Dodaj do ulubionych

OSTRZEŻENIA

16.10.05, 18:54
UWAGA BARDZO WAŻNE
i powiedzcie o tym szczególnie dzieciakom...
Gosc wysyła linki na gg z adresem ( www. lola. za. pl) - dałem
spacje po kropkach po to byscie sobie nie kliknęli.
klikajac na to wchodzisz na jego strone, która jest zainfekowana
trojanem z keylogerem w celu nasłuchiwania klawiatury co w
efekcie daje zdobycie haseł i zdalną kontrolę nad komputerem.
WYSLIJ TĄ WIADOMOSC KAŻDEMU ZE SWOJEJ LISTY KONTAKTÓW
Obserwuj wątek
    • mira54 Re: OSTRZEŻENIA 16.10.05, 19:03
      Dzieki za informacje Adminko. Pozdrawiam i zycze zdrowka.
      • wiktoria53 Re: OSTRZEŻENIA 16.10.05, 19:15
        Natlo, dobrze wiedzieć, dzieki.
        Życzę szybkiego wyzdrowienia kiss @->>>--->>------
    • malwina52 Re: paragraf 135 kodeksu karnego 08.11.05, 12:06
      nie obrazac prezydenta, tego drugiego mozna smile))
      wiec jak sie polapia o ktorym pisze?????
      Kaczor to Kaczor
      • malwina52 Re: paragraf 135 kodeksu karnego 08.11.05, 12:07
        wiadomosci.o2.pl/?s=512&t=4935
        kurcze tak sie przestraszylam,
        ze zapomnialam o linku
      • regine Re: paragraf 135 kodeksu karnego 08.11.05, 12:09
        A może chodzi Ci o tego Kazimierza Kaczora....aktora...Znam go z "Polskich Dróg"
        Znasz i Ty go, jakże by nie....smile)
        • malwina52 Re: paragraf 135 kodeksu karnego 08.11.05, 12:17
          tez moze byc, wolnosc myslismile))
          demokracja mysli smile))
          a i wiezienia przepelnione
          • malwina52 Re: paragraf 135 kodeksu karnego 08.11.05, 12:20
            na szczęście prezydent-elekt
            nie zamierza reagować na dowcipy,
            uwazam, ze słusznie, bo od oburzenia tylko krok do śmieszności
            zrobił go np. były niemiecki kanclerz Gerhard Schröder
            - pozwał do sądu gazetę, która napisała,
            że farbuje włosy.
            wygrał, ale co się ludziska ubawili!
            sama teraz sprawdzam czy koloru farby nie zmienilsmile)))

• natla Re: paragraf 135 kodeksu karnego 08.11.05, 12:25
          No to używajmy,póki czas.....kwa, kwa, kwa wink)
          • malwina52 Re: paragraf 135 kodeksu karnego 08.11.05, 12:28
            ale bajeczkę „O dwóch takich, co ukradli księżyc” uznali za polityczną
            prowokację?!

na szczęście tylko w Słupsku w innych miastach dzieci sie cieszasmile))
            • natla Dostałam, dziś w poczcie ostrzeżenie........ 18.11.05, 16:42
              .......od nasej współforumowiczki:

"Otrzymałam taką informację:

UWAGA!!!
              Jeżeli dostaniesz e-maila pt. "Silikonowy Zaworek" obojętnie od kogo nie
              otwieraj go.
              Jest to 100% wirus, który kasuje cały dysk twardy.
              Podaj to dalej swoim znajomym!
              PILNE!!!"

Dziękujemy smile
              • regine Re: Dostałam, dziś do Miry ...OSTRZEŻENIE !!!! 24.11.05, 19:07
                Zablokuj te numery gg :8054836, 9503306,9503409, 7664158 i 5845387. Ten facet
                ma 34 lata i jest z Warszawy.Podaje sie najczesciej za Tomka lub inne dziecko
                przysyla linki do stron gdzie niby jest jego zdiecie i przeprasza ze musi
                leciec i znika z gg. Ale po otworzeniu strony ataluja cie trojany m. in. te co
                rozszyfrowuja twoje hasla do systemu i komunikatorow i inne wirusy. To jest
                byly haker. Poprzez te wirusy miesza w systemie i moze zapanowac nad twoim
                komputerem niezle w nim dzialajac. Wyslij to jak najwiekszej ilosci osob i
                napisz zeby go zablokowali.Chyba ze ci komputer nie mily. Jesli znasz inne nr
                gg ktorymi sie posluguje to dopisz je. Jak dostaniesz e-maila pt. "Biblia
                Zakonnikow" obojetnie od kogo nie otwieraj go. Jest to 100% wirus, który kasuje
                caly dysk twardy . Podaj to dalej swoim znajomym. UWAGA BARDZO WAZNE i
                powiedzcie o tym szczególnie dzieciakom... Gość wysyla linki na gg z adresem (
                www. lola. za. pl) - dalem spacje po kropkach po to byście sobie nie klikneli.
                Klikajac na to wchodzisz na jego strone, która jest zainfekowana trojanem z
                keylogerem w celu nasluchiwania klawiatury co w efekcie daje zdobycie hasel i
                zdalna kontrole nad komputerem. WYSLIJ TA WIADOMOSC KAZDEMU ZE SWOJEJ LISTY
                KONTAKTÓW Anna Budziejko - Kierownik Dzialu Technicznego
                • mira21 Re: Dostałam, dziś do Miry ...OSTRZEŻENIE !!!! 24.11.05, 20:55
                  Droga Reginko! My Miry na tym forum jestesmy dwie. Ja -21 i Mira54. Z radością
                  komunikuję, że miałam zaszczyt poznać osobiście Mirę 54. Nie wiem, czy Ona tez
                  ma teraz kłopoty z kompem, ale mnie sie zdarzają i ja bardzo serdecznie dziękuję
                  Ci za ostrzezenie. To dla mnie cenna wiedza, siadam przed ekranem z doskoku, na
                  codzień działam w innym obszarze kulturowym i nie jestem specjalistą w tej
                  dziedzinie. Na dodatek wszystko co z biblią to mogłoby mnie zainteresować,
                  jeszcze raz bardzo dziekuje.
      • malwina52 Re: paragraf 135 to nie zarty:) 25.11.05, 12:56
        www.przeglad-tygodnik.pl/index.php?site=kraj&name=273
        • natla Re: paragraf 135 to nie zarty:) 25.11.05, 22:53
          ..."Tym bardziej że powszechnie znana jest niechęć Kaczyńskich do żartów na
          swój temat..... "; bardzo brzydka skaza na ich charakterach i wiele mówiąca.
    • del.wa.57 Re: OSTRZEŻENIA 27.11.05, 22:36
      Przeczytałam dzisiaj ten post,wiecie co jakies tydzien temu miałam
      pare /wiesci/na gg,własnie tego typu ;Witam jestem Tomek,masz moze zdjecie/ tu
      jest moje....link,no to pa ,pogadamy wieczorkiem!! Potem był spokój,teraz znów
      od paru dni mam,przynajmniej raz dziennie/Witam/nie reaguje,tylko wyrzucam
      goscia,zauwazyłam,ze za kazdym razem ma inny nr,gg.Wiem,ze moze to byc
      niebezpieczne,mój syn ostrzegał mnie przed takimi emailami itd,zawsze wyrzucam
      intruzów i nie reaguję..
      • natla Re: OSTRZEŻENIA Uwaga! 10.12.05, 17:40
        axsa 10.12.05, 16:03

To o "przerabianym" już tu Tomku. Dostałam na GG

Anna Budziejko - Kierownik Dzialu Technicznego GG
        Zablokuj te numery gg: 9523462, 6728285, 8054836, 8029003, 7727619, 4070495,
        9503306,9503409, 7664158, 6986524 2896665 i 5845387. Ten facet
        jest z Warszawy. Podaje sie najczesciej za Tomka lub innne dziecko przysyła
        linki do stron gdzie niby jest jego zdiecie i przeprasza ze musi leciec i
        znika z gg. Ale po otworzeniu strony atakuja cie trojany m. in. te co
        rozszyfrowuja twoje hasla do systemu i komunikatorow i inne wirusy. To jest
        były haker. Poprzez te wirusy miesza w systemie i moze zapanowac nad twoim
        komputerem niezle w nim dzialajac. Wyslij to jak najwiekszej ilosci osob i
        napisz zeby go zablokowali. Chyba ze ci komputer nie mily to jest numer gg.
        Jesli znasz inne nr gg ktorymi sie posluguje to dopisz je. Jak dostaniesz
        emaila pt "Biblia Zakonnikow" obojętnie od kogo nie otwieraj go. Jest to
        100% wirus, który kasuje caly dysk twardy . Podaj to dalej swoim znajowmym!
        UWAGA BARDZO WAZNE! Powiedzcie o tym szczególnie dzieciakom... Gosc wysyla
        linki na gg z adresem ( www. lola. za. pl) - dalam spacje po kropkach po to
        byscie sobie nie klikneli. Klikajac na to wchodzisz na jego strone, która
        jest zainfekowana trojanem z keylogerem w celu nasluchiwania klawiatury co w
        efekcie daje zdobycie hasel i zdalna kontrole nad komputerem. WYSLIJ TA
        WIADOMOSC KAZDEMU ZE SWOJEJ LISTY KONTAKTÓW
        Anna Budziejko

Uwaga!
        tofika 10.12.05, 16:30

dzieki Axso...

Uwaga!
        regine 10.12.05, 17:12

Dziękuję, ostrzeżeń nigdy za wiele smile)

• del.wa.57 Re: OSTRZEŻENIA Uwaga! 10.12.05, 22:14
          A ja dostaje od jagiegos czasu na GG,od nieznajomego;krótkie Witam!!!!przedtem
          pisał jakies bzdety,zaczelam ignorowac osobnika i nie mialam spokoju,nie bylo
          dnia,zebym nie dostala powitania-dzisiaj dwa razy,ale zaczelam blokowac tego
          kogos i mam te numerki;
          9535199
          9564316
          9563612
          9698485
          9564074
          9965480
          poprzednie poprostu /wyrzucalam/ale zaczal mnie wkurzac,zaczelam blokowac,nie
          wiem kto to taki??
          • tofika Re: OSTRZEŻENIA Uwaga! 10.12.05, 22:17
            takie numerki!!!!
            mi jeden z nich wlasnie zrobil 17 11 rumor... sad
            • del.wa.57 Re: OSTRZEŻENIA Uwaga! 10.12.05, 22:33
              A to bydle,wybacz mi ale nie mogłam sie powstrzymać,takich to bym.....nie
              skończę...
              • regine Re: Del.wa Uwaga! 10.12.05, 22:42
                Bydlę zgadza się, a te numerki to nie moje, żaden z nich, jakby co smile)
                • del.wa.57 Re: Del.wa Uwaga! 10.12.05, 22:48
                  Dzieki Regine..a już myslałam.....zartuje,ale podalam te numerki tak do
                  wiadomosci byc moze ktoś tez dostaje takie pozdrówka,mozna potem porownac.Byc
                  moze to tylko zabawa-byc moze.Pozdrówkawink)
                  • natla Re: Del.wa Uwaga! 10.12.05, 23:12
                    Dwelwa, nie obrażaj bydlątek smile)
                    • del.wa.57 Re: Del.wa Uwaga! 10.12.05, 23:16
                      A gdziez bym smiała!!! tylko takiego skurwie......coś mi sie zacięło i skończyc
                      nie mogę,na pal z nim,na pal...Buzka Adminkowink))
                      • natla Link, który wykopała Kryzar 03.01.06, 22:01
                        wiadomosci.onet.pl/1222708,18,1,1,item.html
                        • regine Re: Link, który wykopała Kryzar 03.01.06, 22:48
                          Tak często informujemy się o zagrożeniach, ja nigy nic takiego nie otwierałam i
                          nie mam zamiaru otwierać.
                          Nie zapomnę "walki" dwóch zięciów z zawirusowanym komputerem, ja już straciłam
                          nawet nadzieję, oni walczyli...
                          Czy do końca jest OK, nie wiedzą....Chyba czeka mnie nowa instalacja Windowsa.
                          Niech licho i szlak trafi wirusy, oraz tych, którzy toto wymyślają.
                          Zakłady pracy, zabezpieczenia na swoje komputery mają lepsze, stać je na to, bo
                          programy antywirusowe, te dobre, są drogie, nie wszystkich na nie stać, więc
                          prywatnie narażani jesteśmy na ciągłe "ataki z Internetu".
                          Nie do końca jesteśmy zabezpieczeni.
                          • regine Re: Link, który wykopała Kryzar 10.01.06, 12:04
                            Dodaję swoje 2, zablokowane....
                            9934282
                            4782330.
                            Ostrożności nigdy dość, dostałam je wczoraj,z mety zablokowałam...
                            Były tam życzenia noworoczne....i pytanie jak się czuję smile)
                  • regine Re: Del.wa Uwaga! 10.12.05, 23:15
                    Lepiej uważać, tak tylko zażartowałam...Dobrze ,że podałaś te numerki.
                    • pia.ed Re: Del.wa Uwaga! 10.01.06, 12:52
                      Ale przeciez jesli sie tylko odpowie na GG "nieznajomemu",
                      to nie zainfektuje sie komputera!

A Tomek(lover) znow sie pojawil ... a zablokowalam go chyba 40 razy!
                      Na szczescie latwo go rozpoznac po tym mruganiu.
                      • del.wa.57 Re: Del.wa Uwaga! 10.01.06, 13:11
                        Wiem Piaed,ze nie zainfekuje mi kompa,ale to zaczyna mnie złościć,miałam spokój
                        przez dwa, trzy tygodnie,teraz znowu ten śmiec sie odezwał,poprostu ignoruje..
                        Tak masz rację po tym śmieszku mozna go poznać,on sie poprostu nieżle bawi..
                        Juz nawet przestałam blokować,mam tych numerków chyba z 20 albo więcej...
                        • pia.ed Re: Del.wa Uwaga! 10.01.06, 14:08
                          Wlasciwie to ja tez moglabym tylko otworzyc i zamknac aby mi nie "migał",
                          ale blokowanie idzie mi juz automatycznie smile
                          • vogino55 Re: Del.wa Uwaga! 10.01.06, 17:14
                            Miłe GGadaczki jeśli nie OTWORZYCIE linka który Wam jakiś "NIEZNAJOMY" przesłał
                            to powinno być "0' słownie zero zagrożenia.Tomek Lower i te inne nicki to jest
                            program (ZŁOŚLIWY) lub inaczej automat maszyna, już kiedys pisałem.
                            Wojciech
                            • del.wa.57 Re: Del.wa Uwaga! 10.01.06, 19:10
                              Wiemy Wojciechu,nikt TEGO nie otwiera,ale ostrzegamy innych a szczególnie
                              dzieci,które sa ufne i ciekawe,jakbym takiego dorwała to.....no!!!!
                      • regine Re: Del.wa Uwaga! 10.01.06, 13:23
                        Pia.ed, nie odpowiadam, ale blokuję...Nie wiem czy za jakiś czas, spod innego
                        numeru GG, ten sam tekst mi się nie pojawi.Śmieci zawsze usuwam, ot tak na
                        wszelki wypadek, a nie brak ich ostatnio w Internecie.
                        • gwiazda37 OSTRZEŻENIE !!! Uwaga! 15.01.06, 20:18
                          Otrzymałam dziś taką wiadomość

PRZESTROGA:

Bardzo Ważne !!!
                          Przewalanka z telefonami:

Numer ?na paczkę" !

Przyjeżdża do Ciebie kurier i oświadcza, że ma dla Ciebie paczkę za
                          zaliczeniem. Koszt ok.500 zł.
                          Na paczce jest Twoje imię, nazwisko i poprawnie napisany adres. Nadawcą jest
                          firma "X" której nie
                          znasz i w której nic nigdy nie zamawiałeś. Kurier oświadcza, ze nic mu na ten
                          temat nie wiadomo -
                          jego zadaniem jest tylko dostarczenie paczki i pobranie pieniędzy, ale skoro są
                          wątpliwości - to
                          można je wyjaśnić od ręki telefonicznie. Kurier pyta, czy w takim razie - może
                          zadzwonić od Ciebie
                          do firmy i szybko się wszystko wyjaśni... 99% ludzi nie podejrzewając podstępu
                          wpuszcza kuriera do
                          domu i wskazuje mu gdzie jest telefon, albowiem chce jak najszybciej sprawę
                          wyjaśnić. Kurier
                          wykonuje KRÓTKI TELEFON (1 min) i niby sprawdza w firmie, czy nie zaszła
                          pomyłka - po czym informuje
                          Cię, że faktycznie jest to pomyłka, przeprasza grzecznie i wychodzi ! (...bajki
                          o pomyłkach są różne
                          w zależności od oceny reakcji wrabianego). Po miesiącu przychodzi rachunek
                          telefoniczny ok.10.000
                          dolarów w przeliczeniu !!! Dlaczego ? Ponieważ ten jeden "niewinny krótki
                          telefonik" - obleciał w
                          między czasie cały świat przez przekierowania komercyjne (Seszele, Wyspy Bali,
                          Kajmany i wiele
                          innych - wszystko automatycznie), aby w końcu trafić na sexlinie w Australii.
                          Jak to możliwe!?! -
                          zadasz samemu sobie pytanie ? Przecież patrząc kurierowi na ręce - było widać,
                          że wykręca numer tel.
                          stacjonarnego... Tak to prawda - kurier wykręcił nr telefonu stacjonarnego,
                          który jest zainstalowany
                          gdzieś w jakimś wynajętym (po cichu) mieszkaniu (na dodatek, na lewe papiery) -
                          i w tym właśnie
                          mieszkaniu stoi sobie małe niepozorne urządzenie, które natychmiast dokonuje
                          przekierowań jak się
                          tylko do niego dodzwonisz ..... podoba Ci się ????

Czy masz szanse na reklamacje w TPSA ?

Nie - ponieważ połączenie wyszło z Twojego numeru telefonu, a co za tym idzie
                          za Twoją zgodą -
                          więc nawet w Sądzie przegrasz !!!!

Numer "na TPSA" !

Dzwoni do Ciebie człowiek i podaje się za pracownika Telekomunikacji Polskiej
                          S.A. Informuje Cię o
                          tym, że właśnie wymieniono skrzynkę kablową, rozdzielczą lub cokolwiek innego.

W związku z powyższym monterzy TPSA testują połączenia i proszą o potwierdzanie
                          ich poprawnego
                          funkcjonowania po przez naciśnięcie klawiszy : 9, 9#, 09, 09#, 90, 90#

N I E N A C I S K A J !!!!! N I C Z E G O N I E P O T W I E D Z A J !

Jeżeli to zrobisz - jesteś przekierowany na sexlinie (NA TWÓJ koszt oczywiście)
                          do Wielkiej
                          Brytanii przez pół świata na Pacyfiku (Wyspa Niua w tym procederze króluje!!) i
                          nawet jeżeli
                          natychmiast rzucisz słuchawkę na widełki - NIC CI TO NIE DA !!!!!! - połączenie
                          nie skończy się
                          przed upływem 5 min .... podoba Ci się ? - koszt ok. 1500 zł.

Numer ?na wygraną?

"Jeśli zadzwoni jakiś gość, że wygrałeś coś w konkursie (przeważnie ekskluzywną
                          wycieczkę) i w
                          dodatku poprosi o naciśnięcie klawisza 9, żeby potwierdzić wiadomość i jeśli to
                          zrobisz, to jesteś
                          załatwiony na cacy. Łączność z tą linią kosztuje 20 funtów za minutę, ponieważ
                          rozmowa przekierowana
                          jest przez Kajmany do sexlinii w Anglii.

Nawet jak natychmiastowo rzucisz słuchawką na widły, to dużo nie da, bo
                          rozłączy cię za 5 minut.
                          Ale jeśli dasz zrobić się w balona i dasz im swoje dane to możesz już strzelić
                          sobie w łeb, bo po
                          następnych dwóch minutach dostaniesz potwierdzenie, że oczywiście nic nie
                          wygrałeś. Koszt takiej
                          rozmowy to około 260 funtów.

Jedyne co można zrobić to - natychmiast po odebraniu takiej rozmowy - rozłączyć
                          się. I to jak
                          najszybciej.

Jeżeli ktokolwiek do Ciebie zadzwoni i powie, że coś wygrałeś - rzuć
                          natychmiast słuchawkę i
                          NICZEGO NIE NACISKAJ !!!!

Żadnych cyfr, gwiazdek lub krzyżyków. Jeżeli ktokolwiek do Ciebie zadzwoni kogo
                          nie znasz .......
                          ! ! ! ! ! - nieważne czy będzie to firma, czy osoba prywatna i poprosi Cię o
                          oddzwonienie w dowolnym
                          czasie ..... NIE ROB TEGO !!!!!

Nie znasz osobiście - nie oddzwaniasz. ...... bo może Cię to kosztować 320 zł -
                          za samo połączenie
                          !!! Pamiętaj, że oszuści bardzo często podszywają się pod różnego typu
                          instytucje lub wydziały
                          spółdzielni mieszkaniowych !!! Jak Administracja lub inna instytucja będzie
                          miała do Ciebie sprawę -
                          to wyśle Ci pismo !!!

Przeważnie numer dzwoniący to : 07090203840.

Numer może się różnić ostatnimi 4 cyframi.

Pojawia się na początku jako nieodebrane. Nie oddzwaniać na ten numer, bo
                          połączenie kosztuje 320
                          zł/min - sexlinie w Australii.

Tak więc nie gadać z kimś, kto wciska ci kit, że coś wygrałeś. "

A teraz. Jak się bronić ?

1. Myśleć i nic na "Huraa" - Niczego nie naciskać i niczego nie potwierdzać.

2. Zadzwonić do swojego operatora np. TPSA (9393) i zażądać zablokowania
                          wszystkich numerów
                          komercyjnych tj:

0-700..., 0-300..., 0- 400 ...

jak i możliwości przekierowania na nie.

3. Zablokować wszystkie numery: międzymiastowe, międzynarodowe i komórkowe -
                          każdy operator ma
                          obowiązek udostępnić Ci kod aktywujący takie połączenia i drugi kod
                          dezaktywujący takie połączenia.

Nie ma innego wyjścia !!!

Dostaniesz od operatora dwa osobiste hasła i nikomu ich nie pokazuj.

Pamiętaj !!! Zapisz datę i godzinę połączenia się z operatorem w celu
                          zablokowania powyższych.
                          Zapisz Imię i Nazwisko osoby przyjmującej zgłoszenie, Zapisz numer zgłoszenia.
                          Potem żądaj od
                          Operatora pisemnego potwierdzenia faktu, że zgłaszane przez Ciebie zadania
                          zostały zrealizowane. Jak
                          to będziesz miał na piśmie - to jakby co to wygrasz w każdym Sądzie. Witam
                          Wszystkich!!!, To jest
                          wiadomość, którą przekazał pracownik działu reklamacji w TPSA!!!!

Problem dotyczy też komórkowców. Nigdy nie należy naciskać 9 lub 9,0,# lub
                          0,9,# w tych
                          kombinacjach.

Ponieważ w Anglii ten proceder jest już nielegalny, to przekręty tego typu
                          przeniosły się do
                          Polski.

Proszę o rozpowszechnienie tej informacji do swoich znajomych!

• takanietaka NIE DAJMY SIE ! 15.01.06, 21:22
                            nie dajmy sie wciągać w takie łąńcuszki !Jeżeli dostajemy cos
                            takiego ,sprawdżmy to na stronie łańsuszkowej -daje link

www.atrapa.net/chains/press9.htm ten łąńcuszek powyżej jest
                            nieprawdziwy ,nie bądźmy "stare a głupie"! Już raz o tym pisałam!
                            _______________________________________________________ ** nigdy nic nie
                            wiadomosmile **
    • malwina52 Re: OSTRZEŻENIA 18.01.06, 06:43
      Bardzo ważne ostrzeżenie!
      Proszę być niezwykle ostrożnym, korzystając szczególnie z
      poczty internetowej, takiej jak Walla, Yahoo, Hotmail, AOL i tak dalej.
      Informację tę uzyskaliśmy dziś rano, od Microsoft i Norton.
      Proszę przesłać ją do każdej znajomej osoby, korzystającej z Internetu.
      Możecie otrzymać pozornie niegroźny email, z prezentacją w
      Power Poincie Life is beautiful. pps
      Jeśli taką wiadomość otrzymacie, nie otwierajcie jej pod żadnym pozorem i
      usuńcie ją natychmiast!
      Jeśli otworzycie tę wiadomość, pojawi się ona na waszym ekranie z
      informacją:
      Teraz jest już za późno, Twoje życie przestało być piękne.
      Następnie stracicie wszystkie dane na waszym komputerze , a
      osoba, która wysłała do was tę wiadomość będzie mieć dostęp do waszej
      nazwy, maila i hasła.
      To jest nowy wirus, który zaczął krążyć w sobotnie popołudnie.
      Musimy zrobić wszystko, żeby go powstrzymać.
      AOL właśnie potwierdził niebezpieczeństwo tego wirusa,
      antywirus Software nie jest w stanie go zniszczyć.
      Wirus został stworzony przez hakera, który sam siebie nazywa właścicielem życia.
      Proszę zróbcie kopie tego maila dla wszystkich waszych
      znajomych i natychmiast go wyślijcie.
      Do sprawdzenia na stronie Symanteca
      www.symantec.com/avcenter/venc/data/life.is.beautiful.hoax.html

• tofika Re: OSTRZEŻENIA 18.01.06, 10:32
        Dziekuje MALWINKO bbb smile
        • jana2706 THEODOR SCHIKOWSKI ?? 19.01.06, 14:31
          wczoraj byla jakas poczta na moja skrzynke dzisiaj tez,skasowalam
          natychmiast,wczoraj bylo cos rysunkowego,dzisiaj tekst w jezyku niemieckim,
          nie znam nikogo takiego,moze ktos dostal tez taka poczte ?
          • del.wa.57 Re: THEODOR SCHIKOWSKI ?? 19.01.06, 14:59
            Pewnie znow jakis nawiedzony,ze tez takich!!!!!nie skończęsmile
          • tofika Re: THEODOR SCHIKOWSKI ?? 19.01.06, 15:06
            tez dostalamsad ,nie tylko raz ,nic nie otwieram ,odrazu kasuje,nawet dostalam
            nie wiem dlaczego absolutnie nie na moje... konta to dopiero ????????,
            kto i jak potrafi ,az tak?,nietety,sa ludzie ktorzy potrafia ,
            tym zywia zeby komus... zmienilam caly dostep i konta tez..
            moze to pomoze....sadprzeciez ja tylko wiem komu i gdzie co i kiedy
            posylam,prawda?
            • natla Re: THEODOR SCHIKOWSKI ?? 19.01.06, 15:15
              Mam kilka przesyłek dziennie, czasem rysunek, czasem coś mam kliknąć, czasem
              w ogóle nic nie ma. Po prostu kasuję zaraz i z głowy.
              • del.wa.57 Re: THEODOR SCHIKOWSKI ?? 19.01.06, 15:41
                Na szczęscie nie dostalam nic takiego,a i na gg,mam spokój ostatnio!!!
              • tofika Re: THEODOR SCHIKOWSKI ?? 19.01.06, 15:43
                tak tylko tak,,Natlus ,,nic co nie do nas...i ok..
                kiedys gdzies zauwazylam taka wypowiedz,
                sa osoby zatrudnione do takiej pracy,
                trudno pojac sens, ale prawdopodobnie sa..
                poradzimy sobie i z tymsmile
                • natla Bardzo ważne. 28.01.06, 22:56
                  Nie otwierajcie w poczcie następującej prezentacji PowerPoint "Life is
                  beautiful.pps."
                  A to wersja oryginalna:

URGENT! VIRUS!

This information arrived this morning, from Microsoft and Norton. Please send
                  it to everybody you know who accesses the Internet.
                  You may receive an apparently harmless email with a PowerPoint presentation
                  called "Life is beautiful.pps."
                  If you receive it DO NOT OPEN THE FILE UNDER ANY CIRCUMSTANCES, and delete it
                  immediately.
                  If you open this file, a message will appear on your screen saying: "It is too
                  late now, your life is no longer beautiful", subsequently you will LOSE
                  EVERYTHING IN YOUR PC and the person who sent it to you will gain access to
                  your name, email and password.
                  This is a new virus which started to circulate on Saturday afternoon. WE NEED
                  TO DO EVERYTHING POSSIBLE TO STOP THIS VIRUS.
                  UOL has already confirmed its dangerousness, and the antivirus Softs are not
                  capable of destroying it. The virus has been created by a hacker who calls
                  himself "life owner", and who aims to destroying domestic PCs and who also
                  fights Microsoft in court!
                  That’s why it comes disguised with extension pps. He fights in court for the
                  Windows-XP patent.

MAKE A COPY OF THIS EMAIL TO ALL YOUR FRIENDS.
                  • natla Re: Bardzo ważne. 28.01.06, 23:07
                    Jeszcze tłumaczenie:
                    "Bardzo ważne ostrzeżenie!
                    > Proszę być niezwykle ostrożnym, korzystając szczególnie z poczty
                    internetowej. Informację tę
                    > uzyskaliśmy dziś rano, od Microsoft i Norton. Proszę przesłać ją do każdej
                    znajomej osoby,
                    > korzystającej z Internetu. Możecie otrzymać pozornie niegroźny email, z
                    prezentacją. PowerPoint
                    > Life is beautiful.pps Jeśli taką wiadomość otrzymacie, nie otwierajcie jej
                    pod żadnym pozorem i
                    > usuńcie ją natychmiast! Jeśli otworzycie tę wiadomość, pojawi się ona na
                    waszym ekranie z
                    > informacją: Teraz jest już za późno, Twoje życie przestało być piękne.
                    Następnie stracicie
                    > wszystkie dane na waszym komputerze , a osoba, która wysłała do was tę
                    wiadomość będzie mieć
                    > dostęp do waszej nazwy, maila i hasła. To jest nowy wirus, który zaczął
                    krążyć w sobotnie
                    > popołudnie. Musimy zrobić wszystko, żeby go powstrzymać. AOL właśnie
                    potwierdził niebezpieczeństwo
                    > tego wirusa, antywirus Software nie jest w stanie go zniszczyć. Wirus został
                    stworzony przez
                    > hakera, który sam siebie nazywa właścicielem życia. Proszę zróbcie kopie tego
                    maila dla wszystkich
                    > waszych znajomych i natychmiast go wyślijcie. Do sprawdzenia na stronie
                    Symanteca (Norton
                    > AntiVirus):"
                    • del.wa.57 Re: Bardzo ważne. 28.01.06, 23:19
                      Gdzieś już o tym czytałam....
                      OSTROŻNOŚCI NIGDY ZA WIELE!!!Dzięki Natlosmile
                      • regine Re: Bardzo ważne. 28.01.06, 23:23
                        Dzięki za ostrzeżenie...smile
                        • natla Nowa groźba 01.02.06, 22:47
                          Nowy wirus komputerowy- ostrzezenie
                          mira54 01.02.06, 21:21

Specjalisci od bezpieczenstwa w sieci ostrzegaja przed nowym wirusem
                          komputerowym. Ma sie uaktywnic pojutrze - 3 lutego. Eksperci zalecaja
                          przeskanowanie systemow i uaktualnienie oprogramowania antywirusowego.
                          Wirus znany jest jako - VB.BI, Blackmal, My Wife, Kamasutra, Grew, CME 24 i
                          Nyxem.e. Dziala jak kazdy inny robak - rozprzestrzenia sie za posrednictwem
                          poczty elektronicznej.

Po uruchomieniu takiego zalacznika instaluje sie na naszym komputerze oraz
                          rozsyla sie do osob z ksiazki adresowej. Trzeciego dnia kazdego miesiaca
                          kasuje pliki, na przyklad Worda. Wedlug jednej z miedzynarodowych firm
                          zajmujacych sie bezpieczenstwem komputerow, na calym swiecie zostalo
                          zarazonych ponad 600 tysiecy komputerow.

• Re: Nowy wirus komputerowy- ostrzezenie
                          mira21 01.02.06, 22:31

Dzieki Mireczko!

annal74 01.02.06, 22:37

Dziękujemy Mirko , ostrożności nigdy dość.
                          • wiktoria53 Re: Nowa groźba-Uwaga! Dziś zaatakuje Kamasutra 03.02.06, 07:38
                            "Robak e-mailowy Kamasutra, zwany też Nyxem.E, 3 lutego uruchomi procedury
                            destrukcyjne. Rezultatem może być skasowanie wszystkich dokumentów, plików
                            Excela i prezentacji.
                            Kamasutra lub Nyxem.E znany jest w internecie po wieloma nazwami m.in.
                            W32.Blackmal.E@mm, W32/Nyxem-D, Win32/Blackmal.F czy Tearec.A. Według ekspertów
                            IronPort, zajmujących się bezpieczeństwem informatycznym, wirus ten jest jednym
                            z niewielu, posiadających wbudowane procedury destrukcyjne.
                            Zdaniem analityków, napisany w języku Visual Basic, robak rozsyła się na dwa
                            sposoby. Pierwszym jest e-mail. Wysyła się jako załącznik fałszywej wiadomości,
                            o kilkunastu różnych nagłówkach np. The Best Videoclip Ever, School girl
                            fantasies gone bad, A Great Video, Fuckin Kama Sutra pics, give me a kiss, "Hot
                            Movie", Fw: Funny smile, Fwd: Photo, Word file, eBook.pdf, You Must View This
                            Videoclip!, Part 1 of 6 Video clip, My photos, the file."

Więcej:
                            wiadomosci.onet.pl/1253551,18,item.html
                            • regine Re: Nowa groźba-Uwaga! Dziś zaatakuje Kamasutra 06.02.06, 13:19
                              Następny do złączenia, "1 wątek wirusowy", chyba wystarczy ?
                              • natla Dołączam 2 podobne wątki 06.02.06, 16:00
                                No to mamy 3 w 1 wink))
                                ________________________________________________________________________________

• OSTRZEŻENIE PRZED WIRUSEM
                                goskaa.l 18.11.05, 11:51

Otrzymałam taką informację:

UWAGA!!!
                                Jeżeli dostaniesz e-maila pt. "Silikonowy Zaworek" obojętnie od kogo nie
                                otwieraj go. Jest to 100% wirus, który kasuje cały dysk twardy. Podaj to
                                dalej swoim znajomym! PILNE!!!

Może coś takiego zniszczyło dysk Tofiki?

• Re: OSTRZEŻENIE PRZED WIRUSEM
                                malwina52 18.11.05, 11:52

dzieki, ostroznosci nigdy nie za duzo

axsa 18.11.05, 12:07

Nie, Tofika kliknęła link do foto tego Tomka, sądzac, że to od jej syma.

regine 18.11.05, 12:13

Ile tego może być w sieci ??? Z każdym dniem inne ostrzeżenie....
                                Czasami boję się otworzyć link, który otrzymałam od znajomych...
                                Po prostu boję się, bo komputer, to wszystko co łączy mnie ze światem
                                zewnętrznym z Wami, z różnymi innymi pracami...Kontakt z dziećmi, które są
                                daleko.
                                Po prostu boję się, gdy go rano włączam...Nigdzie nie grzebię niczego nie
                                szukam, pomimo zabezpieczeń. Wiem, że takie świństwo, przedostanie się pomimo
                                tych blokad...

muraszka1 18.11.05, 13:14

tez dostalam takie ostrzezenie
                                ________________________________________________________________________________
                                • Nowy wirus komputerowy- ostrzezenie
                                mira54 01.02.06, 21:21

Specjalisci od bezpieczenstwa w sieci ostrzegaja przed nowym wirusem
                                komputerowym. Ma sie uaktywnic pojutrze - 3 lutego. Eksperci zalecaja
                                przeskanowanie systemow i uaktualnienie oprogramowania antywirusowego.
                                Wirus znany jest jako - VB.BI, Blackmal, My Wife, Kamasutra, Grew, CME 24 i
                                Nyxem.e. Dziala jak kazdy inny robak - rozprzestrzenia sie za posrednictwem
                                poczty elektronicznej.

Po uruchomieniu takiego zalacznika instaluje sie na naszym komputerze oraz
                                rozsyla sie do osob z ksiazki adresowej. Trzeciego dnia kazdego miesiaca
                                kasuje pliki, na przyklad Worda. Wedlug jednej z miedzynarodowych firm
                                zajmujacych sie bezpieczenstwem komputerow, na calym swiecie zostalo
                                zarazonych ponad 600 tysiecy komputerow.

mira21 01.02.06, 22:31

Dzieki Mireczko!

annal74 01.02.06, 22:37

Dziękujemy Mirko , ostrożności nigdy dość.
                                • natla Re: Dołączam 2 podobne wątki 08.02.06, 12:21
                                  Lepiej o tym wiedzieć.....dostałam w poczcie od Basiuniuni

W najbliższych dniach
                                  musicie uważać i nie otwierać żadnych>> wiadomości o nazwie
                                  "invitation", niezależnie od tego kto ją>> wysłał.>>
                                  Jest to wirus, który "otwiera" znicz olimpijski, który pali
                                  dysk>> twardy.>> Tego wirusa otrzymacie od osoby, która
                                  znajduje się na liście>> kontaktów, dlatego musicie
                                  rozpowszechnić tego maila, bo lepiej>> otrzymać go 25 razy niż
                                  otrzymać i otworzyć wirusa.>> Jeśli otrzymacie wiadomość
                                  zatytułowaną "invitation" nie>> otwierajcie>> jej i od
                                  razu wyłączcie komputer.>> Jest to najgorszy wirus, o jakim
                                  informowało CNN, zaklasyfikowany>> przez Microsoft jako
                                  najbardziej niszczycielski z wszystkich, które>> kiedykolwiek
                                  pojawiły się.>> Ten wirus został odkryty wczoraj po południu w
                                  MCafee i nie ma>> jeszcze dla niego
                                  rozwiązania.>>>> Ten wirus po prostu niszczy "Sektor
                                  Zero" na dysku twardym, gdzie>> ukryte są podstawowe
                                  informacje.>> Prześlij tego maila do znajomych, skopiuj i
                                  wyślij do przyjaciół i>> osób z listy kontaktów i pamiętaj,
                                  jeśli to zrobisz, skorzystamy na tym
                                  wszyscy
                                  • del.wa.57 Re: Dołączam 2 podobne wątki 08.02.06, 12:45
                                    Dobrze wiedziec,juz przesłałam córce i bratowej,nigdy nic nie wiadomo!!!
                                    Dzięki Szefowasmile)
                                    • regine Re: UWAGA !!!! GG ATAKUJE !!!! 06.03.06, 17:47
                                      Pomimo, że jestem niedostępna na GG, nie ma moich danych.
                                      Dostałam przed chwileczką taka wiadomość. Nie wiem od kogo, nie otewierałam, na
                                      nic takiego nie czekałam. Więc ostrzegam przed tym numerem i linkiem.

"9460458 17:36:25

Znalazłem dla Ciebie tą stronę tak jak się umawialiśmy. Adres www.snikers.pl
                                      niesamowita jest. No nie?"
                                      TO TYLE, UWAŻAJCIE !!!!!!!!!!!!
                                      • natla Re: UWAGA !!!! GG ATAKUJE !!!! 06.03.06, 18:18
                                        Dzięki Reginko smile
                                        _____________________________________________________________
                                        Myślisz, że możesz wszystko? Trzaśnij obrotowymi drzwiami!!wink
                                        • muraszka1 Re: UWAGA !!!! GG ATAKUJE ??? 10.03.06, 13:20
                                          GG mam ustawione na "niewidoczny",o 9:30 zglosil sie ktos nieznajomy o numerze
                                          GG 513433,w katalogu ten ktos nie podaje zadnych danych,a moze to ktos z
                                          naszych,komu podalam numer a ten ktos teraz sie odezwal,dobrze by bylo
                                          uprzedzac na forum,lub poprzez poczte,ze ktos do kogos wpadnie na pogaduchy?
                                          pozdrawiam smile
                                          • vogino55 Re: UWAGA !!!! GG ATAKUJE ??? 10.03.06, 21:18
                                            O matko czytam i wszystkie cyfry z mojego GG są tu'GG 513433'podane przez
                                            Muraszkę
                                            W moim GG
                                            4 trzy razy i zawsze oddzielona dwoma innymi
                                            3 dwa razy
                                            5 jeden raz i
                                            1 jeden raz
                                            • muraszka1 Re: UWAGA !!!! GG ATAKUJE ??? 11.03.06, 11:05
                                              coz kiedy kolejnosc inna wink
    • malwina52 Ostrzeżenie przed gwałtownymi burzami 22.06.06, 11:27
      W południowej Polsce mają się dziś pojawić gwałtowne burze - ostrzegają
      meteorolodzy. Będą przelotne opady deszczu i możliwy także grad.
      Najpierw burze pojawią się w woj. śląskim, później małopolskim i
      świętokrzyskim, a po południu dotrą nad podkarpackie.

Najdłuższe burze mają się utrzymywać nad Podkarpaciem - do soboty do wieczora.
      Synoptycy przewidują, że miejscami w ciągu 12 godzin może spaść do 30 litrów
      deszczu na każdy metr kwadratowy.

Podczas powodzi na początku czerwca w górnym biegu Wisłoki spadło do 60 litrów,
      a średnia dla całego czerwca to ok 80. Zapowiadanym burzom towarzyszyć ma
      porywisty wiatr do 70-90 km/h. Wiatr może więc łamać drzewa, powodować
      uszkodzenia budynków i linii energetycznych

wiadomosci.onet.pl/1343736,11,item.html
      • dankarol Re: Ostrzeżenie przed gwałtownymi burzami 22.06.06, 13:40
        Malwinko, jak na teraz to w Krakowie jest ponuro z przebłyskami słońca. Mam
        nadzieję, że prognowy tym razem sie nie sprawdzą.
      • malwina52 Re: Ostrzeżenie przed gwałtownymi burzami 28.06.06, 09:03
        Upały i burze groźne dla komputerów
        Tegoroczne lato może być rekordowe pod względem zgłoszonych przypadków utraty
        danych z komputerów, stacjonarnych i przenośnych - szacują katowiccy
        specjaliści w zakresie odzyskiwania danych. Groźne dla komputerów mogą być
        upały i letnie burze.

wiadomosci.onet.pl/1346834,18,item.html
        • dankarol Re: Ostrzeżenie przed gwałtownymi burzami 28.06.06, 09:57
          Z własnego doświadczenia wiem co burza robi z komputerem. Raz piorun strzelił
          gdzieś w transformator i poszło zasilanie. Następnym razem komputer wyłączyłam
          z kontaktu, ale piorun trafił gdzieś w telefoniczną linię a o odłączeniu
          internetu zapomniałam.No i pół komputera znowu do wymiany. A najśmieszniejsze,
          że te burze, jak to się mówi przechodziły bokiem.
          • kryzar Re: Ostrzeżenie przed upałem 29.07.06, 06:44
            wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3514314.html
            czyli dziś nie należy wychodzić z domu, nie powinno się pracować fizycznie czyli forumowicze do klawiaturek i przeczekamy upał
            • jana2706 Re: Ostrzeżenie przed upałem 29.07.06, 09:49
              jestem przy klawiaturce,niebo z chmurkami,ale nie jest mokre sad
              • regine Re: Przed chwilą dostałam wiadaomość !!!! 30.08.06, 19:45
                Więc ostrzegam :
                4607539 19:42:08

W sieci panuje groźny haker o numerze gg:7772864 i podaje sie za Mateusza Tąte
                który ma 17 lat Jego program niszczy cały dysk twardy.TO NIE JEST ŻART.Wyślij
                to jak najszybciej do wszystkich których masz na liście i nie tylko.
                • dankarol Re: Przed chwilą dostałam wiadaomość !!!! 30.08.06, 19:48
                  Dzięki Reniu za ostrzeżenie
                  • mania1119 Re: Przed chwilą dostałam wiadaomość !!!! 31.08.06, 22:29
                    Dzięki,zaraz przekazuję dalej.
                    • kryzar wyczytane- wirus bankowy 03.09.06, 11:36
                      a tu art. o bankowych wirusach groźnych dla posiadaczy e-konta bankowego
                      gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,33182,3587912.html ostrożności nigdy za wiele
                      • del.wa.57 Re: wyczytane- wirus bankowy 03.09.06, 13:02
                        Całe szczęście,ze mam komputer tylko do zabawy,nie trzymam tam żadnych ważnych
                        wiadomości czy kont bankowych,ale prawda Krysiu ostrożności nigdy za wiele.
                        • krise1 Re: wyczytane- wirus bankowy 03.09.06, 17:35
                          Proszę poczytajcie, to jest post pisanu do Natli 14.08.2006 r, ja tego wirusa
                          miałam.
                          img342.imageshack.us/img342/4470/palfruitjr1qw1.jpg
                          • takanietaka Bez paniki.. 03.09.06, 17:56

zawsze odrobina rozsadku pomaga,trzeba byc uwaznym i ostroznym,a do przelwów
                            bankowych dobre banki daja wam pakiet numerów jednorazowych ..tego nie ma w
                            kompie ,ale u nas na biurku.Alemy starzy czasami tacy roztargnieni........smile)
    • p.a.d.a.l.c.o.w.a rada na przepalony wiatraczek procesora... 08.09.06, 19:58
      ...odkręcić obudowę, podstawić wiatraczek, którym zazwyczaj chłodzimy sie w
      upały pod obnażone bebechy komputra - i używac do woli. Gra i bucy !
      Logiczne ? a ja jestem dumna,wink że sama to wymyśliłam - zanim servisant nie
      przyjdzie.
      Jak mało do szczęscia ( chwilowego ) czasem brak smile)
      • dankarol Re: rada na przepalony wiatraczek procesora... 08.09.06, 20:36
        Dzięki Padalcu za radę ino, że mi właśnie dzisiaj wymienili wiatraczki i
        powiedzieli, że mi sie kondensatory wypuczać zaczynaja. Czyli i tak będzie koooniec.
        • natla Znowu ktoś chce nam szyki popsuć.... 25.09.06, 20:52
          Maile z obrazkiem/zdjęciem powieszonego Osamy Bin Ladena są
          >rozsyłane i w chwili, gdy otworzysz takiego Maila - Twój komputer
          >się "zawali" i nie będziesz już w stanie go naprawić.
          >Jeżeli dostaniesz Maila gdzie będzie sekwencja "Osama Bin
          >Laden Captured" albo "Osama Hanged" (w Polsce może
          >być "Osama Bin Laden Pojmany/Złapany"; "Osama
          >Powieszony") - nie otwieraj żadnego załącznika.
          • natla Re: Znowu ktoś chce nam szyki popsuć.... 25.09.06, 20:54
            Przez najbliższe dni powinieneś być bardzo ostrożny.
            Nigdy nie otwieraj poczty zawierajacej załącznik p.t.
            "INVITATION" (Zaproszenie), niezależnie od kogo ta poczta
            nadeszła.
            Zawiera ona wirus, który otwiera Pochodnię Olimpijską (Olympic
            Torch), który "pali" twardy dysk C w Twoim komputerze.
            Tego wirusa otrzymasz od kogos kto ma Twój adres EMailowy w swojej
            liście kontaktów (książce adresowej) - właśnie dlatego powinieneś
            rozesłać to ostrzeżenie do wszystkich swoich korespondentów. Jest o
            wiele lepiej otrzymac ten sam list 25 razy, niz otrzymać wirusa i
            otworzyć go.
            Gdy otrzymasz EMail zatytułowany "INVITATION"
            (Zaproszenie), pomimo, że przyjdzie ze znanego Tobie adresu - nie
            otwieraj go, tylko natychmiast skasuj cały list i natychmiast
            wyłącz ("zgaś") komputer.
            CNN ogłosiła, że jest to bardzo groźny wirus, a Microsoft
            zaklasyfikował go jako najbardziej niszczący z dotychczas znanych
            wirusów.
            Ten wirus został odkryty przez McAfee wczoraj i jak do tej pory nie
            ma na niego środka zaradczego. Ten wirus niszczy Sektor Zero
            twardego dysku i gt; gdzie trzymane są wszystkie kluczowe
            informacje komputera.
          • kasia573 Re: Znowu ktoś chce nam szyki popsuć.... 25.09.06, 22:10
            Natlo, a co to znaczy "nie można naprawić"? Od nowa wszystkiego wgrać nie
            można? Internet to wciąż dla mnie nowość, dlatego pytam.
            • natla Re: Znowu ktoś chce nam szyki popsuć.... 25.09.06, 22:22
              Kasiu, te świństwa załatwiają kompa na amenTTTT wink)
              Też się nie zanm, mysle, że sama "maszynka" jest dobra, ale wszystkie programy
              i dane znikają.
              Jest jedna podstawowa zasada....nie wolno otwierać żadnych niepewnych linków,
              zwłaszcza w poczcie od nieznajomych.
              • takanietaka łańcuszek znowu!!! 25.09.06, 22:29
                tutaj link do łancuszka o Bin Ladenie !!!
                www.atrapa.net/chains/osama.htm
                zajrzec tam i toche wziąc czasem na wstrzymanie!!
                * nigdy nic nie wiadomosmile **
                • takanietaka I nie panikować ! 25.09.06, 22:32
                  a najpierw zajrzeć do linku Atrapy ,tam sa wszystkie łąncuszki...i mozna sie
                  bez strachu posmiać!
                  * nigdy nic nie wiadomosmile
    • natla OSTRZEŻENIE dla pracujacych 27.10.06, 00:44
      Uwaga pojawił się nowy wirus.
      Nazywa się "PRACA."
      Jeżeli dostaniesz PRACĘ od szefa, kolegi lub od kogokolwiek
      innego nie dotykaj tego pod żadnym pozorem...
      Wirus jest skrajnie niebezpieczny.
      Usuwa na stałe życie prywatne.
      Jeżeli byłeś w kontakcie z wirusem, natychmiast zabierz dwóch
      kolegów i udaj się do najbliższego baru.
      Zamówcie piwo i po czterech kolejkach, PRACA powinna zostać
      całkowicie usunięta z twoich obwodów.
      Wyślij to ostrzeżenie natychmiast do co najmniej 5 dobrych
      znajomych aby uchronić ich przed infekcją.
      Jeżeli okazuje się, że nie masz 5 dobrych znajomych,oznacza, że
      jesteś już zainfekowany i PRACA kontroluje twoje życie.
      Jeżeli tak jest, natychmiast udaj się do baru i pozostań tam
      dopóki nie znajdziesz sobie co najmniej 5 przyjaciół. Następnie prześlij im
      ostrzeżenie przed wirusem.
      • malwina52 Re: OSTRZEŻENIE dla pracujacych 27.10.06, 07:13
        o kurcze musze sie go dzisiaj wystrzegac
        tym bardziej ze to piatkowy wirussmile
        • sagittarius954 Re: OSTRZEŻENIE dla pracujacych 27.10.06, 07:19
          Malwino - to nie żartysmile
          zabieraj się z tej wylęgarni wirusów
          bierz koleżanki i na piwo biegnijcie smile)
          • czarny.humor To nie jest nowy skurkowaniec! 27.10.06, 07:30
            Żoneczka mi go zapuszczała przez pół życia!!

Ale dość tego!!
            NA CHOROBIE JESTEM!!!

A na piwo to bym se nawet sam poszedł, ale ni mom siły!
            Iiiidę spać.

smile))
            • sagittarius954 Re: To nie jest nowy skurkowaniec! 27.10.06, 07:42
              Na chorobie?smile) Jesteś?smile I dopiero idziesz spać? Ładnie , nie ma co niech tylko
              zus się dowie cofnie wszystko smile)))) Czarny Humorze ostrożniejszy musisz byćsmile)
          • malwina52 Re: OSTRZEŻENIE dla pracujacych 27.10.06, 07:34
            musialabym unicestwic zegar ktory mnie pilnuje,
            ach ta nowoczesnosc! pilnuje numerki i 8 godzin pracy,
            no chyba ze przez płot ale nie mam pewnosci
            czy nie jest pod napieciemsmile
            • sagittarius954 Re: OSTRZEŻENIE dla pracujacych 27.10.06, 07:39
              .....już cię widzę z żelazną kulą u nogi , przypiętą do krzesła szerokim
              skórzanym pasem ...i płot pod napięciem to ty chyba wanny wasermana pilnujesz smile
              • malwina52 Re: OSTRZEŻENIE dla pracujacych 27.10.06, 07:44
                e to sknerus i pieniacz niech sobie
                sam swojej wanny pilnujesmile
                moj pracodawca tylko mnie zachipowal
                ale placi niezle, piwko bedzie po pracywink
                • natla Dmucham na zimne 10.11.06, 09:42
                  "Ktoś rozsyła mily wygaszacz ekranu- TH - "superman.zip".
                  Jeżeli go rozpakujecie w swoim komputerze, to stracicie wszystko!
                  Wasz twardy dysk zostanie zniszczony, a ten "ktoś" uzyska Wasze
                  nazwisko i haslo (password) przez Internet.
                  Nie rozpakowujcie w żadnym wypadku tego wygaszacza ekranu!
                  O ile wiadomo, wirus został puszczony w obieg od wczoraj.
                  Ta informacja zostala opublikowana wczoraj rano przez Microsoft.
                  Wirus tworzy plik tekstowy w c: /windows/thaurus/jest/super/gosc.txt
                  i tam przetrzymuje dane ktore nastepnie zostaja wyslane przez internet."

Supermen jako wygaszacz ekrau chyba nas nie zainteresuje, ale dzieciaki tak.
                  • del.wa.57 Re: Dmucham na zimne 10.11.06, 14:32
                    Dostałam emaila od koleżanki z Hamburga o ''tym wygaszaczu''mój boże czego to
                    spamerzy nie wymyślą.
                    • natla Re: Dmucham na zimne 21.11.06, 08:16
                      • Zainfekowane linki,nowe wirusy !!!!!!!!
                      night_breeze 21.11.06, 00:43

free4web.pl/NewsList/141494
                      jako zaprzyjażniona z Wami,podrzucam nowe wieści o wirusach.Przeczytajcie
                      koniecznie!

natla 21.11.06, 08:13

Dzięki Breeze ! smile
                      Po prostu nie wolno otwierać nigdy linków od nieznajomych albo......od
                      złośliwych znajomych wink))))))))))))
                      • del.wa.57 Re: Dmucham na zimne 27.11.06, 15:04
                        Dostałam od znajomej i przekazuje dalej,nie otwierać emaili od
                        effka2002/wiadomy znaczek/yahoo.fr
                        Nie wstawiałam ''małpki'' bo link sie uaktywni.Ostroznosci nigdy za wiele.
    • malwina52 Policja konfiskuje sprzęt z pirackimi programami 29.11.06, 11:27
      "Dziennik Zachodni": Jastrzębscy policjanci zarekwirowali w ostatnich dniach
      prawie sto komputerów z nielegalnym oprogramowaniem. Pukają do drzwi na
      osiedlach, pokazują nakazy prokuratorskie i konfiskują sprzęt.
      Komputery tracą uczniowie, studenci, zdarzają się też handlarze pirackimi
      płytami. Na czarną listę trafiło ponad stu kolejnych mieszkańców, którzy w
      ostatnim czasie zainstalowali sobie "piraty".

Posiadacz nielegalnego oprogramowania nie zna dnia ani godziny - potwierdza
      nadkom. Piotr Bieniak z zespołu prasowego KWP. Kiedy po Jastrzębiu rozniosła
      się wieść, że konfiskują sprzęt z nielegalnym oprogramowaniem, rodzice zaczęli
      kontrolować komputery swoich dzieci.
      wiadomosci.onet.pl/1441519,18,item.html#dalej
      juz kiedys tez straszono, moga czy nie moga wejsc mi do domu?
    • kryzar łosoś z bakteriami 21.12.06, 20:27
      wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3808159.html
      więc trzeba uważac co się kupuje
      • natla Re: łosoś z bakteriami 21.12.06, 22:06
        A taki dobry przepis dziś dała Renia na sałatkę......
    • basiader Re: OSTRZEŻENIA 21.12.06, 22:13
      wlasnie stary wywali mi mojego lososia kupionego wczoraj w tesco buuuuuu Nie
      bedzie salatki ,a taka miala byc dobra
      • malwina52 Wyjaśniła się sprawa łososia! 22.12.06, 21:31
        Miłośników tej smakowitej ryby uspokajamy: w paczkowanych łososiach nie są
        przekroczone dopuszczalne normy bakterii Listeria monocytogenes, powodującej
        listeriozę. To wstępne wyniki badań przeprowadzonych przez inspektorów sanitarnych.
        biznes.interia.pl/news?inf=850834
    • malwina52 uwazajcie na listonoszy :) 29.12.06, 08:08
      Już za kilka dni do wielu mieszkań mogą zapukać pracownicy Poczty Polskiej,
      których zadaniem będzie sprawdzić, czy posiadamy telewizor i czy za
      ten "luksus" płacimy obowiązkowy abonament.
      Mają wstępne rozmowy prowadzić w bardzo miłym tonie. Najlepiej zacząć od
      pytania czy lokator jest zadowolony z usług poczty. Wszystko, by nawiązać
      przyjazną konwersację i przejść przez próg. Potem wystarczy dojrzeć w
      mieszkaniu telewizor i poprosić o okazanie książeczki opłat. Kontrolerzy
      starają się jak mogą. Jeżeli przyłapią na niepłaceniu abonamentu zarobią dla
      poczty blisko 500 zł. Prawie 100 zł trafi do ich kieszeni.

biznes.interia.pl/news?inf=852163
      • kryzar warto poczytać o trojanach i GG 03.01.07, 23:53
        hacking.pl/6348
        a poniżej co to jest
        >>Hacking.pl to serwis informacyjny, obecny w sieci od 2000 roku, poświęcony różnym aspektom bezpieczeństwa informatycznego oraz nowoczesnym technologiom. Współpracujemy z wieloma specjalistami w dziedzinie zabezpieczeń komputerowych z Polski i ze świata.<<
        • tofika Re: warto poczytać o trojanach i GG 04.01.07, 10:24
          Kryzar,
          ogromne dzieki,
          poczytalam,
          alez ludzie potrafiasad

Szczęście to nie tylko to, co los daje, ale i to, czego nie zabiera..."
          • mania1119 Re: warto poczytać o trojanach i GG 04.01.07, 23:37
            Teraz krąży wirus z informacja o kartkach noworocznych.Nie kartka od znajomego
            oczywiscie- tylko propozycja zajrzenia do linku i skorzystania.Mnie to sie
            zidentyfikowalo pod haslem"Malicious New Year Cards Greetings" jako opis
            wirusa,a chodzi z poczta jako oferta skorzystania z kartek.Oferta jest od
            osoby,nie od firmy.
    • malwina52 Znów czekają nas wichury 18.01.07, 12:45
      Powieje w już całym kraju w nocy z czwartku na piątek.
      Porywy wiatru tej nocy mogą miejscami przekraczać 100 km/h.
      Najlepiej nie zostawiać wówczas samochodów pod drzewami,
      zabezpieczyć lekkie przedmioty na podwórkach
      i pozdejmować przedmioty, np. doniczki, z parapetów,
      a kto lekkiej wagi to w kieszen pare kamyczkow niech wlozysmile

• grazyna10 Re: Znów czekają nas wichury 19.01.07, 22:35
        Przezylam te wichure, z domu nie wychodzilam ale strasznie bylo. Oczywiscie
        doniczek nie usunelam i sie troszke ( na zamknietym podworku)
        poprzemieszczaly. A moj kogut wskazujacy kierunki swiata zachowal jedynie
        wschod - czyzby chcial do strefy rosyjskojezycznej????

Pora na zmiane sygnaturki
        • natla Wklejam, bo lepiej dmuchać na zimne 21.01.07, 17:05
          W najbliższych dniach musicie uważać i nie otwierać żadnych wiadomości o
          nazwie "invitation", niezależnie od tego kto ją wysłał. Jest to wirus,
          który "otwiera" znicz olimpijski, który pali dysk twardy.
          >Tego wirusa otrzymacie od osoby, która znajduje się na liście kontaktów,
          dlatego musicie rozpowszechnić tego maila, bo lepiej otrzymać go 25 razy niż
          otrzymać i otworzyć wirusa.
          >Jeśli otrzymacie wiadomość zatytułowaną "invitation" nie otwierajcie jej i od
          razu wyłączcie komputer.
          >Jest to najgorszy wirus, o jakim informowało CNN, zaklasyfikowany przez
          Microsoft jako najbardziej niszczycielski z wszystkich, które kiedykolwiek
          pojawiły się.
          >Ten wirus został odkryty wczoraj po południu w Mc'Afee i nie ma jeszcze dla
          niego rozwiązania.
          >Ten wirus po prostu niszczy "Sektor Zero" na dysku twardym, gdzie ukryte są
          podstawowe informacje.

(dzięki Krysiu)
          • takanietaka To fałszywy łańcuszek !! 21.01.07, 17:33
            Natlus warto najpierw sprawdzic w www.atrapa.net/chains/ Galerii
            łancuszków
            Oczywiście że to czysty spam www.atrapa.net/chains/invitation.htm
            Mozemy byc "stare" ale nie musimy byc "głupie" !
            * nigdy nic nie wiadomosmile **
            • natla Re: To fałszywy łańcuszek !! 21.01.07, 19:26
              Masz racje! Już kiedyś podawałaś ten link, ale zwycieżyło lenistwo. Nie chciało
              mi go się szkać. Juz go wkleiłam gdzie należy. smile
              • regine Re: Nie wpuszczamy "przebierańców" do domu 23.01.07, 20:30
                gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,33181,3868855.html
                Policja: Nie wchodzimy do mieszkań piratów
                Kiedyś były opowieści o jeżdżących w czarnej wołdze porywaczach dzieci. Dziś
                mrożące krew w żyłach relacje o policyjno-prokuratorskich nalotach na
                mieszkania rozpowszechniają w internecie posiadacze komputerów.
                Dla zainteresowanych, resztę prosze przeczytać w w/w artykule.
                • natla KOMUNIKAT ! WAŻNE!wiktoria53 05.11.07, 19:55 05.11.07, 20:27
                  Dziś otrzymałam taką informację:

BARDZO WAŻNE
                  > > >W najbliższych dniach musicie uważać i nie otwierać żadnych
                  wiadomości o
                  > > nazwie "invitation", niezależnie od tego kto ją wysłał. Jest to
                  wirus,
                  > > który "otwiera" znicz olimpijski, który pali dysk twardy. Tego
                  wirusa
                  > > otrzymacie od osoby, która znajduje się na liście kontaktów,
                  dlatego
                  > > musicie rozpowszechnić tego maila, bo lepiej otrzymać go 25 razy
                  niż
                  > > otrzymać i otworzyć wirusa. Jeśli otrzymacie wiadomość
                  zatytułowaną
                  > > "invitation" nie otwierajcie jej i od razu wyłączcie komputer.
                  Jest to
                  > > najgorszy wirus, o jakim informowało CNN, zaklasyfikowany przez
                  Microsoft
                  > > jako najbardziej niszczycielski z wszystkich, które kiedykolwiek
                  pojawiły
                  > > się. Ten wirus został odkryty wczoraj po południu w Mc'Afee i
                  nie ma
                  > > jeszcze dla niego rozwiązania. Ten wirus po prostu
                  niszczy "Sektor Zero" na
                  > > dysku twardym, gdzie ukryte są podstawowe informacje.
                  > > >Prześlij tego maila do znajomych, skopiuj i wyślij do
                  przyjaciół i osób z
                  > > listy kontaktów i pamiętaj, jeśli to zrobisz, skorzystamy na tym
                  wszyscy.
                  > > Nie kasuj tego. Wyślij to wszystkim których masz na liście !!!!

natla 05.11.07, 20:11
                  Wiktorio kochana, ten komunikat "chodzi" chyba od roku.
                  A my tylko powinniśmy wiedzieć, ze nic obcego nie wolno otwierać!
                  Czy mogę ten wątek skasować, a Twoją informacje przenieść
                  do "Ostrzeżeń"?

wiktoria53 05.11.07, 20:20
                  Kasuj. Wklejaj do ostrzeżeń. Ja wiadomosć dostałam na pocztę dzis i
                  stąd mój wątek. W przesyłce widniały daty z końca października i
                  inna z 2 listopada. Być moze juz czytałąm kiedyś ten komunikat, ale
                  ostrzeżeń nigdy nie za wiele.

natla 05.11.07, 20:23
                  Jasne Wiktorio, zapomnialam o podziekowaniu. Takie komunikaty
                  wyostrzaja naszą czujnosć i lepiej je przekazywać.

• mania1119 Re: OSTRZEŻENIA 05.11.07, 21:03
      A czy tego juz kiedys nie było?
      • del.wa.57 Re: OSTRZEŻENIA 05.11.07, 21:35
        Chyba juz było kiedyś, gdzieś o tym czytałam,ale lepiej kilka razy
        ostrzec i na zimne dmuchać.
        • wiktoria53 Uwaga na fałszywe strony fotka.pl z wirusem 14.11.07, 18:03
          Internauci otrzymują e-maile, których nadawcy podszywają się pod
          serwis Fotka.pl i rozsyłają e-maile kierujące na fałszywe serwery
          popularnego serwisu.
          Po kliknięciu w link, strona do złudzenia przypomina wspomniany
          serwis.

Jak informuje Dziennik Internautów, po wejściu na podrobioną stronę
          ukazuje się profil użytkownika np. Sexy25 oraz ostrzeżenie, że jego
          przeglądarka ma wyłączoną obsługę Flash. Na stronie podany jest
          także komunikat z prośbą o pobranie i zaktualizowanie Flash Playera
          w wersji 9.0.47.

- Proszę tego nie robić, to jest wirus - ostrzega w swoim blogu
          Rafał Agnieszczak, właściciel Fotka.pl.

Najlepiej od razu skasować taki e-mail, bez otwierania go - radzą
          specjaliści.

Więcej w serwisie republika.onet.pl
          • del.wa.57 Re: Uwaga na fałszywe strony fotka.pl z wirusem 14.11.07, 18:12
            Dzięki Wiktorio.
    • malwina52 Wybuchający laptop LG 11.01.08, 08:43
      Pewien dziennikarz, posiadacz laptopa marki LG jak co dzień po
      zakończeniu pracy zamknął notebooka, który powinien w tym momencie
      przejść w tryb uśpienia. Zamiast tego, urządzenie uradowało swojego
      właściciela nieco innym trybem... autodestrukcji.
      cd nt.interia.pl/komputery/wiadomosci/news/znowu-
      eksplodowal-laptop,1039776

• malwina52 Re: Wybuchający laptop LG 11.01.08, 08:44
        nt.interia.pl/komputery/wiadomosci/news/znowu-eksplodowal-laptop,1039776

teraz dobry link, ciezko z rana pracowacsmile
        • del.wa.57 Atakują ''Nasza Klasę'' 22.04.08, 19:15
          tech.wp.pl/kat,1009785,title,Atakuja-Nasza-Klase,wid,9879431,wiadomosc.html?ticaid=15c23&_ticrsn=5
          • regine Re: OSTRZEGAM !!!!! 22.04.08, 19:36
            PRZED WIADOMOŚCIAMI O TAKIEJ TREŚCI, KTÓRĄ UMIESZCZAM PONIŻEJ !!!
            NIKOGO Z " NASZEJ KLASY" NIE ZNAM, Z NIKIM NIE PRÓBOWAŁAM NAWIĄZAĆ
            KONTAKTU !

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
            <Uwaga!

<Użytkownik Zachariah przesyła Tobie następującą wiadomość:

<Witam serdecznie!, KOCHAJMY SIE [...]
            <Dalsza część wiadomości dostępna jest tutaj: www8.nasza-
            <klasa.pl/profile/57276933
            ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
            Właśnie skopiowałam wiadomość, którą znalazłam u siebie na poczcie
            gazetowej. Nidy nie logowałam się, nie rejestrowałam na "Naszej
            klasie", raz tylko weszłam z ciekawości. Nie zostawiłam tam śladu
            najmniejszego po sobie. Wiem, że jest to wiadomość, link,
            zawirusowany.
            Czytałam, że są rozsyłane takie linki z numerkami:3, 8, 6, 5.
            Nie należy tego otwierać. OSTRZEGAM !!!
            A dlaczego, jak znajdę artykuł to wkleję.
            • del.wa.57 Re: OSTRZEGAM !!!!! 23.11.08, 18:59
              Nowy wirus moze byc przeslany przez e-mail, katka pocztowa " A POSTCARD
              > IMAGE"nie otwierac
              >
              > wirus niszczy Hard Drive.
              >
              > Nie najlepsza wiadomosc ale "Przezorny zawsze ubezpieczony"

> Takie ostrzeżenie dostałam wczoraj od znajomej i wklejam tutaj.
              • natla Re: OSTRZEGAM !!!!! 23.11.08, 19:07
                Dzięki Delwiątko...lepiej na zimne dmuchać.
                • del.wa.57 Wirus Filipiński atakuje:)) 06.12.08, 16:40
                  prorocznia.pl/f.html?i=37160O-937882398O0&ticaid=67181
                  • natla Re: Wirus Filipiński atakuje:)) 06.12.08, 16:44
                    A czy ja ten link mogę otworzyć, czy to ten wirus filipiński big_grin wink
                    • del.wa.57 Re: Wirus Filipiński atakuje:)) 06.12.08, 16:59
                      bez obaw,''łotwieraj''big_grin
                      • sagittarius954 Re:ś+p Sagi 06.12.08, 17:21
                        prorocznia.pl/film.html?i=97006O-1508357486O0&n=1&ticaid=67182
                        • wiktoria53 Ostrzeżenia 09.12.08, 21:17
                          www.tvn24.pl/-1,1576664,0,1,uzywasz-facebooka-strzez-sie,wiadomosc.html
    • bogatka1 Re: trojan win32: Notre 15.12.08, 18:59
      Dzisiaj miałam długie skanowanie całego komputera, przy uruchomieniu kompa.
      Antywirus avast! wykrył tego trojana - podobno tylko avast wykrywa, inne antywirusy nie, a Kaspersky może być tym wirusem zainfekowany.
      Po przeskanowaniu kliknęłam 7 - naprawić, ale nie było można,
      potem kliknęłam 5 - przenieść do kwarantanny, ale była nieznana nazwa obiektu.
      Po kliknięciu 1 - usunąć nastąpiło drugie skanowanie, już krótsze i został usunięty.
      Nie wiem, jakim sposobem znalazł się ten trojan na dysku E:\ , plików tego dysku ostatnio wcale nie uruchamiałam.

Natomiast ściągnęłam plik tuturial jak zrobić połączenie ramki z obrazkiem w Corelu 11. Wielkość 82 Mb, a czas prezentacji kilka minut, ściągało się dłużej niż 2 godziny. Podejrzewam, że w tym mógł być ten trojan.
      • natla Od Bogatki 27.03.09, 16:34
        bogatka1☺ 27.03.09, 15:01
        nt.interia.pl/internet/bezpieczenstwo/news/conficker-
        zaatakuje-w-prima-aprilis,1281728,62 "Producenci antywirusów z
        niepokojem wyczekują uaktywnienia się ostatniej mutacji robaka
        Conficker, która 1 kwietnia ma połączyć się z siecią i pobrać z niej
        instrukcje dalszego działania. Milionom użytkowników może grozić
        odcięcie od internetu - alarmują specjaliści.

(...)Nie wpadajmy jednak w panikę, istnieje duże prawdopodobieństwo,
        że stworzona przez Confickera sieć zombie będzie wykorzystywana w
        standardowy sposób. Kontrolująca ją osoba może przeprowadzać ataki
        DDoS, używać botnetu jako sieci proxy do ukrycia nielegalnej
        działalności czy też masowo rozsyłać spam. Kolejną opcją jest
        wynajęcie części lub całości mocy obliczeniowej sieci - biznes ten
        nosi nazwę Crime As A Service (CAAS).

Warto odnotować, że Conficker znany jest także pod następującymi
        nazwami: Downup, Downadup oraz Kido. Eksperci firmy Symantec
        zalecają ostrożność przy poszukiwaniu w sieci informacji o
        szkodniku - cyberprzestępcy zaczęli bowiem manipulować wynikami
        wyszukiwania, starając się zwabić jak najwięcej internautów na
        zainfekowane strony."
        • sagittarius954 Re: Od Bogatki 27.03.09, 16:43
          No .... a tak na nasze nie można tego przetłumaczyć smile
          • natla Graga ostrzega. 15.01.10, 10:27

Ostrzeżenie!
            graga211 15.01.10, 09:32
            Otrzymałam je dzisiaj rano. Nie wiem, jak dalece jest prawdziwe, ale
            wolę na zimne dmuchać, niźli raz się sparzyć:
            W najbliższych dniach musicie uważać i nie otwierać żadnych
            wiadomości o nazwie **"invitation",** niezależnie od tego kto ją
            wysłał.
            Ten wirus "otwiera" znicz olimpijski i **pali dysk** **twardy**.Tego
            wirusa otrzymacie od osoby, która znajduje się na liście kontaktów,
            dlatego musicie rozpowszechnić tego maila, bo lepiej otrzymać go 25
            razy niż otrzymać i otworzyć wirusa. Jeżeli otrzymacie wiadomość
            zatytułowaną **"invitation"** - **nie otwierajcie jej i od razu**
            **wyłączcie komputer.**

Jest to najgorszy wirus, o jakim informowało CNN, zaklasyfikowany
            przez Microsoft jako najbardziej niszczycielski z wszystkich, które
            kiedykolwiek pojawiły się. Ten wirus został odkryty 3 dni temu
            południu w MCafee i nie ma jeszcze dla niego rozwiązania. Ten wirus
            **niszczy "Sektor Zero"** na dysku twardym, gdzie ukryte są
            podstawowe informacje. Bardzo proszę - prześlij tę wiadomość
            wszystkim swoim przyjaciołom i znajomym. **NIE OTWIERAJCIE -
            INVITATION!!**
            Pozdrawiam !

super222 15.01.10, 09:42
            <Nie otwiewierać!
            to znaczy nie klikać
            *w to niebieskie?*.
            -
            • natla Re: Graga ostrzega. 15.01.10, 10:28
              To ostrzeżenie krąży od dawna. Niestety myśle, że
              najniebezpieczniejsze są te, przed którymi nie zdążą nas ostrzec. smile
              Ale też uważam, ze lepiej na zimne dmuchać.
              • misia007 Re: Graga ostrzega. 16.01.10, 13:29
                atrapa.net/chains/invitation.htm?page=6
                ostrzeżony przeze mnie misiek znalazł to!!!
                • sagittarius954 Re: Graga ostrzega. 16.01.10, 13:35
                  A co to ?
                  EEEEE....misia co ty nam tu podrzucasz, chcesz nas usmażyć big_grinbig_grin
                  Choc mojemu laptakowi już nic nie pomoże ani nie zaszkodzi.sad
                  • misia007 Re: Graga ostrzega. 16.01.10, 17:50
                    jakoś się nie usmażyłam, odwagi sagi!!!!
                    • sagittarius954 Re: Graga ostrzega. 16.01.10, 18:08
                      a dlaczego z twojego kompa dym leci ??big_grinbig_grin
                      • graga211 Re: Graga ostrzega. 20.01.10, 10:30
                        Ale ktoś mi biebywałą staroć przysłał, no, no!
                        Przepraszam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka