Dodaj do ulubionych

Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień?

26.06.06, 23:26
Okazało sie, że praktyczniej będzie połączyć 2 poniższe wątki.

Link do 6 części „dobranocki”:
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23923&w=44041374
Link do 3 części „jak minął dzień” :
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23923&w=40859189
Obserwuj wątek
    • natla Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 26.06.06, 23:31
      Trudny dzień. Nagłe pogorszenie stanu zdrowia ojca, brak lekarza, dobrze że znów
      trafiłam na krąg dobrych ludzi, choć były też niemiłe sytuacje. Ważne, że
      skończyło się nieźle.
      Żeby tak ludzie zdawali sobie sprawę ile mogą zrobić dobrego , ale też i złego
      jednym gestem......
      Śpijcie chłodno. Od piątku ochłodzenie, więc macie o czym śnić. smile
      • dankarol Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 27.06.06, 01:38
        Cos mi zaatakowało komputer , pól dnia na skanowanie straciłam.
        Pewnie u was jest chłodnie i śmicie o miłych rzeczach.
        Natlo, rano będzie nowy lepszy dzień.
        • sagittarius954 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 27.06.06, 13:49
          Do miłego chłodnego poranka smile)))
          • natla Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 27.06.06, 20:29
            Śpijcie dobrze. Chyba za chwile zamkne kompa, bo krążąca od 2h dookoła burza,
            moze wreszcie do nas zawita. smile
            • del.wa.57 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 27.06.06, 21:22
              Dzisiaj wziełam sie za mycie okien i tak wszystkiego nie skonczyłam,nie
              wszystko naraz,prace trzeba szanowaćsmile)
              Dobranoc do jutra.
              • mania1119 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 27.06.06, 22:14
                Kierowcy doprowadzili mnie do szewskiej pasji.Upal,w pracowni istna sauna-
                rozdaje testy,mowie,zeby przeczytali instrukcje ale zeby nie robili chylkiem
                sciagi w tescie,bo sprawdze i tak(poza tym nic im nie pomoze sciaga w tescie
                ktory trwa 50 sek i trzeba naprawde migiem pracowac).Sprawdzam.Na szesciu-
                czterech zrobilo sobie sciage.W tym jeden badany za jazde pod wplywem
                alkoholu.Ja sie wkurzylam,potem oni umierali ze strachu i tak nam minelo
                wspolne,radosne popoludnie!Ale niedlugo pojde spac i moze mi sie na przyklad
                zechca przysnic moje psy?To by bylo piekne!
                ps. tylko sie nad nimi nie litujcie!ja tam znowu taka straszna nie jestem...
                • e-baba Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 27.06.06, 23:23
                  Pięknych snów Wam życzę.
                  • takanietaka Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 28.06.06, 00:32
                    och!Super .Gryzłam sie tym czy w dalszym ciągu będe miała cześc etatu na
                    przyszły rok.No bo ,niby potrzebna jestem,ale z drugiej strony ........
                    no i dzisiaj juz oficjalnie .Ulzyło mi ,bo mi na pracy zależy z trzech powodów-
                    lubie ja !Dobrze mi robia na psychike obowiazki!No i finanse ,no bo do
                    emerytury sie przyda!No i znów będe mogła ponarzekac ze jestem zmęczona,i
                    przynajmniej czymś konkretnym.Bo inni co juz nie pracuja tez zmęczeni,ale nie
                    wiadomo czym ,bo odpoczywaja i odpoczywają.Czyli Huuuurrrraa-jeszcze zyjemy!
                    _______________________________________________________ ** nigdy nic nie
                    wiadomosmile **
                    • mania1119 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 28.06.06, 20:09
                      A moze by isc wczesniej spac?Na wszelki wypadek:dobrej nocy.Chyba ze mnie znow
                      nalog "zaniesie" przed komputer...
                      • regine Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 28.06.06, 21:24
                        Dzien minal, oby nastepne byly o niebo lepsze.
                        Dobrej, spokojnej nocy Wszystkim. Dobranoc smile
                        • del.wa.57 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 28.06.06, 21:41
                          Smutny dzień,myślę cały czas o Natli i Jej chorym Tatku.O Reni i chorej
                          wnusi,może jutro będzie lepiej.
                          Dobranoc moi mili,spokojnej nocy życzę.
                          • wirella Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 28.06.06, 21:51
                            Dzień dzisiejszy znacznie lepszy od wczorajszego.Basen to wspaniala rzecz !
                            Jutro wracam do domu i już nie będę rozpieszczana. Wspaniale tutaj Spię , czego
                            i Wam Wszystkim życzę ., Dobranoc, do jutra.
                            • malwina52 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 28.06.06, 22:23
                              nadeszlo ochlodzenie wiec
                              dzien byl znosny,
                              spokojnej nocki
                              • natla Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 28.06.06, 22:42
                                U mnie nieco lepiej, stabilnie. Mam nadzieję, że u Reni juz wszystko dobrze.
                                Śpijcie dobrze. smile
                                • tofika Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 28.06.06, 22:53
                                  dobranoc ,spijcie spokojnie ,a Aniolki niech tam szczegolnie czuwaja ,gdzie
                                  powinny...
                                  • e-baba Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 28.06.06, 23:17
                                    Dobranoc wszystkim Wam.
                                    A Tobie, Natlu i Tobie, Reniu, życzę, aby ta noc była przesileniem w chorobach
                                    Waszych bliskich, a dzień jutrzejszy nie im zdrowie przywróci.
    • dankarol Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 29.06.06, 00:21
      Dzisiaj nie było upału i można było zająć się różnymi zaległościami. A teraz
      znowu coś za oknem zaczyna dudnić, a wiec miłych snów życzę . Dobranoc
      • del.wa.57 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 29.06.06, 20:57
        Dzień miły i udany,ale ide do łóżeczka,rano muszę wcześnie wstać,spokojnej
        nocki wszystkim.
        • tesunia Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 29.06.06, 22:13
          mozna zaliczyc do udanych,sprzatanie w pomieszczeniu przygarazowym,jutro wywoz
          do centrali zdawczej....
          czlapie juz do lozeczka zyczac wypoczecia/ciekawej lektury do poduszki/
          • natla Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 29.06.06, 22:35
            Jestem zmęczona tym upałem okrutnie. Idę sobie , a właściwie człapię .....
            jeszcze tylko zerknę na "barany". ale nie wiem czy wydole. Pa,pa, śpijcie
            dobrze. smile
            • wiktoria53 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 30.06.06, 00:15
              Dobranoc, już sie kładę, oczka się kleją....chcę do końca obejrzeć koncert z
              okazji 50 rocznicy "Piwnicy..." nie wiem czy mi sie to uda.
            • e-baba Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 30.06.06, 00:19
              W poetyckim bardzo nastroju po piosenkach z Piwnicy pod Baranami z części I 50-
              lecia, częśc II jescze ogladam) - pożegnam się z Wami na dziś fragmentem
              jednej z nich:

"Ta nasza młodość z kości i krwi
              Ta nasza młodość co z czasu kpi
              Co nie ustoi w miejscu zbyt długo
              Ona co pierwszą jest potem drugą
              Ta nasza młodość ten szczęsny czas
              Ta para skrzydeł zwiniętych w nas"

Słowa: Tadeusz Śliwiak
              Muzyka: Zygmunt Konieczny

Śnijcie sny, w których rozwijacie swoje skrzydła.

