Chyba ???? Odpowiedz Link
tofika Re: Leontynio..... 09.01.06, 13:39 Leontynio, dziekuje bbbbbb )) pozdrawiam cieplutko Odpowiedz Link
vogino55 Re: Leontynia? 10.01.06, 16:52 DZIEKUJĘ i juz obiecuje e-milka dłuższego niz 4 linijki Pozdrawiam Wojciech Odpowiedz Link
leontynia Re: Leontynia?.... 10.01.06, 20:41 przyjmuje podziękowania i tu nastawiam policzek na buziole Reniu to dobrze,że przesyłka była miła, pozdrawiam ciepło i miłego wieczorka życzę Odpowiedz Link
natla Re: Leontynia.... 18.01.06, 11:02 Leontynioo..))) Autor: tofika Data: 18.01.06, 10:24 zaloze ci watek prywatny bo nie moge znalezc ..musze ci .. powiedziec moja sistrzyczko lwiczko, ze jestes zawsze tak intuicyjna w moich sprawach.. bardzo ci dziekuje za" kabarecik" bbbb )))))))))) ps. Tofiko,wklejam Cię tu, bo podwójne wątki robią bałagan......może być? )) Odpowiedz Link
tofika Re: Leontynia.... 19.01.06, 20:18 ja tez,ja tez dziekuje ... leontynio bbbbb ,,ach jak ja lubie takie hopsasa tadrasa ,,, a na tym Rynku w krakowie ,, domy stanely na glowie,,hopssa tadrassa ,,domy stanely na glowie? moze tak moze inaczej,, ale sobie pospiewalam..... Odpowiedz Link
regine Re: Leontynia.... 23.01.06, 15:01 Dzękuję za pocztę ) Tobie też wysłałam, zajrzyj na pocztę, o to Ci chyba chodziło ) Odpowiedz Link
wiktoria53 Re: Leontynia.... 23.01.06, 17:16 Dziękuję Ci za piosenki i inne przesyłki, dzieki )))))) Odpowiedz Link
natla Re: Leontynia.... 23.01.06, 18:13 Dzięki za wszystkie przesyłki, ale szczególnie za "odę do...." i nie przejmuj się, bo jak się coś wstrętnego opisuje, to mozna tylko brzydkimi słowami )) Odpowiedz Link
muraszka1 Re: Leontynia.... 24.01.06, 08:37 czekam na jeszcze,poczta gazetowa ostatnio szwankuje Odpowiedz Link
muraszka1 Re: Leontynia.... 24.01.06, 10:50 doszlo, masz racje,Gruzja to Bułat oderwalas mnie od komputera,wytanczylam sie rozgrzalam, tylko kot byl troche zaniepokojony Odpowiedz Link
muraszka1 Re: Leontynia.... 24.01.06, 14:44 przy Elwisie potanczylam z pluszowym pieskiem, kot tym razem wykazal zrozumienie, ale do polek zabraklo przestrzeni Odpowiedz Link
regine Re: Leontynia.... 24.01.06, 15:31 Dostałam po raz 2-gi te same utwory, nie wiem dlaczego ??? Ale dziękuję za wysłanie....) A gdzie ten Gruzin, Okudżawa, kto go trzyma i się nie chce podzielić ))) Elvisa, wysłuchałam, "Natalii" również, a ballad nie mam Odpowiedz Link
jana2706 Re: Leontynia.... 24.01.06, 15:55 kliknelo mi sie Elwis zamiast Elvis,wstyd mi ogromnie, a Okudzawa,to ja mialam ,czy Leotynia,poszukam Odpowiedz Link
vogino55 Re: Leontynia.... 24.01.06, 18:12 Skrobnąłem kilka linijek w podzięce na o2.Dziekuje Wojciech Odpowiedz Link
muraszka1 Re: Leontynia.... 24.01.06, 18:20 pa,jutro poczytam dokladniej,komp ciezko chodzi Odpowiedz Link
muraszka1 Re: Leontynia.... 25.01.06, 15:26 pierwszy adres skopalam,druga przesylka jest ok Odpowiedz Link
fleur1 Leontyniu 25.01.06, 20:17 Dziekuję za przesyłki, zamykam skrzyneczke, proszę już mi nie wysyłaj poczty do odwołania. Odpowiedz Link
muraszka1 Re: Leontynia? 26.01.06, 14:53 Leo(to lew?) a Leontynia to jak bedzie(zona lwa ) dzieki za wszystkie przeslane slicznosci Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Leontynia :)) 28.01.06, 19:47 Ja tez tą drogą dziękuję,wszystko doszło i juz sobie poradziłam)) Człek do smierci sie uczy,Buziaczki) Odpowiedz Link
