07.05.06, 11:29
Krystynko, przez zmianę nicka nie masz swojego wątku. No to masz.
Likwiduję Lili.
Dzięki za śliczną przesyłkę. Dobra jesteś. smile
Obserwuj wątek
    • regine Re: Krise 1 07.05.06, 11:31
      Ja również dziękuję, bardzo smile)
      Miła niespodzianka z rana, nawet nie wiesz jaką frajdę mi sprawiłaś.
      Dziękuję jeszcze raz !!!
      • regine Re: Krise 1 07.05.06, 13:15
        Dziękuję smile) Zajrzyj na pocztę . Nie wiem jak Ci mam podziękować smile
        • muraszka1 Re: Krise 1 07.05.06, 13:40
          prosze wyraznie,kto jest teraz kto? bo juz sie pogubilamsad
          jestem tez,przypominam jana2706,ale jest to poklosiem atakow na muraszke1,
          na Olsztynie,sadzilam,ze to brzmi zbyt po rosyjsku,dzieki bylej admince
          (ustapila dzieki tej samej osobie,ktora atakowala muraszke1) na
          Olsztynie,Borace,wiem co jest,"bylo" grane,osoba chora na net
          namierzala "wrogow" i niszczyla sad
          • natla Re: Krise 1 07.05.06, 13:44
            E tam, trza sie nie dać smile)
            Krise, to Lili 50. Zrezygnowała ze starego nicku.
            • muraszka1 Re: Krise 1 07.05.06, 13:49
              dzieki smile
              • regine Re: Krise 1 07.05.06, 23:16
                Zajrzyj na pocztę Krystynko. Dziękujęsmile
    • dankarol Re: Krise 1 18.05.06, 17:45
      Co to znaczy okropna pogoda? Przecież są dwa typy pogody
      do spacerów
      barowa
      oba świetne wink
      • tofika Re: Krise 1 18.05.06, 19:17
        Krise 1
        -
        • kryzar sałata 18.05.06, 19:27
          sos:1porcja oliwy,1/2porcji soku z cytryny, zmiażdżony czosnek, odrobina soli,
          trochę musztardy, łyżeczka miodu1/2porcji wody mineralnej. Wszystkie składniki
          do słoiczka TWIST zamknąć wstrząsać mocno i niech się "przegryzie" w lodówce.
          Przed polaniem sałaty lub innej surówki jeszcze raz wstrząsnąć i zalać.
          • tofika Re: sałata 18.05.06, 19:52
            kryzar,
            tak wlasnie ... to jest prawidlowy przepis ,warto bylo podpytacsmile
            wlasnie taka pyszna przygotowuja moje synowe..
            ja nie dodaje wcale cukru,ani miodu..nie moge
            • regine Re: sałata 18.05.06, 20:28
              Robię z czosnkiem, oliwką, kwaskiem cytrynowym, odrobiną cukru, ale bez dodatku
              musztardy i miodu.Dodaję też do tej sałatki dużo zielonego koperku.
              • malwina52 Re: sałata 18.05.06, 20:53
                pozdrowienia dla zdolnej Krysismile

a i przy okazji troche nauczylam sie
                jak postepowac z salata, szkoda ze nie mamy
                takiego watku gdzie mozna byloby z Was wyciagnac
                troche wiedzy na wiosenne surowkismile
                • regine Re: Krise :) 21.05.06, 20:15
                  Dziękuję, za kwiaty smile) To co obiecałam , może prześlę dziś wieczorem, już
                  sobie poukładałam. Opiszę co i jak. Pozdrawam Renia.
                  • natla Re: Krise :) 25.05.06, 10:34
                    Krystynko, jest śliczna, dzięki............ale ja wiem swoje smile
                    • dankarol Re: Krise :) 01.06.06, 15:55
                      Miłego urlopu Ci życzę pogoda sie poprawia, więc mam nadzieje, że bedziesz
                      miała szczęście do słoneczka.
                      • del.wa.57 Re: Krise :) 01.06.06, 17:19
                        Udanego urlopu Krise,odpoczywaj,baw się dobrze i dużo słoneczka życzęsmile)
                        • regine Re: Krise :) 01.06.06, 17:42
                          Krystynko, pogody, słońca i spokoju życzę, podczas wypoczynku.
                          Wracaj do nas wypoczęta, opalona i jak zawsze uśmiechnięta.
                          Pozdrawiam serdecznie, udanego urlopowania smile))
                          • del.wa.57 Re: Krise :) 18.06.06, 20:00
                            Krysiu,moge Ci wysłać zaproszenie? chcesz dołączyć do moich gości,przyjaciół?
                            Kurcze,jakie Ty cudeńka robisz,ale z Ciebie zdolna dziewczyna,mój podziwsmile)
                            • natla Re: Krise :) 19.06.06, 08:48
                              Krystynko, przypomnij mi, w którym wątku podawałaś link do tego wspaniałego
                              kalendarza. Bardzo mi go brak.
                              • dankarol Re: Krise :) 18.07.06, 18:17
                                Krysiu puk puk listonosz puka
                                • del.wa.57 Re: Krise :) 18.07.06, 20:45
                                  Dziękuję Krysiu,bardzo mi miło gościć Ciebiesmile))))
                                  • del.wa.57 Re: Krise :) 21.07.06, 17:46
                                    Dzięki Krysieńko za piękne podziękowanie(schowałam sobie na pamiątkę to cudeńko)
                                    Ja również raz jeszcze dziękuję zdolna dziewczynosmile)
                                    • del.wa.57 Re: Krise :) 27.07.06, 21:14
                                      Krysiu,czy mogłabyś wyslać mi na pocztę te zwierzątka z Gałczyńskim,nie mogę
                                      pobrać tego pliku u mnie nic tam nie ma.
                                      • tofika Re: Krise :) 28.07.06, 01:12
                                        dziekuje!!!,wszystko otworzylo...jest ok ok oksmile
                                        Ale pieknie ,rano ogladne powolutku i poczytam
                                        • del.wa.57 Re: Krise :) 14.08.06, 16:38
                                          Krysieńko a gdzieś to ich nałapałaś te paskudztwa?
                                          Bardzo Ci współczuje i cieszę się,że juz masz wsio w porządku.
                                          • del.wa.57 Re: Krise :) 14.08.06, 18:36
                                            Krysiu,musisz zwrócić uwagę na kropki,dostaję pocztę bez problemów...
                                            del.wa.57 może tu tkwi błąd?spróbuj jeszcze razsmile))
                                            • del.wa.57 Re: Krise :) 24.09.06, 20:26
                                              Krysiu,nie mogę tego obejrzeć,choć bardzo chciałam,wyskakuje mi taki komunikat:
                                              folder skompresowany/zip/jest nieprawidłowy lub uszkodzony.
                                              • del.wa.57 Re: Krise :) 24.09.06, 21:42
                                                Okey,dzięki,zaraz to zrobięsmile)
                                                • del.wa.57 Re: Krise :) 24.09.06, 22:10
                                                  Wszystko obejrzałam Krysiu,gratulacje za Twojej zdolnej córci,dzięki za letnią
                                                  impresję. Biegnij na pocztęsmile)
                                                  • del.wa.57 Re: Krise :) 24.09.06, 23:30
                                                    Krysiu,cudna Twoja gromadka a Kropka ma naprawdę słodnie ślipia a ta spryciara
                                                    to mycha czy chomik? Filip córci też bardzo uroczy,rany,jak ja kocham psy i
                                                    konie.
                                                    Dzięki Krysiu ,to była przyjemność popatrzeć na Wasze zwierzakismile
                                                  • del.wa.57 Re: Krise :) 25.09.06, 00:06
                                                    Odebrałaś poczte Krysiu?
                                                  • del.wa.57 Re: Krise :) 25.09.06, 14:00
                                                    Dostałam Krysiu i to trzy razysmile))
                                                    Dziękuję.
                                                  • natla Re: Krise :) 24.10.06, 10:09
                                                    Krystynko, mało Cię, przestań się już lenić. Ja Ci dam brak czasu......wink
                                                  • del.wa.57 Re: Krise :) 03.12.06, 16:21
                                                    Moje gratulacje Krysiu,zadbałaś ,że nie zmarzniemy zimą w Gawiarence z Danutką
                                                    jesteście niesamowicie zdolne bestyjkismile))))
                                                  • del.wa.57 Re: Krise :) 18.02.07, 13:34
                                                    Krysiu,gdzie Ty sie podziewasz? odezwij się czasem,pozdrawiam serdecznie zdolną
                                                    laseczkęsmile))))
                                                  • del.wa.57 Re: Krise :) 04.03.07, 20:03
                                                    Dziękuje Krysiu za cudna prezentacje,sprawiłaś mi wielka radosć,buziaczki i
                                                    pozdrówka przesyłamsmile)
    • malwina52 pps :) 28.07.06, 07:12
      Krysiu zdolniacha i spryciulka z Ciebie,
      piekne dziekuje smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka