regine Re: moda 01.03.06, 23:55 No i taką modę lubię, to jest mój styl. Lata sześćdziesiąte , siedemdziesiąte...) Odpowiedz Link
natla Re: moda 01.03.06, 23:58 Moda jak moda, przychodzi i odchodzi, zostaja tylko stroje klasyczne. Mnie zawsze w polskiej modzie raziły same modelki, a moze nieudolność fotografów....ta okropna sztuczność w pozach. _____________________________________________________ Myślisz, że możesz wszystko? Trzaśnij obrotowymi drzwiami!! Odpowiedz Link
lili50 Re: moda 02.03.06, 07:58 Ja uważam że w tej chwili moda jest neutralna, to co się ma, to się nosi, bo nie każdego stać modnie się ubierać. Odpowiedz Link
natla Re: moda 02.03.06, 09:33 Moda przede wszystkiem jest wygodna, a modne szmaty są w duzej gamie....od ekstrawagancji do nobliwości i klasyki. I to jest fajne. _____________________________________________________ Myślisz, że możesz wszystko? Trzaśnij obrotowymi drzwiami!! Odpowiedz Link
malwina52 Re: moda wiosenna 22.04.06, 18:11 kwiatami malowane tkaniny, piekne i romantyczne, pamietam juz taka barwna motylkowa mode Odpowiedz Link
bryza102 Re: moda wiosenna 22.04.06, 18:28 No właśnie,jakie kolory przywdziewacie? Ja skomponowałam sobie ubrania w kolorach :ciemna czerwień,zieleń soczysta,miodowy i ich pochodne oraz spłowiały granat i brąz.Oczywiście nie wszystko na raz,ale jestem zadowolona z tych barw.Pięknie właśnie komponuje się brąz z czerwienią.Dodatki obowiązkowo w tych kolorach.Na przykład,zielony sweterek z szerokim dekoltem,pod spodem "wyglądający" top w czerwieni,korale, kolczyki i pas-czerwone,spodnie lniane-c.miodowe,buty i torebka w kolorze sweterka.Jak to widzicie? Odpowiedz Link
regine Re: moda wiosenna 22.04.06, 19:35 Wszystkie odcienie brązu, są w tym roku na topie. Bardzo lubię brązy, czerwienie też, ale nigdy na sobie już od dawna nic nie miałam....Ale extra kerację mam na ślub córki, jest tam trochę czerwieni, błyszczącej. Może się przekonam i zacznę nosić. Kiedyś miałam dużo czerwonych ciuszków...Ale wolę brązy, beże i zielenie, zwłaszcza butelkowe... Odpowiedz Link
bryza102 Re: moda wiosenna 22.04.06, 19:46 No właśnie,zieleń z brązem i czerwienią świetnie współgra,wypróbuj koniecznie! Ja sprawdziłam,super.A niby dla czego nie nosisz czerwieni?W tym sezonie robi się modna,jest twarzowa.Przyznam że czerwieni też dawno nie nosiłam ale przekonałam się do niej właśnie niedawno,gdy łaziłam po sklepach z kuzynką.Zobaczyłam w sklepie "Zarra" bluzeczkę czerwoną w której się zakochałam i natychmiast nabyłam.Super pasuje do miodowych spodni,które zaakcentowałam sporym wisiorem w tym kolorze.Kombinacje mogą być różne,nawet alpejskie )) Odpowiedz Link
zettrzy Re: moda 22.04.06, 19:57 dziewczyny, pokazcie swoje kreacje na Galerii! forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=30539 ponownie zapraszam wszystkie milosniczki i milosnikow mody! Odpowiedz Link
regine Re: moda 22.04.06, 20:03 Po co pokazywać na galerii ??? Jak się ubierzemy, to same stworzymy GALERIĘ ) Odpowiedz Link
zettrzy Re: moda 22.04.06, 21:03 jak to po co? aby inni sobie obejrzeli i wyrazili opinie! Odpowiedz Link
malwina52 japonki 14.06.06, 19:50 jest tyle tego w sklepach, plaskie, na obcasach, rozne kolorowe plecioneczki podobaja mi sie, ale nie umiem w nich chodzic a wogole mam jakies takie wrazliwe nogi, ze buciorow pelna szafa a ja ganiam w jednych wiekowych a i te potrafia nagniotka mi zrobic tylko mi nie radzcie zeby stopy obciac Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: japonki 14.06.06, 20:41 Mam to samo a japonek nie ubiore na nogi,poprostu ich nie lubię,mam sandały w których chodzę już trzeci sezon i nie wiem co zrobię jak mi sie rozlecą,są takie wygodne i nie obcierają,kupiłam kiedyś klapki,rany!!!otarły mnie straszne odrazu wyjądowały w kontenerze,jeszcze tenisówki bardzo lubię mam kilka par w różych kolorach,ubieram do nich /stopki/to takie moje(zapierdalacze)tak je nazywam))))) Oczywiście są w szafie wyjściówki(klapki na lato)odkryta pięta,kryte palce na niewysokim obcasie. Odpowiedz Link
tesunia Re: modne ciuszki........... 14.06.06, 21:21 dzis sie przyjzalam dokladniej jak sie chadza tego sezonu, i nie jestem zdziwiona,mozna na sie wlozyc zeszloroczne laszki i bedzie OK, dodala bym,ze barwa kolorow sie tylko powiekszyla. Odpowiedz Link
dankarol Re: japonki 14.06.06, 21:24 A ja gubię klapki na ulicy. Po mieszkaniu chodzę, a jak wyjdę na ulicę to gubię. Zawsze mam problem z kupieniem butów, bo wszystkie gryzą. Jak juz mi sie zdarzy kupić dobre, to chodzę w nich dokąd mi z nóg nie spadną. Odpowiedz Link
malwina52 Re: japonki 23.06.06, 10:00 img240.imageshack.us/my.php?image=hittegolatai7ue.jpg to moze byc hit tego lata, takich japonek pewnie by sie nie gubilo))) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: japonki 23.06.06, 13:02 Malwinko,współczuję tym ludziom,boże...jak chodzić w takim /czymś/ale pomysły mają i radzą sobie. Odpowiedz Link
malwina52 torebki 12.06.07, 08:23 www.verabags.pl/ duze i kolorowe uwazajcie na podrobki))))) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: torebki 12.06.07, 20:03 Dobre hehehehe będziemy uważac Malwinko.Bardzo ładne torebki i nawet mam podobną,moja jest w kolerze beżu. Odpowiedz Link