muraszka1 Re: Leontynia :)) 30.01.06, 00:00 dziekuje,przepraszam,ze sie nie odzywam, moj maz dzisiaj trafil do szpitala Odpowiedz Link
regine Re: Leontynia :)) 27.02.06, 22:11 Sziękuję, choć jeszcze nie dostałam się do niej ) Odpowiedz Link
regine Re: Leontynia :)) 13.03.06, 18:13 Dziękuję , za to i za Wszystko )) Kochana jesteś, tak w "biegu" załatwiasz )) Odpowiedz Link
wiktoria53 Re: Leontynia :)) 18.03.06, 22:11 Dzięki za krowę i mercedesa , ale się uśmiałam. Chyba kupię sobie krowe )))))) Majewski super ! Odpowiedz Link
regine Re: Leontynia :)) 21.03.06, 10:48 "Niech no tylko zakwitną jabłonie...." Dziękuję za życzenie Odpowiedz Link
natla Re: Leontynia :)) 01.04.06, 09:11 Życzę Ci, abyś zawsze była tak pogodna i towarzyska jak jesteś, no i by Cie się spełniały marzenia. Aha, żebys juz złapała emeryturę, bo wtedy żyć nie umierać dopiero. ))) Odpowiedz Link
regine Re Imieninowo życzę :))) 01.04.06, 12:59 Z okazji imienin, życzę Ci tego, co się szczęściem zowie, wszystkiego najlepszego, o czym głowa pomyśli a czego dusza zapragnie, krótko mówiąc - wszystkiego po trosze! Więc, Wszystkiego Najlepszego !!!! Kochana Przyjaciółko )) Przyjmij ten skromny kwiat: img86.imageshack.us/img86/8968/sonecznik3mj.jpgRenia. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Re Imieninowo życzę :))) 01.04.06, 14:40 Leosiu,samych tylko szczęsciwych dni w zyciu,spełnienia marzen i pogody ducha,wraz z koszem wiosnennych kwiatków zyczy Ci Helena)))) img93.imageshack.us/img93/2480/z3218275g6al.jpg Odpowiedz Link
krista57 Imieninowo życzę :))) 01.04.06, 15:43 Udanego zycia radosci z dokonań synow oraz imieninowe całuski od Kristy Odpowiedz Link
tofika Re: Imieninowo życzę :))) 02.04.06, 20:51 Grazynko,moja siostrzyczko Lwiczko, najserdeczniejsze zyczonka Ci posylam, pomyslnosci duzo codziennych radosci i ogromnej milosci----dawaj i bierz wiaz i wciaz... spelnienia wielu ,wielu marzen....... od tofiki czyli Marii)))) Odpowiedz Link
regine Re:leontynio:))) 15.05.06, 19:46 Gdzie się podziewasz ? Smutno bez Ciebie, odezwij się, proszę. Odpowiedz Link
regine Re:leontynio:))) 02.06.06, 22:23 Bardzo dziękuję i do widzenia, kochana jesteś ) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re:leontynio:))) 07.06.06, 17:11 Dziękuję Leosiu za przesyłkę,uśmiałam się do łez)))))))) Pozdrówka. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re:leontynio:))) 17.06.06, 14:33 Dzięki,mam wszystko,oglądam,czytam i boki zrywam)))) Odpowiedz Link
krista57 Re: Pozdrawim Cię Leontyni 29.06.06, 20:07 Miło Cie czasem zobaczyć jak klikasz miłych wakacji zyczę. Odpowiedz Link
wiktoria53 Re: Pozdrawim Cię Leontyniu 29.06.06, 22:21 Jak to miło, ze tak szybko zareagowałaś na monit Pozdrawiam również Twoich bliskich, no a dla Ciebie buźka Odpowiedz Link
tofika Re: Leontynia? 28.07.06, 13:53 Leontynio, szukam Ciebie.....pozdrawiam Lwiczko)... ja troszke domyslam ,ale poczekamy.... Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Leontynia? 28.07.06, 16:36 Jasne,że poczekamy,jeszcze trochę i skończy się sezon,przyjdzie jesień i Leosia odezwie sie do nas. Pozrdawiam serdecznie. Odpowiedz Link