natla 21.02.06, 15:57 Dzis, jutro lub pojutrze ma byc operowany. Dzis pewnie przygotowanie. Wysyłacie swoje Anioły do pomocy. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vogino55 Re: Trzymajcie za Czarnego Humorka 21.02.06, 16:29 Kciuki juz trzymam,za zdrowie Andrzeja,będzie dobrze wierzę,,, Wojciech Odpowiedz Link
emma50 Re: Trzymajcie za Czarnego Humorka 21.02.06, 17:21 Trzymam kciuki, a Aniołka wysyłam do szpitala, aby przy nim czuwał. img69.imageshack.us/img69/7538/noc19zm.gif Odpowiedz Link
b_ska56 Re: Trzymajcie za Czarnego Humorka 21.02.06, 17:41 ...Wierzę, że takiego faceta jak Humorek, nie może spotkać nic złego! Trzymam kciuki... Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Trzymajcie za Czarnego Humorka 21.02.06, 18:14 Co Wy, Humor z resztą Czarny, po wyjściu ze szpitala będzie miał humor jeszcze czarniejszy, pozdrowienia, wracaj i tryskaj humorem . Trzymam kciuki i zginam duże palce nóg. Odpowiedz Link
wiktoria53 Re: Trzymajcie za Czarnego Humorka 21.02.06, 18:59 Tak, tak wszystkie kciuki trzymam i myślę, że po powrocie będzie tryskał jeszcze lepszymi pomysłami na czarny humor Życzę udanej operacji i szybkiego powrotu do zdrowia. Odpowiedz Link
regine Re: Trzymajcie za Czarnego Humorka 21.02.06, 19:02 Jego Anioł Stróż będzie z nim Bo musi być dobrze i ma być dobrze ) Posyłam swojego, nigdy za wiele Aniołków....Niech go strzegą: img341.imageshack.us/img341/4944/aniolek2jr.gif Trzymam kciuki !!! Trochę długo będziemy czekać, bo cały tydzień, na wiadomość. Odpowiedz Link
graga21 ?!?!? 21.02.06, 19:22 A dlaczegoz to bedzie krojony???? Byle humoru mu nie wycieli! Trzymam kciuki za mojego najulubienszego. Odpowiedz Link
dankarol Re: ReNo Humorku....:) 21.02.06, 19:59 też posyłam swojego aniołka, bo jak pisze Renia aniołków nigdy za wiele. img472.imageshack.us/img472/7963/566ta.gif Odpowiedz Link
tofika Re: ?!?!? 21.02.06, 20:00 Jeszcze mi fiknelo...bo spiesze napisac ,, kurcze, lezka mi sie kretnela w oku,bo jestem tak malo aktywna ze , zaskoczenie i ,,CO? Humorku bedziesz zdrow jak najpiekniejsz rydz z Mazurskiego lasu, "To TYLko chwilka "a nasze promyczki zyczen dodadza CI sil.. TAK bedzie!!!!!! Odpowiedz Link
tesunia Re: Humorku..... 21.02.06, 20:34 juz zaczynam prosto do Ciebie posylac fluidy samej zdrowosci) oraz aniolka do calej kolekcji....niech Cie pilnuje i czuwa nad Toba img117.imageshack.us/my.php?image=aniolek079zn.jpg Odpowiedz Link
august2 Re: Humorku..... 21.02.06, 20:45 Wracaj szybko na lono (forumowe).... Moze mu tam laptopa dadza? Moglby nam zdac raport... Odpowiedz Link
tesunia Re: Humorku...../august 21.02.06, 20:53 chyba nie wierzysz w CUDA LAPTOPOWE) bedzie sie cieszyl chop,jak bedzie mial TV aparat w pokoju, nieraz takie CUDA sie zdazaja) Odpowiedz Link
fanka8 Re: Humorku...../ 21.02.06, 22:36 Humorku, zdrowiej szybko, udzielamy Ci króciutkiego zwolnionka i przepisujemy na receptę ... uczestnictwo w naszym życiu forumowym - to wskazane lekarstwo. Odpowiedz Link
hania48 Re: Trzymajcie za Czarnego Humorka 21.02.06, 22:44 Udanej operacji i szybkiego powrotu do zdrowia! Aniołów i Anielic nigdy za wiele, a na forum szczególnie tych ostatnich nie brakuje, więc na pewno się uda! Odpowiedz Link
annal74 Re: Trzymajcie za Czarnego Humorka 21.02.06, 22:50 Wracaj do Nas , bo jest kogo rozweselać i śmieszyć ! Zdrowia , zdrowia i jeszce szczęśliwego zakończenia leczenia i szybkiego powrotu do formy. Odpowiedz Link
lili50 Re: Trzymajcie za Czarnego Humorka 21.02.06, 23:06 Szybkiego powrotu do zdrowia zdrowia: niech ten gołąbek, zaniesie Ci aniołka, żeby nad Tobą czuwał. Odpowiedz Link
kesaira Re: Trzymajcie za Czarnego Humorka 22.02.06, 00:38 Humorku! Nie stresuj mnie! Mam nadzieję, że masz silny organizm, a konawały nie popsuja go!!! Zdrowia, zdrowia,zdrowia !!! Niech Twoi aniele stróże Cię ochronią !!! Moi są zajęci. Ale powiem moim, by Twoim przykazali by Ciebie żwawiej chronili, skoro dopuscili do operacji. Trzymaj się !!! Ja Odpowiedz Link
ania091951 Re: Trzymajcie za Czarnego Humorka 22.02.06, 03:58 Humorku zycze zdrowka wracaj do Nas Odpowiedz Link
takanietaka Re: Trzymajcie za Czarnego Humorka 22.02.06, 06:55 T R Z Y M A M ! Ale czy wytrzymam bez jego poczucia humoru?Świat mi rózowieje jak on mi go zaczerni troche! _____________________________________________________ ** nigdy nic nie wiadomo ** Odpowiedz Link
axsa Re: Trzymajcie za Czarnego Humorka 22.02.06, 08:12 Pozdrawiam i życzę, żebyś to przeszedł jak najmniej dotkliwie. Słuchaj panów doktorów i pań doktórek, a ta także pan pielęgniarek. Aniołki podsyłam, choć i tak wiem, że takiego czarnego to ...... nie wezmą. )) )) )) Odpowiedz Link
kryzar Re: Trzymajcie za Czarnego Humorka 22.02.06, 08:18 życzę zdrowia i czekam na rymowane komentarze dotyczące służby zdrowia Odpowiedz Link
maladanka Re: Trzymajcie za Czarnego Humorka 22.02.06, 10:51 będzie dobrze!będzie dobrze!będzie dobrze!będzie dobrze!będzie dobrze!będzie dobrze!będzie dobrze!będzie dobrze!będzie dobrze!będzie dobrze!będzie dobrze! będzie dobrze!będzie dobrze!będzie dobrze!będzie dobrze!będzie dobrze!będzie dobrze!będzie dobrze!będzie dobrze!będzie dobrze!będzie dobrze!będzie dobrze! będzie dobrze!będzie dobrze!będzie dobrze!będzie dobrze!będzie dobrze!będzie dobrze!będzie dobrze!będzie dobrze!będzie dobrze!będzie dobrze!będzie dobrze! Odpowiedz Link
poduszeczka Re: Trzymajcie za Czarnego Humorka 22.02.06, 15:06 czy juz wiemy jak sie ma nasz CZARNY HUMOREK? pozdrowienia rowniez ode mnie Humorku)))) Odpowiedz Link
natla Re: Trzymajcie za Czarnego Humorka 22.02.06, 15:17 Kurcze, Humorku, sama Szefowa zawitała, żeby Ci pomóc.....musi sie udać Odpowiedz Link
tofika Re: Trzymajcie za Czarnego Humorka 22.02.06, 23:54 a niech WIE!!!!!!!!!!ze o nim myslimy, bo myslimy!!!!!!!!! Odpowiedz Link
