natla 30.06.06, 19:31 Jak ja lubię ogladać karne strzały....a juz za chwile się zacznie, bo mecz Argentyna-Niemcy po dogrywce skończył sie 1:1. Jak znam życie i historię, to Niemcy wygrają. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
natla Re: Karne...... 30.06.06, 19:33 .....tym bardziej, że Argentyńczycy mają zapasowego bramkarza. Odpowiedz Link
takanietaka Re: Historię? 30.06.06, 19:45 jak historia ,to raczej przegrają ,co nie? _______________________________________________________ ** nigdy nic nie wiadomo ** Odpowiedz Link
natla Re: Historię? 30.06.06, 19:48 Nie Owaka, Niemcy zawsze wygrywają w takich sytuacjach.....mają nerwy ze stali i kupę szczęścia....choćby tu, zapasowy bramkarz przeciwników. Odpowiedz Link
rebbezin Re: Historię? 30.06.06, 19:54 Sa poprostu lepsi natla. Zadna zmowa losowa. Ciesze sie ze ci argentynscy alfonsowi tancerze tanga i schowki dla bylych nazistow nie zwyciezyli. Brawo NIEMCY. Odpowiedz Link
natla Re: Historię? 30.06.06, 19:59 Myślisz, że Ci piłkarze chowali nazistów? Idąc tą logiką, to bym kibicowała Arg. Ja też kibicowałam za Europą, nie zwracając uwagi na prawdziwą historię. Pisałam o historii meczów z udziałem Niemców. Jest nawet powiedzenie...wszyscy strzelają bramki, a Niemcy wygrywają.....abo coś podobnego Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Historię? 30.06.06, 20:04 O rany!!!! wiecie co tu sie dzieje???? Słyszę wrzaski,okrzyki i klaksony,jeżdżą samochodami i wydzierają sie w niebo-głosy!!!Nie kibicowałam,nie ogladałam meczu,nie jestem fanką piłki,ale słyszę jak sie cieszą,panowie policaje będą mieli co robic)))) Odpowiedz Link
natla Re: Historię? 30.06.06, 20:07 No fakt....masz szaloną noc przed sobą )A choć "stary" spokojny czy też wyległ na ulicę )) Odpowiedz Link
dankarol Re: Historię? 30.06.06, 20:11 A ja oglądam Wimbledon i Radwańska wygrała pierwszego seta Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Historię? 30.06.06, 20:14 Niestety,stary pracuje (druga zmiana)bardzo chciał oglądać mecz. Odpowiedz Link
natla Re: Historię? 30.06.06, 20:17 No to ma pecha.... A w robocie podglądac gdzieś nie mógł? Ale choćby nawet, to nie to samo, co na swojej kanapce z puszeczką w ręce Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Historię? 30.06.06, 20:20 Niestety,podglądac nie może,nie mają tam telewizorka,napewno słuchał sprawozdania/radiowego/dobre i to Odpowiedz Link