kryzar 06.01.06, 17:31 z albumu Hoffmana odnalezione niedawno. Warto pooglądać. Po wejściu trzeba kliknąć w album Hoffmana i poznawać Gdańsk dawny. Szczególnie polecam byłym i obecnym gdańszczanom Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
natla Re: stare fotografie 06.01.06, 22:00 Kryzarko miła, a w co mam kliknąć? ) Chętnie pooglądam.....a swoją drogą, to Ty okrutnie zakochana jesteś w swoim mieście, nieprawdaz? Zazdroszcze Ci trochę. Odpowiedz Link
natla Re: stare fotografie 06.01.06, 22:01 Jeszcze trochę i zabiorę siedo moich starych fotografii, ciekawe ile i co i kogo rozpoznam. Odpowiedz Link
kryzar Re: stare fotografie 06.01.06, 22:40 przeprasza, ale nie wyszło. sabaoth.infoserve.pl/danzig-online/ Ale to nie jest moje miasto, ja lubię stare fotografie, wspominki i cieszy mnie gdy odnajdują się po latach różne ciekawostki. Ja mieszkam w młodym mieście/ też ma już swoje zabytki/, które bardzo lubie i nigdy nie chciałam zmieniać miejsca zamieszkania. Pozdrawiam i miłego oglądania Odpowiedz Link