regine Re: Trzymajcie za Czarnego Humorka 23.02.06, 09:39 Cały czas myślę o naszym Humorku, ciekawe jak mu tam ...? Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Trzymajcie za Czarnego Humorka 23.02.06, 18:45 Ja równiez(trzymam kciuki) za naszego Humorka i zycze szybkiego powrotu do zdrówka i do nas)) Humorku-wszystko będzie OKEY!!!)))) Odpowiedz Link
natla Re: Trzymajcie za Czarnego Humorka 23.02.06, 19:05 Mam nadzieje, że Humorek już po zabiegu i teraz się byczy, tęskniąc za nami )) Pospiesz sie Czarny, bo nas kciuki i paluchy bolą )) Zabrałam Ci jednego z moich aniołów, też potrzebuję , ale reszta grzecznie waruje i oskrzydla Twój czarny charakterek ) Odpowiedz Link
natla Re: Trzymajcie za Czarnego Humorka 24.02.06, 17:14 Musimy czekać, aż dorwie się do kompa...... Odpowiedz Link
august2 Re: Trzymajcie za Czarnego Humorka 26.02.06, 22:23 .. no wlasnie! Jakies humory (czarne) ma czy co? Nic nie chce pisac... Odpowiedz Link
natla Re: Trzymajcie za Czarnego Humorka 26.02.06, 23:06 Przypuszczam, ze jeszcze jest w szpitalu i dość trudno mu tam pisać Odpowiedz Link
kesaira Re: Trzymajcie za Czarnego Humorka 27.02.06, 00:44 Natla, a tak w ogóle, na co Humorek cierpi? Mam nadzieje, że to nic poważnego... Odpowiedz Link
basiader Re: Trzymajcie za Czarnego Humorka 27.02.06, 07:51 Nic nie wiedzialam bo ponad tydzien nie bylam na kompie Humorku co z Toba trzymaj sie pamietaj ze obiecales ze mna zatanczyc .Wracaj szybciutko wszyscy czekamy Odpowiedz Link
maladanka Re: Trzymajcie za Czarnego Humorka 27.02.06, 09:18 może się coś dowiemy dzisiaj i to dobrego o Humorze naszym Odpowiedz Link
natla Re: Trzymajcie za Czarnego Humorka 27.02.06, 09:28 Z tego co pisał, jest szansa, że moze juz jutro go wypiszą, ale nie wiem, czy to dobrze by było. No nic, jak zawsze w takich sytuacjach, pozostaje nam cekać na dobre wieści. Odpowiedz Link
malwina52 Re: Trzymajcie za Czarnego Humorka 27.02.06, 20:28 tyle osob trzymalo, ze musi byc wszystko dobrze, za pare dni bedzie nas bawil swoim dowcipem Odpowiedz Link
regine Re: Trzymajcie za Czarnego Humorka 28.02.06, 11:33 Ciekawa jestem jak się czuje...??? Chyba Wszyscy myślimy o tym samym... Odpowiedz Link
regine Re: Trzymajcie za Czarnego Humorka 01.03.06, 17:23 Chyba pamiętacie o Tym "gościu " jeszcze ...?? Ciekawe, kiedy się odezwie... Odpowiedz Link
maladanka Re: Trzymajcie za Czarnego Humorka 01.03.06, 17:58 Reginko - bardzo pamiętamy! I smutno mi, bo za długo milczy... Odpowiedz Link
muraszka1 Re: Trzymajcie za Czarnego Humorka 01.03.06, 18:40 czy ktos mieszka w Jego miescie ? Odpowiedz Link
krista57 Re: Trzymajcie za Czarnego Humorka 01.03.06, 19:02 Wszyscy trzymamy kciuki a niektórzy pałamancy tylko jeden)) Odpowiedz Link
vogino55 Re: Trzymajcie za Czarnego Humorka 01.03.06, 19:15 krista57 napisała: > Wszyscy trzymamy kciuki > a niektórzy pałamancy tylko jeden)) Krista no co Ty gipsik sobie zafundowałaś? Wojciech współczujący((((( Odpowiedz Link
natla Re: Trzymajcie za Czarnego Humorka 01.03.06, 19:45 Im dłuzej go nie ma tym lepsze rokowania. Więc cieszę sie, że go jeszcze nie ma, choć smutno bez Czarnego. _____________________________________________________ Myślisz, że możesz wszystko? Trzaśnij obrotowymi drzwiami!! Odpowiedz Link
czarny.humor Aleście mnie rozczulili. 03.03.06, 15:06 Ten wątek musi kandydować do tytułu "wątku roku"!! - bez dwóch zdań!! Dzięki Wam wszystkim za pamięć i dobre słowo.)) No tak!! Teraz już wiem, co to za brzęczydła mi tam w szpitalu wciąż latały nad głową!! Już miał mi ktoś załatwić klapkę na muchy, ale na szczęście wcześniej wyszedłem. Dopiero byłaby afera, jakbym zaczął nią tłuc Wasze aniołki. )) Ale tak naprawdę też myślałem o Was codziennie i autentycznie czułem Waszą troskę i sympatię. Jeszcze raz dzięki!! Nie lubię gadać o moich dolegliwościach, ale jestem Wam winien chociaż małe wyjaśnienie. Krótko: Tym razem nie trzeba było nic wykrawać i zanosi się, że nie trzeba będzie także w najbliższej przyszłości. Po prostu zaczęło mi się trochę komplikować zdrówko, po ubiegłorocznym przeszczepie wątroby. Dla jasności - byłem biorcą - nie dawcą! )) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re:Witaj nam Humorku:))))) 03.03.06, 15:21 Wspaniale,ze sie odezwałeś,oczywiście,ze martwiliśmy sie o Ciebie!!!co Ty sobie wyobrażasz hę?)))))że my to jakies muchuje jesteśmy?he?))) Naprawde bardzo sie cieszę,ze nie beda Ci nic/wycinac/że wszystko u Ciebie jest w porzadelku,odpocznij troszkę po tych /wałkowaniach/szpitalnych i do roboty!!!! Pozdrówka kochany Humorku)))))) Odpowiedz Link
pysiadwa Re:Witaj nam Humorku:))))) 03.03.06, 16:30 Witaj,witaj Humorku)) Oj,jak ja lubie,czytać dobre wiadomości)) Nabieraj sił a póżniej pisz,pisz,pisz..... Odpowiedz Link
czarny.humor Re:Witaj nam Humorku:))))) 03.03.06, 16:31 "Przyjaciele są jak anioły, które nas podnoszą, kiedy nasze skrzydła mają kłopoty z przypomnieniem sobie jak się lata." Tak się wpisała kiedyś ósma Toskania na wątku "Myśli, słowa. Warte zastanowienia.", a ja Wam teraz nimi dziękuję. )) Delwo!! DO ROBOTY??! (( Ja na "chorobie" jestem! )) Odpowiedz Link
natla Re:Witaj nam Humorku:))))) 03.03.06, 16:43 wiedziałam, że dziś Cie zobaczymy, bo w piątek wszystich zdrowych wypisują. Bardzo sie ciesze, tak, że nawet nie przczytałam co napisałeś, a pisze jedna ręka, bo misięczna Hania śpi na "mem łonie" )) _____________________________________________________ Myślisz, że możesz wszystko? Trzaśnij obrotowymi drzwiami!! Odpowiedz Link
natla Re:Witaj nam Humorku:))))) 03.03.06, 16:55 Ty się tu chorobowym nie wymiguj, dość sie wybyczyłeś, tera do roboty proszę ) _____________________________________________________ Myślisz, że możesz wszystko? Trzaśnij obrotowymi drzwiami!! Odpowiedz Link
czarny.humor Re:Witaj nam Humorku:))))) 03.03.06, 17:01 Dobra, dobra! Spoko! Miło Cię czytać Natluś!! Ale jak się okaże, że jestem lekko rozleniwiony, to i tak na żadne dywaniki nie będę chodził! Chyba, że kupiłaś w końcu ten nowy klęcznik. )) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re:Witaj nam Humorku:))))) 03.03.06, 17:01 Tak...tak dosyc tego opierd....sorry,urlopu,do roboty kurna!! ))))) Odpowiedz Link
vogino55 Re:Witaj nam Humorku:))))) 03.03.06, 17:13 del.wa.57 napisała: > Tak...tak dosyc tego opierd....sorry,urlopu,do roboty kurna!! > ))))) Oj biedny Ty biedny nawet posymulowac nie pozwolą())) Witaj w domu ()))) Wojciech Odpowiedz Link
regine Re:Witaj nam Humorku:))))) 03.03.06, 18:31 Witaj Andrzeju, Witaj !!! Jak miło, że jesteś, tu pośród nas. Cieszę się bardzo ) Odpoczywaj ale nie za długo, bo smutno tu bez Twojego Czarnego Humorku )) Odpowiedz Link
malwina52 Re:Witaj nam Humorku:))))) 03.03.06, 18:46 to jestesmy w komplecie odrazu weselej zrobilo sie na forum Odpowiedz Link
natla Re:Witaj nam Humorku:))))) 03.03.06, 19:08 Humorku, a propos słuchanej muzyki dziś prez Ciebie mam kawał: "przychodzi baba (Humor) do lekarza z gwoździem w uchu.......lekarz pyta.....co pani jest?.....słucham metalu." )) _____________________________________________________ Myślisz, że możesz wszystko? Trzaśnij obrotowymi drzwiami!! Odpowiedz Link
goskaa.l Re: Aleście mnie rozczulili. 06.03.06, 07:16 To znaczy, że rok temu rozpocząłeś nowe życie! Odpowiedz Link
czarny.humor Re: Aleście mnie rozczulili. 06.03.06, 08:33 Roczek skończę we wrześniu. )) Ciekawe, czy go przekroczę i czy będę już mówił. )) Odpowiedz Link
goskaa.l Re: Aleście mnie rozczulili. 06.03.06, 08:46 No to jeszcze nie zacząłeś raczkować! Odpowiedz Link
czarny.humor Re: Aleście mnie rozczulili. 06.03.06, 09:04 Ale siedzę już pewnie!! Tylko flaszki z piwkiem nie mogę jakoś utrzymać w rączce. I ponoć już mi tak zostanie!! Cholera!! Może powinienem zmienić sobie login na "bobas"?! )) Odpowiedz Link
goskaa.l Re: Aleście mnie rozczulili. 06.03.06, 09:23 Nie tylko z piwkiem - grubsze tomiska tym bardziej nie wchodzą w grę ( Odpowiedz Link
czarny.humor Re: Aleście mnie rozczulili. 06.03.06, 09:41 Eeee tam - przeboleję bez żalu! )) Ale w Gawiarence nic mi nie szkodzi. Dziwne nie? Odpowiedz Link
natla Wcale nie dziwne...... 06.03.06, 13:32 ......Humorku. Po to mamy przecież Gawiarenkę, mozemy się w niej łajdaczyć do woli, a co najważniejsze, kaca po tym nie mamy, ani fizycznego, ani moralnego ))) _____________________________________________________________ Myślisz, że możesz wszystko? Trzaśnij obrotowymi drzwiami!! Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Wcale nie dziwne...... 06.03.06, 14:41 Oj,mozemy Natluś,mozemy,tylko kurcze ostatnio przeziebiłam sie w Gawiarence,było tam tak zimno,ktos nie dopatrzył obowiązków i nie napalił w kominku) Humorku!! w Gawiarence jeszcze niejedną nowelke/obalimy/spoko!! Dasz radę)) Odpowiedz Link