• maladanka Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 30.06.06, 01:26
                dzień minął bez ekscesów. Ciągle myslami byłam z Renią - tak mi ta malutka w
                głowie - a zakonczenie oczywiście "Pod Baranami".
                Choć na początku jak zobaczyłam panienke w czerwonej sukience zapowiadającą
                głosowanie smsami to mnie zjeżyło, bo to nie ten klimat - ale piosenki zawsze
                się obronią.
                Z tym,że właściwie sie rozczarowałam - wybrażałam sobie zupełnie inną
                scenografię.
                Spokojnej,chłodnej nocy...pa...
                • dankarol Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 30.06.06, 01:56
                  Mimo żółwia w internecie zaglądałam, bo czekałam na jakieś wieści od Reni, może
                  dzisiaj coś napisze.
                  Dobranoc i dzień był lepszy
                  • natla Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 01.07.06, 00:01
                    Ech, nudno się znowu zrobiło....supernowa przygasła.......ide spać wink)
                    Dobrej nocy. smile
    • dankarol Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 01.07.06, 00:31
      Deszcz przepięknie szumi na liściach, oczy same się zamykają, a może jednak za
      dużo czytania było?
      Kolorowych snów życzę.
      • del.wa.57 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 01.07.06, 00:50
        Ide spać z nudówsmile))
        Dobrej i spokojnej nocy wszystkim zyczę.
        • wiktoria53 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 01.07.06, 01:28
          Delwo, ja nigdy nie idę spać z nudów! Idę spać jak już organizm się tego
          domaga. Teraz właśnie nadszedł ten moment. Więc dobranoc kochani.Nocne marki
          naskrobcie jeszcze coś ciekawego smile
          • mania1119 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 01.07.06, 22:09
            Ja moze juz pojde spac.Chcialam tylko wyjasnic,ze nowy temat nie jest doslownie
            tematem - jest po prostu wyrazem mojego entuzjazmu,bo mi w duszy gra!I macie w
            tym duzy udzial!Chcialam tylko,zeby bylo to widac!
            • jana2706 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 01.07.06, 22:26
              nie sztuka powiedziec dobranoc,sztuka trafic do lozka i zasnac wink
              • krista57 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 01.07.06, 23:39
                Marzy mi sie nocka z kroplami deszczu bijącymi w parapet.
                A tu nuda...dzisiaj upał...jutro upał.
                Wszyscy jadą moczyć nogi w Bałtyku,tylko ja muszę siedziec na czterech literach.
                • natla Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 02.07.06, 00:01
                  Musisz?
                  Pa, pa do jutra smile
                  • dankarol Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 02.07.06, 00:27
                    Tym co im gorąco posyłam chłodek już 11 jest za oknem. Kolorowych snów.
                    • del.wa.57 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 02.07.06, 01:01
                      Spokojnej nocki wszystkim życzę.
                      • mania1119 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 02.07.06, 18:06
                        Jeszcze nie dobranoc,jeszcze nie minal,ale zdarzylo sie cos bardzo dla mnie
                        milegobig_grinankarol umiescila zdjecie mojej Małej Luny w watku o zwierzakach.Nie
                        umialam sie z tym uporac sama (ale naucze sie z czasem,mam nadzieje)-a tak
                        bardzo chcialam,zeby tam bylo! Widzialam Wasze zwierzeta - a teraz Mała tez
                        jest tu ze mna!No wiec warto zakladac,ze dzis spotka nas cos milego!
                        • e-baba Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 02.07.06, 22:48
                          Dzisiejszy dzień - świetny, bo jak zwykle w niedzielę - wreszcie mój czas tylko
                          dla mnie. Ale koniec tego dobrego, bo jutro poniedziałek. Koniec wolnego. I jak
                          zwykle - będe zaglądac tu tylko wieczorkami. Szkoda, bo dzisiaj tak sobie tu
                          pohulałam. Miałam jeszcze zajrzeć do Gawiarenki, ale dziewczyny na pewno mi
                          wybaczą, bo nie mam siły. Natychmiast, albo jeszcze szybciej lecę do łóżka.
                          Inaczej zasnę przy klawiaturze. W końcu wczorajsze "srebrne wesele", w którym
                          uczestniczyłam jakoo gość do wczesnych godzin rannych - osłabiło mnie z lekka.
                          Ale przynajmniej szybko zasnę. A że upału nie ma - juz widzę te piekne sny,
                          które na mnie czekają.
                          Wam, kochani, tez życzę takich. Dobranoc.
                          Wam też
                          • natla Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 02.07.06, 22:57
                            Dzieki i na wzajem Babsko wink)
                            Mój dzień byl i piekny i okropny. Nie mam sily i mozliwosci pisac. Dobrej nocy.
                            • mania1119 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 02.07.06, 23:04
                              Dobrej nocy.
    • dankarol Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 02.07.06, 23:33
      A może dzisiaj wsześniej iść spać? Miłych snów
      • mania1119 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 02.07.06, 23:50
        O wyznaczonej porze z monitora powinna wyskakiwac pięsć i walic mnie w
        leb,zebym sie oderwala...Juz naprawde:dobrej nocy.
        • natla Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 03.07.06, 21:42
          Tyle ciekawych wątków, a ja nie mogę duzo pisać sad(, ale odkuję sie wink))
          A dzień dzisiaj dziwny....mięszany....od nieporadnosci i bezsilności, do
          całkiem pozytywnych przeżyc, no i pogoda śliczna....takie moje lato czyli niebo
          bez chmurki i wiatr, a temp. ponizej 25 st.
          • e-baba Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 03.07.06, 22:25
            Pusto wszędzie, głucho wszędzie... Jak można tak babę osierocić? Wiatr tylko
            gwiżdże po pustych kątach.
            Połaziła baba trochę, pogadała z sobą osiagając w tej rozmowie całkowite
            porozumienie z sobą, po czym ziewnęla i do łoża się powlokła.
            Dobranoc, do jutrzejszego późnego wieczorka.
            • tofika Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 03.07.06, 22:31
              dobranoc , spokojnej nocki , milych snow...
    • mira54 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 03.07.06, 23:05
      Spokojnej nocki, kolorowych senkow.
      Dzien minal mi dzisiaj w podrozy do domu.
      Potem pranko no i jutro czeka mnie prasowanie,
      czego bardzo nie lubię robić.

• del.wa.57 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 04.07.06, 00:10
        Może uda się zasnąć jest bardzo duszno,ale oko mi się samo zamykasmile))
        SPOKOJNEJ I CHŁODNEJ NOCKI.
        • dankarol Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 04.07.06, 00:27
          Miłych snów i pięknego poranka
          • mania1119 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 04.07.06, 22:28
            Dobranoc.Dzis juz bylo Ok,a to,co wczoraj-opisalam w watku o
            zwierzakach.Spijcie spokojnie i snijcie mile sny.
            • maladanka Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 04.07.06, 23:44
              hej! podłączyli mnie znowu do internetu! ale jestem tak uradowana,że moi
              wygrali, plus sprzątanie po wspólnym oglądaniu meczu plus wrażenia z ostatnich
              2 wieczorów - sprawia,że tylko się melduję - może powoli odrobię zaległości i
              opiszę i pokażę Wam to co mi sprawiło przyjemność ogromną!
              pa - spijcie spokojnie smile
    • dankarol Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 04.07.06, 23:50
      Dzisiaj wcześniej biegnę do wyrka. Więc miłych snów życzę.
      • del.wa.57 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 05.07.06, 00:16
        Spokojnej nocki kochani do jutra.
        • natla Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 05.07.06, 00:30
          No cóż, dłuuuuugie pozegnanie z panem Basenem, który na dłuuuugi urlop się
          udał wink))
          Pa, pa, dobranoc. smile
          • topciu Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 05.07.06, 00:35
            Ja sobie dzis biegałem na krótkiej lince, bo panią coś rączka boli, szkoda, bo
            na tej długiej to sie mogę wygonić.....
            Za to żarełko dziś dostałem wspaniałe.....to chyba przkupstwo za te krótkie
            spacerki.
            Dobranoc, hau, hau ... hauuuuuuuuuuuuuuuuuu
            • e-baba Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 05.07.06, 01:09
              Zaczął się w porządku. Koniec dnia - do nieczego. Może jutro będzie lepszy
              dzień.
              Dobrej nocy Wam i sobie też życzę.
    • wirella Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 05.07.06, 06:36
      JUż 2-gi dzień nie mam okazji powiedzieć Wam dobranoc,po kłopotach ze sprzętem
      zaczęły się kłopoty z internetem.Pozdrawiam Wszystkich, szczeggggólnie
      Topcia,smile)))))
      • mania1119 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 05.07.06, 21:34
        Moze uda mi sie isc dzis wczesniej spac...Ciagle to sobie obiecuje,a potem jest
        dwunasta w nocy,a rano trzeba migiem zerwac sie na kopytka i -nowy dzien!
        Kolorowych snow!
        • del.wa.57 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 05.07.06, 22:12
          Nie mam sił dzisiaj,zbyt gorący był dzień a i teraz nie ma czym dychać,idę
          chyba spać na balkonsmile
          Spokojnej nocki.
          • wiktoria53 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 05.07.06, 23:14
            Idę już spaciuchnać smile))))) Jak minął dzień? Jak każdy inny.
            • wirella Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 05.07.06, 23:59
              Pracowicie.JUtro przyjeżdża moja najmłodsza Wnusia Haneczka z rodzicami.
              Wysiliłam się na gołąbki. Przez nieuwagę zepsułam sobie okularyiw ten upał
              czeka mnie daleka wędrówka do optyka.Dobranoc śpijcie dobrze.
              • natla Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 06.07.06, 00:27
                TROCHĘ ROZLAZŁY, TROCHĘ WESOŁY, TROCHĘ ROBOCZY ....
                ŚPIJCIE DOBRZE I MARZCIE O MŁODOŚCI......MNIE ROZMARZYŁ WĄTEK WIKTORIIsmile
                Pardon za duże litery, ale już nie chce mi się zmieniać.
                • dankarol Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 06.07.06, 01:02
                  Mnie też wspomnienia wprawiły w dobry humor. Dobrej nocy
    • mira54 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 05.07.06, 22:09
      Dobrej nocki zycze wszystkim. Zmykam do lozeczka,
      bo cos mnie prawy bark boli...
      • mania1119 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 06.07.06, 20:54
        Dzis "Gotowe na wszystko"-no wiec zmykam i juz teraz zycze dobrej nocy.
        • maladanka Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 06.07.06, 22:44
          oczka mam całkiem maciupcie - ależ wrażen i do tego upał.
          Najpierw spotkanie książkowe, potem koncert fortepianowy, potem parasole na
          rynku i do tego blues na zywo i ni stąd ni zowąd zebralo się nas 15 osób
          znajomych i co? i tańce oczywiście - najpierw młodzież popatrywała ale potem z
          pewną niesmiałością ruszyli i oni i zrobiła się taka zabawa,że hej...a teraz
          sobie kolanko okładam, ale przynajmniej wiem dlaczego boli - do jutra, niech
          się Wam tańce piekne przyśnią smile
          • wiktoria53 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 06.07.06, 23:55
            Idę spać i Wam radzę to samo smile
            • del.wa.57 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 07.07.06, 00:13
              I tym optymistycznym akcentem(wspomnieniami)kończę dzisiejszy dzień i ide w
              slady Wiktorismile
              Oby udało się zasnąć,spokojnej nocki życzę.
              • natla Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 07.07.06, 00:14
                Uda się , uda, a jeszcze może się nam przyśnią jakieś ciekawostki z tamtych lat.
                Śpijcie chłodno. smile
                • dankarol Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 07.07.06, 00:32
                  Nie wiem jak będzie ze spaniem, bo jakaś impreza za oknem, ale oczka się
                  zamykaja, więc dobrej nocki życzę.
                  • mania1119 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 07.07.06, 18:40
                    Moze nie calkiem : dobranoc,ale czas na wieczorny spacer z psem,A wiec,do jutra!
                    • wirella Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 07.07.06, 23:19
                      Dobranoc.Dzień jakoś przetrwałam,ale te wieczorne wiadomości wyprowadziły mnie
                      z równowagi .I jak tu spać spokojnie?
                      • del.wa.57 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 08.07.06, 00:02
                        Spokojnej nocki życzę wszystkim.
                        • natla Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 08.07.06, 00:21
                          Jutro chyba nie włacze ani radia, ani telewizora.
                          Mimo wszystko śpijcie spokojnie śnicie optymistycznie, ze to też kiedyś sie
                          skończy. smile
                          • e-baba Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 08.07.06, 00:51
                            Tylko, że tak trudno o ten optymizm. Ale może jutrobędzie lepiej. Albo może ten
                            czas przespać? Ja spróbuję.
                            Spokojnych snów.
                            • regine Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 08.07.06, 21:21
                              Dobrej nocy Kochani, spokojnej, chlodnej i kolorowych snow smile
                              Juz uciekam, bo mecz u nas sie zaczal, cala chata ludzi smile
                              A dzionek nimal, przewaznie bylam pod chlodnym prysznicem, pilam maslanke i
                              soki, wode tu maja niedobra sad
                              Oby jedna takich dni, beztroskich, relaksujacych, przy ksiazce, bylo jak
                              najwieej. Potrzebuje troche odpoczynku, oj potrzebuje ...
    • mira54 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 08.07.06, 22:31
      Dobranoc, kolorowych snow.
      • maladanka Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 08.07.06, 22:55
        w oczekiwaniu na chłodek...nigdzie dzis nie wyszłam...spałam,dyszałam,
        a co do wiadomości - ktoś powiedział,"żeby wytrwać, trzeba przetrwać".
        Natomiast obudziła mnie do zycia transmisja w TV Kultura z Krakowa z Festiwalu
        Kultury Żydowskiej - ależ bym wywijała razem z widzami!Drugiej części nie
        widziałam bo mecz sad
        • takanietaka ogladam koncert na kazimierzu,jest nadzwyczajny! 08.07.06, 23:13
          MIAŁAM TAM BYC ,ALE TRUDNO ,W TELEWIZORZE TEŻ jest nadzwyczajnie ,,,bede
          siedziała do rana!
          _______________________________________________________ ** nigdy nic nie
          wiadomosmile **
          • mania1119 Re: ogladam koncert na kazimierzu,jest nadzwyczaj 08.07.06, 23:28
            A ja:dobry wieczor.I prawie od razu:dobranoc.Milych snow.
            • e-baba Re: ogladam koncert na kazimierzu,jest nadzwyczaj 08.07.06, 23:58
              Dzień miał być spokojny, a nie był. Ot, samo życie.
              Spokonych snów Wam wszystkim zyczę. Do juterka.
              • natla Re: ogladam koncert na kazimierzu,jest nadzwyczaj 09.07.06, 00:11
                Pa, pa, do jutra. smile
                • del.wa.57 Re: ogladam koncert na kazimierzu,jest nadzwyczaj 09.07.06, 00:21
                  Miły dzień rodzinno-towarzyski,ale już oczka mi sie kleją idę do spanka.
                  Spokojnej nocki i cudownych snówsmile
    • dankarol Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 09.07.06, 00:19
      Dobrej nocki życzę, Dzisiaj reanimowałam część kwiatów na balkonie, te upały
      nie bardzo im służą.
      • tofika Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 09.07.06, 00:26
        dobranoc ,spokojnego snu ...
        • krista57 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 09.07.06, 01:03
          Jak tu spac?
          Dobrej nocy.
          • mania1119 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 09.07.06, 01:59
            No wlasnie-jak tu spac?Ja tez sie jeszcze krece po necie i ciagle zagladam na
            Forum,czy jeszcze jakas zablakana istota tu krazy.No ale juz naprawde:dobranoc!
            • tofika Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 09.07.06, 23:54
              dobranoc ,dobranoc pora juz spac-
              • regine Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 09.07.06, 23:58
                Dobrej, chlodnej nocki, zycze Wszystkim smile
                Dobranoc smile)
                • natla Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 10.07.06, 00:51
                  Dobrej nocy. smile
                  • del.wa.57 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 10.07.06, 00:55
                    Chłodnej,spokojnej nocki życzęsmile
                    • natla Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 10.07.06, 22:29
                      Śpijcie spokojnie i chłodno. smile
                      • mania1119 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 10.07.06, 22:51
                        Byl prawdziwy upal!Odszczekuje wszystkie zdziwienia,ze gdzies jest cieplo!a u
                        nas ciagle nie.No to naprawde bylo!Doczekalismy sie ?!Dobrej nocy.
                        • del.wa.57 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 10.07.06, 23:21
                          Spokojnej i chłodej nocki wszystkim zyczę.
                          • e-baba Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 10.07.06, 23:55
                            Dobranoc, Toskania swą opowieścią pięknie zakończyła dzień. Sny muszą być
                            piękne.
                            • kasia573 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 11.07.06, 00:17
                              Dobranoc! wakacyjnych, beztroskich i kolorowych snów!
                              • sagittarius954 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 11.07.06, 12:54
                                siedzę sobie ciuchutko
                                pod krzaczkiem
                                na niebie słodkie chmurki płyną
                                słoneczko znęca się powoli
                                jak dobry masochista
                                wiaterek odleciał gdzies daleko
                                w tajemnicze chłodne krainy
                                gdzie lód jeszcze jest biały
                                i śnieg pada bez przerwy nieustannie
                                w mych myślach plączą sie te krajobrazy
                                białe, bezkresne, chłodne, zimne ciągle
                                futra eskimosów z długim włosem
                                sanie z pieskami biegnacymi w dal
                                biały misio stojacy nad przeremblem
                                i... twoja ręka na moim ramieniu
                                i usta chłodne , słodkie niezmiernie
                                księżyc w pełni, nocą ,przyniesie ukojenie
                                sen lekki owinie nas miłosną troską
                                dzień ukropu zakończy się ...

dobranocsmile
                                • natla Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 11.07.06, 22:04
                                  Aleee dzisiaj ładna dobranocka....mój wentylator jakby chłodniej wiał wink)
                                  Dobranoc. smile
                                  • del.wa.57 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 11.07.06, 22:25
                                    Bardzo ładna dobranocka Sagi,bardzosmile)
                                    Spokojnej nocki wszystkim zyczę.
                                    • kasia573 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 11.07.06, 22:51
                                      Ooo, to faktycznie chodzicie wcześnie spać!Dobranoc Wszystkim!
                                      • mania1119 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 11.07.06, 23:21
                                        Chcialam powiedziec,ze najwyrazniej tylko ja sie pałętam o tej porze-
                                        samotny,bialy zagiel...(pamietacie,lektura?).No to dobrej nocy!
                                        • kasia573 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 11.07.06, 23:24
                                          Idę, już idę spać, bo za 5,5h wstaję do pracki...
                                          • e-baba Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 11.07.06, 23:48
                                            Kasiu, podajmy sobie ręce - ja też, niestety, wcześnie wstaję.
                                            A więc i na mnie pora - dobranoc wszystkim.
                                            • mania1119 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 12.07.06, 22:09
                                              Moze uda mi sie pojsc dzis wczesniej spac...Urlop niedlugo ale jutro jeszcze
                                              praca od rana.Dobrej nocy.
                                              • kasia573 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 12.07.06, 22:22
                                                Hej, dobranoc! Chłodku życzę!Wy idziecie spać, a ja prać! Na szczeście
                                                koleżanka poprosiła, aby mogła przyjść jutro na pierwszą zmianę do pracy, mogę
                                                się wyspać!
                                                • del.wa.57 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 12.07.06, 22:36
                                                  Spokojnej nocki wszystkim zyczę.
                                                  • maladanka Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 12.07.06, 22:49
                                                    zawzięłam się na bluzkę na szydełku,wzorek ciekawy i dłubałam pół dnia,potem
                                                    takie tam domowe dreptanko i tradycyjne środowe spotkanie z piosenką i
                                                    turystami.jeju,alez się wydzieramy! I wszystkie stresy ulatują w powietrze przy
                                                    okazji.Teraz idę do książki..pa...
                                                  • e-baba Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 12.07.06, 23:45
                                                    Przy życiu trzyma mnie mysl o coraz bliżzym urlopie. Upał. Ani kropli deszczu.
                                                    Chłodnej nocy z gorącymi snami.
                                            • ira.mak Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 13.07.06, 00:15
                                              Dawno nie byłam na forum,wszystko się pokręciło,mążleży w szpitalu po
                                              wypadku.Jest żle,potrzebuję duchowego wsparcia,siedzę sama,ratuję się jak mogę
                                              żeby nie myśleć.Jutro znów szpital,trzymajcie kciuki
                                              • natla Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 13.07.06, 00:46
                                                Ależ się późno zrobiło. Pa, pa, śpijcie spokojnie, jutro chyba troszke
                                                chłodniej u poniektórych smile
                                                • mania1119 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 13.07.06, 21:13
                                                  Chyba pojde spac.Dobranoc wszystkim.
                                              • kasia573 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 13.07.06, 21:39
                                                Współczuję Ci, bardzo to przykre...
    • dankarol Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 13.07.06, 22:00
      dobrej nocki. Idę posiedzieć na balkonie, tam przynajmniej jest chłodniej,
      Jutro ma padać, ciekawe czy tym razem im się sprawdzi.
      • del.wa.57 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 13.07.06, 22:44
        Ja też ide spac po ciężkim dniu,dużo pracy i taka gorączka,nie lubię słońca.
        Spokojnej nocki i słodkich snówsmile
    • wirella Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 13.07.06, 22:48
      Dobranoc.Dzisiejszy dzień był lepszy od wczorajszego, ale też męczący.
      • e-baba Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 13.07.06, 23:00
        I kolejny dzień bez kropli deszczu. Co przyniesie jutro?
        Spokojnej nocy. Dobranoc.
        • kasia573 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 13.07.06, 23:08
          U nas była, dosłownie kropla. Dobranoc Wszystkim.
          • maladanka Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 13.07.06, 23:25
            dzien jak dzień ale wieczór super! Zaczeła sie na naszym rynku tradycja
            czwartkowych wieczorów bluesowych -a jak grają to i tańce - no i właśnie
            wrócilismy z bluesem w uszach i piwkiem w brzuszku i tancem w nogach..
            A teraz do wyreczka - mam 3 tomy Nepomuckiej,pa!
            • e-baba Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 14.07.06, 23:23
              Dobranoc wszystkim. Na dzisiaj wystarczy tego dobrego. Może co najwyżej jeszcze
              ksiązka?
    • natla Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 14.07.06, 23:13
      Przez ostatnia dobę nosiłam aż 2 holtery, co w tym upale było wyczynem nie lada.
      Jak mi teraz dobrze smile)
      Dobrej nocy, do jutra. Ależ mi się zaległosci znowu nazbierało.....sad
      • mania1119 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 14.07.06, 23:40
        Dobranoc,dobranoc
        • del.wa.57 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 15.07.06, 00:59
          Kurcze,ale póżno sie zrobiło!!!wynoszę sie do/łóżkowic/
          Spokojnej nocki kochani.
          • dankarol Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 15.07.06, 01:35
            po deszczu chłodno i spać będzie miło. Dobranoc
            • regine Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 15.07.06, 23:17
              Dobranoc kochani, spokojnej, chlodnej chyba juz nocy smile
              • mania1119 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 15.07.06, 23:56
                Dobry wieczor,a zaraz pewnie dobranoc,ale jeszcze poczytam Forum.W ciagu dnia
                nie mialam czasu bo od wczoraj napadowo robie porzadki,a teraz bylam na
                imieninach przyjaciólki,i skutkiem gigantycznego obzarstwa jest to,ze jak sie
                pochylam nad klawiatura to mnie przeważa w przod.Ale ciekawosc,co sie dzialo na
                Forum jest silniejsza niz grawitacja-wiec przetrwam i te przeszkode.
                • del.wa.57 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 16.07.06, 00:19
                  Spijcie spokojnie kochani,dobranoc.
                  • natla Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 16.07.06, 00:56
                    Ide już ze 2 h do łazienki i ......no muszę w końcu pójść. Ziewajac bardzo
                    nieelegancko móię Wam dobranoc. )
                    • bar_nata Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 16.07.06, 01:24
                      Dobranoc wszystkim!!!
                      Nareszcie będzie można spać przyjemny chłodek wpada zza oknasmile)
                      Pięknych kolorowych snów wszystkim życzęsmile
                      • mania1119 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 16.07.06, 01:27
                        A ja sie ciagle jeszcze szwendam.Ale teraz juz:dobranoc (chyba juz...).
                        • mania1119 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 16.07.06, 22:18
                          Jeszcze kilka razy wlacze sobie Maszyne Pochwalna i mimo tego,co dzieje sie
                          wokol-swiat wyda mi sie ladniejszy.Dobrej nocy.
                          • natla Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 17.07.06, 00:12
                            No to pa i niechaj Wam on przyjemne sny zsyła smile
                            img301.imageshack.us/img301/4088/dobranocjr8.jpg
                            • del.wa.57 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 17.07.06, 00:44
                              Kurcze,przez taki księżyc nie mogłam spać,miał pełną mordkę i zaglądał do okna
                              a okno mam zawsze szeroko otwarte na noc inaczej nie da się spać,jakoś
                              podświadomie budziłam się i ciągle widziałam okrągłe pysio,może dzisiaj nie
                              będę miala problemów po wycieczce rowerowej.
                              Miłych snów pa..pa..
                            • regine Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 17.07.06, 00:44
                              Minal dosc przyjemnie, zwiedzanie soboru Sofijskiego, potem wysluchanie
                              koncertu, Kijowskiej Filharmoni Narodowej. Wieczor i dzien udany niesamowicie,
                              Drugi koncert fortepianowy Rachmaninowa, w wykonaniumlodziutkiego Bialorusina,
                              przrpiekne wykonanie, utwory B. Smetany i polonez Oginskiego, "Pozegnanie
                              Ojczyzny", taki polski akcent. Jutro Filcharmonia Z chim, z Pekinu...Zobaczymy,
                              oby pogoda dopisala, bo dzis dosc chlodny dzien, tylko +24.
                              A teraz Dobranoc Kochani, spokojnej juz i u mnie chlodna dzis noc smile)
                              Jutro dalsza czesc "nadrabianych" w pospiechu zaleglosci w zwiedzaniu Kijowa.
                              • del.wa.57 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 17.07.06, 00:46
                                Ale dobre!!! Razem z Renią napisałyśmy w tym samym czasie...
                                Dobranocsmile)
                              • regine Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 17.07.06, 00:50
                                Gra jutro, oczywiscie Orkiestra Symfoniczna, Ludowej Republiki Chinskiej z
                                Pekinu. Same miedzynarodowe "slawy", jak tu oglaszaja. Wiec "lykam "kulture
                                miedzynarodowa, w powaznym wydaniu, duzymi chaustami smile
                                Rano zwiedzanie, "uczty" dla oka, popoludnia i wieczory "uczty" dla ucha smile
                                • natla Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 17.07.06, 22:09
                                  Udało mi sie dzis ojca wyciagnać na krótki spacer po naszym skwerze, a potem
                                  jeszce do fryzjera, a potem jeszcze do naszego pięknego parku na obiad. W sumie
                                  4 h, co było wysiłkiem nie lada. Najgorsze było wejście na 3 piętro.
                                  Spliwo mi bardzo, a tu jeszcze kwiaty trzeba podlać i psa wysiusuać. Trudno,
                                  samo życie smile
                                  Śpijcie dobrze.
                                  • del.wa.57 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 17.07.06, 22:43
                                    Kolejny bardzo gorący dzień,nawet nie wychodziłam z domu,pranie,szybki
                                    obiad,pare razy prysznic w ciągu dnia a jutro ma być jeszcze cieplej,uffff jak
                                    to przeżyć? zapowiadają za dwa dni deszczyk-oby.
                                    Idę kolejny raz pod prysznic i może uda się usnąć.
                                    Dobranoc spokojnej nocki.
                                    • sagittarius954 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 18.07.06, 13:28
                                      tyle spraw dookoła
                                      jakaś wojna gdzieś o coś tam
                                      ktoś w W-wie robić chce porządków moc
                                      jakieś listy w skrzynce mojej ciągle są
                                      nawet nie wiem czy je warto dziś otwierać
                                      a tam spokój nawet skowron zmęczył się
                                      drzewa szumią wietrzyk delikatnie wieje
                                      cisza wokół jakby świat tu właśnie kończył się
                                      nie chcę wracać
                                      po co i dla kogo znów tak męczyć się
                                      wieczny pośpiech i tysiące spraw do rozwikłania
                                      Sherlock Holmes ze mnie kiepski
                                      ledwo co rozwikłam siebie sam
                                      mogę patrzeć się bez końca
                                      w głębię chmur i to co za nimi jest
                                      może warto pooglądać życie kwiatów
                                      mrówek pszczółek muszek i co tam jeszcze jest
                                      słuchać jak ptaszyna miło śpiewa
                                      czarny pies zawyje słysząc zew
                                      ciągłe spokój głaskać wokół
                                      i nie dusić się hukiem aut
                                      dłonie składać zobaczywszy widok twój
                                      sen marzenie ofiarować Ci co dzień
                                      skórę gładką głaskać delikatnie
                                      na powieki składać pocałunków moc
                                      szeptem mówić
                                      by tą chwilę nie przepłoszyć
                                      niech zostanie z nami i trwa.

dobranocsmile
                                      • mania1119 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 18.07.06, 20:09
                                        Bardzo piekne i refleksyjne.
                                        Dobrej nocy.
                                        • natla Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 18.07.06, 21:36
                                          Bardzo piekne i refleksyjne.
                                          Dobrej nocy.
                                          (nic dodać, nic ująć, tylko powtórzyć możnawink))
                                          • mania1119 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 18.07.06, 22:33
                                            I chce dodac,,ze zdarzylo sie wiele naprawde milych rzeczy.Nawet sie tego po
                                            wtorku nie spodziewalam,a tu prosze-jaki fajny wtorek!Dobranoc.
                                            • del.wa.57 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 18.07.06, 23:15
                                              Spokojnej i chłodnej nocki Wam życzę pa..pa..
                                              • e-baba Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 18.07.06, 23:44
                                                Dobrej nocy. Do jutra
                                                • maladanka Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 19.07.06, 01:25
                                                  ślubny opanował komputer, bo jego opanowała gra ...w końcu się zawiesili,mogłam
                                                  go do lepienia pierogów z jagodami zaprosić - pokazalismy sobie czarne jęzorysmile
                                                  Potem burczałam o ten zawieszony komputer, no odetkało sie wreszcie i idę spać
    • wirella Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 19.07.06, 06:07
      Wieczór spędziłam na próbach dostania się na forum-nic z tego nie wyszło. Dziś
      widzę dlaczego,poprostu był tłok
      • sagittarius954 Re: Dobranoc, Kwiaty we włosach... 19.07.06, 13:19
        img98.imageshack.us/my.php?image=img0517hr8.jpg
        pod tym drzewem siadałem
        i na Ciebie czekałem
        by móc jak ta roślina błoga
        opleść Cię ramionami
        gorącymi pocałunkami zmieniać
        Twe oblicze póżniej zrywać kwiaty
        piękne i we włosy Twoje wplatać
        mącić myśli serce wzruszyć
        i motylków spęd poruszyć
        w oczy patrzeć pulsu słuchać
        tej miłości niezwykłej
        i tak trwać co wieczór
        by księżyc nas zaskoczył

img95.imageshack.us/my.php?image=img0534cc5.jpg
        dobranocsmile
        • tofika Re: Dobranoc, Kwiaty we włosach... 19.07.06, 21:39
          Dobrej Nocki...
          • mania1119 Re: Dobranoc, Kwiaty we włosach... 19.07.06, 22:13
            Jeszcze klikne w Pajacyka na pozegnanie i-dobranoc wszystkim.
            • del.wa.57 Re: Dobranoc, Kwiaty we włosach... 19.07.06, 23:54
              Jaką piękna dobranockę nam podrzuciłeś Sagi,kurcze nie wiem czy teraz zasnęsmile)
              Miłych snów i chłodnej nocki.
              • natla Re: Dobranoc, Kwiaty we włosach... 20.07.06, 01:08
                Udała mu się. wink
                Dobranoc.
                • del.wa.57 Re: Dobranoc, Kwiaty we włosach... 20.07.06, 22:56
                  Jeszcze nie idę spać,ale już powiem Wam dobranoc,ide posiadzieć na
                  balkonie,teraz dopiero tam przyjemnie.
                  • mania1119 Re: Dobranoc, Kwiaty we włosach... 21.07.06, 00:11
                    Wieczor byl swietny.Kontakt z milymi osobami-czego wiecej trzeba?Dobrej nocy.
                    • natla Re: Dobranoc, Kwiaty we włosach... 21.07.06, 00:43
                      PA, PA.
                      • dankarol Re: Dobranoc, Kwiaty we włosach... 21.07.06, 23:03
                        Na jutro zapowiadają kilka kropelek deszczu, mam nadzieję, że to prawda,
                        przecież jestem optymistką. Dobrej nocki z małym szmeren deszczyku.
                      • regine Re: Dobranoc :)) 21.07.06, 23:04
                        Bylam krociutko, ale bylam smile
                        Teraz zycze Wszystkim, spokojnej, chlodnej nocy. Sobie rowniez smile
                        Dobranoc i kolorowych snow smile)
                        • yoanna Re: Dobranoc :)) 22.07.06, 00:46
                          Podpinam się pod dobre życzeniawink
                          Śpijcie dobrzewink
                          • del.wa.57 Re: Dobranoc :)) 22.07.06, 02:11
                            Spokojnej nocki,pa..pa..
                            • mania1119 Re: Dobranoc :)) 22.07.06, 20:39
                              Niestety,nie byl to mily dzien poniewaz musialam uspic swojego Szczurka.I
                              kolejny raz zobaczylam,jak fatalnie jest mieszkac na takim zadupiu (przepraszam)
                              jak Zakopane.Zaden weterynarz nie byl osiagalny.Najblizszego zlapalam w Nowym
                              Targu.I musialam (polowa drogi w korkach) jechac z biedna Fionka do Nowego
                              Targu,w upale (mnie tam wszystko jedno,ale szkoda mi bylo Szczurka).I po prostu
                              mam tego dnia dosc.
                              Mam nadzieje,ze Wasz dzien i wieczor sa milsze.Dobrej nocy.
                              • natla Re: Dobranoc :)) 22.07.06, 23:47
                                Maniu, dobrego weta trafić to sztuka. I poproszę mi nie pisać, że Zakpane to
                                zadupie.....ja sobie wypraszam. smile)
                                Wiem, ciężki dzień.......
                                Ja połowę tego dnia przespałam. i teraz marze o Śnie. Może to zwiastun
                                jutrzejszej gorszej pogody?
                                ŚPIJCIE CHŁODNO I DOBRZE....U MNIE NAWET LEKKI WIATEREK HULA PO DOMKU. smile
                                • del.wa.57 Re: Dobranoc :)) 23.07.06, 00:41
                                  Zwijam sie do łóżka,muszę odespać zarwaną nockę,spijcie spokojnie i chłodnej
                                  nocki Wam życzę.
                                  • dankarol Re: Dobranoc :)) 23.07.06, 01:00
                                    Dobranoc, na jutro zapowiadają o 2 stopnie mniej.
                                    • mania1119 Re: Dobranoc :)) 23.07.06, 20:45
                                      Jutro do pracy,hej,ho.Wiec troszke TV i dobranoc,milego wieczoru!
                                      • muraszka1 Re: Dobranoc :)) 23.07.06, 21:26
                                        zmykam,dobranoc ,pa smile
                                        • maladanka Re: Cudownie, turystycznie... 23.07.06, 21:59
                                          Z nogami w górskiej rzece, troche na wędrówce po lesie, troche na leżeniu na
                                          łące,trochę pod kopą siana - poznałam cudną psinę i jej państwa i wszystko
                                          opowiem lada dzień + foto ale teraz zasypiam na klawiaturze,pa!
                                          • regine Re: Cudownie, turystycznie i muzycznie :) .. 23.07.06, 22:37
                                            Minal kolejny, bardzo udany, turystycznie i kulturalnie.
                                            juz niedlugo pokaze i Wam co widzialam, gdzie bylam, podziele sie
                                            wiadomosciami, wrazeniami juz troszke tak "na goraco", sie dzilelilam. Bedzie
                                            dokladnie, moze troszke skladniej. Bedzie juz na spokojnie bez stresu, ze
                                            komputer mi zabiora smile
                                            Wiec tym pozytwywnym akcentm koncze przedostatni weekend na Ukrainie smile
                                            Dobranoc, snijcie i spijcie Kochani ...
                                            Samych dobrych, spokojnych snow smile)
                                            • e-baba Re: Cudownie, turystycznie i muzycznie :) .. 23.07.06, 23:52
                                              A tyle planów związanych z Forum miałam na dzisiejszy wieczór. A tu - goście, i
                                              nic nie wyszło ani z czytania ani z pisania. Nadrobię jutro, mam nadzieję.
                                              Dobrej, spokojnej nocy zyczę i do jutra...
                                              • natla Śpijcie chłodno..... 24.07.06, 00:27
                                                ....siedze w przeciągu i....zimno mi sie zrobiło smile) co za wspaniałe uczucie.
                                                Jeszcze lece z psem i do łóżka.
                                                • sagittarius954 Re: Śpijcie chłodno..... 24.07.06, 03:09
                                                  Jest mi przykro gdy chłodem wieje od Ciebie
                                                  wiem, nie jestem doskonały
                                                  zmienisz mnie "na nowszy model"?
                                                  proszę
                                                  dziś przyjdzie mi okryć się Twoimi dąsami
                                                  rozrzycę je po całej pościeli
                                                  nie zasnę
                                                  będę wpatrywał się w równy Twój oddech
                                                  a gdy się obudzisz zamiast mnie zastaniesz
                                                  img487.imageshack.us/my.php?image=img0535gb4.jpg
                                                  zazdrosny kwiatku spraw troszkę radości
                                                  gdy brzask owinie jej oblicze
                                                  a cień oczu zawładnie tobą...

