bimbom 24.12.05, 15:00 Czy ktoś złoży mi dziś życzenia? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
takanietaka Re: Imieniny 24.12.05, 16:00 Ja !!Moge ja pierwsza? no to składam!Jestes Ewa..ojej nie dosyc ze masz te wigilie smętna i zawsze nie taką ..to jeszcze i imieniny!!!No to podwójnie wszystko jest "nietakie"?Gdybys zgłosiła do Natli swoje dane imieninowe ,to bys była zasypana zyczeniami od nas wszystkich!Może by troche pomogło!A moze to "depresja sezonowa"?Wiem cos na ten temat! __________________________________________________ ** nigdy nic nie wiadomo ** Odpowiedz Link
bimbom Re: Imieniny 24.12.05, 16:48 Dziękuję za życzenia- imieniny (w odróżnieniu od Świąt) lubię Odpowiedz Link
hania48 Re: Imieniny 24.12.05, 17:28 Ewo - z Okazji Twoich imienin życzę Ci dużo radości, szczęścia, zdrowia i wszystkiego naj.. Hania PS. Wszystkie Ewy, które znałam były bardzo miłe! Odpowiedz Link
dankarol Re: Imieniny 24.12.05, 19:14 A ja ofiaryję Ci złotą rybkę niech spełni twoje trzy życzenia. A pozatym dużo zdrowia, kieskę sporą i przyjaciół wiernych grono. Odpowiedz Link
gwiazda37 Re: Imieniny 24.12.05, 19:41 Mnóstwa serdeczności, spełnienia marzeń i pełnej kiesy...........)) Odpowiedz Link
natla Re: Imieniny 24.12.05, 22:49 Ale plama, nawet "urzedowych" życzeń Wam nie złożyłam.....ale zawsze dla mnie ten dzień jest bardzo stresowy i na forum wlazłam dopiero niedawno. Ewki moje miłe, wszystiego.....nie, niech się Wam spełni choć jedno życzenie, choć jedno marzenie. Myśle, że to jest realne , więc z całego serca Wam życzę. ps. a tyle razy prosiłam o podanie dat na poczte gazetową...ale Wy mnięęęę wogle nie suchacie....)) Odpowiedz Link
margo.pf Re: Imieniny-dziękuję 25.12.05, 08:47 Lepiej pozno niz wcale. Dolaczam sie do zyczen wszystkiego najlepszego. Cmoooooook ) Skladac zyczen to ja nie umiem, za to cmokam z dubeltowy ) Odpowiedz Link
tofika Re: Imieniny-dziękuję 25.12.05, 10:23 komu,komu bo ide do domu...najlepszego,,wszystkiego,,,imieninowo urodzinowego.... ale jak tak trafiac w ciemno,,komu ,komu))))sto lat) Odpowiedz Link
tesunia Re: Imieniny-dziękuję 25.12.05, 11:41 powigilijnie....ale zyczonka skladam bardzo serdeczne posylajac w perecie trzy luski z karpia wigilijnego na szczescie i dostatek. STO LAT W SZCZESCI I ZDROWIU pozdrawiam swiatecznie. Odpowiedz Link
annal74 Re: Imieniny-dziękuję 25.12.05, 12:07 Spóźnione chociaż bardzo ciepłe dla wszystkich solenizantek i solenizantów oraz jubilatów życzenia składa Annal Odpowiedz Link
kesaira Re: Imieniny-dziękuję 25.12.05, 14:14 ...łuski zkarpia zachowam. Nie będę obrażac sie na szczęście i dostatek.) Pozdrawiam Odpowiedz Link
kesaira Re: Imieniny 25.12.05, 14:18 Natla, ten jeden pomysł też chcę by mi się spełnił...) Pozdrawiam. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Imieniny 25.12.05, 16:15 Serdeczne zyczenia dla wszystkich Ewek i Adamów))) Przepraszam,ze dopiero dzisiaj,ale podobno zyczenia /przyjmuje/się trzy dni przed i trzy dni po imieninkach czy urodzinach)) Odpowiedz Link
regine Re: Imieniny 26.12.05, 19:54 Kochajcie, jakby nikt Was nie zranił, Pracujcie, jak gdybyście nie potrzebowały pieniędzy, Tańczcie, jak gdyby nikt nie patrzył, Śpiewajcie, jak gdyby nikt nie słuchał, Żyjcie jak gdybyście były w raju. Wszystkim Ewom, najgorętsze życzenia, Składa Renia. Przepraszam,że trochę spóźnione, Ale najszczersze, płynące prosto z serca )))) Odpowiedz Link
krista57 Re: Imieniny 26.12.05, 21:03 Miala mi sie urodzic corka o imieniu Ewa... Ewuniu serdeczne życzenia,spelnienia pragnien oraz odrobiny szczęścia codziennie Odpowiedz Link
axsa Ewom, Ewkom, Ewciom i Ewuniom.... 27.12.05, 07:19 wszystkim razem ... życzę spełnienia kilku wybranych marzeń, ... zdrowia, ... szczęścia, ... pomyślności i każdej z osobna img311.imageshack.us/img311/6658/apsd6ag.jpg Odpowiedz Link
maladanka Re: Ewom, Ewkom, Ewciom i Ewuniom.... 27.12.05, 07:50 Przepraszam,ale miałam urlop komputerowy - dołaczam sie do grona winszujących i wyspiewuję: Niechaj gwiazdka pomyslności,nigdy nie zaaaaaaaaaaaaaaaaaagaśniee! Odpowiedz Link
goskaa.l Re: Imieniny 27.12.05, 07:49 Nie tylko Tobie (widzę, że jest tu kilka Ew): Delektuj się każdą chwilą Wyganiaj złe myśli dobrymi Kochaj i bądź kochana Nie martw się na zapas Ciesz się życiem!!! Z pąsową różą dla solenizantek - Gośka Odpowiedz Link
natla Re: Imieniny 06.02.06, 12:58 Dołączam drugi podobny wątek. • Imieniny.....) regine 20.01.06, 12:23 No i mamy imieniny )) U prałata na imieninach. Na imieninach ks. Henryka Jankowskiego zjawiło się tylu gości, że na dziedzińcu Centrum Ekumenicznego Sióstr Brygidek w Gdańsku zabrakło miejsc dla samochodów. - Gości jest dużo więcej niż w ubiegłym roku - komentowali stali bywalcy uroczystości. W pierwszym rzędzie zasiedli posłanka Samoobrony Danuta Hojarska i komendant wojewódzki pomorskiej policji Janusz Bieńkowski Żeby życzyć prałatowi zdrowia, musieliśmy odstać kilkanaście minut w kolejce gości, która ustawiła się przed salą, w drzwiach stał ks. Jankowski. Ubrany w skromny, czarny garnitur, udekorowany orderami prałat witał gości, podpierając się laską. Prawie wszystkich serdecznie ściskał. Goście, wręczając skromne wiązanki kwiatów i siatki z prezentami, życzyli mu przede wszystkim powrotu do zdrowia. - Ciekawe, co podadzą na bankiecie. W tym roku nie będzie chyba tak wystawnie, jak w ubiegłych - komentowali niektórzy. Wśród gości dominowali lokalni politycy i gdańscy restauratorzy. W pierwszym rzędzie wypełnionej po brzegi sali koncertowej usiadła posłanka Samoobrony Danuta Hojarska, w ostatnim - Ryszard Olszewski, gdański radny tej partii. Spóźniony ponad pół godziny pojawił się były ministrant Jankowskiego, prezydent Gdańska Paweł Adamowicz. Z żoną przyszedł Bogdan Oleszek, przewodniczący gdańskiej Rady Miasta. Nie zawiódł bywalec wielu bankietów Antoni Szczyt, wiceszef wydziału gospodarki komunalnej w gdańskim magistracie. "Solidarność" reprezentował szef gdańskiego regionu związku Krzysztof Dośla i żona byłego krajowego szefa związku Mariana Krzaklewskiego. - Marian nie mógł, bo jest za granicą - tłumaczyli byłego szefa AWS jego znajomi. Składnie życzeń opóźniło rozpoczęcie uroczystości o ponad pół godziny. Jak co roku zainaugurowała ją Cappella Gedanensis. Prałat z uśmiechem na twarzy usiadł pod wielkim portretem arcybiskupa gdańskiego Tadeusza Gocłowskiego, za sprawą którego przestał być proboszczem parafii św. Brygidy w Gdańsku. Kiedy grano walca Straussa, prałat uśmiechnął się i laseczką zaczął wystukiwać rytm melodii.______________________________________________________________________ Szkoda, że nas nie było na imieninach, nie wiemy co jedli i co pili goście. ciekawa jestem, czy też macie aż tylu czterokółkowych gości. Patrzcie nikt nie chodzi już na piechotę. Draństwo, a tyle dzieci, głodnych, bez rodziców i rodzinnego ciepła...( _ Odpowiedz Link
natla Imieniny Delwy :) 02.03.06, 08:44 Helenko nasza miła, żebyś się nie zmieniła, zawsze tak wesoła była.... imieninowe buziaczki posyłam )) _____________________________________________________ Myślisz, że możesz wszystko? Trzaśnij obrotowymi drzwiami!! Odpowiedz Link
dankarol Re: Imieniny Delwy :) 02.03.06, 09:20 img320.imageshack.us/img320/5155/re273av.jpg imieninowe róże z życzeniami przynoszę, o zdrówko i wiele uśmiechów aniołka proszę Odpowiedz Link
tesunia Re: Imieniny Delwy :) 02.03.06, 09:59 jeszcze raz wszystkiegi naj,naj lepszego Odpowiedz Link
sagittarius954 Sto lat ,sto lat, niech żyje żyje nam.... 02.03.06, 10:25 Czego życzyć Helenie, żeby w blasku przez cały rok chodziła , tylko miłością do lubego żyła , kłopoty i troski niech Cię omijają,słońce niech Cię budzi, księżyc do snu utula WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO.kŁANIAM SIĘ NIZIUTKO Del.wo. Odpowiedz Link
mira21 Re: Sto lat ,sto lat, niech żyje żyje nam.... 02.03.06, 19:02 Wszystkiego Najlepszego Helenko! Odpowiedz Link
lili50 Re: Sto lat ,sto lat, niech żyje żyje nam.... 02.03.06, 19:07 Helenko ofiaruję Ci te różyczki: img460.imageshack.us/img460/5931/rosewp8gv.jpg Odpowiedz Link
basiader Re: Sto lat ,sto lat, niech żyje żyje nam.... 02.03.06, 21:26 ja tez dolaczam serdeczne zyczonka i przesylam buziaki. Masz piekne imie Helenko Odpowiedz Link
annal74 Re: Sto lat ,sto lat, niech żyje żyje nam.... 02.03.06, 21:35 Niech Helenki żyją nam 100 lat i jeszcze więcej w zdrowiu , dostatku i radości! Dużo uścisków !)))) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Dzięki Basiaderko,Annal:))) 02.03.06, 21:40 Pędzcie dziewczyny do Gawiarenki,tam sa balety,jedzonko i bufet obficie zaopatrzony,zapraszam))) Odpowiedz Link
basiader Re: Dzięki Basiaderko,Annal:))) 02.03.06, 22:05 Ja dzis pierwszy dzien na swoim kompie jestem z Wami i wstyd wielki ale ucze sie wszystkiego od podstaw. Probowalam gawiarenki i ....niestety nie umiem tam wejsc bo napisy w innym jezyku niz uczono nas w mlodosci . Za zaproszonko dzieki i jak tylko bede umiala to do Was dolacze Odpowiedz Link