• maladanka Re: Śpijcie chłodno..... 24.07.06, 22:46
                                                    nadal bez deszczu ...nadal upał...wizyta rodzinna w liczbie osób 5 -
                                                    i chyba uczulenie na rodzinę - obsypało mnie cudnie - wsuwam
                                                    wapno,hydrokortizon na zewnątrz i aby do zimy...
                                                  • e-baba Re: Śpijcie chłodno..... 24.07.06, 23:12
                                                    Chłodnej nocy, niech przyniesie siły na przetrwanie jutrzejszego kolejnego
                                                    upalnego dnia.
                                                  • natla Re: Śpijcie chłodno..... 24.07.06, 23:40
                                                    Idę z pół h postać pod zimnym prysznicem, choć nawet zimna woda jest lekko
                                                    letnia. Pa, pa.
                                                  • del.wa.57 Re: Śpijcie chłodno..... 24.07.06, 23:54
                                                    Właśnie nie dawno wyszłam z pod prysznica,miłe uczucie ale tylko na
                                                    chwilę,chociaż oczy mi się kleją,nie wiem czy zasnę tak gorąco i duszno w
                                                    mieszkaniu,zero przeciągu.
                                                    Mimo wszystko spokojnej nocki zyczę.Dobranoc.
                                                  • mania1119 Re: Śpijcie chłodno..... 25.07.06, 23:11
                                                    Milych snow.
                                                  • del.wa.57 Re: Śpijcie chłodno..... 25.07.06, 23:12
                                                    Do juterka pa..pa..
                                                  • e-baba Re: Śpijcie chłodno..... 26.07.06, 00:09
                                                    Snów o rzęsistym deszczu wam życzę. Dobranoc.
    • tofika Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 26.07.06, 01:32
      Fiuu,fiuuu,zaraz swit,a ja nacieszylam zaleglosciami,
      gdy niektorzy na drugi boczek juz przewracaja,
      ja mowie--Spijcie i snijcie...dobranoc
      • natla Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 26.07.06, 22:32
        Nie zrobiłam dzisiaj nic. Zaczynam być przestraszona tymi upałami. Jeszcze
        spacer, dłuuuuugi prysznic i spako. Dobranoc i niechaj Wam nie będzie gorąco. )
        • del.wa.57 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 26.07.06, 22:53
          Ja też niewiele dzisiaj zrobiłam,odrobie to jak zrobi się chłodniej,teraz idę
          na balkon posiedzieć,tam troszkę przyjemniej w mieszkaniu mam kocioł.
          Spokojnej nocki wszystkim.
          • e-baba Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 26.07.06, 23:28
            No na dziś wystarczy komputera. Pograsowałam dziś na forum, prawie wszystkie
            zaleglości odrobiłam. Super. Teraz jeszcze trochę lektury i spanko. Chlodnych
            snów Wam zyczę.
            • regine Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 27.07.06, 00:07
              Upal jak na Saharze, choc wczoraj do poludnia lalo jak z cebra. Nic na dzis nie
              zostalo, no nie, jest jeszcze bardziej goraco i parno. Moze stad tu tyle
              zieleni. Ale po deszczu bylo jak w saunie i tak do dzis. Teraz juz jest
              chlodniej, bo z zachodu wieje silny wiatr, choc niebo gwiazdziste, czyste, bez
              chmur i granatowe, przypomina, ze czas pod prysznic i do lozka. Monotonny
              mruczenie klimatyzatora, dziala usypiajaco. Wiec Dobranoc Kochani, zycze
              chlodniejszej nocy i rzezkiego poranka. Zycze Wam i sobie deszczu, bo slucham
              jaka susza katastrofalna w kraju. Tu na prowincji tez daje sie we znaki.
              Dobranoc smile Spokojnej nocy smile
              • del.wa.57 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 27.07.06, 22:09
                Oczka mi się bardzo kleją,więc ide spać,życzę Wam chłodnej i spokojnej nocki.
                • mania1119 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 27.07.06, 22:19
                  Dobry wieczor i dobranoc-padlam jak kawka bo wlasnie usilowawalam opanowac
                  wszystko to co wiaze sie z nagrywaniem i odtwarzaniem.I juz mi w glowie
                  wszystko fruwa.Kolorowych snow.
                  • basiader Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 27.07.06, 22:48
                    Dzien nie dosc ze upalny to jeszcze piekielnie pracowity. Ratujemy na dzialce
                    nedzne resztki uschnietych warzyw ,owocow.Tyle pracy na marne.Zadne podlewanie
                    nie pomaga.Teraz spiuniactwo a raniutko znow podroz na dzialeczke(22km).Dobrej
                    tzn chlodnej nocy i jw snijcie cuda
                    • regine Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 27.07.06, 23:02
                      Dobrej nocy, zycze po upalnym i deszczowym dniu. Kupa zajec w domu, pot leje
                      sie hektolitrami, napoje rowniez schodza w tych samych iloscach. Choc w
                      niedziele i dzis (dwa razy), byly burze z deszczem, nie odczuwam zadnej zmiany.
                      Tylko nie widac tak wypalonych traw jak widze w "faktach" w kraju. Zal mi
                      Waszych ogrodow, balkonow, sadow i lak sad
                      Niestety, zapowiedzi na sierpien tez nie sa optymistyczne. Wracam wiec z pod
                      rynny na deszcz, czyli z +42 na +32. Niewielka roznica, ale juz u siebie w domu.
                      Od poniedzialku zaczynam juz pakowanie smile
                      • dankarol Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 27.07.06, 23:48
                        Nie mam pojęcia jak tu spać przy tej temperaturze, ale wszyscy poszli spać,
                        wiec ja też. Mam nadzieję, że za parę dni będzie chłodniej.
                        • e-baba Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 28.07.06, 00:03
                          Snijcie cudne cuda, albo jeszcze cudniejsze. Dobranoc.
                          • natla Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 28.07.06, 00:39
                            Padam na buziuchnę, więc życzę Wam chłodnej nocy (poza taką jedną "cyrkówką"wink)
                            • tofika Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 28.07.06, 00:56
                              Dobra, maszerujemy w lozeczko...
                              poprawiny mozna robic od ranasmile
                              Spijcie grzecznie.... dobrej Nocki
                              • sagittarius954 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 28.07.06, 21:53
                                Zanim mały skrawek księżyca
                                znów ukaże się na niebie
                                w tę noc ciemną
                                obejmij mnie
                                ciepło twego delikatnego ramienia
                                sprawi że tysiące iskierek
                                zapalą się na mojej skórze
                                dreszcz mnie przeniknie
                                a ciepła noc stanie się gorąca
                                trwaj tak przy mnie ...

dobranoc smile
    • tofika Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 28.07.06, 22:18
      Dobranoc ....kompas wskazuje------------>łozeczkono moze byc materacyksmile
      • regine Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 28.07.06, 23:32
        Dobej, spokojnej nocki, zycze. Juz tez zmykam, wpadlam tylko na chwileczke.
        Dzis troszke wycieczki po starych dzielnicach i cerkwiach Kijowa, ktorym nadal
        sie zachwycam smileJutro gdzies dzieci planuja wyjazd. Nie wiem gdzie i o ktorej.
        Ale to ostatni moj weekend, podczas pierwszeo pobytu, tu na Ukrainie. W
        niedziele Lawra Peczersko - Kijowska, tam trzeba calego dnia, zeby zobaczyc,
        zapamietac. Spory kompleks na 28 h, cerkwie, pieczary ze szczatkami swietych, i
        kniaziow ukrainskich. Korytarze waskie, niskie, wiec musimy podzielic wyprawe w
        glab pieczar, bo chodzenie ze swieczka, waskimi i dlugimi korytarzami, to nie
        miejsce dla 4 latki. Bedzi sie bala. A teraz do lozka juz pedze, po drodze
        zahacze o prysznic smile
        Dobrej, spokojnej i chlodnej nocki, zyczesmile
        Uwazajcie na siebie w ten wekend, ma byc bardzo goraco.
        Sagi, piekne Dobranocki, dopiero dojrzalam smile
        Milo sie bedzie spalo, bo juz dawno nie czytalam, nie pisales....
        • natla Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 28.07.06, 23:56
          Nie mam siły ani pisać ani czytać, chyba że książkę w łóżku. Pa, pa, do jutra.
          Jeszcze tylko 2 lub 3 dni upałów.......byle do jesieni wink)
        • dankarol Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 28.07.06, 23:58
          Jutro ma być 35 stopni, ale może nie będzie. Dobrej nocki i kolorowych snów.
          • e-baba Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 29.07.06, 00:40
            Dobranoc, dobranoc, pora spać.
            • mania1119 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 29.07.06, 22:17
              Jeszcze nie zaraz dobranoc-ale wyobrazcie sobie- u nas dzis lunelo!Hurra!
              • mania1119 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 29.07.06, 23:11
                I chyba juz pojde spac-a na polu...a na polu... .A na polutongue_outADA!
                • natla Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 29.07.06, 23:52
                  Tobie to dobrze Maniucha. U nas podobno była okropna burza i straszliwie
                  lało.....obserwowałam to z odl. ok 5 km. M o ja dzielnica jest pod tym względem
                  zaczarowana. Dookoła leje a u nas słońce przez czarne chmury prześwituje sad
                  Śpijcie dobrze. Do jutra. smile
                  • del.wa.57 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 30.07.06, 00:35
                    Kolorowych snów wszystkim zyczęsmile))
                    • tofika Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 30.07.06, 22:17
                      Dzionek milutko minal....
                      babusia 3ga wnuczat ,,,idzie spacsmile
                      Dziekuje,,, doranoc... bawajcie do nastepnego.....spotkankasmile
                      • dankarol Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 30.07.06, 23:07
                        Bardzo miły dzień. Rano deszcz - kto by pomyślał, że napiszę o deszczu miły -
                        potem popołudnie w miłym towarzystwie, a wieczór na urodzinach Toficzki.
                        Ale jutro rano czeka praca.
                        Dobranoc, miłych snów i do wieczora
                      • wirella Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 30.07.06, 23:27
                        Dzień bardzo udany ,chociaż męczący.Byłam na Jarmarku Dominikańskim,Straszny
                        tłok wszędzie.. Nad Motławę nie byłam w stanie dojść, a o zwiedzeniu MUzeum
                        Bursztynu mogłam tylko pomarzyć. .Byłam natomiast na koncercie organowym w
                        bazylice Sw. Mikołaja,widziałam 1 zespół folklorystyczny z Gniewu i zwiedziłam
                        dom UPHAGENA(oddz.Muzeum Historycznego)oraz byłam na koncercie
                        skrzypcowym,tamże, w wykonaniu młodej ,obiecującej skrzypaczki Magdy
                        Biskupskiej. Sądzę, że za parę miesięcy jeszcze o niej usłyszmy.Byłam tak
                        zmęczona , że przejechałam własciwy przystanek i musiałam wracać.Dobranoc
                        wszystkim.
                        • del.wa.57 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 31.07.06, 00:44
                          Miałam dzisiaj bardzo śpiący dzień,byliśmy na działce/przyjaciół/ oko mi się
                          samo zamykało,byłam jak w transie i jak zaczeło padać oko otworzyło sie
                          szeroko, kropi sobie dalej co i rusz wychodze na balkon zmoknąc a powietrze
                          wprost wspaniałe,życzę Wam deszczu i spokojnego snu.
                          Dobranoc.
                          • natla Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 31.07.06, 00:50
                            Z ciekawszych rzeczy, to "przekopywałam" balkon, tzn. przesadzałam.,
                            dokarmiałam i takie tam różnosci. Potem padłam, bo oczywiscie musiałam to robić
                            w pełnym, popołudniowym słońcu......(stara, a gupia, ale nie mówcie nikomu).
                            Dobrej nocy smile
    • mira54 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 30.07.06, 23:14
      Dobranoc, kolorowych senkow.
    • malwina52 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 30.07.06, 23:17
      spokojnej nocki dobranoc
      • mania1119 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 31.07.06, 20:39
        Moj pierwszy wolny dzien.I calkiem niezle.Milego wieczoru wszystkim zycze a
        potem-kolorowych,pieknych snow!
        • tofika Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 31.07.06, 21:28
          Dobrej nocki, spokojnej ,gdyby tak tu i tam deszczowej....
          • krista57 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 31.07.06, 21:56
            Czeka mnie noc pełna "wrażeń",poniewaz wlalam w siebie 4 litry roztworu
            Fortransu w ciągu 4 godzin.Jutro w ramach programu badan przesiewowych
            dla wczesnego wykrywania raka jelita grubego zdecydowałam sie na kolonoskopię.
            Dobranoc.
          • regine Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 31.07.06, 21:57
            Dobranoc smile
            Do poklikania juz z domu, za DWA dni smile)
            Spokojnej nocy, zycze Wszystkim, deszczowej, chlodnej smile
            • natla Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 31.07.06, 22:39
              Dobranoc, po nienajlepszym dniu. Do jutra smile
              • del.wa.57 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 31.07.06, 22:55
                Spokojnej nocy zyczę wszystkim.
                • dankarol Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 31.07.06, 23:12
                  Dobranoc do jutra wieczorem
    • mira54 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 01.08.06, 22:13
      Dobrej nocki życzę wszystkim.
      • del.wa.57 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 01.08.06, 22:55
        Spijcie spokojnie i niech Wam się aniołki śnią,dobranoc.
        • dankarol Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 01.08.06, 23:07
          Ten szum deszczu usypia lepiej niż kołysanka. Dobranoc
    • tofika Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 01.08.06, 23:11
      znalezione...
      * Wiersze na dobranoc
      Późna już pora, trzeba się kłaść.
      Łóżko gotowe i idziesz spać.
      Nie jednak sam, jak się Ci wydaje.
      Ja przyjdę do Ciebie i będę czuwała,
      złe sny odganiała, tuliła, przykrywała i buzi dawała.
      Nie jesteś sam, ja jestem tam.
      *
      ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
      Szczypta humoru i garść wyobraźni,
      kilka gwiazdeczek i pięć radości łyżeczek.
      Wszystko zmieszane, a nie wstrząśnięte,
      to najlepszy koktajl na odlotowe sny.
      hihi...

Dobrej , spokojnej nocy...
      • natla Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 02.08.06, 00:48
        Dzięki Tofiko smile
        Śnijcie cuda. smile
        • maladanka Re: Dobranoc, śnijcie cuda, fajny dzien 02.08.06, 22:47
          Chłodna noc, mokry poranek, a potem nie za gorący dzień.Moje dziecięcie prawie
          straciło głos - chrypi coś cichutko, ale i tak nam fajnie, chichoczemy sie
          ciągle, slubny dumny kroczy z córą u boku itp...Jeszcze tylko dwa dni tej
          radości sad ,potem znowu telefony itp...dobranoc ....
          • dankarol Re: Dobranoc, śnijcie cuda, fajny dzien 02.08.06, 22:55
            Miłych snów
          • jozefina33 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, fajny dzien 02.08.06, 22:56
            A ja jutro mam wolne i będę spała sobie dlugo.Fajnie mieć wolne.Dobrej nocki
            życzę.
            • tofika Re: Dobranoc, śnijcie cuda, fajny dzien 02.08.06, 23:07
              Cichutko na paluszkach pomykam do ..lozeczka
              Dobrej NOCKI....
              • e-baba Re: Dobranoc, śnijcie cuda, fajny dzien 02.08.06, 23:28
                Spokojnej, dającej odpoczynek nocki życzę wszystkim
                • natla Re: Dobranoc, śnijcie cuda, fajny dzien 02.08.06, 23:30
                  Po nieprzespanej poprzedniej nocy i słabym dniu spróbuje pospać, ale czy sie
                  uda?
                  Śpijcie mocno i długo. smile
                  • del.wa.57 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, fajny dzien 02.08.06, 23:43
                    Uda się uda Natluś,ja tez juz idę spać zrobiło sie bardzo póżno,spokojnej nocki
                    Wam zyczę.
                    • mania1119 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, fajny dzien 03.08.06, 22:25
                      Miotam sie ostatnio przy wspołorganizowaniu Wystawy Psow-bo bedzie u nas 6
                      sierpnia.Stad nie na wiele starcza mi czasu.Dzis tez pomalu zmierzam w strone
                      lozka.Spokojnej nocy zycze.
    • mira54 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 03.08.06, 22:36
      Człapię już do łóżeczka, kolorowych snów życzę wszystkim.
      • regine Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 03.08.06, 22:43
        Zmykam już do łóżka, po dniu pełnym wrażeń.
        Pożegnania smutne, powitania bardzo miłe, ale jestem dziś tylko po 3 kawach,
        lampce wina i...smile)
        Więc zmykam do łazienki, bo padam na nos.
        Życzę samych dobrych i spokojnych snów Wszystkim smile)
        Dobrej nocy i kolorowych, życzę...smile
        • dankarol Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 03.08.06, 23:21
          Kolorowych snów. Za oknem znowu deszcz stuka i śpiewa kołysankę. Pomocnik juz
          śpi i ja chyba pójdę za jego przykładem, jutro znowu ciężki dzień. Byle do
          niedzieli. Dobranoc
          • del.wa.57 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 03.08.06, 23:43
            Spokojnej nocki wszystkim i kolorowych snów życzęsmile)))
            • e-baba Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 03.08.06, 23:59
              Dobranoc wszystkim. Spokoju, spokoju, spokoju zyczę.
              • bar_nata Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 04.08.06, 00:05
                Dobranoc!
                • natla Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 04.08.06, 00:10
                  Pa, pa, do jutra i już Wam nie muszę życzyć chłodnej nocy. smile
                  • ania091951 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 04.08.06, 00:32
                    Spijcie sobie smacznie ja jeszcze posiedze dobranoc Wam
    • tofika Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 04.08.06, 00:45
      bissmile
      znalezione ...
      "Późna już pora, trzeba się kłaść.
      Łóżko gotowe i idziesz spać.
      Nie jednak sam, jak się Ci wydaje.
      Ja przyjdę do Ciebie i będę czuwała,
      złe sny odganiała, tuliła, przykrywała i buzi dawała.
      Nie jesteś sam, ja jestem tam.
      *
      ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
      Szczypta humoru i garść wyobraźni,
      kilka gwiazdeczek i pięć radości łyżeczek.
      Wszystko zmieszane, a nie wstrząśnięte,
      to najlepszy koktajl na odlotowe sny."
      hihi...

Dobrej , spokojnej nocy...

• ania091951 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 04.08.06, 05:33
        Ja juz tez ide do lozeczka.Milego dnia Wam zycze DOBRANOC
        • mania1119 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 04.08.06, 19:46
          Moze udaloby sie pojsc wczesniej spac?Milego wieczoru!
    • mira54 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 04.08.06, 23:03
      Dobranoc, snijcie cudenka.
      • tofika Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 04.08.06, 23:09
        Dobrej Nocki, milych snowsmile
    • dankarol Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 04.08.06, 23:34
      Żeby śniły Wam sie same wesołe rzeczy i uśmiech Was obudził
      • del.wa.57 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 04.08.06, 23:38
        Spokojnej nocki i miłych snówsmile
      • e-baba Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 05.08.06, 00:03
        No już najwyższy czas do łóżka. Mam za sobą ciężki dzień, ale musiałam choc na
        chwile tutaj zajrzeć. Śpijcie dobrze. Dobranoc.
        • natla Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 05.08.06, 00:39
          No to do łóżka lecę. Śpijcie dobrze i dłuuuugo. smile
          • natla Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 06.08.06, 00:12
            Jeszcze kwiaty muszę podlać, rosół "zlać" i ablucji dokonać. Duzo jak na tę
            porę.
            Spokojnej nocy. smile
            • bar_nata Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 06.08.06, 01:01
              Dobranocsmile
              • natla Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął dzień? 06.08.06, 22:13
                Dobrej nocy. smile
                • maladanka Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął tydzień? 06.08.06, 22:40
                  Tak tydzień - bo prawie tyle nie byłam tutaj.Minął za szybko!
                  Córka przyjechała i już odjechała.Żeby nie było za dobrze to złapało ja gardło
                  ale i tak gadałyśmy do upojenia.
                  Rodzina częściowo obrażona,że nie u wszystkich była.
                  Może jakoś poopowiadam przy okazji i fotki pokażę,ale szykuje mi się "kolonia
                  letnia" 3-osobowa w wieku 10-16 lat, więc od jutra ruszam robić zapasy do
                  lodówki.Uczulenie mija...jeszcze troche poczytam co sie na forum działo i usnę
                  chyba w drodze do łózia,aaaaaa......
                  • regine Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął tydzień? 07.08.06, 22:11
                    Dzień już minął, całe szczęście, że zakończył się dobrze smile
                    Zmykam kochani do łóżka, muszę stosować się do zaleceń. Miło mi było poklikać
                    dziś z Wami. Jutro postaram się więcej, oby siły dopisały.
                    Dobrej, spokojnej nocki, życzę Wszystkim. Dobranoc smile
                    • e-baba Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął tydzień? 07.08.06, 22:51
                      Dobranoc Wam wszystkim. Na mnie już pora, bo i na książkę musi być czas. Do
                      jutra. Spokojnej nocy.
                      • del.wa.57 Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął tydzień? 07.08.06, 23:00
                        Idę do łózka,naprasowałam sie dzisiaj i tak nie skończyłam,jutro tez jest dzień.
                        Spokojnej nocki moi mili i kolorowych snów.
                        • natla Re: Dobranoc, śnijcie cuda, a jak minął tydzień? 07.08.06, 23:51
                          Już nie mam siły walczyć z Zezłolikiem. Swoją drogą, szkoda , że Axsa nam go
                          zostawiła w spadku. Szkoda też Axsy.
                          Idę poczytać Nepomucką dalej. Odpowiada mi jej szczerość, zimna ocena sytuacji
                          i humor.
                          Dobrej nocy. Pa, pa, do jutra.....z pokorą dodaję...jak Bozia da doczekać. Tak
                          zawsze mówi mój tata. I racja.....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka